Door community (initieel ouwe knar), Op zat 3 feb 2018 23:02, 4 reacties,    

‘Hitler was een stiekeme miljardair’Ha, ha, grapje zeker....

Hitler deed alsof die verschrikkelijk belangeloos de nazi's steunde, maar midden dertiger jaren was hij mooi wel een van de rijkste mensen in Europa.
Omdat het westen nu grotendeels gecontroleerd wordt door communistische joden zoals Soros en de vrijmetselaren, is er nogal wat nostalgie met betrekking tot Hitler. Maar als Hitler echt eerlijk was geweest, dan had hij zichzelf toch niet zo waanzinnig verrijkt?

Nu, voor eens en altijd: De nazi's waren ordinaire dieven die alle bezette landen schaamteloos leeg roofden. Alles wat maar enigszins van waarde was namen ze mee.

Hitler was een doortrapte leugenaar en een hypocriet. Die zich tegoed deed aan de overvloed en weelde, die hij zogenaamd zo verafschuwde. Als hij terug kwam uit Berlijn of van een ander tripje, dan zaten zijn koffers altijd propvol met Zwitserse franken en US dollars; met goud en zilver, juwelen. Allemaal afkomstig van rijke supporters, vooral ondernemers en aristocraten. Men zegt dat zelfs Stalin hem van alles toestopte.

Lees hier verder https://www.henrymakow.com/2018/02/hitler-was-a-billionaire.html hoe Dolfje onder andere zijn eigen Duitsland leegroofde.
Annotaties:
| #261887 | 03-02-2018 23:16 | ouwe knar
Animal Farm: We zijn allemaal gelijk, alleen zijn sommigen ietsje meer gelijk.

Sommigen beweren dat mutti Merkel de dochter van Dolfje is.... tja...
ouwe knar's avatar
| #261888 | 03-02-2018 23:18 | ouwe knar
Vraag ik mij toch af wie al dat goud, zilver, juwelen, kunstschatten overgenomen heeft ;P Mwa...
ouwe knar's avatar
| #261890 | 04-02-2018 02:15 | Escogido
Het verwonderd me weinig. Hitler komt voort uit de rechtse freikorpsen die in 1918 de socialistische revolutie/opstand -met de bekende namen Rosa Luxemburg en Karl Liebknecht- de kop in heeft gedrukt en later de SA vormden.

Er was niet zoveel nationaal en socialistisch aan die nazibeweging.

Het goud, zilver, juwelen, kunstschatten e.d. zal w.s. in dezelfde richting zijn verdwenen zoals de nazi's in '44 besloten te investeren in de 750 westerse bedrijven die de spil moesten gaan vormen in de oprichting van het z.g. 4e rijk na de oorlog.
Escogido's avatar
aanmelden / inloggen