Door community (initieel liedetecter), Op din 3 feb 2015 23:21, 2 reacties, nieuws

Homo UniversalisFrank geeft in bovenstaande YT de duidelijkste presentatie tot nu toe van de kern van het werk dat hij heeft gedaan met betrekking tot zijn ontdekking van de 7-zijdige Chestahedron. De Chestahedron is een 7 zijdige geometrische figuur die vergelijkbaar is met de zogenaamde Platonische vormen, waarbij alle vlakken dezelfde oppervlakte innemen. Het verschil is dat de Chestahedron 2 soorten vormen kent, driehoeken en Vliegers, terwijl de platonische vormen altijd slechts één type vorm hebben.

Frank's werk bestaat uit het uiteenzetten van de onzichtbare magnetische geometrische ruimte, beschreven door Walter en Lao Russell, welke vorm geven aan de zogenaamde materie en stof in ons elektrische universum van steeds veranderende spiraalsgewijze en tijdelijke bewegingen

Frank's werk is een belangrijke bevestiging en validatie van de uitputtende en uitgebreide Kosmologie die beschreven werd door de Russell's op basis van hun "goddelijke verlichtings" theorie.

Frank's methodiek is gebaseerd op empirisch onderzoek en ontwikkeling en is het perfecte huwelijk van wetenschap met de "goddelijke verlichting" van de Russell's. Zoals Frank in deze presentatie duidelijk opmerkt hebben we opnieuw het samengaan van wetenschap en spiritualiteit nodig zodat we het echte universum kunnen gaan bestuderen in plaats van het fictieve, gebaseerd op de oubollige en niet werkende mathematica die nu in alle scholen en door de media in handen van zakelijke belangen gepropageerd wordt.

Frank heeft een methodologie uiteengezet die kan worden gevolgd door de echte wetenschappers van de toekomst en toegepast op alle zogenaamde gebieden van het wetenschappelijk onderzoek. Uit het hoofd memoriseren van disfunctionele theorieën heeft alleen gediend om de mensheid tot slaaf te maken van een valse voorstelling van zaken. De vrij denkende inventieve wetenschapper van vandaag en morgen heeft hiermee een gids voor hun studie, die hen terug naar de natuur zal leiden en de oorzaken achter alle observatie die de mensheid heeft vastgelegd in zijn pogingen om de werkelijkheid te begrijpen bloot kan leggen.
Annotaties:
| #228620 | 04-02-2015 08:08 | Argwaan
Spiritualiteit: de fantasie die uit de droom voortkomt.
Argwaan's avatar
| #228624 | 04-02-2015 10:34 | liedetecter
Heb je de opbouw van het hart uit de chestahedron vorm gevolgd? Werkelijk uniek uiteengezet. Kunstzinnige inspiratie en wetenschap in balans, een wijs voorstel!
aanmelden / inloggen