Door Witte Haai, Op maa 22 sep 2014 20:17, 10 reacties, citaat / intro / linkdump

‘Homoseksualiteit hielp Hitler aan de macht’

Op de Frankfurter Buchmesse was deze herfst één boek een sensatie: Hitlers Geheimnis - Das Doppelleben eines Diktators. Het gerucht ging dat de auteur, Lothar Machtan, bewezen had dat Hitler homoseksueel was....

DE HISTORICUS Lothar Machtan wekt niet de indruk uit te zijn op goedkope sensatie. Hij is het dan ook niet eens met de luidruchtige manier waarop zijn Duitse uitgever het boek heeft gepromoot als een studie, die 'onze blik op Hitler ingrijpend zal veranderen'. Machtan, hoogleraar in Bremen, wil als wetenschapper serieus worden genomen. 'Naar de criteria van het wetenschappelijk-historisch onderzoek heb ik een hypothese ontwikkeld...
Annotaties:
| #220107 | 22-09-2014 20:27 | Witte Haai
Artikel uit de oude doos... Maar zeker als je WO2-geïnteresseerd bent, geeft dit toch interessante informatie; een andere blik op het waarom van bv 'De Nacht Van De Lange Messen'; De nacht dat Röhm samen met 150 andere SA-functionarissen werden vermoord.
Witte Haai's avatar
| #220126 | 23-09-2014 09:30 | merethan
"De nacht van de lange lansen" krijgt zo idd een andere lading :P
merethan's avatar
| #220160 | 23-09-2014 20:52 | ffloor
Overigens ligt momenteel bij Veen uitgevers een boek in de ramsj "De vrouwen van Hitler" of hoe ze zo totaal idolaat waren van de nieuwe christus: het waren er 5.

Een andere lezing over Adolf's impotentie was een boek dat al rond 1955 de ronde deed en op middelbare scholen populair was: was dat Adolf vanwege zijn Joodse achtergrond besneden is geweest maar dat nogal verkeerd uitpakte door een fatale infektie - en vandáááár dat Adolf nou zo'n vreselijke jodenhaat had ontwikkeld! Het boek is uit de handel gehaald en ook mijn oudere broer moest het boek inleveren en de oplage werd nageteld anders kreeg je huiszoeking - mijn broer wilde het niet kwijt maar mijn pa sprak: "Ach breng maar weg want de Nazi's zijn helemaal niet vertrokken" en mijn broer het met een boos hoofd: toch maar ingeleverd in zijn christelijke Mulo aan het utrechtse Domplein.
Ik weet er nog van dat hij bij thuiskomst op bed ging legge en hij was heel boos - maarja, ik was 5 jaar jonger en snapte dit niet?
Nee Adolf Hitler was geen homo, beslist niet maar niemand mocht zien wat hij dan wél was - en de haat tegen zijn afkomst is nooit meer overgegaan.

Vrijwel zeker ook was die familie Schlickgrüber (vertaling: de familie Kotsgriezel) toen nog écht Joods - na aankomst in de Zuidduitse deelstaat moesten zij direkt hun naam wijzigen want ambtenaren accepteren scheldwoorden niet, waarop werd gekozen voor de vóórnaam van de allang overleden vrouw van zijn grootvader, ene Hister. De Duitse uitspraak hiervan levert inderdaad Hitler op.
| #220163 | 23-09-2014 22:02 | RJ45
...Zolang het gepeupel het maar niet over ter zake doende dingen heeft....
RJ45's avatar
| #220252 | 26-09-2014 18:37 | ffloor
Kleine correctie: 'De vrouwen van Hitler' is gèèn boek maar 2 dvd's en er worden zes idolate vrouwen getoond, geen 5. De dubbel-dvd kost iets van 10,- en de verzendkosten iets van 1,95 bij Veen Media te Rotterdam.
Ze hebben ook een ramsj-krant en óók een website, met bestelformulier want boekhandel De Slegte zit nu dicht.
http://www.veenmedia.nl/nl/online-bestellen/hitlers-vrouwen/92418145255/kopen.html
| #220339 | 30-09-2014 21:19 | ffloor
En een kleine toevoeging vanwege discussie op andere media:
er blijkt qua publiciteit tussen 1946 en 1970 een soort van zwart gat in de toenmalige kranten/boeken te bestaan.
Ik herinner me namelijk dat ik in 1956 een Donald Duck aan mijn broer liet zien waarin de burgemeester van Rommeldam (overigens: een nijlpaard) geen onderbroek droeg en er zat echt helemaal niks onderaan die burgemeester - maar ook de eigenaar van kasteel Bommelstein (een grizzlybeer) droeg geen onderbroek en daar hing vanonderen ook al helemaal niks te bungelen.
Mijn veel oudere broer glimlachtte een beetje om het eendenblad waarvan een 10-jarig broertje dacht dat dit het moet zijn geweest - waarop mijn pappie het opvroeg en sprak: "Zulke literatuur hoort in een goed christelijk huisgezin niet thuis" en verbrandde het in de kachel!
Achteraf dan heeft het verplicht teruggebrachte boek: medische babygegevens omtrent een dode bevat: dat is in USA toegestaan maar in NL en Dsl heeft alleen de achterblijvende familie dit recht. En dus is van censuur geen sprake geweest maar hoe dan ook: de uitgever moest wél alle boeken terughalen van de rechter.

Maar als je het heden bekijkt: die Adolf was niet gek als je het tot kanselier kunt brengen - hij was zowel anafabeet want hij kon niet schrijven - maar tegelijkertijd kende hij Hebreews als zijn broekzak!!! Vooral de 1e-letter Aleph had Adolf wat mee...
Adolf moet beslist rázend zijn geweest toen er 6 trappelende vrouwen zijn slaapkamer inwillen en je kunt er niets mee aanvangen want er hangt niks? De babyinfektie onder armoedige omstandigheden heeft 6 miljoen joden nog hun leven gekost - een voorbeeld waartoe de drang tot jezelf voortplanten: verworden kan tot grenzenloze haat en nog wel verder dan dat.

Misschien voor de huidige jeugd op andere sociale media: een wat rare verklaring van die hele WO-2 maar ik kan er echt niks anders van maken dan dat een infektie in een joodse familie de aanleiding was - historici moeten zo'n achtergrond wat beter bekijken dan slechts als homo afdoen, want ook Stalin kwam uit een joodse familie...
| #220377 | 01-10-2014 16:25 | liedetecter
Rommeldam was geen Donald Duck, maar een Toonder stad...
| #220378 | 01-10-2014 16:27 | liedetecter
Mijnfout @ffloor, in die jaren verscheen het in de DonaldDuck... scusi
| #220467 | 03-10-2014 20:39 | ffloor
Ja en zit dit 3x dvd-schijfjes te bekijken voor 5 eurootjes maar, en het blijken tóch 5 idolate vrouwen te zijn geweest haha! De nummer 6 was Marlene Ditrich en ze is de enigste die ooit in de slaapkamer van Adolf Hitler is geweest - sindsdien haatte ze een bevriend staatshoofd uit de grond van haar ijshart.

In ieder geval klopt het wel zéér wazige Volkskrantverhaal niet; bovendien gaat het blad niet in op de vraag of Hitler nu als actief of passief (dwz.: als vrouwtje) zijn homoseksualiteit heeft bedreven wat een groot verschil uitmaakt want beide te onderscheiden soorten worden gangbaar als 'homo' bestempeld; nòch gaat het blad in op het verschijnsel dat in elk leger wordt sodomie op grote schaal uitgehaald, en dat vooral als de nieuwe recrutenlichting arriveert en de ouwe stomp prompt hun broek laat zakken: het normale legergebruik staat er allemaal niet.
Tegenwoordig mogen legers dan aanzienlijk zindelijker en ook christelijker zijn geworden maar dat bestond toendertijd nog niet en de politie had in kazernes geen toegang - hier momenteel wel.

Conclusie: deze professor heeft geen verstand van slaapzalen.
Mijn pappie heeft over zijn eigen diensttijd onder WO-1 wel het eea. verteld en had zelf al boeken van aangekocht die hij in een grote dekenkist bij zijn uniform en pet bewaarde - maar toen WO-2 uitbrak was hij 42+ en hoefde niet op te komen, bovendien had een leger geen paarden meer nodig dus hij was onnodig.
| #221745 | 16-10-2014 19:51 | ffloor
Inmiddels mijn eigen bibliotheek maar eens doorgespit en volgens Hein Meijers, alsook Simon Rozendaal, beiden medewerkers van div. wetenschappelijke- en opiniebladen is het zó dat Adolf Hitler slechts over 1 testikel beschikte, alsook dat hij al in de kinderjaren sifilis opliep - maar daar waren er wel méér van zoals Napoleon, Nietzche, Oscar Wilde, Beethoven en schilder van Gogh.
Dat geeft nogal te denken... toendertijd werd sifilis namelijk nog behandeld met kwik (een bestanddeel in vaccins!) en de beide auteurs geven op dat vroeger hoedenmakers helemaal gek werden van het kwik dat zij gebruikten om de rand steviger te maken.

En daarmee zijn nu 3 puzzels opgelost: Hitler was écht stapelgek, maar niet alleen van de sifilis dat hersenen verwoest - maar óók van dat gekmakende kwik - tevoren werd zijn arts nog verdacht en ook viel op dat Hilter aan parkinson leed: dat gèèn gekte is.

De 2e puzzel die hiermee is opgelost is de ziekte ADHD die immers ook wel aan waanzin grenst: het zit dus tóch in de vaccins en wel hierom omdat er wel 400 malen zoveel kwik in vaccins is aangetroffen dat de WHO in ons voedsel nog toelaatbaar acht!
Jouw kindje wordt na de hielprik dus stapelgek, met de hartelijke groeten van het RIVM en leidend tot 15% medicalisering van onze jeugd met amphetaminen als Ritalin en Concerto.

De 3e puzzel die is opgelost is: wie wás die bron van 1 testikel??
Ik mag aannemen dat Hein Meijers en dito Simon Rozendaal nou niet bepaald net zulke figuren als Stapel zijn onee...!
Dat kan alleen Marlene Dietrich zijn geweest: de Strengholt-dvd beweert dat ze op slechts 56 km van elkaar verbleven - maar 10 jaar geleden haalde Discovery al een duitse Wehrmachtsoldaat aan die zei dat het gelijktijdige logement op 56 kM van elkaar verwijderd: wel dégelijk tot een slaapkamerontmoeting heeft geleid en hij was de chauffeur van mejuffrouw Dietrich. Zijn passagiere zou hij namelijk nooit meer vergeten omdat hij na afloop van het korte samenzijn nog nimmer zo'n grofgebekte "dame" had meegemaakt.
Ik hoop zappies met mijn verdere naspeuringen nog plezier te hebben gedaan, je ziet nu zelf: geef nooit op maar blijf spitten.
aanmelden / inloggen