Door ouwe knar, Op maa 17 apr 2017 23:51, 5 reacties, citaat / intro / linkdump

Hoe de islam gaandeweg landen overneemtWanneer de moslimbevolking in een land onder de 2% blijft, zal ze voornamelijk gezien worden als een vredelievende minderheid en niet als een bedreiging voor andere burgers. Dit is de huidige situatie in: ...

Vanaf 5% oefenen moslims een buitensporige invloed uit in verhouding tot hun percentage van de bevolking," schrijft dr. Hammond. "Zo zullen zij bijvoorbeeld ...

Lees verder in http://www.jobra.be/archief/039-hoe-islam-landen-overneemt.htm ...
Annotaties:
| #259376 | 18-04-2017 00:00 | ouwe knar
"Hun geboortecijfers overtreffen ruimschoots deze van christenen, hindoes, boeddhisten, joden, en alle andere gelovigen. Tegen het einde van deze eeuw zal meer dan 50% van de wereldbevolking moslim zijn."
Er moet dus meer gefokt worden door andersgelovigen en niet zeuren over overpopulatie of discriminatie als immigranten minder kinderbijslag krijgen enzo... ;P
ouwe knar's avatar
| #259377 | 18-04-2017 08:20 | Argwaan
Het zijn vaak mensen met een bruine huid. Die hebben meer zonlicht nodig dan mensen met een blanke huid. Aangezien de zwaargelovige moslimvrouwen zich zodanig kleden dat er geen huid aan de zon blootgesteld wordt, zal de gezondheid van die mensen er behoorlijk onder lijden, je ziet het al als ze over straat lopen: schommel-schommel als een oude vrouw, daar zit nog maar weinig heupgewricht in. We kunnen derhalve een versnelde degeneratie van deze mensen verwachten met bijbehorend hoog sterftecijfer.
Argwaan's avatar
| #259385 | 18-04-2017 15:55 | Ness
De server is wel erg slecht bereikbaar inene lol
Argwaan, je hebt het over vitamine D gebrek, maar daar hebben mensen die veel schapenvet eten geen last van. Bruin- en donkerhuidigen in koude klimaten die het dieetgewijs onverstandig aanpakken zullen in toenemende mate gaan lijden aan lamlendigheid, neerslachtigheid, apathie. Heb ik al vaker gezegd maar mensen schieten meteen in een racisme-stuip.

Het is desalniettemin een grote, gemene, maatschappelijke factor geworden gezien de lamlendige apathie waar veel donkerhuidse mensen in NL aan lijden. Mi lopen ze rond met een zwaar en chronisch gebrek aan de juiste voeding, met veel vit D dus, dat juist bij hun zwaarder aanpakt dan bij lichthuidigen, die van een beetje zon al aanzienlijk opknappen.

Maar buiten dat, de Islam begint wel heel griezelig uit te pakken. Kijk niet naar wat ze zeggen maar naar wat ze doen als reaktie op de ontwikkelingen binnen de mensheid als geheel - ze maken er een puinhoop van in hun eigen maatschappijen én hier. De wereld is eng en vreemd en gevaarlijk en doortrapt en ingewikkeld ja, en men staat de ganse tijd op je tenen, maar je terugtrekken in een fort waarvan de muren bestaan uit door godsdienst ingegeven ondoordringbare stationaire onwetendheid is stom. Erdoganesk.
Ness's avatar
| #259391 | 18-04-2017 21:29 | Unseen
Ness, als je feitelijkheden benoemt, kan de rasisme kaart in hun zak blijven: Artikel 137e Wetboek van Strafrecht, via.

Verder vind ik steeds meer en meer dat het discriminatie verbod (tussen burgers onderling) is ingesteld om burgers monddood te maken en een schaduw van de mens te maken, want bij het opnoemen van persoonlijke voor- en afkeuren kan tegenwoordig altijd de rasisme kaart worden getrokken !
| #259394 | 19-04-2017 08:55 | Argwaan
Christendom is in het verleden weinig beter geweest dan islam nu. Hopelijk volgt islam eenzelfde proces en een beetje snel graag.
Er zijn nu nieuwe religies waar net zo hard in geloofd wordt, ze worden alleen geen religies genoemd. Ik ga ze niet weer herhalen, nou ééntje dan: veel vaccineren, dan wordt je nooit meer ziek, dank U Heer! (symbolen: witte jas: gewaad en stethoscooop: god hoort wat jij niet hoort). Hallejalu!
Argwaan's avatar
aanmelden / inloggen