Door community (initieel ouwe knar), Op zat 13 mei 2017 00:56, 0 reacties,    

Hemelvaartsdag dit jaar ook NAVO dagHemelvaartsdag is van oudsher de viering van de vereniging van Jezus Christus met zijn vader in de hemel. En toeval bestaat niet. In ieder geval zijn de TPTB ( the powers that be) er gestoord genoeg voor.

De NAVO walst grote delen van de bevolking plat. Met als gevolg, vele doden, miljoenen vluchtelingen, extremistische geweld en het terrorisme nemen hand over hand toe, militaire spanningen en confrontaties, de proliferatie van kernwapens en het stijgende risico op een nucleaire oorlog.

NAVO is als een onverzadigbaar monster:
• Alle NAVO-lidstaten moeten hun militaire budgetten te verhogen tot 2 procent van BBP. Dit gaat ten kost van sociale voorzieningen, onderwijs, justitie, internationale samenwerking en milieubescherming. -> meer onrust
• De NAVO-lidstaten moeten 20 procent van hun defensiebudget investeren in militaire uitrusting: oorlogsschepen, gevechtsvliegtuigen, drones, bommen, technologie, enzovoort. Mooi meegenomen voor met militair industrieel complex. Exit diplomatie.
• De NAVO drijft de spanningen met Rusland op. Exit stabiele wereld.
• De NAVO werkt verder aan haar nucleaire beleid. De Amerikaanse kernwapens in Europa en elders, worden gemoderniseerd, de tientallen miljarden dollar die dat kosten gaan af van… .

Wie het nuttig lijkt om te demonstreren, er zijn bussen geregeld.
Lees verder op http://delangemars.nl/2017/05/11/acties-tegen-navo-top-op-24-en-25-mei-oorlogsstokers-niet-welkom/
Annotaties:
aanmelden / inloggen