Door community (initieel Manus), Op maa 7 nov 2016 00:13, 15 reacties,    

Hillary, Trump, MSM en Alex Jones spelen vooropgezet showworstelstuk


Deze dinsdag is het weer raak, het sluitstuk van een nieuw Amerikaans toneelstukje om de schaapjes weer eens goed om de tuin te leiden.

Acht jaar geleden was het Barrack Obama die met zijn agenda van Change het kiezersvolk een rad voor ogen mocht draaien. Veel jonge mensen waren als betoverd door zijn geweldige retorische kwaliteiten en geloofden dat na acht jaar nachtmerrie van George Bush deze dappere half Afro-Amerikaanse man voor de verandering zou zorgen waar het Amerikaanse volk naar snakte: geen martelingen meer, geen oorlogen en een hard beleid tegen Wall Street die de middenklasse verwurgde. Na acht jaar Obama heeft Wall Street meer invloed dan ooit en is de middenklasse nog verder geslonken, Guantanamo Bay is nog steeds operationeel en de VS zijn direct en indirect bij meer conflicten betrokken dan acht jaar geleden. Het moge duidelijk zijn dat de machtszuchtige elite het naïeve kiezersvolk met deze sterke acteur volgens beproefd recept weer eens fantastisch beetgenomen heeft.

Zoals met showworstelen is het hele scenario van de Amerikaanse verkiezingen van tevoren duidelijk doorgesproken en staat de winnaar in principe vooraf vast. Het hele gebeuren is bedoeld om het publiek te amuseren en de spelers proberen met geschreeuw, aanvallen en een uitgeschreven scenario het publiek bij het nepgevecht te betrekken. Achter de schermen zijn de worstelspelers meestal goede maatjes met elkaar en presentators en worstelspelers worden door dezelfde organisatie uitbetaald en als zij het publiek overtuigend weten te vermaken worden zij opgenomen in toekomstige scripts.

Na acht jaar de bevolking om de tuin geleid te hebben met Obama’s schijnheilige, ingestudeerde retoriek is het voor de Wall-Street elite tijd voor het volgende elite-showworstelstukje. Inmiddels is het oude recept van democraten en republikeinen via Main Stream Media tegen elkaar uitspelen min of meer uitgewerkt. Beide partijen en hun leiders worden door het publiek na 16 jaar opzichtig bedrog en leugens diep gewantrouwd en de bevolking gebruikt inmiddels alternatieve bronnen via internet om zich te informeren. Om de bevolking weer eens ouderwets om de tuin te kunnen leiden moesten dit keer andere wegen bewandeld worden. Het scenario van een buitenstander moest nog een stuk overtuigender gebracht worden. Dit scenario werd bereikt met behulp van assets binnen de alternatieve media en partijbonzen die zich van de buitenstaanders leken af te keren.

Bij de democraten was de zogenaamde buitenstaander Bernie Sanders. Hij predikte een sociale revolutie waarbij de macht van WallStreet definitief doorbroken zou moeten worden. Het Democratische partijbestuur bleek getuige hun interne e-mails van meet af aan maar één doel te hebben en dat was geen eerlijke voorverkiezing maar de verkiezing van Hillary Clinton. De Democratische voorverkiezingen bleken een grote farce. Inmiddels weten we vanuit de vrijgegeven Podesta e-mails dat Bernie Sanders van het begin slechts een middel was om de ontevreden kiezer aan de democratische partij te binden. Op 12 September 2015 werd in een e-mail aan Podesta, Clinton’s campagneleider al gesproken over Sanders als middel om eerst contrast te kunnen vergroten en vervolgens éénheid te kunnen uitstralen na zijn steunbetuiging aan Clinton. Ondanks grootschalige kiezersfraude in onder meer Californië hield Sanders zich netjes aan het afgesproken scenario binnen de Democratische partij en betuigde ruimhartig zijn steun aan Clinton, dit in tegenstelling tot andere democraten die het bedrog zat waren en overstapten naar een andere partij.


Voor de Republikeinse voorverkiezingen werd door de elite het worstelscenario geschreven dat de ontevreden kiezer gehoord moet worden door een republikein die als buitenstaander neergezet werd.

Dat neerzetten als buitenstaander werd natuurlijk door de acteur Trump zelf gedaan door middel van de uitspraken die hij doet die aansluiten op het gedachtengoed van de verraden, verarmde voormalige Amerikaanse middenklasse. Dit zijn uitspraken zoals die tegen verdere handelsakkoorden die werkgelegenheid naar het buitenland verplaatsen, tegen de toestroom van illegale Mexicanen die voor een habbekrats het weinige werk willen doen dat nog beschikbaar is en tegen de oorlogen in Syrië en Lybië die vooral door de regering Obama zijn veroorzaakt en het zogenaamde IS vrij baan gegeven heeft.

Ook de MainStreamMedia betitelen Trump voortdurend als buitenstaander maar dat is niet altijd overtuigend voor deze verarmde middenklasse aangezien zij er inmiddels van doordrongen zijn dat de MSM een spreekbuis van de elite is. Overtuigender is het als elitefiguren als de familie Bush hun steun voor hem intrekken. En nog overtuigender vinden ze het worden als de grootste vertegenwoordiger van de alternatieve media, zijnde Alex Jones, Trump naar hartelust promoot. Zoals al vaker aangetoond is Alex Jones een bron van falsificaties, hysterie en bewezen onzin. Alex Jones is voor de enigszins oplettende volger een US Intelligence-asset die het werkelijke verhaal van de Boston Bombings, Sandy Hook, 9/11 en andere hoaxes en false flags met opzet verdraait. Zo proberen inlichtingendiensten het Amerikaanse publiek weer terug te duwen in de richting van Islamofobie en het two party system.

Een ander trucje van de elite (waar ik zelf aanvankelijk ook voor viel) was de zogenaamde verspreking van Newt Gingrich, die beweerde dat Trump nooit erkent zou worden omdat hij nooit naar de secret societies was geweest. Later bleek dat het geen verspreking was maar hij dat vaker verkondigde. Als de leider van de Republikeinen in de Senaat zoiets vaker verkondigt zit daar echt wel een agenda achter, meer elitemarionet dan Gingrich kan je simpelweg niet worden. Het doel was om mensen die zich bewust waren van de invloed van diverse geheime genootschappen op het Amerikaanse ééntwee-partij stelsel weer terug te laten vallen in het gekochte two-party system.

Clinton en Trump lijken aartsvijanden als je de MSM zou moeten geloven, maar in werkelijkheid zijn het de beste maatjes, de Clintons waren te gast op de bruiloft van Trump en Ivanka en Trump had tot voor kort alleen lovende woorden voor Hillary Clinton, zowel voor haar persoon als voor haar daden en dat niet één keer maar herhaardelijk door de jaren heen. Natuurlijk is Trump als miljardair het prototype van een elitefiguur en gezien zijn warme banden met politici en banken is hij een sterk onderdeel van het establishment en speelt al jaren deze rol in televisieseries en praatprogramma’s. Trump is ingehuurd om tegengas aan Clinton te bieden, maar de Clinton is de beoogde kandidaat voor de elite, omdat haar internationalistische agenda het meest aansluit .

De publicatie van het audio filmpje van Trump waarin hij aangeeft knappe vrouwen maar al te graag bij hun pussy te grijpen kwam dan ook niet ongelegen en het is ook hier weer de vraag in hoeverre dit vooropgezet spel betreft .Ik schat die kans vrij hoog in gezien het voorafgaande bedrog. Inmiddels lijkt het niet meer zo zeker dat Hillary de volgende Amerikaanse president wordt, Trump lijkt op het juiste moment te pieken zeggen onze MSM oplichters. Natuurlijk maakt het net als acht jaar geleden onder Obama in pincipe geen bal uit wie de nieuwe telepromptlezer/showworstelaar wordt. Hooguit wordt het showscenario wat aangepast, de elitedoelen zullen onder beide kandidaten met dezelfde gekochte hartstocht worden nagestreefd. Het antwoord op het nieuwe kiezersbedrog is aan de bevolking van de VS, hoe lang zullen zij zich nog laten beetnemen door dit soort disinfo agents en andere elite psychologische intelligence operaties ?Annotaties:
| #255632 | 07-11-2016 08:06 | ..................
Tegenwoordig op de NOS ze ook de website volplempen met alex jones zooi om hilary af te kraken.
Ze begrijpen er geen bal van waarom alex jones Trump promoot.
Als je zo een truthseeker bent,je allang moet weten dat stemmen geen zin heeft.En je alleen systeem in stand houd.

Alex Jones zichzelf al ontmaskerde,door het zionisme nooit te benoemen in zijn filmpjes.
En zijn zogenaamde voorkennis over 9/11 terwijl dit cooper was.
| #255634 | 07-11-2016 10:58 | Rotterdam
'Zoals al vaker aangetoond is Alex Jones een bron van falsificaties, hysterie en bewezen onzin. Alex Jones is voor de enigszins oplettende volger een US Intelligence-asset die het werkelijke verhaal van de Boston Bombings, Sandy Hook, 9/11 en andere hoaxes en false flags met opzet verdraait.'

Alleen plotters zijn in staat om een complot te vermoeden achter een complotdenker, meestal als die iets roept wat een ander even niet uitkomt.

Kortom, ook dit stukje is weer eens niets anders dan 'hysterie en bewezen onzin'.
| #255635 | 07-11-2016 11:02 | Manus
Inderdaad Cooper was de grote vertegenwoordiger van de alternatieve media en hij is vermoord om Alex Jones bewust als disinfo agent te kunnen installeren en dit soort crap als Trump door de strot van mensen te duwen.
Zelfde verhaal als met Fortuyn en Wilders of Martin Luther King en Al Sharpton
Echte oppositie vervangen voor gecontroleerde oppositie.
Manus's avatar
| #255636 | 07-11-2016 11:03 | Rotterdam
Waar zappies ook altijd erg goed in zijn is het vinden van filmpjes van absolute zolderkamermafkezen. Een blik op het YouTube kanaal van deze Redsilverj en je weet alweer hoe laat het is.
| #255640 | 07-11-2016 12:16 | Manus
@Rotterdam
We zijn het er denk ik over eens dat veel van de informatie die Alex Jones verspreid niet klopt.
De vraag is of dit bewust door derden gecreërd wordt of niet.
Een neutraal persoon zou beide opties voor mogelijk houden.
Dit artikel geeft voor de eerste optie wel duidelijke aanwijzingen in link en filmpjes, maar geen sluitend bewijs, dat wil ik best toegeven.
Maar ik wil voor jou best een stukje schrijven waarbij ik met meer bewijzen kom dat Alex Jones, zijn mensen en zijn boodschap van CIA's Stratfor (ook uit Austin, Texas)afkomstig zijn.
Manus's avatar
| #255641 | 07-11-2016 12:24 | Manus
@Rotterdam
Dank je, inderdaad een zeer goede vondst van mij.
RedSilverJ is inderdaad een intelligente onafhankelijke videomaker en ik kan iedereen zijn filmpjes aanraden.
Manus's avatar
| #255642 | 07-11-2016 12:39 | jruijs
Alex Jones heeft zelf ook al beweerd dat hij vermoedde dat Trump een spel speelde (door op het einde af te haken en Clinton te laten winnen), alleen heeft aangegeven op een moment vertrouwen in hem te hebben gekregen.

Ook Trump heeft aangegeven Clinton gesteund te hebben en ook waarom en weet derhalve heel goed hoe dat soort spelletjes gespeeld worden.

Het probleem met Alex Jones is inderdaad dat hij veel te veel roept en ook op een (sensationele) manier waar niet iedereen tegen kan, maar ook dat hij bepaalde zaken juist niet benoemt, maar dat is niet hetzelfde als onder een hoed spelen met de elite ... dat is gewoon Alex Jones en dat moet men gewoon weten als men naar hem luistert.

Trump heeft een beweging in gang gezet die ook mede te wijten is aan Alex Jones en dat is toch echt een beweging tegen de elite en corruptie, iets waar die partijen niet op zitten te wachten ...
| #255643 | 07-11-2016 12:56 | jruijs
Als voorbeeld waar Alex opvallend weinig aandacht aan besteedt, zijn naast het zionisme ook met name burger-initiatieven, dus in tegenstelling tot Alex die alleen maar roept, personen die echt actie ondernemen, zoals Judicial Watch, Wolfgang Halbig m.b.t. Sandy Hook, etc..
| #255644 | 07-11-2016 15:13 | Ness
Klopt. Burgerinitiatieven zijn het gevaarlijkst. Dat brengt mensen maar op ideeen, en ze trekken een hoop aandacht omdat de mensen die ze ondernemen, échte mensen zijn die het doen voor 'de goede zaak' en duidelijk geen op-geld-en-publiciteit belusten zijn. Die initiatieven komen recht uit het hart. En dus komt de boodschap heel duidelijk over.

Check bv hoe snel deze petitie omhoog vliegt: http://www.petities24.com/aangifte_tegen_mevrouw_sylvana_simons_wegens_haatzaaierij
Ruim 2000 handtekeningen binnen 1 uur. Omdat iemand ergens een draadje gepost heeft. Die de kern van de zaak raakt: racisme, mensen over 1 kam scheren dus op grond van kleur.
Ness's avatar
| #255649 | 07-11-2016 17:35 | ..................
Alex Jones is een agent provocateur.
Ik denk dat hij een freemaison is en een katholiek.
| #255652 | 07-11-2016 22:49 | jantjeuitnederland
@tamsowashere
Hij is een linkse dwaas, samen met de moslims 2 handen op de buik van Satan.
jantjeuitnederland's avatar
| #255653 | 07-11-2016 23:33 | ..................
https://www.youtube.com/watch?v=gTL0PM9CdNE

Walter Veith - The Islamic Connection to Rome Catholicism

En die alex jones is echt geen linkse rakker.Die gast kan iedereen zijn,zo fake is ie.
| #255654 | 08-11-2016 01:27 | Manus
Must be a Jesuit Tamso:
adres Infowars Alex Jones: 970 West Mary Street
8 min rijden van Stratfor, 700 Lavaca Street
het CIA Intelligencehub waar medewerkster van Alex Jones vandaan komt
meer bewijs van Alex Jones connection naar Stratfor:
https://www.youtube.com/watch?v=b1LtreavTdU
Manus's avatar
| #255655 | 08-11-2016 01:47 | Manus
Channel met uren aan video waarin duidelijk wordt waarom Alex Jones een CIA-oplichter is:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLm6opnT4H-V1EI1fAxWzu2v-HFR1HoV3F
Manus's avatar
| #255656 | 08-11-2016 02:02 | ..................
jezuiet = katholiek.
Inderdaad een jezuiet klinkt beter.

Als je de discussie gaat aanhalen over de vrijmetselaars en hun geheime dingentjes,ik altijd aan spaceman moet denken.
Dat het allemaal zo onschuldig is.
Die lui zoals Alex Jones zijn master in het misleiden van de bevolking.
Het is precies wat hij zegt wat uitkomt.Of eerder gezegd waar het naartoe moet leiden.
Geen oplossing voor zijn paranoia geratel.
Alleen chaos.
aanmelden / inloggen