Door Ness, Op zon 11 sep 2016 23:27, 3 reacties,    

Het orgasme wordt in islam gezien als ontmoeting met God"Ik zal u de rest van dit neo-spirituele allegaartje van los-vaste opvattingen besparen zoals geherkauwd door de drie magen van de new age. Op het oog onschuldig, maar bij nadere beschouwing zorgwekkend in die zin dat het beeld van een vrijblijvende, leven-en-laten-leven vorm van islam bedrijven zomaar klakkeloos voor waar zou kunnen worden aangenomen in een door grenzeloze naïviteit en misplaatste tolerantie uitgeteerde samenleving als de onze."

Amen. Over fileren gesproken, bravo! Alle mannekes binnen de Islam worden besneden, opdat de *energiën* naar het hoofd stijgen (volgens Maimonides) en de behoefte AAN VROUWEN vermindert (via trauma volgens de wetenschap). Dat komt handig uit in een systeem dat veelwijverij per goddelijk decreet toestaat. De lagere mannekes, de vrijgezellen en de onder dwang getrouwden die vanwege de verminking niet in staat zijn een gezonde sexuele band op te bouwen met hun huiskut, kunnen met simpel geweld in bedwang worden gehouden. Zij blijven namelijk evenveel testosteron produceren als onbesneden mannen, en mogen zich in geval van nood uitleven op jongetjes en geiten. Maar uitbarstingen kunnen natuurlijk niet uitblijven met al die naar het hoofd gestegen energiën, en daarom zijn alle soennistaten politiestaten. Waar de meeste mannen alle gelegenheid hebben om 'god te ontmoeten', en de vrouwen geen.
Annotaties:
| #254462 | 12-09-2016 05:35 | herman4394
Het orgasme wordt in islam gezien als ontmoeting met God
Ja, zo zie ik het ook.
Jammer dat dit (voor mij waardeloze) commentaar zich bijna nergens wil verdiepen in het oorspronkelijke artikel. Bah...!

Kijk eens naar deze korte video (8 min) Daar gaat de strekking van het oorspronkelijke artikel over!
https://www.youtube.com/watch?v=AebUGZXxwRY
| #254463 | 12-09-2016 09:17 | Ness
fc,550x550,white.jpg
Ness's avatar
| #254471 | 12-09-2016 20:02 | Ness
Ik nodig alle dansende huppelkutten uit zich hier in te laten schrijven: http://www.ad.nl/buitenland/brit-maakt-website-waar-moslims-tweede-vrouw-kunnen-vinden~a762fa46/ opdat ze zo snel mogelijk kunnen worden afgevoerd richting harem waar het fijn dansen is:
De president van de Australian Federation of Islamic Council, Keysar Trad, zegt echter dat polygamie vrouwen rechten geeft. Zo worden ze niet bestempeld als minnares. Hij gebruikt zijn vrouw, met wie hij dertig jaar getrouwd is, als voorbeeld. ,,Mijn vrouw is een heilige. Ze is één van de beste vrouwen die ik ken. Maar ik denk dat het de menselijke natuur is, God heeft zijn 'drive' erg sterk in mannen laten zitten, zodat we de beste verzorgers en ondersteuners voor meer dan één vrouw kunnen zijn.''


en dit vooral niet te lezen: http://zaplog.nl/zaplog/article/ja_meisjes_besnijden_is_islamitisch
Ness's avatar
aanmelden / inloggen