Door community (initieel ffloor), Op maa 25 aug 2014 14:53, 3 reacties,    

Homoliefde/homoseksualteit nader verklaard

Film's als 'Turks Fruit', 'Spetters' en de huidige schoolfilm 'STUK!' zijn niet waargebeurd: zulke films zijn allemaal gebaseerd op losstaande elementen uit diverse reclasseringsrapporten en vanalles achter elkaar geplakt: alsof het allemaal door dezelfde hoofdpersonen nog zo is meegemaakt maar dat is natuurlijk veel-te-veel voor 1 persoon en dus: kan niet waar zijn!
Alle beelden ervan: ze zijn wel waargebeurd maar dan kilometers van elkaar vandaan en door minstens vijf totaal andere personages...Films proberen dus "een boodschap" uit te dragen en de boodschap die 'Turks Fruit' probeert te laten zien is wat er nou gebeurt bij ontrouw en besmetting door geslachtsziekte;
-en idem wat 'STUK! aan schoolklassen tracht te laten zien is dat psychopatie ontstaat als sluitstuk van voortdurend opeenvolgend gepest - hetgeen wáár is omdat voortdurend adrealinehormoon een aantal essentiële organen zal verwoesten.
Adrealinehormoon: dat zet ons onbewuste in: om een snelle vluchtreactie nog mogenlijk te maken - mààààr... het is wel 100x giftiger dan speed!
Maar het is nog wel puur Natuur, en daarom zo enorm verslavend in game-spelletjes.

De grootste Handenoplegger die de wereld ooit gezien heeft doceerde iets heel raars:

"Hoor en versta. Datgene wat de mond ingaat verontreinigt de mens niet, maar dat wat de mond uit gaat: laster, bedriegerijen en lelijke dingen. Dat verontreinigt de mens".

Eeuwen later, pas met de ontrafeling van ons immuunsysteem dat door trauma's bleek te kunnen worden uitgeschakeld: bleek dat de Man zelfs gelijk had: pesten vernietigt iets binnenin jouw, en dan moet jij je instorting opbiechten bij jouw schooldirecteur.
Pesten veroorzaakt celafbraak: jij wordt dun en lelijk - sommige meisjes zien dit gevaar al wel aankomen en proppen zich daarom maar helemaal vol: bolumnia.

Werkgevers weten het al: waardering vermindert het ziekteverzuim. Een plezierige werkplek, alsook veilige toiletten (!) zijn écht essentiëel.
Een gevolg van pesten is oa. te bang om te werken, of naar school te gaan. Deze verzuimziekte heet tegenwoordig: ptss - maar eigenlijk is het vluchtgedrag.
Het overkomt vaker meisjes dan jongens: meisjes kunnen omreden van hun veiligheid helaas niet alleengaand functioneren - ze hebben een 'snel maatje' zoals een scooter, smartphone of auto benodigd en dat weten pesters natuurlijk ook wel.
Jongens kunnen wel alleengaand functioneren mààr... dan moet er wél een liefhebbende moeder achter ze staan; zoniet dan zijn al spoedig vuurwapens het gevolg! Ongeveer 11% van alle kinderen op basisscholen wordt zwaar gepest en op middelbare scholen is dat iets minder: ±7% (bron: nji.nl) maar wel veel gewelddadiger. Een heel vreemd bijverschijnsel is dat de pestkop al snel op een politiebureau belandt maar dan voor geheel andere, gelijktijdige zaken.

Radicalisering en de vliegende glucosegehaltes
Een voorbeeld van typische pestziekte op basisscholen is bijvoorbeeld diabetis type-1 (een orgaanontsteking) dat rond je achtste levensjaar een toename van +1000% kent (!) en bij alhier geboren Marokkanen maar liefst 9 malen vaker voorkomt dan onder blanken...
Het kan van inteelt komen (inmiddels door de Regering een eind aan gemaakt) maar van de zeven verschillende typen diabetis staat type-5 nu wel als hoogste verdachte! Enigst probleem voor de dokter: dat type-5 (bijnierschorshormoon) is vrijwel niet te diagnosticeren dan slechts gelijktijdige meting bij geweldgames, geweldfilms en gewelddadig schermafspattende Internetsites.
Sinds 'Alphen' en 'Brinkmans kantoor' gaan we op medisch gebied een andere richting uit.
Of is dat achteruit want diabetis type-5 is een totally empty-shell delirium: met machinepistolen gewapende Noord-Afrikanen worden al wat vaker gezien - maar de werkelijke, en onbenoemd gebleven oorzaak is dat adrealinehormoon wel zó verwoestend werkt dat terugkeer naar de realiteit niet zal gelukken omdat afremmende organen als hypothalamus na enige jaren hormoongif: zijn verschrompeld.
En het vermogen om verliefd te worden zoals een goed modelburger nog betaamt: dat vervalt daarmee definitief door de verschrompeling van de hypofyseklier.
Geheime diensten in Europa sidderen bij het idee van teruggekeerde geradicaliseerden en menig politieagent op de motorfiets vraagt zich al af: "Hoe overleef ik een Kalasnikov-AK47 met zo'n type-5 delirium als zombie?" Goeie vraag!
Maar, hoe zit het nou echt? En waarvan radicaliseren onze onderdanen?

-

Het weggelachen DDR onderzoek
In 1964 (dat is precies 1 jaar nadat de pil in Nederland legaal werd) - werd door de DDR-wetenschapper Gunther Dornier vastgesteld dat homoseksuele ratten een scherpe stijging van luteïserend hormoon aanmaakten na de injectie met dat oestrogeenhormoon: dat is immers één der werkende bestanddelen in de anticonseptiepil.
Dat was een door de DDR voorgeschreven vervolgonderzoek op dat van de psycho-bioloog Brian Gladue van de stadsuniversiteit van Stony-Brook, New-York.
Andere onderzoekers oa. Ingeborg Ward van de Villanova-universiteit (DDR) controleerden hun collega Dornier, en vroegen hem om eens naar stress te zoeken omdat ze natuurlijk wel wisten dat hun heilstaat DDR zowat patent heeft op alle hoge bloeddrukken van hun sidderende onderdanen...

Nog niet door Westerse wetenschap al bevooroordeeld: Dornier ging daarop in, en bevond later dat jaar 1964 een opmerkelijk verband tussen hevige stress van de moeder tijdens de zwangerschap - en de homo-gevoelens van haar zoon...!
"...ongeveer een derde van homoseksuele mannen kon aangeven dat hun moeder aan zware stress was blootgesteld zoals rouw, verkrachting of hevige angst.
Nog een derde gaf matige stress op - hun opgaven bleven niet verre van hun respectieve moeders.
Dat bleek bij heteroseksuele mannen beslist niet het geval! Niemand gaf stress van hun moeder op - slechts 10% gaf matige stress op - maar die overigens door hun moeder helemaal niet zo ervaren bleek te te zijn..."


Dornier (haalde uit DDR-gevangenissen toegestuurde lijken uit elkaar...) en publiceerde de sluitende eindresultaten in 1984:

'...Homoseksualiteit bij de man is het gevolg van blijvende neurochemische veranderingen in de hypothalamus, tot stand gebracht door een verminderde testosteronspiegel tijdens de ontwikkeling van de foetus';

Tegenwerping: in alle communistische staten werd tamelijk veel naar de drankfles gegrepen - dat zou nog niet zo erg zijn maar om het zelfgebrouwen gistingsproces te doen stoppen: wordt schoonmaakmiddel of het zuur uit versleten loodaccu's ingezet.
Dornier schrijft daar niets over - wat in een perfekte heilstaat als Overheidspublicatie gebruikelijk zal zijn.

Dornier besluit zijn lijkesnijersartikel als volgt:

'...Stress en andere factoren hebben een blijvende verandering van het zenuwcircuit in de hersenen en de zenuwbanen die worden beheerst door de PLAATSELIJKE hormonen (de transmitters) en met name serotonine, dopamine en noradrealine'.

En dat staat als een huis. Op levende gevangenen dus.
En dit was nou preciés wat elke, zichzelf respecterend totalitaire staten altijd al wilden weten! Op de boze vragen uit het Westen gaf Dornier wel een persverklaring af:

'...de foetus is ongeslachtelijk - maar uit het niets komen geslachtshormonen die bepalen of het uiteindelijk nog wel een jongen of een meisje wordt en dit uitgroeiproces wordt geblokkeerd door hevige stress bij de moeder'.


Politiek was, en is dit verhaal: 'not-done' ofwel: 'typisch uit de DDR' en gingen direkt homo's uit elkaar halen op zoek naar hun verschrompelde klieren.
Ze vonden niets... logisch ook want een hypothalamus is een verzameling van wel 10 verschillende kleine mini-kliertjes die wel 400 hormonen aanmaken:
alleen gespecialiseerde laboratoria kunnen zoiets nog uit elkaar houden en de latere anticonseptiepillen bevatten daarom veel méér, soms wel 6 verschillende soorten aan hormonen en dito gehalten - dan nog de '60er-jaren 2-fasenpil die 500 keer zo sterk is.

Bovendien schreef Dornier iets heel anders dan verschrompeling:

'...blijvende verandering van het zenuwcircuit in de hersenen...'

Dát staat er; goed lezen. Nee niks geen verschrompeling... zoiets staat er niet en hoefde van Westerse journalisten er ook niet te staan: hier is alles fout.

Latere medische onderzoekingen konden niet veel anders dan Dornier gelijk geven (het werd maar heel oppervlakkig gepubliceerd) maar we weten nu wél dat het adrealine-hormoon wel zó giftig is dat al die zg. 'bierbuiken': niets met bier, maar wel álles met stress in de familiesfeer heeft te maken! En van Colitis-Ulcerosa weten we dat van 1 der ouders zelfs zeker (J.Groen).
Nog zo'n babyverminking die wel rechtstreeks aan stress wordt toegeschreven is het open ruggetje (lees ruggetje als: onvoldoend voltooid geslachtsorgaan) - en dat tegenwoordig wordt voorkomen middels het voorschrijven van foliumzuur: minstens +300% van de dagelijkse dagopname.
Komen die as. moeders nou echt zoveel foliumzuur te kort? Helemaal niet! Het is opnieuw adrealinehormoon dat alle vitaminezuren had afgebroken... want anders ga je geen +300% van de dagdosis: - EXTRA voorschrijven (bron: bijsluiter Gravitamon).

Een stukje geschiedenis:
Maar... omdat de staat DDR hóógst verdachte was in psychiatrische onderdrukkingsmethoden der voormalige Nazi's: gaven en geven alle dokters de wetenschapper weliswaar groot gelijk want met hun laboratoriumonderzoek op staatsgevaarlijke individuën en het giftige adrealinehormoon in hun bloed is niks mis mee - maar de politiek, en ook door politiek beheerste kranten moeten er vooral niets van weten! Onee, en dat chronisch door je bloedeigen mammie "omgebouwd" tot homo: óók nog? Het idèè...

En zo komt het nou dat homoseksualteit als 'de 3e levensweg' alle schoolboekjes is ingegaan en er zit Rijkssubsidie op - maar als kind wil jij nog wel weten hoe of jij nou zo bent en haast alle anderen dat niet zijn? En daarom staat het hier.
Natuurlijk weten alle dokters preciés hoe het nou zit en de beroemde professor B.Smalhout die op neuro- en vergiften zijn vakdomein heeft: nou die kan sinds zijn knallende homo-ruzie met minister Hedy 'd Ancona dus voor eeuwig fluiten naar zijn lintje! (restaurantverhaal Telegraaf)
De als staatsgevaarlijk nog gearresteerde profdokter sloeg anders keihard terug:

'...wie in Nederland een medicijnenstudie heeft voltooid en dan denkt in USA een maatschap op te zetten, dan wordt van hem verwacht dat hij zijn complete medicijnenstudie maar opnieuw gaat overdoen'.


Vraagje: zouden Amerikaanse lichamen werkelijk zoveel verschillen met Europeesche lichamen?
Het antwoord kan niet anders luiden dan als volgt: er blijken dustwéé soorten van wetenschap te bestaan en dat liet NGC enkele weken geleden goed zien mbv. een Congres-hoorzitting waarin de uit Europa overgewaaide loodtoevoeging aan de benzine ('Stop een tijger in je tank') werd ontrafeld.
We zien hieruit dat 100% persvrijheid, alsook ongecensureerd Internet een levensvoorwaarde van een maatschappij is - het Indonesische burgers afknallen door Colijn is een typisch voorbeeld van wat er nou gebeurd als jij als "modelburger" door de Staat bent opgevoed - maar tegen ISIS met hun wervende Internet: hebben (hadden?) we nog niet de juiste verklaring voor.
Overigens hebben hoge Haagse ambtenaren wel degelijk geprobeerd om aan pedoseksualteit een legaal tintje te geven onder het mom van 'wetenschappelijke studieën', maar de kantoorpogingen schijnen toch te zijn afgeblazen na een inval.
(hiervan bron: NRC)
-
Annotaties:
| #218096 | 25-08-2014 15:23 | ffloor
In dezelfde lijn ligt een eerder artikel:
http://zaplog.nl/zaplog/article/als_je_oudere_broers_hebt_is_de_kans_groter_dat_je_homo_bent
dat wat minder op de geestestoestand van de moeder ingaat.
| #218110 | 25-08-2014 19:35 | saved
Dat van die oudere broers kan ik bevestigen. Kom uit een gezin van 7 jongens waarbij de jongste twee er achter kwamen dat ze op mannen vallen...

Maar bij beiden is er ook sprake van geen goede band met de natuurlijke vader. En pestgedrag door leeftijdgenoten. Volgens mij zijn er meerdere oorzaken. Psychologische oorzaken kan je misschien wat aan doen. hormonale heb ik nog minder verstand van.
saved's avatar
| #218170 | 26-08-2014 17:42 | ffloor
Bedankt voor het plaatje - en wat de kans op homogevoelens betreft: Dornier zegt zelf '...bij een derde...' - wat m.i. al wat zegt!
Jarenlang werd door de psychologen gezocht in mishandelingen in de jeugd - tegenwoordig gaat men, gelijk Mendel zelfs naar de grootouders terug om bepaalde gedragingen incl. allergie en zelfs ecseem nog te kunnen verklaren (erfelijk belast).
In ieder geval kunnen homo's met dit artikel wat mee: een kwaaie pappie als bijslaap van je slapeloze mammie - en die met háár adrealine haar foetus vergiftigde. Bedankt voor je aanvulling @s.
-
Het artikel = eigenlijk meer een zoektocht naar bevreemdende radicalisering en daar bestaat van de kant van de wetenschap geen antwoord op: we staan kompleet met de mond vol tanden!
En zeg nou zelf: is dat kop afhakken nou echt allemaal van één bepaalde religie afkomstig??? Vroeger, een 10-tal jaren geleden was de verklaring nog eenvoudig: gewoon drugsmisbruik, eigen teelt - maar blafpreek als drug, of games als adrealinedrug bestonden nog niet en homo word je daar niet van.

Nog minder verklaarbaar is dat momenteel door ISIS veroverde steden vooral worden overstroomd door uit het Westen afkomstige vrouwen, zowel jonge meisjes als moeders met kinderen (vanochtend in Telegraaf) en zèlfs de lokale bevolking nog verbijsterde.

Behalve haat-imams (waar het heden dan in gezocht wordt) bestaan er natuurlijk ook 'ombouw'-pillen (oa de lachfilm Mash) en spuitjes (ook in lachfilm Mash) - maar als dit wáár was had de politie allang ingegrepen denk ik zo? De nagespeelde film 'Bowling before Columbine' begon namelijk met cocainemisbruik en daar is leergeld mee betaald.

Ikzelf denk namelijk dat dat haat-imamsverhaal van onze Regering niet klopt: als dit waar was dan had 1/3e van hun leerlingen de straat op moeten rennen want dát herinner ik me nog van SGP-dominees en kreeg je hel en verdoemenis jou wel achterna geworpen. Het moet iets heel ànders dan religie zijn - maar wàt het dan wel is weten we nog steeds niet.
Iets in hun voeding? Of in hun thee? Of dat spul waarin ze hun schaap mee braden? En hoe kan het dat suikerziekte-ontsteking bij hun 9 malen vaker voorkomt dan onder blanke autochtonen???
aanmelden / inloggen