Door community (initieel ouwe knar), Op don 31 jul 2014 18:41, 9 reacties,    

Het ‘H’ woord (Holocaust) is weer eens gevallenOorspronkelijke titel:
Citing Holocaust, Israel Demands ‘Strict Regulation’ of Antiwar Protests in Europe
Push for EU Special Commissioner to Regulate Protests
by Jason Ditz, July 28, 2014

Er komt een nieuwe Holocaust aan, zou je denken als je zo premier Benjamin Netanyahu hoort. Hij overlegde een hele middag met Europese officials over het wereldwijd groeiende aantal anti-oorlog demonstraties tegen de invasie van Gaza.

De media zouden veel te veel aandacht schenken aan het aantal burgerdoden, en de EU zou de anti-oorlog demonstraties beter moeten reguleren.

Calling the rise in anti-Semitic incidents accompanying Israel’s invasion of Gaza an 'SOS situation,' Sloutsker warned that if left unchecked, such behavior could lead to another European genocide.
"Never before since the Holocaust, have we seen such a situation as today," he said, referring to the continent-wide demonstrations by pro-Palestinian activists, a number of which have degenerated into violence and many of which have featured racist rhetoric. “We are potentially looking at the beginning of another Holocaust now".

Bron:
http://www.jpost.com/Jewish-World/Jewish-News/We-are-looking-at-the-beginnings-of-a-Holocaust-369165

De Denen vonden dat er ook nog zoiets bestaat als vrijheid van meningsuiting, maar de Israëliërs waren onverbiddelijk: Kritiek op Israël stond gelijk aan antisemitisme, vrijheid van meningsuiting was toch heel wat anders dan opruiende taal : "there is a difference between free speech and incendiary speech."
Annotaties:
| #216104 | 31-07-2014 19:00 | ouwe knar
Het Openbaar Ministerie gaat eerder ingrijpen bij discriminatie tijdens betogingen. Het OM heeft geleerd van de pro-Gaza-demonstraties in Den Haag, zegt persofficier Lisan Wösten.

Er komt een andere aanpak tijdens betogingen. Bij de eerdere betogingen greep het OM nog niet in. "Er zijn nog niet veel van dit soort demonstraties geweest. We hebben er nu een paar gehad, en nu zeggen we: het is misschien wel een goed idee als er een officier van justitie bij is."
....
Vanochtend werd bekend dat de politie twee mannen heeft aangehouden (http://nos.nl/artikel/681343-twee-arrestaties-om-gazademo.html) voor het roepen van antisemitische leuzen tijdens een anti-Joodse demonstratie (http://nos.nl/artikel/678996-antijoods-protest-in-den-haag.html) vorige week donderdag in Den Haag.

Het OM heeft de videobeelden van de demonstratie achteraf, samen met tolken, bekeken. Toen constateerde het OM strafbare feiten.

http://nos.nl/artikel/681450-om-grijpt-eerder-in-bij-betogingen.html
ouwe knar's avatar
| #216107 | 31-07-2014 19:09 | ouwe knar
Stel je voor dat de nieuwe lichting reservisten het voorbeeld van de Oekraïners volgt en zegt: Rot op met je oorlog, doe het lekker zelf. Meer fear mongering over die geplaagde gehersenspoelde hoofden, anders gaat het plan alsnog mis.
ouwe knar's avatar
| #216108 | 31-07-2014 19:14 | liedetecter
Er komt een andere aanpak tijdens betogingen.
Dat wordt meppen dus ... nu bij 4 demo's geweest en echt zero antisemitisme gezien, laat staan hitlergroetjes (ok, de verloren zionist aan de kant, maar daar schenk je toch geen aandacht aan?) ... volsláágen overdreven over the top dit ....
| #216115 | 31-07-2014 20:11 | Charles
De Joden (ik denk beter: de zionisten) spelen wederom de slacht-offerkaart uit.
Ik acht het opvallend te benoemen dat terwijl gelijktijdig de zionisten de Palastijnen aan het uitmoorden zijn, overal ter wereld zogenaamde aanslagen tegen Joodse mensen worden gepleegd.

Gezien de reputatie van de zionisten, acht ik het waarschijnlijk dat ze deze "aanslagen" zelf gefabriceerd hebben om zo de slacht-offer kaart te kunnen uit te kunnen spelen.

Stel
De VN besluit dat "de zigeuners", vanwege de vervolging in WO-II, de provincie Friesland krijgen toegewezen.
En circa 40 jaar later, hebben ze Groningen ingenomen, Overijsel uitgemoord en bezet, Utrecht afgenomen, Brabant in de brandt gezet, Zeeland uitgemoord en als ze ten lange leste Limburg trachten uit te moorden begint het wel wat erg te worden en leiden "de zigeuners" de aandacht af, door in Friesland zogenaamde aanslagen te plegen.

De zionisten zijn te gast in Palastina en het gedraagt zich als tuig!
Charles's avatar
| #216117 | 31-07-2014 20:35 | DOS.
De zionisten zijn te gast in Palastina en het gedraagt zich als tuig!

De gast heeft de gastheer samengedreven in een klein strookje land en wil het daar ook weghebben, ten koste van alles. Wegpesten, inkomsten ontnemen, land inpikken, mishandelen en terroriseren en als men dan boos is en raketten terugschiet, de holocaust kaart trekken en de boel flink kapot bombarderen is the name of the game.

IDF is trots op het vermoorden van kinderen. De Verenigde Nazis en de VS zijn onze vriendjes, dus wie stopt ons ?

four-panel-map.jpg
DOS.'s avatar
| #216119 | 31-07-2014 21:18 | Ness
Het meest morele leger ter wereld mag van hun commandanten wat burgers, bij voorkeur kinderen, preventief ritueel slachten om hun pijn te verzachten.
Behind every terrorist stand dozens of men and women, without whom he could not engage in terrorism… They are all enemy combatants, and their blood shall be on all their heads. Now, this also includes the mothers of the martyrs, who send them to hell with flowers and kisses. They must follow their sons. Nothing would be more just. They should go, as well as the physical homes in which they raised the snakes. Otherwise, more little snakes will be raised there.

Deze uitspraak wordt onderschreven door een Israelisch parlementslid, .Shaked. En het is bij lange na niet de enige persoon daar met de mentaliteit van een kakkerlak.
Ness's avatar
| #216120 | 31-07-2014 21:29 | Charles
En begrijpelijk dat de Americanen de zionisten steunen, immers, bij het kolonialiseren van America, zijn eventjes 14.000.000 Indianen uitgemoordt!
En de Americanen hebben ook elke verdrag met de oorspronkelijke inwoners geschonden en de oorspronkelijke bevolking opgesloten in reservaten, je weet wel, een reservaat is waar dieren ongemoeid dienen te worden gelaten (sic!)

Australie, van hetzelfde, de oorspronkelijke bevolking uitgemoorfd, ziek gemaakt, baby's en kinderen afgenomen en her-opgevoed bij Australische gezinnen.

We zijn een nieuwe tijdgeest ingegaan, de tijdgeest van openheid.

Het tuig wordt bekend!
Charles's avatar
| #216127 | 01-08-2014 06:06 | ..................
Wet van de jungle.De rest is bullshit om het volk slaafs en gehoorzaam te hebben en houden.Grappigste van alles is dat religie's praten over een liefdedevolle god en de grote god met het ontzichtbare handje die bepaald hoe wij leven.Of dat dankzij het ontzichtbare handje dingen te verklaren zijn.De puinhopen waar wij vandaag de dag in leven is voortgevloeid uit religie's.En het is ook die overbevolking wat zorgt voor meer oorlog.

Ontopic.
If the wont cooperate,excuse them.Overduidelijk dat zionisten de gehele media domineren en controleren.Vind het schandelijker van die zogenaamde leiders die altijd spreken over een democratie en mensenrechten.Maar zwijgen als Israel ze begaan "het schenden van mensenrechten ".

Marionetten wereldje.
| #216167 | 01-08-2014 13:28 | ouwe knar
Zooo gemeen wat die boze buitenwereld allemaal doet. *kuch*


Afgelopen jaar werd voor het eerst een vergunning afgegeven voor olieboringen op de in 1967 op Syrië veroverde Golanhoogte. Het bedrijf Genie Energy heeft een exclusieve vergunning gekregen om er naar olie te boren. In 1981 heeft Tel Aviv eenzijdig – onder internationaal protest – bepaald dat op de Golan voortaan Israëlisch recht geldt. Sindsdien beschouwt het de hoogvlakte niet langer als bezet en kan het vergunningen afgeven. *kuch*
...
Het Palestijnse bestuur is bang dat Israël ook eenzijdig zal besluiten het oliebedrijf Givot Olam aan de Palestijnse kant van de bestandslijn van 1967 te laten boren. In de buurt van de barrière werden eerder al militaire operaties uitgevoerd die te maken hadden met geheime proefboringen.

Volgens experts bevinden zich onder de Golanhoogte grote hoeveelheden olie. De vergunning van Genie heeft betrekking op een gebied van 400 kilometer in Syrisch territorium.
http://www.ninefornews.nl/ondertussen-israel-lord-rothschild-en-murdoch-boren-naar-olie-bezet-gebied/
ouwe knar's avatar
aanmelden / inloggen