Door Breinbrouwsels, Op don 3 dec 2009 20:27, 2 reacties, all rights reserved

Het gemiste Suikerklaasfeest en rusteloze vagina’s

Door de straten trekken hordes van miljoenen schreeuwende en woedende meiden (m/v) met maar één doel. Chocolade, chocolade en nog eens chocolade. De rekken met chocolade worden leeggerukt en de verpakkingen vliegen je om de oren. Eerlijke chocola, verdomme, waar is dat spul. Nu is het natuurlijk al heel lang bekend dat meisjes dol zijn op chocolade want dat brengt de restless vagina bijvoorbeeld wat tot rust.

Chocolade is voor de gefrustreerde meisjes zoiets als de prins met die paardelul, door wie ze genadeloos worden afgebeukt in een prachtige groene wei met die inmiddels bekende paarse koeien met witte vlekken. Stukken lekkerder dus dan dat gepiep en gehijg van hun eigen en dus saaie vent die soms wel een hele minuut tijd voor ze heeft. Maar nu is er ontdekt dat er een vlekje op de paardelul van hun prins zit dus het geblèr is niet meer om aan te horen.

Want kennelijk zijn er nu, heel toevallig net vóór Sinterklaas, chocoladeletters ontdekt die fout zijn. Chocoladeletters waar foute cacao in zit die geplukt is door zielige kindertjes, die op de reclamefoto voor schooierige acties altijd een vlieg op de neus...

Lees verder en bezie enkele youtubes bij Breinbrouwsels

Gerelateerd schrijfsel:

Tot de laatste snik
Annotaties:
| #84149 | 03-12-2009 21:21 | wingload
Sluit je aan. Minister Verburg denkt er net zo over.
http://www.tweedekamer.nl/nieuws/anp_nieuws/anpnieuws.jsp?open&file=00017022
Het mag best wezen dat er chocolade is die zonder zweepslagen tot stand kwam. Die mogen best beter zijn. Vind ik ook. Maar om weer te gaan wijzen... zo vermoeiend, zo belerend. Ga heen, Oxfam Novib Corporation.
wingload's avatar
| #84169 | 03-12-2009 23:54 | Narchya
Of je koopt gewoon rauwe chocolade. Ben je in een klap van het gezeik af en het is een factor 1000 keer gezonder.
aanmelden / inloggen