Door community (initieel Best Well), Op maa 2 jul 2018 18:49, 4 reacties, nieuws

Hoe Zionisten via het IMF de Oekraïne plunderenDe Europese president Donald Tusk zei onlangs dat met Donald Trump als vriend, je geen vijanden nodig hebt.Nu duiken er berichten op dat Trump aan de Franse president Macron heeft geadviseerd de EU te verlaten en zit Trump binnenkort in Helsinki met Poetin om tafel.


Er gebeuren vreemde en voor de meesten volkomen onvoorspelbare dingen in onze wereld en verreweg het meeste daarvan wordt veroorzaakt door Donald Trump die als een olifant in een porseleinkast te keer gaat en waarschijnlijk het absolute record heeft gebroken van Amerikaanse presidenten die in de kortste tijd de meeste vijanden hebben kunnen maken.
Hij wordt afgeschilderd als een niet echte politicus en mensen zoals Paul Craig Roberts denken dat Trump eigenlijk niet weet wat hij doet en dat het tijd wordt dat mensen hem informeren. Weer anderen denken dat achter de ogenschijnlijk chaos toch wel degelijk een bepaalde strategie zit. En dan uiteraard één die niet door Trump zelf is bedacht, maar hem door zijn meesters in het oor is gefluisterd.

De leiders van de EU kunnen Trump wel schieten, omdat hij niet meewerkt aan de totstandkoming van de grote geplande handelsverdragen. Hij in zijn Amerika first strategie een keihard spel speelt, waardoor hij denkt betere deals voor Amerika te kunnen bewerkstelligen. Hij bazuint dan ook overal rond dat de huidige handelssituatie oneerlijk is. Zoals we gisteren al schreven is dat natuurlijk helemaal niet waar, want de grote bedrijven maken meer winst dan ooit en dat is waar het uiteindelijk om draait in onze permanente groei economie.

Toen de Franse president Macron onlangs in Amerika op bezoek was, stelde Donald Trump hem voor om uit de Europese Unie te stappen en dat hij, Trump, dan zou zorgen voor een heel gunstig handelsverdrag tussen Frankrijk en Amerika, veel beter dan hij ooit zou krijgen via de EU.

Want, zo stelde Donald, de EU is wat handel betreft nog veel erger dan China.

Wat natuurlijk ook bij de EU grote vraagtekens oproept is de ontmoeting tussen Trump en Poetin aanstaande 16 juli in Helsinki. Zeker landen als Engeland met hun nep Skripal verhaal en Nederland met haar nep MH17 verhaal staan natuurlijk volledig in hun hemd.

Ook binnen Amerika zal natuurlijk alles wat democraat is en/of anti Trump deze ontmoeting aangrijpen om de verdeeldheid binnen Amerika zelf nog wat groter te maken.

Dus, blijft nog steeds de vraag: Wat is de opdracht die Donald Trump heeft gekregen van zijn opdrachtgevers?

Brandon Smith van de website Alt-Market komt met een interessante theorie:

Alles war er nu gebeurt vormt onderdeel van het plan dat ooit al door het IMF is gelanceerd voor een zogenaamde "global reset". Een dergelijke reset betekent dat de financiële en economische chaos in de wereld zo groot is geworden, dat alleen een streep door alles halen en helemaal opnieuw beginnen de oplossing is.

Wij schreven over het IMF en de voorspelling van Christine Lagarde in 2014 het volgende:

Enkele weken geleden in een interview noemde zij het woord “reset” zelfs tien keer in een tijdsbestek van drie minuten. Alsof ze hoe dan ook duidelijk wil maken dat er iets gaat gebeuren.

Uiteraard komt ze dan ook met onderbouwingen van haar waarschuwing door te zeggen dat de werkeloosheid te hoog is en de economische groei te laag om er op deze manier weer uit te komen.

Wat ze dus in feite zegt is dat het systeem krakend is vastgelopen. Dat er met de huidige middelen onvoldoende economische groei kan worden bewerkstelligd om de economie weer aan te zwengelen.

De door het IMF geplande oplossing houdt volgens Smit in dat we daarvoor als eerste een economische ineenstorting van Amerika zullen zien, waardoor zij van het toneel zullen verdwijnen als wereldmacht. Zoals wij ook al in een eerder artikel schreven, zal Donald Trump hier dan de schuld van krijgen, de “fall guy”.

De wereldmacht zal dan tijdelijk worden overgenomen door China, terwijl Amerika wordt “omgebouwd” tot een staat waar alle burgers gelijk zijn. Dat wil zeggen, afgezien van de rijke elite, allemaal even arm en volledig afhankelijk van de overheid.

China is natuurlijk al het rolmodel van de New World Order. De EU is hard op weg om ook een dergelijk bouwblok te worden voor de nieuwe wereld. Zeker met al die klimaatidioterie en de volledige afhankelijkheid straks van elektriciteit. Dit alleen al zal de Junckers en Timmermansen een ongekende macht geven.

Of Amerika vanuit economische ellende zal instorten of dat alles het gevolg zal zijn een fysieke oorlog met Rusland en China is nog niet zeker, maar de contouren van het masterplan beginnen zich steeds duidelijker af te tekenen.

Voor mensen die graag willen weten wat het IMF nu eigenlijk is en hun positie in de wereld, hierbij een verhelderende uitleg van Brother Nathaniël over de rol van het IMF in, in dit geval, Oekraïne.


Zo is Griekenland door de zionisten van het IMF kaalgeplukt:
Annotaties:
| #263983 | 02-07-2018 20:11 | Rotterdam
Het is natuurlijk des plotters om alles en iedereen als 'zionisten' te bestempelen, maar zelfs het Niburu stukje gaat er niet over. Ik houd het er dus maar op dat onze huisgek Best Well geen enkel idee heeft wat het betekent.
| #263984 | 02-07-2018 22:04 | liedetecter
Het is natuurlijk des plotters om alles en iedereen als 'zionisten' te bestempelen, maar zelfs het Niburu stukje gaat er niet over. Ik houd het er dus maar op dat onze huisgek Best Well geen enkel idee heeft wat het betekent.


George-Clooney-in-Hail-Caesar-689204.jpg
Ough .. Rotterdams screaming problem:

The inability to comprehend abstract concepts may include the inability to fully understand the meaning of "death" or "murder"

For example: · At the trial of a man with mental retardation convicted of raping and murdering an 87-year old woman, a clinical psychologist testified that while the defendant could acknowledge that rape was "wrong," he was nonetheless not able to offer any explanation for why. "Pressed for an answer, [the defendant] admitted not receiving `permission' for the rape....Pressed further, in desperation, he blurted out, `Maybe it's against her religion!'
| #263990 | 03-07-2018 22:53 | liedetecter
Even gravity is a Zionist (psychotic religious) invention ....

They can't prove God is a real estate broker (in Gaza) .... LOL!
Even the psychotic quantum Einsteintonium drivel the fruitcackes are constantly trying to push on us, has nothing to do with reality ... it's just totaly BS.

The universe is not something unknowable, just look at it: there is an enormous amount of beauty and order, resonance and balance .. the rest they pose on us is clearly freaky weird quantum crap.


Lol!
| #263995 | 05-07-2018 11:14 | Unseen
F*king Cry Baby's.
If u cant stand the heat, GET out of the Kitchen!
Unseen's avatar
aanmelden / inloggen