Door Ness, Op maa 5 dec 2016 13:08, 11 reacties,    

Huiswerk voor allochtone jeugd: Antisemitisme is goed voor Israël


Een beetje antisemitisme (in Amerika, maar ook in Europa) is goed voor ons. Niet ernstig natuurlijk, geen pogroms en vervolgingen want dan zouden de joden vertrekken (uit Amerika maar ook Europa) terwijl we ze daar nodig hebben, maar gewoon een klein voorproefje, zodat het geloof in zionisme hersteld wordt.

Nog een citaat:
Second, a world view which supports white supremacy matches our government’s interests. If Trump’s people are more disgusted by Arabs than they are by Jews (the liberals, the Wall Street people, journalists from the East Coast, lovers of black people, Hillary Clinton’s friends), we have struck quite a good deal. Trump and his friends see Israel as a forefront against the barbarians, and they are not exactly very observant.

Het is niet al te moeilijk om te walgen van "Arabs"/allochtonen, daar zorgt DENK wel voor voorzover Uwes zelf niet die taak ter harte neemt, door Uwes schandalig te misdragen. DENK voert duidelijk een Soros-hersenspoel-programma uit met $ilvana $imons in de rol van rassenrel-ontketenaar(ster), en de bedoeling is dat Uwes zich nóg zieliger gaat voelen dan nu al het geval is, zodat Uwes lekker snel radicaliseert wegens prachtig excuus. Maar ook de Islam, Uwes religie dus, is niet te pruimen voor autoch's. Accepteer dat want dat gaat nooit meer over. De weerzin tegen iedere vorm van religie is héél groot en kaaskoppen eigen, en gebaseerd op eeuwenlange ervaring met oorlogszuchtige, fanatieke, christelijke soepjurkendragers. Zouden bijvoorbeeld diezelfde autoch's iets weten van de joodse religie, dan zouden zij die ook uitkotsen. Daarom kunt Uwes gesprekken over religie maar beter mijden want Uwes komt van een zeer koude kermis thuis.

In het licht van bovenstaand artikel uit Ynet is het niet moeilijk in te zien dat veel zogenaamde haatbaardakties niet door haatbaarden of neonazi's worden gepleegd want die houden het meestal bij twitteren, zwammen en dreigen, maar door "verontruste" joden, namaak joden (want niet religieus) en ander tuig om de angst er weer eens flink in te rammen.

Want dit leidt dan weer tot allerlei extra publiciteit, terwijl de zaken er ondertussen in Palestina niet op vooruit gaan. Want de Arabische maffia heeft de Palestijnse zaak gekaapt voor haar eigen doeleinden en stookt het vuurtje aan Palestijnse zijde flink op. En Uwes eigen "geestelijk en wereldlijke leiders" naaien Uwes een oor aan, want zolang die ellende daar voortduurt, zolang hebben zij emotionele greep op Uw gekwetste zieltje. En dit brengt o.a. geld in het laadje, en aandacht en ruzie en matpartijen waar de maffia veel mee kán i.v.m bendevorming en criminaliteit. Dus oplossingen zijn gewoon niet aan de orde. ALLE PARTIJEN hebben er baat bij, de ellende te laten voortduren. Behalve natuurlijk het plebs in Palestina en wereldwijd, dat er allang klaar mee is.

DENK daaraan, de volgende keer dat Uwes de zionisten weer eens in de kaart speelt door al te duidelijk van Uw walging van loslopende joden te laten blijken, fijne alloch's, en dan met name de jeugd. Want dat gedoe maakt de zaak er niet beter op. Uwes stormt als een olifant door een porceleinkast, en laadt bovendien de schuld op willekeurige joden van nu - die met die petjes op, die herkenbaar zijn. Dat leidt tot allerlei gejank en herbevestiging van flauwekul en het is tevens niet terecht. Het is gewoon een veel te teer onderwerp, en je snapt 'm pas als je 'm ziet (quote Kruijff).

Het is wel duidelijk dat de Nederlandse mores op dit gebied Uwes geheel ontbreekt. Het is not done je te wreken op passanten wegens ergernissen gebaseerd op foute of kortzichtige interpretatie van de verborgen geschiedenis. En het is absoluut NOT DONE om bijvoorbeeld de officiële geschiedenis van de joden in WW2 in twijfel te trekken, ook al stikt het van de debunks op het internet. Doe het op school dus rustig aan, en shockeer de brave, gelovige, gehersenspoelde zieltjes Uwer leraren niet met wild geraas want het enige effect wat Uwes daarmee bereikt is nog meer van hetzelfde als leerstof bovenop een reeds met allerlei flauwekul overladen leerprogramma, en Uwes spreekt al nauwelijks Nederlands en kan niet rekenen. Ga daar eerst eens aan werken s.v.p.

BECAUSE WETHEPEOPLE CAN USE ALL THE HELP WE CAN GET, EN UWES HELPT VOOR GEEN METER DOOR STEEDS DEZELFDE STOMMITEITEN UIT TE HALEN OMDAT UWES DE WARE VIJAND NIET HERKEND. Leer dus, buiten fatsoenlijk Nederlands, ook Engels spreken en lezen, en Arabisch als dat mogelijk is, zodat Uwes Uwes eigen heilige boekjes kunt doornemen en niet afhankelijk bent van een door de maffia gezonden imam die Uwes alleen datgene wijsmaakt wat in zijn straatje past. En het zou echt helpen als Uwes dan welbespraakt en van feiten voorzien zou deelnemen aan de brede maatschappelijke discussie die gaande is, in plaats van te blijven steken in gevloek, getier, gejank, vandalisme, potenrammerij e.d. Want dan, voor zover dit nog niet tot Uwes is doorgedrongen, slaan de autoch's de deur dicht met een enorme klap, voorzover ze dat niet al gedaan hebben.
Annotaties:
| #256594 | 05-12-2016 14:38 | Antares
Een blik op Breitbart maakt duidelijk dat Steve Bannon onmogelijk een antisemiet kan zijn, een stelling die ook in de VS alweer wordt teruggenomen.
Antares's avatar
| #256599 | 05-12-2016 16:39 | Ness
Bonusvragen voor de slimmerikken: http://www.telegraaf.nl/binnenland/27166956/__Massaal_voor_kiesdrempel__.html

Kijk wat hier gebeurt. De gevestigde partijen willen al heel lang een kiesdrempel invoeren, maar dat stuitte op teveel bezwaren. Maar nu gaan ze hun zin krijgen, vanwege de angst voor DENK. Want die moet buitengesloten worden, vindt 'men', voordat de Arabische maffia met 20 zetels in de kamer zit. Dat is al een tijdje het gesprek van de dag, ingegeven door wie?

Oh de altijd juiste media. En wie z'n mening wordt door die altijd juiste media verkondigd? (die van de financiële wereld)

En uit welke partijen en sectoren is DENK voortgekomen? PvdA (zittende macht) en mediawereld (o.a. $ylvana $).

En zou die peiling een goed beeld geven van de mening van het gepeupel? Welke aanhangers van welke partij hebben voornamelijk gestemd, denk je?

Wat is hier de rol van de VVD en haar afplitsing, de gecontroleerde oppositieparij de PVV? Welke partij staat op het punt te fragmenteren in diverse kleine partijtjes?

Moet er een kiesdrempel komen? Is dat werkelijk in het belang van het gepeupel?

Is DENK werkelijk een gevaar? Hoeveel zetels gaat DENK krijgen? Gaat DENK wel zetels krijgen? Waar is dat idee op gebaseerd? Is DENK gecontroleerde oppositie?
Ness's avatar
| #256600 | 05-12-2016 18:48 | ..................
Verdeel en heers.
Zolang de middenklasse en het bovenmodaal maar tevreden worden gehouden.
Het zijn vrijwel allemaal oplichters,of denken de elitaire intellectuele club te zijn.
Het is alleen het klootjesvolk wat ze volgen.

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15027607_1264277563615776_258068886929613537_n.jpg?oh=f6291ac5175a81885fe4d1f045bc28b5&oe=58C76592
| #256601 | 05-12-2016 19:45 | ..................
| #256603 | 05-12-2016 21:19 | Ness
http://www.at5.nl/artikelen/163172/amsterdam-krijgt-vondelingenkamer-in-particuliere-woning <-- ik zou mijn ongewenste koter NOOIT bij een particulier achterlaten. Punt.

Meer DENK-ellende: meer controle, en meer gelegenheid tot samenzwering van partijbonzen en financiële wereld: http://www.ad.nl/binnenland/kleinere-commissie-stiekem-om-lekken-staatsgeheim-tegen-te-gaan~ac6a341f/

Volgens DENK, die nog niet eens zetels heeft als partij dus gewoon echt z'n bek moet houden: http://www.ad.nl/binnenland/kuzu-vvd-plaatst-ons-in-kwaad-daglicht~a23220d4/ -janken gaat ze iig prima af.

https://nl.gatestoneinstitute.org/9500/palestijnen-verwerping Er is zowat geen begin aan het debunken van de gaslighting die hier staat. Maar dit soort desinfo wordt aan PVV'ers verstrekt en als zoete koek geslikt, geholpen door een paar zeer intelligente en geroutineerde betaalde krachten online. Op Nieuwskoerier.nl pik je ze d'r zo uit.

Ik ga een kleine poging wagen: "De positie van de twee Palestijnse leiders is diep geworteld in de Palestijnse traditie en cultuur, ". Enerszijds beweren deze trollen luidkeels dat er nooit een Palestina heeft bestaan, en anderszijds komen ze met dit soort uitspraken, waaruit blijkt dat Palestina "EEN DIEPGEWORTELDE TRADITIE EN CULTUUR HEEFT". En dat is waar. Die Palestijnen wonen daar al eeuwenlang, en het riegelt van de bewijzen daarvoor op het net, maar je moet ze wel gaan zoeken natuurlijk.

De waarheid is deze: als de Palestijnen konden kiezen, dan vlogen al hun corrupte leiders met de lichtsnelheid de deur uit. Net als hier. En net als in Israel. Nix traditie. Maar er is geen keuze. Want die wordt met geweld afgestopt, hier, in Israel en in Palestina.

Ennuh... Oh ja laten we het vooral over de Holodomor hebben. Die werd uitgevoerd door de grootste massamoordenaar in de geschiedenis, EEN JOOD. Als iemand wil weten waarom in ww2 er een rampzalige vervolging van joden op gang kwam in Oekraine, dan moet die beginnen met dit artikel. Want het waren niet 'zomaar 'de Russen'. Het was het geïnfiltreerde joodse deathsquad dat via Stalin de kans schoon zag deze massamoord op christenen uit te voeren. En het aantal doden was veel hoger dan de NSB sry NRC aangeeft.

Het is heel jammer dat fatsoenlijke maar onwetende, naïve, gehersenspoelde en met opzet getraumatiseerde joden zich van dit alles niet bewust zijn. Want die krijgen de afrekening gepresenteerd. Net als in WW2. Wist je dat, Hanneke?
Ness's avatar
| #256611 | 06-12-2016 14:01 | Ness
Poetin op een feestje ter gelegenheid van de opening van een joods museum, zegt tegen een zaal vol rabbijnen: 80-85% Bolsheviks Revolution were Jews. Laten we die tijd niet vergeten. Want zij hebben geprobeerd heel Rusland over te nemen; de]https://en.wikipedia.org/wiki/Nicholas_II_of_Russia]de koninklijke familie werd vermoord in 1918[/url] en 20 of 30 of 40 miljoen christenen ook, voordat Stalin, hun trekpop, stevig in het zadel zat. Trotsky en Lenin waren joden, en werden aan alle kanten gesteund door bankiers in USA.

Deze ploeg heeft het communisme uitgevonden. Marx was ook een jood - die vond het socialisme uit. Stalin nam na jarenlange ellende]https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_Civil_War] en een bloedige burgeroorlog[/url] de macht over in 1924. 8 jaar later, moordde een ploeg joden met de zegen van Stalin zo'n 7 miljoen Oekra's uit; daarna heeft Stalin, ook niet gek, zich ontdaan van zijn joodse helpers.

Een mooi stukje huiswerk voor mensen met een moslim-achtergrond. Want daar waar moslims zich druk maken over gebeurtenissen van 1400 jaar geleden in Saoedie Arabië, liggen deze gebeurtenissen de Europeanen nog vers in het geheugen - maar zonder dat zij snappen wie de aanstichters waren. Dankzij de geschiedsschrijvers hebben de meeste mensen in West Europa - inclusief joden - geen notie van de rol die de joden, als altijd gesteund door de financiële wereld, hebben gespeeld in Rusland. Religie speelde ook een rol: de bankiers hadden het niet zo begrepen op de Russisch orthodoxe oud-katholieke kerk. Dus ja, laten we het vooral hebben over de Holodomor, NRC. Maar dan wel alle kanten belichten, heh..

De "pogroms" in Rusland waren het gevolg van de moord op tsaar Alexander II.
https://duckduckgo.com/?q=holodomor&t=ffab&ia=web
Ness's avatar
| #256612 | 06-12-2016 14:07 | Ness
mislukte linkjes: https://en.wikipedia.org/wiki/Bolsheviks
De tsaar die dood moest, Alexander II, waar alle ellende mee begonnen is (te grote concurrent voor USA en Europa, bankiers, joden)
Ness's avatar
| #256636 | 07-12-2016 15:03 | Ness
De immigratiegolf van niet-westerse allochtonen uit islamitische landen, is al 5 decennia lang in bedrijfstermen gesteld, een ‘bleeder’. Het kost jaarlijks alleen maar geld, zonder uitzicht op rendement. De subgroep is al 50 jaar niet bijdragend aan de Nederlandse fiscus (bron: CBS). Levert de gemiddelde Nederlander (20-60 jaar oud), de fiscus jaarlijks ongeveer € 5.000 op, deze categorie blijft al decennia lang in de min steken. Zij kost in alle leeftijdscategorieën bij voortduring geld.


Dit klopt. Kaaskoppen werken voor jullie onderhoud en verzorging. Ondanks de inspanningen van bona-fide immigranten uit die streken. Het is dweilen met de kraan open. De in het kader van de niet-bestaande integratie aangeleverde baantjes voor immigranten bij de roverheid leveren per saldo niets op, want ambtenaren zijn bleeders per definitie. De politiek doet er alles aan de feiten weg te houden.

Ook de enorme toename van criminaliteit in allochtone kringen wordt verbloemd (de grootste kostenpost). Want de media zetten de afkomst en de voornaam er gewoon niet meer bij; er bestaan plots geen alloch's meer. Er is een REDEN dat mensen Wilders stemmen. De alloch's zijn de reden. DENK daaraan voordat je aan het janken slaat. http://politiek.tpo.nl/2016/12/06/marokkaanse-gemeenschap-huilt-krokodillentranen-om-geert-wilders/
Ness's avatar
| #256647 | 08-12-2016 00:58 | Jan Verheul
@ Ness.

Een bijzonder interessant artikel met veel originele quotes:
http://xevolutie.blogspot.nl/2015/01/435-holocaust-and-holodomor-annotated.html
| #256648 | 08-12-2016 00:58 | Jan Verheul
@ Ness.

Een bijzonder interessant artikel met veel originele quotes:
http://xevolutie.blogspot.nl/2015/01/435-holocaust-and-holodomor-annotated.html
| #256662 | 08-12-2016 15:22 | Ness
Sjee je bent wel grondig heh lol
Deze rabbijn heeft Mein Kampf gelezen en voegt er nóg een interpretatie en bevestiging aan toe, maar dan vanuit typisch joods/geleuvige hoek (mbt hun exceptionaliteit): https://www.youtube.com/watch?v=qTYSv_YQOVo

En Netanyahu z'n gouden standbeeld (Gouden Kalf, anyone?) wordt hier omver gekinkeld onder luid gejuich: http://www.liveleak.com/view?i=e89_1481032005

Die gasten zijn niet meer te volgen, ze kunnen zichzelf niet eens meer volgen. Maar als ik het goed begrijp is een antisemiet dus van oorsprong een ex-jood die gek is geworden van z'n mismaakte piemel/psyche en nu zijn gram haalt op allerlei vormen van judaïsme maar ondertussen wel zo'n 30 miljoen christenen om zeep helpt? Tssss... da's nog es keihard van je geloof af vallen zeg...
Ness's avatar
aanmelden / inloggen