Door monkeyman, Op zon 24 aug 2008 00:17, 8 reacties,    

Hoe building 7 een toren bullshit werdNIST heeft na jarenlang "puzzelen" eindelijk een definitief rapport incl. Commodore 64 animatie afgeleverd wat het instorten van WTC 7 haarfijn uitlegt. Zoals verwacht geen thermite, bommen en space beams. Ja echt waar geen space beams, ik hoor al een aantal mensen teleurstellend zuchten. Hete branden, brokstukken van de twin towers en een vreemde constructie werd het gebouw fataal. Wat een schokkende conclusie van NIST....

Veel waarheidzoekers zitten nu met wrijvende handen dit artikel te lezen. Ik ga natuurlijk een ellenlang betoog houden hoe deze pionnen van de NWO de waarheid in de doofpot willen stoppen. Onder het mom van "masturberen wordt ook nooit saai" gaan we weer lekker dat 9-11 plekje stimuleren. Ala SBS6 weer de zoveelste herhaling van een b-film waar niemand nog naar kijkt.

Op het Zaplog is het meteen weer raak. Men is nog steeds verbaasd dat het nieuwe building 7 verhaal zo breed (2 minuutjes) op tv komt. Dat dit de laatste jaren tot vervelens toe op de buis is gekomen lijkt men te zijn vergeten. Men begrijpt nog steeds niet dat je als propagandist het beste de sluisdeuren kunt openzetten als je een bepaald verhaal niet meer kunt wegstoppen. Dan krijg je namelijk overload en genoeg mafketels die hun eigen nest beginnen vol te schijten door niet onderbouwde "feiten" te presenteren.

De oproep om je te melden met andere ideeën over het instorten van building 7 zal niet aan dovemansoren gericht zijn volgens een positieve zapper. Daar ben ik het dus helemaal mee eens maar dan op een hele negatieve manier. Alsof eeuwig tegen een overheidsmuur discussiëren ooit iets gaat opleveren. Tot in de eeuwigheid zinloos "bewijs" presenteren en inteelt discussies voeren op het internet met de verwachting dat iemand vanuit de regering ineens zegt... "OK OK genade, we hebben het gedaan!".

Wil je ooit de officiële waarheid rondom het mysterie van gebouw 7 veranderen zul je met keihard nieuw bewijs moeten komen. Tot op heden is dit bewijs er gewoon niet, tot die tijd is het volkomen zinloze bezigheidstherapie. Behalve voor een enkeling die werkelijk onderzoek doet maar die zul je niet vinden tussen de 99.99% copy/paste papegaai eeuwige herhaling bullshit op het internet, want daar hebben ze geen tijd voor.

Het is een geniale sabotage techniek door alle aandacht te blijven richten op iets wat allang duidelijk is en waar niks meer aan gedaan kan worden. Ondertussen kan de machine lekker doorgaan. Af en toe even het aas weer uitgooien en wat sukkels naar binnen trekken zodat het veenbrandje blijft gloeien. Degene die de val herkennen en benoemen worden al snel gatekeepers genoemd of zijn door onwetendheid onderdeel van de coverup. Maar wel hardnekkig de rest van de wereld een stel domme schapen noemen die wakker moeten worden. Het lijkt wel of men bang is dat we conspiracies te kort komen in 2008.

Building 7 is gewoon bullshit geworden, de Oswald discussie van de 21ste eeuw. Linken naar de tig volgeschreven websites en fora is voldoende. Alles wat je kunt zeggen is al gezegd. Om het verhaal af te sluiten zal ik toch iets zeggen over het nieuwe NIST rapport.....Who fucking cares.....
Sinds wanneer hebben we de diarree mond van de overheid en media nodig om te bevestigen dat er iets niet klopt?
Annotaties:
| #39858 | 24-08-2008 09:22 | Hans
Mee eens Monkeyman.
Als je dan toch bullshit gaat verkopen (of kant-en-klare-wokmix) doe het dan vooral niet stiekum, maar groots en brutaal.
Kritsiche tegengeluiden vallen in het niet bij de miljoenen goedgelovige schapen.

WTC7 is water under the bridge en Marinus van der Lubbe heeft waarschijnlijk wel de Rijksdag aangestoken.
Hans's avatar
| #39859 | 24-08-2008 10:01 | Patman
Heb je je achtertuintje nou nog steeds niet opgeruimd?
Patman's avatar
| #39988 | 24-08-2008 21:37 | monkeyman
De vergelijking met JFK gaat hierdoor mank

Mijn punt is dat die discussie nog steeds loopt. Oswald was niet de schutter, lijkt me duidelijk. Gaan we nog 60 jaar wtc 7 lullen met hetzelfde resultaat??

Vergeet echter niet dat de Berlijnse muur uiteindelijk óók door de bevolking is afgebroken

Komop zeg, dat hebben ze laten gebeuren.
monkeyman's avatar
| #40003 | 24-08-2008 22:08 | atmosphere
Nergens worden NIST rapporten hier werkelijk op hun inhoud aangevallen

Laat dan eens de pagina zien waar men in de fout gaat , op wetenschappelijke wijze. Zo lang dat niet gebeurd blijft het speculatie
atmosphere's avatar
| #40126 | 25-08-2008 16:38 | Profeet
Hehe lekker stuk, Gatekeeper! :P

Wat ik grappig vind is dat ze nu alle instortingen op 9/11 op dezelfde manier verklaard hebben.
"Ja het werd zo warm dat de vloer ophanging op een verdieping stuk ging, en toen storte natuurlijk het hele gebouw kaarsrecht in elkaar"
Vakwerk!
Profeet's avatar
aanmelden / inloggen