Door community (initieel Best Well), Op maa 11 jun 2018 18:59, 2 reacties, nieuws

Het eindspel

Vrijspreker: Hoe gaat het eindspel in een samenleving waar dwang een steeds grotere rol speelt?

Opperdienaar: Ik besprak al eerder dat de geboortecijfers dalen, naarmate de overheid de onderdaan insluit met verboden en geboden. Onderdanen die al op de rand zitten van die geboden en verboden, zullen net iets eerder besluiten dat de wereld om hen heen geen goede omgeving is voor kinderen. De geboortecijfers gaan dan ook wereldwijd omlaag naar mate de repressie stijgt. Net zoals het aantal vrijgezellen huishoudens al eerder steeg.

Dit zorgt er voor dat de uitbuiting van de velen door de weinigen, nog meer onder druk komt te staan. Er moeten nog meer lasten op de overgebleven krimpende kindervoorraad gedumpt worden. Wat je subsidieert, daar krijg je meer van (parasieten) wat je belast krijg je minder van (productieve onderdanen). Net zoals in het liedje van doctorandus P de ‘Dodenrit‘ in wanhoop de kinderen opgeofferd om de wolven op afstand te houden.

Als de kinderen op zijn en de muren van regulering, boetes, wetgeving en repressie de onderdaan verder insluiten, zie je ook de zelfmoordpercentages omhoog gaan. We zien bijvoorbeeld in de VS dat sinds 1999 het zelfmoordpercentage met 30% is gestegen. Wie zijn de mensen die het niet meer zien zitten? Hoe wordt de genetische samenstelling van de samenleving veranderd door deze zelf selectie? Wie zijn de mensen die vrijgezel blijven, geen kinderen nemen of er helemaal een einde aan maken? Eén voorbeeld van de mensen die onder deze statistiek verborgen zitten is CNN verslaggever Anthony Bourdain


Alex Jones neemt al vast een schot voor de boeg.

Vrijspreker: Zou Alex Jones gevaar lopen?

Opperdienaar: Ik denk het niet. Hij is te gemakkelijk weg te wuiven als een samenzweringsgekkie. Hij heeft wat ik zou willen noemen de ‘They are turning the frogs gay’ levensverzekering.


Zo iemand is zelfs nuttig voor ‘the powers that be’. Kunnen ze naar wijzen als hun oppositie. Vergelijk het met de nar in het oude feodale systeem. Ik vind dat altijd een geniale aanpak moet ik zeggen. Je kunt terechte kritiek geven, maar voor dat je kop rolt

Tot nu lijken de mensen met de beste overlevingskansen degenen te zijn die zich wanhopig richten op ethische zaken die er absoluut niet to doen. Maar ook onder hen zul je geen grote gezinnen aantreffen.Ondertussen plannen de heersers kennelijk iets groots voor ons.Maar we hoeven ons geen zorgen te maken want de salade emoji heeft geen eitje meer, de NS conducteur zegt geen ‘goedemorgen dames en heren’ meer om transgenders niet te passeren en gratis plastic tasjes zijn verboden.
Annotaties:
| #263795 | 12-06-2018 11:17 | ouwe knar
Ik zie het overal om me heen.
Het lijkt wel of alleen het LBGT front nog wanhopig kindjes willen en misschien wel wanhopige kindjes krijgen, voor een wanhopige wereld.

Anticonceptiemiddelen en abortus onbereikbaar maken met vrome praatjes is op de duur zinloos. Productieve voortplantingsdrift wordt iets voor retards. Sex hebben kan met sexrobotten en porno.
Microchippies implanteren..., mwa

If you’re playing Pokemon Go, and interacting with the world through our phone, have you ever considered you’re on the way to becoming a cyborg?
https://www.younghackney.org/issue/are-we-all-turning-into-cyborgs/

https://www.deingenieur.nl/artikel/de-mensmachine-verfrissende-blik-op-transhumanisme

https://www.ifc.com/2014/12/15-things-you-probably-didnt-know-about-the-matrix lol.
ouwe knar's avatar
| #263796 | 12-06-2018 11:22 | ouwe knar
Dat wil zeggen, eh, hoe gaat het in 'ontwikkelingslanden' ?
ouwe knar's avatar
aanmelden / inloggen