Door Vero Legata, Op din 24 mei 2016 16:04, 3 reacties, citaat / intro / linkdump

Hoe zijn buitenaardse wezens in staat sneller dan het licht te reizen?Hoe zijn buitenaardse wezens in staat om de fysieke grenzen die wij nu wetenschappelijk kennen als bijv. niets kan sneller dan het licht reizen te overbruggen?

Wieteke en haar gids: (hier wordt warm geglimlacht) Dergelijke ‘grenzen’ zijn met name afkomstig vanuit het perspectief van jullie oude wetenschap. Jullie nieuwe, met name kwantumwetenschappers zijn veel verder vooruit in deze materie dan de meerderheid van de mensen op jullie planeet zich realiseert op dit moment.

Maar zelfs dan nog; bedenk dat door de meesten van jullie gekeken wordt naar – en gedacht wordt over deze zaken ‘vanaf’ jullie planeet en ‘vanuit’ jullie...
Annotaties:
| #251263 | 25-05-2016 00:58 | Qvic
De formule die we nu voor lichtsnelheid gebruiken is niet compleet, want deze is 2 dimensionaal en alle elektromagnetische frequenties zijn 3 dimensionaal. Daar de formule ook geen rekening houdt met het aanwezige magnetische veld (tesla) en ook geen rekening houdt met de geleiding en temperatuur. Is de huidige formule van lichtsnelheid op basis een een theorie ontstaan? Zoals bij de vergelijking van A x B = C of te wel A x B = 1
A = afstand in meters en B= frequentie en C = 1 = tijd eenheid van één seconde en dat noemen we dan de constante.

Daar de afstanden in de ruimte niet te meten zijn, omdat je zowel de heen weg, als de terug weg moet weten om de afstand te kunnen bepalen. Net zoals met sonar je de diepte van de meren c.q. oceanen meet. Alle afstanden waar je geen fysieke meetlat langs kan leggen, moet je zo wel de heen als en terug weg met meetapparatuur opmeten, om de afstand te kunnen bepalen. Met lasers of met elektromagnetische pulsen komen we niet ver genoeg de ruimte in, om überhaupt iets te meten, laat staan dat het signaal retour komt. Want dat moet wel gereflecteerd worden en rechtlijnig op het zelfde punt terug te komen, dan waar het eerste instantie vandaan kwam. Daarmee komt ook het verhaal dat we op de Maan zouden zijn geweest op losse schroeven komen te staan, zo ook alle ruimte reizen van NASA.
Qvic's avatar
| #251266 | 25-05-2016 07:53 | (mal)

onsamenhangend geraaskal

en zei ik al dat er geen touw aan vast te knopen is?
(mal)'s avatar
| #251349 | 26-05-2016 21:19 | Vero Legata
Ja de mensheid heeft nog een boel te ontdekken. Laten we een beetje bescheiden blijven met zijn allen. Zodra we beter leren omgaan met onszelf en elkaar, wat algemene systemen zoals het geldsysteem ombouwen op een manier die meer functioneert voor alle mensen en tevens onze aarde gaan draaien op herniewbare energie inplaats van oorlogje te voeren over fossiele brandstoffen, dan kan onze wetenschap vervolgens ook nog grote stappen vooruit zetten en kunnen we de sterren gaan verkennen.
Vero Legata's avatar
aanmelden / inloggen