Door Antares, Op din 15 mei 2018 14:01, 2 reacties, citaat / intro / linkdump

Het verband tussen de Rothschilds en SyriëDe video bevat een groot aantal nog niet eerder verschenen onthullingen over het verleden van Donald Trump. Het is moeilijk samen te vatten omdat er enorm veel feiten voorbijkomen die op elkaar aansluiten. Rode lijn in het verhaal is dat er zonder de Rothschilds geen president Trump zou zijn geweest. ...
Annotaties:
| #263433 | 15-05-2018 20:16 | Zhen
Het wordt in de video al terzijde gesugereerd, maar Trump zou tevens een belangrijke lening hebben verkregen van G. Soros. Dat las ik al een tijd terug, maar kan het artikel zelf niet terugvinden. Dezelfde feiten zijn te vinden in
https://moneymorning.com/2016/03/02/this-little-known-trump-soros-connection-will-surprise-you/

Deze hoort hier verder ook wel bij:

Donald Trump is a Hoax, Only a Bit Gay and Jewish as Well
https://www.veteranstoday.com/2018/04/28/donald-trump-is-a-hoax-and-only-a-bit-gay-and-jewish-as-well/

Beetje "trashy" artikel, en het valt te betwijfelen dat Trump ooit bekeerd zou zijn tot judaisme (zoals ook in artikel gesugereerd), maar schetst toch wel het "landschap".
Zhen's avatar
| #263436 | 16-05-2018 02:33 | liedetecter
Israël is niet bang voor internationale veroordeling van het orwelliaanse geweld, ze voelen zich gedekt door Trump. En dat klopt .. de man is gekocht.

Ik trek al m'n initiële support voor Trump terug. De man heeft al z'n beloftes geschonden, de MAGA crowd zal hun bad dream moeten verwerken.

De Rossies verneuken on the road nu ook al hun support ... zelfs de religekkies worden wakker.
aanmelden / inloggen