Door community (initieel loveulongtime), Op zat 16 mei 2015 06:48, 12 reacties,    

Het bloedgeld van de hersenstichting

De hersenstichting maakte een tv programma waaruit blijkt dat 1 op de 4 mensen een hersenaandoening heeft of zal krijgen. Er worden door deze organisatie d.m.v. zielige verhalen en bekende Nederlanders enorme bedragen binnen geharkt. Gesteld wordt dat dit geld gebruikt wordt voor onderzoek en het VOORKOMEN van hersenziektes. Echter over de belangrijkste oorzaak van de hersenaandoeningen -ultra-fijstof- wordt met geen woord gerept. Kortom de belangrijkste oplossing om hersenziektes te voorkomen wordt verzwegen. Uit internationaal onderzoek is nu intussen gebleken dat giftig ultra-fijnstof van uitstoot van verkeer en industrie de hersenen kan bereiken. Degenen die mijn video hebben gezien weten dat ik dit persoonlijk ook heb aangetoond. Bij onderzoek naar mensen met meervoudig chemische overgevoeligheid is dit zelfs al 10talle jaren bekend.

De hersenstichting verkondigt daarmee halve waarheden, net als iedere ordinaire 2de hands autohandelaar of stofzuiger verkoper, waarmee ze enorme bedragen weten binnen te harken die natuurlijk worden uitgegeven aan salarissen, lease auto's en in dit geval ook nog een aantal bekende Nederlanders. En dit allemaal over de ruggen van die 1 op de 4 doodzieke mensen en ook over mijn rug. Kortom degenen die hier hoofdzakelijk beter van worden zijn de hersenstichting zelf en de hersen-onderzoekers. Ultrafijnstof neemt wereldwijd steeds meer toe. Oplossing van het kapitalisme voor fijnstof: ultrafijnstof Door dat te verzwijgen is deze TV show m.i. een klinklare leugen. Ikzelf moet dagelijks alles op alles zetten om mijzelf tegen hersenbeschadiging door ultrafijnstof te beschermen. Dat gaat mij gelukkig steeds beter af en door de manier waarop ik dat doe ben ik zelf het levende bewijs dat klopt wat ik roep. Ik vraag me daardo0r intussen oprecht af hoe we deze parasitaire aktiviteiten strafbaar kunnen stellen. En dat geldt natuurlijk ook voor de andere organisaties die grote hoeveelheden geld inzamelen voor ziekten veroorzaakt door ultrafijnstof en de oorzaak, dus de oplossing, niet melden zoals b.v. de hartstichting, astmafonds, kankerstichting en noem verder maar op.

Link naar mijn video: Things you don't know about the air you're breathing today (Nederlands gesproken)
Annotaties:
| #232904 | 16-05-2015 21:45 | ouwe knar
Hersenziekten hebben veel meer oorzaken dan alleen fijnstof.
Fijn als je een probleem zo leuk kunt versimpelen, maar helaas helaas, zoals gewoonlijk is het verhaal weer net ietsje ingewikkelder.

Zoals straling die de bloedhersen bariere aantast en daardoor allerlei voor de hersenen gevaarlijke stoffen niet meer tegenhoudt.
Zoals voedingstekorten (door onvolledige voeding, door slechte werking van de darmen), waardoor ontgiften moeizaam gaat, met de nodige negatieve effecten op de hersenen.

Oeps en laat genetische gemodificeerde monsanto rommel nu net ook de darmflora aantasten, Monsanto rommel waar loveulongtime helaas niets tegen denkt te kunnen doen, omdat de wereld nu eenmaal moet eten.
Ow, ik vergeet pesticiden, zenuwgiffen nog. Moet natuurlijk ook gespoten worden omdat anders insecten en schimmels al ons eten verwoesten.

Ja doei, allemaal terug naar de middeleeuwen en iedereen weer gelukkig?

Lees "Tired or toxic" van Sherry A. Rogers M.D. uit 1990 nota bene loveulongtime. Een mooi begin naar een wat breder wereldbeeld.
ouwe knar's avatar
| #232908 | 17-05-2015 07:25 | loveulongtime
@ouwe knar

We zitten voor een groot deel van de Monsanto ellende omdat de boeren vanwege luchtvervuiling geen normale groenten en fruit meer kunnen kweken. Door UFP's staat een normale oogst te verschimmelen op het land.

En het is het ultrafijne stof dat de bijen om zeep helpt.

En het is de combinatie van straling op magnetisch UFP dat juist de bloed hersenbarriere om zeep helpt. Het is juist UFP dat DNA beschadigd bij mensen en planten.

UFP is absoluut de grote onderliggende oorzaak van alle problemen. Ook van de klimaat verandering waar ik gister weer een berichtje over zag verschijnen.

http://www.heraldsun.com.au/news/national/scientists-follow-airborne-pollution-from-port-pirie-across-state-borders-finding-how-it-disrupts-rainfall/story-fnii5yv7-1227357081857

Vergeet niet ik ben als een der weinigen ter wereld een wandelende meetpaal voor UFP en andere gifgassen. Op het moment dat ik neergesabeld wordt door UFP hoef ik alleen maar om mij heen te kijken en zie ik alle symptomen ervan om mij heen. En dat al 30 jaar lang.

Ik ben na vele jaren weer in de pen geklommen omdat heel langzaam deze gigantische doofpot opengaat doordat de wetenschap aan het bevestigen is wat ik al die jaren al weet.

Het kapitalisme zal altijd een ander probleem dat hen minder geld kost proberen aan te wijzen als de oorzaak. En vooral de controverse als wapen te gebruiken om de geldstromen in tact te houden.

Jarenlang zie ik kleine berichtjes in het nieuws die eigenlijk voorpagina nieuws zouden moeten zijn die mijn gelijk bevestigen. Als ik dan later ga zoeken zijn ze vaak niet meer te vinden. Ik weet uit ervaring dat de onderzoekers dan van bovenaf ook wordt verteld, dat ze maar beter iets anders kunnen gaan doen. Dit weet ik doordat ik vaak dit soort onderzoekers benaderd heb.

De tsunami van de gevolgen van UFP begint echter nu zo groot en duidelijk te worden dat de waarheid toch zo langzamerhand naar buiten komt sijpelen.

Het feit dat iedereen weet hoe gevaarlijk UFP is en dat ondanks dat er wereldwijd nog nauwelijks een meetnet tot stand is gekomen zegt genoeg over hoe deze info wordt gesaboteerd.

Philips spreekt bij hun meetapparatuur van UFP over de levensgevaarlijke gevolgen ervan. Ze weten alles wat ik weet en veel meer en al vele jaren lang. En ook bij het RIVM en de KNMI waar lang geleden de deuren voor mij zijn dichtgegooid als ik hier meer over wilde weten.
Alle goede doelen hebben hetzelfde doel. Onderzoek en mensen/dieren helpen.
Maar vooral en eerst de leden van staf en personeel een goed vet salaris betalen.Een duur kantoorpand is ook een must!
Veel geld uitgeven aan reclame zodat er via giraal nog meer geld binnenkomt

En die arme vrijwilligers maar onbezoldigd hele dagen met hun busje langs de deuren gaan en in winkelsentrums staan.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #232911 | 17-05-2015 08:15 | loveulongtime
Ja doei, allemaal terug naar de middeleeuwen en iedereen weer gelukkig?


Dat is precies wat er gaat gebeuren als we het probleem UFP niet gaan benoemen en niet actief gaan aanpakken.

We zie dat gebeuren doordat kinderen geboren worden met hersenbeschadiging en ook doodgeboren kinderen. Wat wellicht het ook het doel is van dit alles.

http://www.dnaindia.com/india/report-air-pollution-leads-to-six-fold-rise-in-premature-deaths-2086217

Het wereldwijde IQ gaat met sprongen naar beneden. Als gevolg zie ik in een totale verlamming om de problemen hierboven benoemd bespreekbaar te maken. Voor alle problemen bestaan de oplossingen al. Maar de belangrijkste oplossing zal moeten komen van het begrijpen van dit probleem. Ik weet uit eigen ervaring dat als ik een probleem begrijp, ik ook bijna direct de oplossing heb.

Daarom heb ik hier de volgende hypothese:

Het zou zomaar kunnen zijn dat als we elk ritje dat we nu met de auto doen, wat we ook op een fiets zouden kunnen doen, het hele fijnstof probleem is opgelost omdat de planeet dan genoeg capaciteit heeft om het fijnstof af te voeren.

Zo zijn er legio ideeën die uitgewerkt kunnen worden.
| #232914 | 17-05-2015 09:30 | ouwe knar
Het zou zomaar kunnen zijn dat als we elk ritje dat we nu met de auto doen, wat we ook op een fiets zouden kunnen doen, het hele fijnstof probleem is opgelost omdat de planeet dan genoeg capaciteit heeft om het fijnstof af te voeren.
Fijnstof komt niet alleen van auto's
http://www.irceline.be/nl/documentatie/faq/wat-zijn-de-voornaamste-emissiebronnen-van-fijnstof

Vergeet niet ik ben als een der weinigen ter wereld een wandelende meetpaal voor UFP en andere gifgassen. Op het moment dat ik neergesabeld wordt door UFP hoef ik alleen maar om mij heen te kijken en zie ik alle symptomen ervan om mij heen. En dat al 30 jaar lang.
loveulongtime jij beweerde dat je OPS http://nl.wikipedia.org/wiki/Organisch_psychosyndroom hebt. Niet echt een zeldzame aandoening.
Jij beweerde dat alle kippen in jouw omgeving ieder jaar dood gingen aan de smog van China. Ow, sterk verhaal, maar indien waar, hoe kan het dan dat jij met je tere gestel deze ellende ieder jaar weer overleeft?

Jarenlang zie ik kleine berichtjes in het nieuws die eigenlijk voorpagina nieuws zouden moeten zijn die mijn gelijk bevestigen. Als ik dan later ga zoeken zijn ze vaak niet meer te vinden.
Dan zou je zo langzamerhand moeten weten dat je die berichtjes moet bewaren.

Door UFP's staat een normale oogst te verschimmelen op het land.
Kom op zeg, ga eens kijken bij een bio dynamische boer.

We zie dat gebeuren doordat kinderen geboren worden met hersenbeschadiging en ook doodgeboren kinderen. Wat wellicht het ook het doel is van dit alles.
Horror, horror. Overal op internet te vinden met aanwijzing van legio oorzaken. Zouden zomaar allemaal waar kunnen zijn.
ouwe knar's avatar
| #232921 | 17-05-2015 10:27 | loveulongtime
@ouwe knar

Ik begrijp al je tegenargumenten heel goed. Dat is de reden dat ik jarenlang niet de moed had om er tegen in het geweer te komen. Mijn tegenargumenten waren niet wetenschappelijk argumenten. Maar gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en mijn 6de zintuig zou je het kunnen noemen. Maar ook gebaseerd op ervaringen van andere mensen die zo'n 6de zintuig hebben. En daarmee is het heel moeilijk argumenten goed te onderbouwen en dat is het nog steeds. Maar er zijn steeds meer mensen die het ook aan den lijve gaan voelen.

Dat ultrafijnstof niet alleen van verkeer komt klopt. Maar hier in Thailand waar ik woon is naast het overwaaidende stof uit China en India, de plotselinge files met name loodvrije benzine autos die zijn verschenen binnen een jaar tijdsbestek een duidelijke trigger dat verkeer de allerbelangrijkste veroorzaker is, omdat verkeer het fijnstof zo dicht bij mensen produceert. Daar is denk ik dus in eerste intantie de meeste winst te behalen. Ook als verkeer zich voor een substantieel deel zou verschuiven van auto naar fiets, dan wordt het een stuk prettiger voor fietsers omdat ze veel minder fijnstof binnen krijgen. En een stimulans om meer te fietsen. Daarnaast zijn er nu allerlei leuke en alternatieve electrische alternatieven en ook met meer dan 2 wielen.

Overigens is het niet OPS wat ik heb maar MCS. Mijn vader overleed overigens aan OPS.

Sorry, dat ik alle berichtjes niet heb bewaard. Sommige berichtjes stonden ook wel in papieren kranten en andere kwamen uit informatie die ik te horen kreeg. Wel heb ik een video gemaakt waarin ik zoveel mogelijk met alle (ontbrekende) puzzelstukjes mijn ervaringen probeer weer te geven. Misschien wil je die nog eens een keer kijken.

https://www.youtube.com/watch?v=fRjtO_yqN4k

Ik overleef deze ellende doordat ik in een tent slaap met luchtreinigers. Verder staan er in de kamer waar ik werk en slaap nog zo'n 6 (verschillende) luchtreinigers. Daarmee herstel ik de luchtkwaliteit min of meer zoals die in de natuur is. Ik ben daardoor nu eindelijk na heel veel jaar gelukkig in staat om mijn gezondheid op te krikken terwijl ik in een ernstig luchtvervuilde stad woon.

Ik hoop over een poos mijn persoonlijke ervaringen mbt luchtreiniging in een nieuw video te publiceren. Ik hoop dat mijn persoonlijk verhaal de wereld uiteindelijk zal veranderen. Het grootste probleem is dat iedereen denkt dat we terug moeten naar de middeleeuwen om dit probleem op te lossen. Het enige dat we moeten doen is de zon weer aanbidden hahaha. Daar zit de oplossing. Als dat fijnstof uit de atmosfeer verwijderd wordt kunnen we die ook weer normaal zien en voelen.
| #232922 | 17-05-2015 10:43 | Antares
Het grootste probleem is dat iedereen denkt dat we terug moeten naar de middeleeuwen om dit probleem op te lossen.


Dat is altijd de gebruikelijke reactie waarbij niemand zich realiseert dat de ME eigenlijk een veel rijkere tijd waren dan de huidige. Maar denk bv. ook aan electronicaproducten die je na 3 jaar alweer kunt weggooien, gloeilampjes die slechts 1000 uur meegaan etc. Ieder product kost energie.

En de reden waarom de meeste mensen gebruik maken van een auto is vanwege de status die ermee is verbonden. Pas daarna werd de samenleving ingericht op autoverkeer en 'konden' we niet meer zonder.

Nu er eindelijk computers zijn die langer dan 3 jaar bruikbaar zijn is er een markt ontstaan aan laptops, notebooks en allerlei soorten pad's. Die bedrijven willen maar niet failliet gaan. En we gooien weer alles na 3 jaar weg, inclusief de accu's.
Antares's avatar
| #232926 | 17-05-2015 11:12 | ouwe knar
andere mensen die zo'n 6de zintuig hebben
Mijn zesde zintuig zegt dat jij niet helemaal eerlijk bent.
Natuurlijk is er veel mis, maar jij geeft bewust slechts een klein deel van de oplossing. Bovendien zijn sommige beweringen van jouw gewoon onzin.

Inderdaad is een weggooi maatschappij een van de giga problemen waar we nu midden in zitten.

Ik overleef deze ellende doordat ik in een tent slaap met luchtreinigers. Verder staan er in de kamer waar ik werk en slaap nog zo'n 6 (verschillende) luchtreinigers.
Hallo, en wat is de impact van al die machines op het milieu??????
ouwe knar's avatar
| #232927 | 17-05-2015 11:25 | Antares
@ouwe knar
Mijn zesde zintuig zegt dat jij niet helemaal eerlijk bent.

Het komt ook op mij een beetje over als een monovisie maar laten we eerst kijken waar het op uitloopt.

Hallo, en wat is de impact van al die machines op het milieu?

Ik denk dat je een antwoord hebt gekregen op de vraag die je hebt gesteld.

Mijn zesde zintuig vertelt me dat iemand ergens geen zin in heeft.
Antares's avatar
| #232928 | 17-05-2015 11:29 | loveulongtime
@ouwe knar
Bovendien zijn sommige beweringen van jouw gewoon onzin.

welke beweringen zijn onzin?

Hallo, en wat is de impact van al die machines op het milieu??????


Ik ben ik mij terdege van bewust en dit is een neergaande spiraal. Obama koopt ook bijna overal waar hij naar toegaat eerst duizenden luchtreinigers. Niet alleen India

http://indianexpress.com/article/technology/technology-others/us-embassy-purchased-over-1800-air-purifiers-before-president-obamas-india-visit/

Toen ik naar Thailand verhuisde hoopte ik op een zeer simpel leven zonder auto. Maar door de vervuiling werd ik weer een auto in gedongen omdat fietsen niet meer mogelijk is en ik gedwongen werd om met 6 luchtreinigers te overleven. Dat waren niet mijn keuzes.

Dit is allemaal gevolg van ultrafijnstof. Als we de auto laten staan, kan ik weer op een fiets en heb ik geen luchtreinigers meer nodig. Ik denk dat de fiets een van de belangrijkste wapens is tegen de NWO.

Hier een leuk artikel, geinspireerd op mijn ervaringen:
http://welvaartvooriedereen.nl/2015/05/spring-eens-wat-vaker-op-je-fiets/
| #232991 | 18-05-2015 20:43 | ffloor
Hier wordt één factor nog vergeten en dat is dat zowel hersenbloedingen, alsook herseninfarctstolsels: beiden als oorzaak hebben een gebrek aan ascorbinezuur E-300.
Beter bekend onder de naam scheurbuik.

Het was de dubbele Nobelprijswinnaar Linus Pauling die de sterkterelatie bindweefsel, vs. gehalte ascorBIN oploste maar publiceerde helaas onder de naam vitamine-C. Mét: als gevolg dat wetenschappers zijn proef herhaalden met ascorBAAT dat standaard vit.C is maar is niersteenbevorderend en kankerverwekkend en wordt daarom direkt uitgeplast - en dus: er werd geen verband gevonden!
Nog iets vreemds: de geleerde Pauling kreeg een Nobelprijs voor de chemie - maar dààr heeft hij nu net weer geen verstand van maar zijn studentjes weer wél: een vreemde zaak voor een prof.

Om kort samen te vatten: als je iemand ziet lopen met een zware beadering op zijn handen: wéét dan wél dat ook al zijn organen alsook zijn hersenen dik zwáár beaderd zullen zijn en we noemen datte: scheurbuik.
Het jaar verder haalt zo iemand meestal niet - of jouw waarschuwing in dank aanvaard wordt??? Meestal niet.

Het is me trouwens vaker opgevallen dat patiëntenverenigingen eerder zichzelf najagen dan wetenschappelijk bezig zijn.
Een goed voorbeeld hiervan is KWF dat tot in het jaar 6000 helemaal geen collectes nooit meer hoeft te houden want alleen al van de rente behoeft er nooit meer gecollecteerd te worden - maar collectes voor KWF hebben slechts als doel de naamsbekendheid alsook enige margarines aan te prijzen.
aanmelden / inloggen