Door community (initieel Manus), Op zat 18 jun 2016 01:01, 48 reacties,    

Hoaxalarm! “Moord” op Jo Cox klopt van geen kant..

De afgelopen weken ging het voortvarend voor het LEAVE kamp in Groot-Brittanië. Van een vrijwel gelijke stand voor STAY als LEAVE werden de verschillen steeds groter. Een afgetekende overwinning voor het LEAVE scheen onvermijdelijk en het STAY kamp was de wanhoop nabij, time for some action moeten onze elitevrienden gedacht hebben..


Zoals zo vaak wanneer zaken voor de elite een ongunstige wending dreigen te nemen is er nu ook opeens die ene schokkende gebeurtenis die de publieke sympathie naar de elite moet doen verschuiven. We hebben al vaak eerder gezien en nu zien we het zelfde scenario uitgespeeld worden bij de Brexit campagne.

Een rechts-extremistische alleenstaande man met een mes en pistool vermoord op klaarlichte dag in koele bloede het onlangs benoemde Brits Lagerhuis lid Jo Cox onder het uitroepen van “Britain First”. Het arme parlementslid zou enkele uren na de aanslag overleden zijn.

Zoals we inmiddels gewend zijn van onze criminele corporate Main-Stream Media klopt ook van dit verhaal geen kant. De vrouw zou met zowel messteken als pistoolschoten om het leven zijn gebracht tijdens campagne voeren. Getuigen die aanwezig waren zeggen alleen geen pistoolschoten te hebben gehoord .
Slechts twee zogenaamde getuigen spreken over een schiet-of steekpartij, de anderen hebben alleen geschreeuw gehoord en geen pistoolschoten.Nergens zijn videobeelden van de vrouw te zien, ook niet door omstanders. Tegenwoordig wordt alles binnen no-time op You-Tube gekwakt en overgenomen op Main-Stream News , maar in dit geval niet. Nergens een gevecht of een gewonde, bloedende vrouw te zien, alleen een ambulance die wegrijdt. Als de beoogde aanvaller vervolgens gearresteerd wordt is bij hem geen spetter bloed te bekennen, wel erg vreemd voor iemand die zojuist met een mes ongenadig hard instak op een onschuldige Labour vrouwtje.

Nergens is ook bloed te zien op de crimescene. Alles wordt wel tot in den treure afgezet.
Mensen noemen wel geschreeuw, maar slechts twee getuigen/crisis actors beschrijven een moord.

Van een afstandje keek een man met een zwarte hoed en een verrekijker, liggend tussen twee grafstenen op een begraafplaats, toe hoe de actie verliep, de Mirror, vraagt zich af wat de man daar deed.Dat zou ik ook wel willen weten..

Ook het “Britain First” geschreeuw komt maar van één ooggetuige, Cark Rothwell, de andere ooggetuigen hebben dit niet gehoord. De verdachte is ook geen bekende van de politie en staat te boek als een wat teruggetrokken, maar hulpvaardige en vriendelijke man, zeker niet het type dat ongenadig los zou gaan tegen een klein Labour vrouwtje. Ook van enig lidmaatschap van Britain First is geen sprake. De man zou een psychiatrisch verleden hebben en de haatzaaiende LEAVE campagne zou deze stoornis getriggerd hebben…

Volgens de man van Jo Cox, Brendan Cox, zou Jo Cox maar twee dingen nu willen dat haar twee kinderen “are bathed in love and that we all unite to fight against the hatred that killed her”
Kortom verzet je tegen haat/LEAVE en laten we ons verenigen tegen dit soort haat en vechten voor de idealen waar Jo Cox voor stond…Blijf verenigd met onze geliefde EU-elitevrienden
En ook de zogenaamde buurvrouw kan niet nalaten om te benadrukken hoezeer Jo Cox geloofde in hoop en liefde en hoezeer we die waarden nu juist nodig hebben.


De campagne voor Brexit is nu stilgelegd vanwege de moord op Jo Cox. Nou vergis je niet, Jo Cox is de campagne. Jo Cox is de campagne van STAY en ze wordt door Cameron er maar al te graag bijgesleept om met dit zielige hoaxverhaal nieuwe zieltjes voor STAY te winnen.

Cameron en de EU-STAY campagne proberen met deze wanhoopspoging in korte tijd het verlies goed te maken, zodat Groot Brittannië een mooie speelbal kan blijven van de EU elite. Zal deze Psyop-hoax genoeg impact maken om de STAY vote aan een meerderheid te helpen?

Maak je vooral geen zorgen over Jo Cox. Als zij net als ons gewoon voetvolk was geweest had zij slachtoffer kunnen worden van een echte moordaanslag als false flag, maar in haar positie is zij verzekerd van zowel een Ga verder naar Af als een Verlaat de gevangenis zonder te betalen kaartje.

Jo Cox zal volgende week vanaf haar onderduikadresje de Brexit-stemming vol spanning volgen. Over haar toekomst hoeven jullie je geen zorgen te maken. Voor haar zal ongetwijfeld goed gezorgd worden, er is vast en zeker nog wel een mooi EU-subsidiepotje beschikbaar gemaakt waarmee haar toekomst buiten Groot-Brittannië zeker gesteld kan worden. Geluksvogel, zij mag de EU wel verlaten..
Annotaties:
| #251865 | 18-06-2016 04:03 | feniks
Complottertjes zijn toch zo voorspelbaar…
Enkele uren na de moord op Jo Cox voorspelde Veronica Vaak hier dus al op zaplog: “wanneer krijgen we een Jo Cox verhaal dat het een hoax is om een #brexit tegen te houden?

En natuurlijk zijn de 'bewijzen' van de plottertjes weer flinterdun: een loze bewering over “crisis actors” (geen enkel bewijs), een gebrek aan bloed op de kleding van de moordenaar (logisch als, je hebt geschoten), “Nergens is ook bloed te zien op de crimescene” (tegengesproken door een getuige in het artikel van de Daily Mirror waarnaar wordt gelnkt), …

En dan toch maar beweren “Zoals we inmiddels gewend zijn van onze criminele corporate Main-Stream Media klopt ook van dit verhaal geen kant.” In realiteit is het echter: Zoals we inmiddels gewend zijn van onze complotters klopt ook van dit verhaal geen kant.
| #251869 | 18-06-2016 07:04 | Rotterdam
Psyop-hoax, laat me niet lachen. Na iedere aanslag komen plottertjes als Manus weer met hun voorspelbare spijker op laag water 'analyses', waarin natuurlijk alles weer verdacht is.

Zoals: er zijn geen beelden van de aanslag. Alsof 'omstanders' voortdurend met hun mobieltjes klaar moeten staan en dat dan ook rustig gaan filmen en als het even kan ook nog even inzoomen op liters bloed. En als die beelden er wel waren, verzint Manus wel weer dat alles in scene is gezet.

'Ook het “Britain First” geschreeuw komt maar van één ooggetuige, Cark Rothwell, de andere ooggetuigen hebben dit niet gehoord'

Weer een luie aanname van Manus. Dat Rothwell de enige zou zijn wordt nergens beweerd. De man was cafehouder, dus wellicht waren er meer getuigen.
| #251870 | 18-06-2016 07:08 | Rotterdam
Volop getuigen:

A group of bystanders surrounded the gunman who shot MP Jo Cox preventing him from reloading and attacking others, witnesses have said.

One person who saw the incident unfolding said the man "shot her once, then shot her again – and shot her once more" before lunging at the have-a-go heroes with a knife.

But despite the enormous risk to their own lives the group ran towards him and continued their attempts to disarm him, according to witnesses.
| #251871 | 18-06-2016 07:56 | Antares
But despite the enormous risk to their own lives the group ran towards him and continued their attempts to disarm him, according to witnesses.

Wat een feel good story, Rotterdam. Ik geloof er meteen in. Ik zou ook mijn leven wagen voor zo'n stomme politica.

Jo Cox zal volgende week vanaf haar onderduikadresje

En ze was zojuist vermoord.
Antares's avatar
| #251872 | 18-06-2016 08:57 | Antares
De Britten lijken wel enthousiast te worden van zo'n moordpartij (one less to go?):
http://www.zerohedge.com/news/2016-06-17/first-brexit-poll-after-jo-cox-death-reveals-stunning-result
Antares's avatar
| #251874 | 18-06-2016 10:44 | Manus
@Rotterdam
Bron?
Als jij een ander kan noemen die het wel gehoord heeft?

Alsof 'omstanders' voortdurend met hun mobieltjes klaar moeten staan en dat dan ook rustig gaan filmen en als het even kan ook nog even inzoomen op liters bloed.
Dat zou tegenwoordig wel logisch zijn, ja. Tegenwoordig staan mensen helft van de tijd met hun mobieltje in hun hand en bij elk wissewasje gaan ze filmen.

Er is geen bewijs voor een moord, getuigen spreken elkaar tegen en het resultaat is voorspelbaar. Deze campagne werpt zijn vruchten af.
Dit hele scenario was zo voorspelbaar, eigenlijk had ik er vooraf een artikel over moeten schrijven.

@feniks
Volgens MainStreamMedia was ze zowel met een pistool als een mes aangevallen. https://www.theguardian.com/uk-news/2016/jun/16/labour-mp-jo-cox-shot-in-west-yorkshire De beelden zonder bloed spreken voor zich, normaal zie je echt wel wat bloed als iemand drie keer neergeschoten wordt en neerstoken wordt.

Op de man met verrekijker tussen de graven en de jongen die dichtbij stond en geen schoten heeft gehoord gaan jullie vanzelfsprekend niet in.
Manus's avatar
| #251879 | 18-06-2016 12:25 | Ness
De eigenaar van de winkel waar de veronderstelde moord plaatsvond heeft in zijn etalage een briefje opgehangen waar naar verluidt op staat dat er géén "Britain first" is geroepen en dat er ook niet door hem is gevochten met de veronderstelde dader.

Elders heb ik opgevangen dat er een ruzie ontstond tussen een klant (die nu in het ziekenhuis ligt) en de veronderstelde moordenaar en dat Jo Cox daar tussen kwam.

Maar het maakt niet uit wat er precies gebeurd is want het publiek heeft de conclusie al getrokken, zo blijkt uit de link van Antares. Ten eerste komt het 'ze' een beetje te goed uit; ten tweede voelen de Brexiters zich zwaar beledigd omdat ze over 1 kam worden geschoren met de zwaar geïnfiltreerde en gecontroleerde NATO/gladio neo-nazi's.

En wel door de gehate pers, die niets als onzinverhalen verkoopt, zoveel mogelijk verwarring probeert te zaaien, en de gebeurtenis aangrijpt om eens flink tekeer te gaan tegen Brexiters. Ooit werkte dit soort 'shaming and blaming' om ongewenste ontwikkelingen tegen te gaan. Nu werkt het ook, maar dan compleet averechts lol
Ness's avatar
| #251886 | 18-06-2016 14:21 | Manus
@Ness

Maar het maakt niet uit wat er precies gebeurd is want het publiek heeft de conclusie al getrokken
Tja, dat is wel erg makkelijk, zoals bij Kennedy en 911 wordt later het beeld pas meer duidelijk, inderdaad nadat de Brexit stemming al is geweest.
Het blijft belangrijk dat we deze media en politici blijven ontmaskeren.
Ik neem het mezelf vooral kwalijk dat ik hier niet van tevoren iets over geschreven heb, dit was zo voorspelbaar...
Manus's avatar
| #251889 | 18-06-2016 15:03 | Armonicus
En verrassend, de twee "de-MSM-heeft-altijd-gelijk" trollen zeggen, (lees: blaten) dat het WEL allemaal echt is. En durven dan ook nog woorden als 'voorspelbaar' te gebruiken! XD
Armonicus's avatar
| #251894 | 18-06-2016 17:25 | Rotterdam
'Dit hele scenario was zo voorspelbaar, eigenlijk had ik er vooraf een artikel over moeten schrijven.'

Dat heb je al min of meer gedaan. De modus operandi is iedere keer hetzelfde: De conclusie dat het een hoax betreft wordt eerst getrokken, vervolgens slepen we er wat slappe argumenten bij.

'Bron?
Als jij een ander kan noemen die het wel gehoord heeft?'

Nee, maar daaruit kan dan niet de conclusie worden getrokken dat er geen andere getuigen zijn. Dat is niets anders dan een luie aanname.
| #251897 | 18-06-2016 18:50 | Ness
Het hele scenario is voorspelbaar en er wordt druk misbruik van gemaakt.

Men neme een patsy. Men proppe hem vol met akelige pillen, men pompt er wekenlang propaganda in en voorziet hem van alle benodigdheden, en men laat 'm los op het doelwit.

De 'media' zorgen voor de rest. De FBI doet niets anders, zo blijkt, dan halve zolen aanmoedigen en van bommen en wapens en/of geld voorzien. In de meeste gevallen wordt de patsy onder veel tamtam gearresteerd net voor hij zijn daad pleegt, maar soms ook niet.

Wat ook veel voorkomt: men neme een goedgelovige oetlul. Men stuurt hem met een boodschapje en een pakketje naar een bepaalde plek. En dan drukt men op het knopje en gaat de bom af. Voilá, een ploflim!

In dit geval lijkt het me heel waarschijnlijk dat deze Cox echt afgeslacht is. Door de handlers van de patsy. Die neo-nazi kliek is net zo nep als ISIS - het voetvolk/kanonnenvoer snapt dat uiteraard niet maar degenen die zo'n organisatie opbouwen natuurlijk wel.
Ness's avatar
| #251901 | 18-06-2016 21:01 | Manus
@Ness
Een scenario zoals jij beschrijft is meermaals voorgekomen, in dit geval is er geen fysieke aanwijzing dat er een moord gepleegd is.
Maar even belangrijk is dat zulk soort moorden op politici altijd tegen tegenstanders van de elite waren. Elite heeft geen probleem om bevolking als false flag te vermoorden die aan hun kant staat, zie Venezuela en Maidan. Maar politici vermoorden die aan hun kant staan is een ander verhaal, dat is veel te risicovol vanwege blowback binnen de partij en er bestaat echt wel iets van loyalty bij die mensen, meer zelfs dan bij hun tegenstanders durf ik te beweren.
Ik acht het daarom zeer onwaarschijnlijk dat er een moord gepleegd is. Maar ik begrijp dat dat wel een lastig punt is voor mensen om te aanvaarden. Het kan zelfs als een wapen gebruikt worden om mensen weg te zetten als nutcases, dat zit met opzet in de methode besloten.
Manus's avatar
| #251902 | 18-06-2016 21:24 | ouwe knar
Jo Cox zal volgende week vanaf haar onderduikadresje de Brexit-stemming vol spanning volgen. Over haar toekomst hoeven jullie je geen zorgen te maken.
Ow, krijgt ze dan ook plastische chirurgie, ziet ze haar man en kinderen nog terug...
Zomaar een paar vraagjes die in me opkomen.
ouwe knar's avatar
| #251903 | 18-06-2016 21:33 | Ness
Nou tis een detail alhoewel het mi wel degelijk een mensenleven heeft gekost - want het hangt helemaal van de opdrachtgever af. De echte elite - niet hun loopjochies en meissies in de politiek - kent helemaal geen loyaliteit. Er staan triljarden op het spel met die Brexit. En de 'leave' groep is zo groot dat fraude geen kans van slagen meer heeft of men moet zo groots uitpakken dat het iedereen gaat opvallen, net als in California laatst.

En wat is het leven van een backbencher waard? Niks toch, als je met een mooie moord de stemming kan doen omslaan? Moet je wel een 'remain' fanaat pakken natuurlijk.

Maar nogmaals, het is een detail. Want dat er opzet in het spel is, is me wel duidelijk. Daarom ga ik er niet uitgebreid over zagen verder. Wellicht heb je gelijk en zit de dame in kwestie nu op de Bahama's met een nieuw uiterlijk, een nieuwe hubby en een nieuwe baan. Maar ze heeft kinderen, en het is een idealistisch typje, naief als de pest op een bepaalde manier zoals de meeste politici die niet bij de kernploeg zwaar vercorrumpteerden horen maar als versiering en excuus dienen. Dus ik betwijfel of het zo gegaan is.
Ness's avatar
| #251906 | 19-06-2016 07:07 | Hans
Deze moord is niet toevallig in de week voor het referendum. De moord is hoe dan ook bedoeld om het Brexit-referendum te beïnvloeden !!!
Volgende vraag: wie heeft er voordeel bij deze moord?
Het EU-STAY-kamp.

Nu kan men nog jarenlang zeggen: Jo Cox heeft zich opgeofferd voor een goede zaak.
Het LEAVE-kamp kan worden aangeduid als gekkies, gevaarlijke terroristen enz.

Of Jo Cox de aanslag heeft overleefd of niet maakt echt niet zoveel uit. Het hele spektakel is hoe dan ook bedoeld om het LEAVE-kamp af te schilderen als gevaarlijke gekkies.
En probeer nu eens te bedenken, wie er achter deze aanslag zit.
Hans's avatar
| #251907 | 19-06-2016 07:27 | Rotterdam
'Deze moord is niet toevallig in de week voor het referendum. De moord is hoe dan ook bedoeld om het Brexit-referendum te beïnvloeden !!!'

Dat is de boel weer omdraaien. Natuurlijk is die moord gepleegd op het hoogtepunt van de Brexit campagne die in de UK een kookpunt bereikte. Het motief lijkt me ook duidelijk.

'Een scenario zoals jij beschrijft is meermaals voorgekomen, in dit geval is er geen fysieke aanwijzing dat er een moord gepleegd is.'

Volkomen bespottelijk
| #251908 | 19-06-2016 07:29 | Rotterdam
'Men neme een patsy. Men proppe hem vol met akelige pillen, men pompt er wekenlang propaganda in en voorziet hem van alle benodigdheden, en men laat 'm los op het doelwit'

Typische plottertjeslogica: alsof je met een paar pillen zoiets zou kunnen bereiken. Ook weer een mijl op zeven: zet dan een een scherpschutter in die vervolgens 'onvindbaar vlucht'.
| #251910 | 19-06-2016 08:00 | feniks
En probeer nu eens te bedenken, wie er achter deze aanslag zit.

Waarom moet er altijd worden verondersteld dat er ‘iemand achter zit’, de ene of de andere ‘elite’ die mysterieus achter de schermen bezig is? Waarom moet dat verondersteld worden? Omwille van de paranoia van de plottertjes? Is het echt onmogelijk dat 1 individu door het lint gaat en zo’n moord pleegt?

Besef je trouwens niet dat zowel Cameron & co (REMAIN) als Boris Johnson, Gove & co (LEAVE) tot de ‘elite’ behoren?

Bovendien, als je echt gelooft dat die moord zou zijn gepleegd door een mysterieuze organisatie die het “REMAIN” kamp wil helpen, dan moet je ook aanvaarden dat referenda gewoon zinloos zijn. In een referendum zouden mensen moeten beslissen gebaseerd op hun eigen gedetailleerde analyse van de vraag. In dit geval, zijn ze van oordeel dat het VK beter zal zijn binnen of buiten de EU? De moord op een individu verandert geen bal aan het feit of het VK al dan niet beter is buiten de EU. Zo’n moord zou dus helemaal geen effect mogen hebben op de keuze van hoe te stemmen. Als die moord dan toch het stemgedrag zou beïnvloeden, dan betekent dit dat mensen zich baseren op irrationele factoren. Dat betekent dus dat een referendum nutteloos is.

Maar eigenlijk weet men dat al heel lang. De “LEAVE” campagne had trouwens gehoopt dat Engeland al zijn wedstrijden in het EK2016 zou winnen, in de hoop dat dit het patriottisme zou aanzwengelen en de irrationaliteit zo in hun voordeel zou uitdraaien. Dit geldt trouwens ook voor het Oekraine-referendum in Nederland: was ook gebaseerd op irrationaliteit, en dat werd zelfs toegegeven door de initiatiefnemers!
| #251912 | 19-06-2016 08:06 | Antares
Maar politici vermoorden die aan hun kant staan is een ander verhaal

Ik acht ze daar beslist toe in staat. Voor haar zo veel anderen.
Antares's avatar
| #251917 | 19-06-2016 08:52 | feniks
Ik acht ze daar beslist toe in staat.

En Ik acht ze daar NIET toe in staat. En zo kunnen we maar blijven leuteren...

Het algemeen principe is: onschuldig tot er bewijzen zijn. Complottertjes, kom dus met degelijke bewijzen in plaats van allerlei insinuaties, veronderstellingen, loze beweringen,...

"Waarom moet er altijd worden verondersteld dat er ‘iemand achter zit’, de ene of de andere ‘elite’ die mysterieus achter de schermen bezig is?"
| #251918 | 19-06-2016 08:59 | Antares
Het algemeen principe is: onschuldig tot er bewijzen zijn

Precies feniks, bewijs jij maar even dat er 49 mensen zijn doodgeschoten. Zonder bewijs is Omar Mateen onschuldig!
Antares's avatar
| #251919 | 19-06-2016 09:44 | feniks
En Antares probeert het argument te winnen met een Reductio ad absurdum

Is er iets gebeurd in de Pulse club (massamoord of complot)? Ja.
Is er ook maar een flinterdun bewijs dat het over een complot gaat? Nee.
| #251920 | 19-06-2016 10:10 | Manus
'
Een scenario zoals jij beschrijft is meermaals voorgekomen, in dit geval is er geen fysieke aanwijzing dat er een moord gepleegd is.'

Volkomen bespottelijk


Inderdaad volkomen bespottelijk dat er geen fysiek bewijs is van een moord zoals bloed of videobeelden die laten zien wat er gebeurde, dat had er wel moeten zijn...

Ben blij dat je het een keertje met me eens bent, Rotterdam 😉
Manus's avatar
| #251922 | 19-06-2016 12:53 | Antares
Doe nou maar gewoon wat ik zeg, feniks, in plaats van te gaan spartelen.
Antares's avatar
| #251925 | 19-06-2016 15:19 | Manus
@ ouwe knar
Ow, krijgt ze dan ook plastische chirurgie, ziet ze haar man en kinderen nog terug...

Ik kan me zo voorstellen dat hun huwelijk er toch al niet zo goed voorstond aangezien manlief zijn handjes niet thuis kon laten bij andere vrouwen..
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3298572/New-charity-scandal-Save-Children-executive-quits-women-s-complaints-inappropriate-behaviour.html
Manus's avatar
| #251928 | 19-06-2016 17:20 | Best Well
Fee Niks schrijft:
Waarom moet er altijd worden verondersteld dat er ‘iemand achter zit’, de ene of de andere ‘elite’ die mysterieus achter de schermen bezig is? Waarom moet dat verondersteld worden? Omwille van de paranoia van de plottertjes? Is het echt onmogelijk dat 1 individu door het lint gaat en zo’n moord pleegt?


Maar roept voortdurend:

Duidelijke en essentiële vragen waarvan het antwoord een ‘false flag’ kunnen aantonen zoals uitleggen (#251825):
- wie de opdracht voor zo’n false flag zou hebben gegeven.
- waarom er zo’n false flag zou worden uitgevoerd.
- waarom de eigenaars van die club zouden meedoen aan zo’n hoax.
- waarom 100% van alle regulier bezoekers aan die club over die hoax zouden zwijgen
- waarom 100% van alle lokale politie over die hoax zouden zwijgen
- waarom 100% van alle hulpverleners over die hoax zouden zwijgen
- waarom 100% van alle kennissen van die ‘acteurs’ over die hoax zouden zwijgen

Dat zijn echter "de juiste vragen" die door de plottertjes genegeerd worden. Die beginnen liever met wat getrol en allerlei afleidingmanoeuvres zoals “de kwaliteit van het akteren”, zwartmakerij, de “kleur van veters”, loze beweringen over “een patroon in de informatiestroom” de “MSM” of “Er is nog nooit gebleken dat het geen valse vlag was” enzovoort, maar nooit is er ook maar iets concreet in hun eindeloos geleuter.


Ik zou zeggen die is nu echt de weg kwijt.
Best Well's avatar
| #251929 | 19-06-2016 17:44 | feniks
[in het artikel staat]: Jo Cox zal volgende week vanaf haar onderduikadresje de Brexit-stemming vol spanning volgen
[Ness schreef]: heel waarschijnlijk dat deze Cox echt afgeslacht is
[Manus schreef]: Ik acht het zeer onwaarschijnlijk dat er een moord gepleegd is.


En de complotters blijken elkaar zelfs tegen te spreken! Volgens de ene leeft Jo Cox ondergedoken, volgens de ander is ze vermoord. Tja, dat gebeurt er dus als je allemaal er op los gaat fantaseren. Kunnen de plottertjes het eens onder elkaar eens worden welke hoax in hun ogen ‘echt’ is en de welke getrol? Daarvoor hebben ze dus wel iets meer nodig dan ‘flinterdun bewijs’. Het enige wat ze echter hebben is dat ze GELOVEN dat een gewone moord door een enkel individu die door het lint is gegaan, in hun overtuiging niet mag kloppen.

Maar nee, Pestwel, Antares & co spelen liever op man als iemand aanwijst dat ze geen poot hebben om op te staan, eerder dan eens echt na te denken…
| #251931 | 19-06-2016 18:30 | Best Well
Speculeren over wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn lijkt mij een prima mannier om ergens over na te denken.
Feniks zie jij nu een complot (van Pestwel, Antares & co ) ??
Best Well's avatar
| #251938 | 20-06-2016 00:06 | Manus
Idd, Bestwel
Wat is het probleem? Iedereen mag een eigen mening hebben en dat proberen te onderbouwen, op deze manier kan je uiteindelijk door feiten op een rijtje zetten wat wijzer worden ipv als een zombie de gekochte MSM-propaganda na te papagaaien.
Manus's avatar
| #251940 | 20-06-2016 00:43 | Ness
Wat ik me afvraag is hoe het mogelijk is dat een zeer bedenkelijke Amerikaans organisatie binnen de korste keren allelei bezonderheden over de moordenaar wist te vermelden. Het Southern Poverty centrum staat niet al te best bekend. Het zijn extreem 'linksen'. Met nadruk op uiterst extreem. Controlled non opposition, zeg maar. Soros zal wel sponsoren.
Ness's avatar
| #251943 | 20-06-2016 09:17 | Antares
De moord op Anna Lindh (10-11 sept. 2003, Stockholm) vond plaats tijdens de campagne om Zweden binnen de eurozone te krijgen. Ook zij was een uitgesproken voorstander. En zoals te verwachten was de dader een eenzame gek en niet politiek geïnspireerd.

Lindh was an outspoken campaigner for Sweden to join the Eurozone in the referendum held on 14 September 2003. After the attack, all euro-campaign events were immediately cancelled.

https://en.wikipedia.org/wiki/Anna_Lindh#Assassination
Antares's avatar
| #251944 | 20-06-2016 10:16 | Manus
Ah, dat wist ik nog niet, Antares, good find!
Ze halen idd steeds hetzelfde trucje uit, ga me daar ook eens in verdiepen
Manus's avatar
| #251945 | 20-06-2016 12:41 | de^mol
Natuurlijk is het een hoax. Ze doen het namelijk steeds weer volgens hetzelfde scenario om het andere kamp te framen. Niet alleen de Zweedse Lindh (pro-Euro) kwam zo een paar dagen voor de verkiezingen om het leven, ook in Duitsland kwam vorig najaar Henriette Reker om het leven bij verkiezingen om de burgemeester van Keulen, waarbij haar tegenstander iets zou hebben geroepen over de immigranten. De dader zou een ultra-rechtse anti-immigrant zijn geweest:
https://themolesite.wordpress.com/2016/06/19/jo-cox-henriette-reker-and-anna-lindh-same-stories/

Zoveel toeval van 'lonely' rechtse 'gekken' iedere keer een paar dagen voor de verkiezingen bestaat niet. Je hebt meer kans om de loterij te winnen.
| #251947 | 20-06-2016 12:58 | ganjaman
Volop getuigen:

witnesses have said.

according to witnesses.

Ja volop getuigen maar niet met naam en toenaam, dat valt te verifiëren?
Dan is het toch gewoon van horen zeggen?
Iedereen kan iets blaten maar dat het op het nieuws komt wilt niet zeggen dat het ook waar is!
Het valt mij wel op dat er bij zowat elke 'terroristische' gebeurtenis er dingen gebeuren/gezegd worden die niet kloppen of niet 'natuurlijk' zijn.
En laten we eerlijk zijn regeringen zijn niet vies van false flags of hoaxes als het hun politieke agenda kan bevorderen.
| #251948 | 20-06-2016 13:32 | Ness
@deMol: die Reker is niet dood hoor, ze is burgemeester van Keulen nu. En of die wond zo serieus was betwijfel ik want ik meen dat ze binnen 2 of 3 dagen alweer aan de slag ging. Waarbij ze de onsterfelijke uitspraak deej dat vrouwen een armlengte afstand van mannen moesten aanhouden. Of zoiets. Trek zelf ff na plz lol
Ness's avatar
| #251949 | 20-06-2016 13:38 | de^mol
@20-06-2016 13:32 | Ness
Dat ze niet is overleden doet daar niets aan af:
"At a public event on 17 October 2015, the day before the mayoral election, Reker was seriously wounded when a 44-year-old man stabbed her in the neck with a knife,[3] while shouting about an "influx of refugees"."
https://en.wikipedia.org/wiki/Henriette_Reker

Waar het omgaat is het scenario om de kiezer te beinvloeden.
| #251951 | 20-06-2016 13:48 | de^mol
@20-06-2016 13:32 | Ness
Het maakt het bewijs ook nog veel sterker, Als ze Henriette hadden laten sterven had ze de verkiezing als Eurofiel niet kunnen winnen.

In Engeland maakt het sterven het beinvloeden alleen maar sterker en Jo Cox is in dit geval niet van toepassing op het winnen of verliezen van de verkeizing.
| #251953 | 20-06-2016 14:06 | Ness
En als je dan toch iemand gaat (laten) afslachten voor de goede zaak, neem dan een vrouw, liefst een met kinderen, dan lopen de emoties van het publiek gegarandeerd hoger op.
Ness's avatar
| #251954 | 20-06-2016 16:51 | Donkerdoorn
De aanslagpleger op Reker is de eerste bijstandtrekker in Duitsland die zich niet moest melden en werkte waarschijnlijk voor de binnenlandse veiligheidsdienst.

http://www.heise.de/tp/news/Reker-Attentaeter-Akte-als-geheim-eingestuft-2851620.html

https://hajofunke.wordpress.com/2016/01/06/nrw-kleine-anfragen-zum-mordanschlag-auf-frau-reker/
Donkerdoorn's avatar
| #251956 | 20-06-2016 18:02 | feniks
En de complottertjes blijven zich op flinterdun bewijs te baseren om zich te blijven vastklampen aan hun waanideeën!

Er wordt nu gesuggereerd dat dit een standaard praktijk is van “hen”. Maar opmerkelijk: alhoewel de moord op Anna Lindh er nu wordt bijgehaald, bleek dit toch niet het referendum in de ‘juiste’ richting te hebben beïnvloed: zij was voorstander om tot de eurozone toe te treden, maar de bevolking heeft dat toch verworpen. En waarom is er dan niemand vermoord kort voor het Nederlandse referendum? “Ze” wisten toch dat dit ook kantje-boord ging zijn?

Maar nooit enig bewijs van een “false flag of “hoax”. Enkel GELOVEN dat een gewone moord door een enkel individu die door het lint is gegaan, in hun overtuiging niet mag kloppen.

"Bovendien, als je echt gelooft dat die moord zou zijn gepleegd door een mysterieuze organisatie die het “REMAIN” kamp wil helpen, dan moet je ook aanvaarden dat referenda gewoon zinloos zijn. In een referendum zouden mensen moeten beslissen gebaseerd op hun eigen gedetailleerde analyse van de vraag."
| #251957 | 20-06-2016 18:33 | liedetecter
En waarom is er dan niemand vermoord kort voor het Nederlandse referendum?


OMG ... De forum pooper blijft hier de boel maar onderschijten, ver over zijn quota heen, met volslagen nietszeggende drogreden ...

Nu weer het Nederlands referendum als knellende schoen erbij halen. Iedereen weet allang dat Nederlanders over het algemeen zwarte veters dragen?

Fee-Niks, bewijs nou eens in duidelijke logische taal, en zonder in herhaling te vallen met ellenlange nietszeggende sprookjesverhalen, dat het NIET aan rooie veters zou liggen?

Kan je niet, hé ....

Het wordt zo langzamerhand toch echt wel tijd dat je eens wat kringspier controle gaat tonen hier zeg ... kom, man up!

Echt zwaar ziek die gast ...
| #251958 | 20-06-2016 18:48 | feniks
En de LieDefender blijft maar zakken tot nieuwe dieptes. Hij kan niets beters vinden dan gewoon maar op de man af blijven spelen en blijven zeuren over zijn "veters". Maar nooit gaat hji in op de inhoud van een reactie, het is altijd maar gewoon absurde pogingen tot zwartmakerij...
| #251959 | 20-06-2016 18:55 | liedetecter
Goed, dat was mijn laatste poging om je op jouw niveau uit de stront te trekken ... dan toch nog met het zwarte pieten verhaal aankomen ruften getuigt van een verregaande geestelijk verwarring.

Ambulante hulp zal je dus echt elders moeten gaan halen sprookjes pooper. [PS: zwarte piet is een symbolisch verhaal en heeft geen voet in de realiteit]
| #251960 | 20-06-2016 19:35 | feniks
Ilkkan het alleen nog maar eens herhalen:" En de LieDefender blijft maar zakken tot nieuwe dieptes. Hij kan niets beters vinden dan gewoon maar op de man af blijven spelen en blijven zeuren over zijn "veters". Maar nooit gaat hji in op de inhoud van een reactie, het is altijd maar gewoon absurde pogingen tot zwartmakerij"...
| #251961 | 20-06-2016 19:37 | Best Well
Het sprookje van Fee Niks:
https://www.youtube.com/watch?v=NHcsVyBu7To
Best Well's avatar
| #251962 | 20-06-2016 20:05 | liedetecter
Ilkkkkkan het alleen nog maar eens herhalen:


tqjMfcB.gif
| #251963 | 20-06-2016 20:55 | Manus
Haha, Bestwel grappig dat filmpje!
Manus's avatar
aanmelden / inloggen