Door community (initieel Best Well), Op din 17 okt 2017 22:33, 0 reacties, nieuws

Het is het jaar 6691De mensheid is eindelijk technologisch weer zo ver dat men op zoek gaat naar vorige beschavingen. Ruim 4000 jaar voor dit schrijven gebeurde er een catastrofe op Aarde waardoor zo’n beetje de gehele ‘beschaving’ weggevaagd werd. Wetenschappers zijn er nog niet helemaal uit wat de oorzaak was voor het verdwijnen van de vorige beschaving. Archeologen vonden bij opgravingen al wel iets wat door die vorige beschaving selfiesticks werden genoemd. Op sommige van deze vreemde niet natuurlijke stokken waren vreemde mini computers vastgeschroefd. Op al deze mini computers stonden vooral foto’s van de mensen zelf uit die tijd, in vreemde poses, krampachtig de schijnbaar gebleekte tanden bloot lachend, heel erg nep, alsof ze gevoelsmatig de alles vernietigende catastrofe die hen niet veel later zou overkomen voelden aankomen.

Het waren rare snuiters die mensen die toentertijd leefden, dat wist men dus al langere tijd. Ze maakten vooral foto’s van zichzelf, van hun eten en van hun materialistische bezittingen. De communicatie tussen deze mensen verliep op een gegeven moment in hun geschiedenis alleen nog via die mini computers. In een taal vol met korte onpersoonlijke zinnetjes die uitpuilden van zogenoemde emoticons. Het blijft speculatie, maar het lijkt erop dat de mensheid die 4000 jaar terug leefde kleinere hersenen had dan de mensheid van nu. Uit alles blijkt dat de mensheid van toen ronduit dom was. Het gekke is alleen dat de hersenpan van opgegraven mensen die toen leefden exact net zo groot is als de hersenpan van de mensen die nu leven. Natuurlijk was de mensheid niet geheel dom 4000 jaar terug. Archeologen vonden ook enorm grote schepen vol met containers die vol zaten met plastic rotzooi waar ‘made in China’ op te lezen stond. Ze konden in die tijd dus ook al varen over de oceanen. Ook werden er een soort aftandse raketten gevonden bij opgravingen. SpaceX stond erop te lezen. Wetenschappers rekenden met moeilijke modellen uit dat deze raketten eventueel met heel veel geluk misschien wel Mars zouden kunnen bereiken. Technologisch was de mensheid 4000 jaar terug redelijk ver zou je kunnen concluderen aan de vondsten van die raketten en mini computers op stokken. Maar waarom liet men dan een continent wat men toen Afrika noemde afsterven door de droogte? Men vond in Europa een stuk klei landschap waar de bewoners een soort van primitieve dijken hadden gebouwd, en men had ook complete stukken oceaan drooggelegd en vise versa allerlei kanalen gegraven. Als men dat kon, waarom liet men Afrika dan naar de filistijnen gaan en groef men daar geen kanalen, of bracht men daar geen water naar toe met die immense schepen vol met containers?

Sowieso was het ronduit vreemd dat de mensheid 4000 jaar terug verzot leek te zijn op elektriciteit. Wetenschappers van nu hebben ooit ook elektriciteit uitgevonden, mede door de opgravingen die gedaan werden van allerlei apparaten die vol zaten met batterijen vol met lithium en kobalt. Men vond ook uitgeputte lithium en kobalt mijnen in Azië en Afrika, de mensheid van toen deed er schijnbaar alles aan om niet technologisch verder te groeien en vast te houden aan elektriciteit. Ze vernaggelden zelfs hun eigen moederplaneet om alles elektrisch te kunnen blijven doen. Wetenschappers van nu ontdekten vooral dat demonische entiteiten en energieën zich razendsnel verplaatsen via elektriciteit. Na die ontdekking wekte men enkel nog elektriciteit op in ondergrondse hermetisch afgesloten bunkers om opgegraven technologie van 4000 jaar terug te kunnen testen. Men wil namelijk weten wat er mis gegaan is 4000 jaar terug.

Dat er iets enorm misgegaan is blijkt uit een recente ontdekking. Onder de Noordzee vond men vrij recent enorme velden vol met het natuurlijke gas wat planten en bomen omzetten in het gas wat we inademen om te kunnen leven. Vroeger noemde men dit gas co2 blijkt uit archeologisch onderzoek. Onder de Noordzee liggen miljarden kubieke meters aan co2. Pijpleidingen lopen vanaf deze onderzeese co2 velden naar het stuk kleilandschap met de dijken en de kanalen. Haalde men co2 uit die velden om de planten en bomen mee te voeden? En waarom vinden we dit soort velden alleen in deze omgeving en nergens anders op Aarde? Andere velden zitten vol of halfvol met gas, alleen in deze omgeving zit er co2 in de velden. Of zou het misschien andersom zijn geweest, zou men co2 afgevoerd hebben naar die velden? Nee dat kan haast niet. Waarom zou men dat doen? Dat moet een zeer kostbare onderneming zijn geweest. En vrij nutteloos ook. Was men soms bang voor co2? Misschien hingen ze een bepaalde religie aan, misschien moesten ze van hun goden bang zijn voor co2? Daar lijkt het haast wel op namelijk. Het lijkt erop dat men vlak voor de catastrofe die de mensheid van toen uitroeide in alle haast die co2 heeft afgevoerd. Zouden ze misschien massaal zelfmoord hebben gepleegd, zagen ze hun einde naderen? Hebben ze daarom het gas wat door planten en bomen wordt omgezet in het gas wat we inademen om te kunnen leven proberen te verwijderen uit hun atmosfeer?

Zijn ze gestikt door een gebrek aan co2 en dus zuurstof? En wie waren die goden van die mensen die toen leefden? We weten dat ze op diezelfde oceaan waar we co2 onder de grond vonden tienduizenden tientallen meters hoge palen hebben gebouwd. Palen met een soort van plastic roeispanen eraan. Vereerden ze met die bouwwerken hun goden? Sommige wetenschappers beweren dat die palen door middel van elektriciteit weer tot leven zouden kunnen komen. Ze hebben elektrische aansluitingen gevonden in deze palen. Er is alleen niemand tot nu toe zo onnozel geweest om die palen te voorzien van elektriciteit. Sommige complotdenkers denken zelfs dat die palen in zee in combinatie met die onderzeese opslag van co2 de katalysator zijn geweest van die alles vernietigende catastrofe van ruim 4000 jaar geleden. Misschien wilden de mensen van toen gewoon niet meer leven. Archeologische opgravingen bevestigen een neerwaartse spiraal in de intelligentie van de mensen die toentertijd leefden. Opgravingen bewijzen dat de beschaving die niet meer is op een gegeven moment zelfstandig kon nadenken, lezen en schrijven. Nog geen 100 jaar na het bereiken van dat niveau van intelligentie werd die intelligentie ingeruild voor mini computers die voor de mens gingen nadenken, de mens schreef niet meer, de mens las niet meer, de mini computers namen alle menselijke taken over. De mensheid raakte volledig afhankelijk van de mini computers die soms aan vreemde stokken zaten vastgeschroefd. Mensen moesten zich ook op een gegeven moment identificeren net gezichtsherkenning, iris scanners en vingerafdrukscanners om de mini computers nog te mogen gebruiken. Hebben die mini computers de mensheid van toen aangezet om zichzelf uit te roeien? We weten het simpelweg niet. De mensheid van toen was namelijk alleen maar met zichzelf bezig en was schijnbaar te druk met zichzelf laten leven door die mini computers dat niemand op een verdwaalde blogger en zijn eventuele lezers na over de diepere lagen van het leven en het Universum nadacht en schreef.
Annotaties:
aanmelden / inloggen