Door community (initieel vonnegut), Op maa 30 mei 2016 18:31, 1 reacties,    

Het Eurofiele gedachtengoed van Richard Coudenhove-KalergiHet Eurofiele gedachtegoed van Richard Coudenhove-Kalergi


Kalergi stond in 1922, met het oprichten van de PanEuropeseUnie, aan de basis van de huidige EU.
Op de site van Disclose.tv stond een mooi artikel over de uitspraken en het gedachtegoed van Kalergi.
Hieronder een vertaling van enkele uitspraken. De overeenkomsten van deze uitspraken met de situatie waarin we nu zitten als samenleving zijn huiveringwekkend te noemen.

"Kalergi verkondigd het afschaffen van het recht op zelfbeschikking, het afschaffen van natiestaten doormiddel van etnische separatistenbewegingen of massa-immigratie van mensen van andere rassen om zo een multi-etnische kudde te creëren zonder kwaliteiten, makkelijk te controleren door de regerende elite. Kalergi karakteriseerde de multi-etnische kudde als wreed en ongelovig maar hield vol dat het nodig was die te creëren om zo hun eigen superioriteit aan te tonen. “Dan zal de elite eerst de democratie vernietigen, vervolgens zal de elite het volk elimineren via rassenvermenging, daarbij wordt het heersende blanke ras vervangen door een makkelijk te controleren Mesties (gemengde etnische afkomst) ras. Door het afschaffen van het principe van gelijkheid voor de wet, het voorkomen en bestraffen van kritiek op minderheden en het beschermen van minderheden door speciale wetten zal de massa worden onderdrukt.”

In 1955 zei G. Brock Chisholm, een Kalergi-discipel: “mensen moeten aan geboortebeperking gaan doen zodat er één ras kan worden gecreëerd in een nieuwe wereld, dat afhankelijk is van een centrale overheid. Met druk vanuit de media doormiddel van desinformatie en het propageren van het humanitarisme, worden Europeanen en het westen verleid en onder druk gezet om hun oorsprong te verloochenen als soort van humanitaire daad. Ze moeten geloven dat het aanhouden van hun oorsprong en culturele identiteit een vorm van racisme is.”
Annotaties:
| #251473 | 30-05-2016 19:45 | Antares
Het probleem is natuurlijk dat nooit iemand van Kalergi heeft gehoord.
Antares's avatar
aanmelden / inloggen