Door community (initieel Antares), Op zon 1 jan 2017 12:03, 9 reacties,    

Iedere steun aan Israël maakt de situatie ergerDe oorspronkelijke titel van de video geeft aan waarom Amerikanen geen steun aan Israëlische nederzettingen op Palestijns land moeten geven.De Britse regering zou de stimulerende kracht zijn geweest achter de onthouding van stemming door de VS met betrekking tot VN-resolutie 2334. Obama lijkt hiermee een stevige mep aan zijn opvolger te hebben uitgedeeld. In elk geval staat Israël op zijn achterste poten. Dit zijn ze niet gewend van hun 'maatjes'.Het is van het begin af aan de bedoeling geweest om alle Palestijnen te verdrijven. Er is nooit het minste verlangen geweest om in vrede met Palestijnen te leven. Ieder Israëlisch dorp is een gestolen dorp.Nieuw aangekomen Israëliërs krijgen te horen dat Palestijnen pas naar het gebied zouden zijn gekomen nadat zionisten het land begonnen te ontwikkelen. Daarna wordt hen verteld dat Arabieren hen in de zee wilden drijven. Daarop volgt dat Arabische landen zich schuldig hebben gemaakt aan pogroms waardoor joden voor hun leven moesten vrezen en vluchten naar Israël.

Op deze manier ligt het voor de hand dat Israëliërs iedere denkbare schuld bij Palestijnen en andere Arabieren leggen.

De discussie werd vanaf het eerste begin overheerst door dit soort zionistische 'hasbara,' wat een codewoord is geworden voor zionistische propaganda. De weg die het zionisme heeft genomen is vergeven van valse beschuldigingen, verdraaiingen van feiten en regelrechte leugens.De bedoeling van ISIS is het vrijmaken van het gebied voor een groter (Eretz) Israël. Dit maakt het noodzakelijk om de Arabische bevolking te verdrijven naar onder andere Europa. Israël is daarmee nog steeds de terreurstaat van weleer waarvan leiders als Menachem Begin altijd hebben gemeend dat deze in het voordeel van het zionisme zou zijn.
Annotaties:
| #257202 | 01-01-2017 13:28 | ..................
https://johanw.home.xs4all.nl/bijbel.txt

Leuk verhaaltje over dat Pisrael.

.
| #257204 | 01-01-2017 15:18 | Ness
De hasbara slaat niet meer zo goed aan, wat voor leugens er ook verspreid worden: https://www.nieuwskoerier.nl/news/46897-was-herzl-een-moderne-profeet
En dan deez: http://mondoweiss.net/2016/12/article-saying-zionism/ New York Times volgt Obomber's koers als een trouw hondje uit angst voor Trump's naïve gedonder in de porceleinkast Paleisraël
Ondertussen slaat de censuur toe, hoog tijd om van search engine te veranderen: http://www.nu.nl/internet/4370931/google-wist-controversiele-zoekresultaten-holocaust.html
Dit is een stukje IsraHel, gevuld met schuimbekkende gekken: https://www.youtube.com/watch?v=IhbkhlW4H8M
En deze lul praat zijn bakkes voorbij maar probeert zich eronderuit te slijmen: https://www.youtube.com/watch?v=-leWJ84EUns
Wie Israhel steunt tekent voor zijn eigen ondergang, en da's nog afgezien van de Palestijnse kwestie. Als je islamitisch/moslim gejank, permanente staat van ontkenning, taqqiya etc duidelijk herkent voor wat het is kun je niet blind blijven voor de overtreffende trap, de klasse der uitgenaste beroepsjankerds, verdraaiers, leugenaars en oplichters, dwz joden/joodse leiders in het algemeen (uitzonderingen daargelaten) en hun politici in het bijzonder. Komt door de religies die de maatschappelijke en sociale structuur domineren - zelfs bij atheïsten, en die heel nauw verweven zijn. Allebei tribal met als voornaamste kenmerk de verdeling in uber- (zijzelf) en untermensch (andersdenkenden), allebei allesomvattend en inkapselend dus inclusief een heel wetstelsel, met praktische regels en aanwijzingen voor zowat iedere menselijke handeling, en ontstaan in hetzelfde gebied.
Ness's avatar
| #257206 | 01-01-2017 17:59 | jantjeuitnederland
100 keer liever Israël en waar het voor staat dan de Gazastrokers en Westbankers en waar die voor staan.
80% van de Gazanen heeft vóór Hamas gestemd. Willens en wetens. Hamas heeft de rest van de politieke tegenstanders opgeruimd.
De moslims zijn degenen die geen vrede willen. Je moet wel ziende blind en horende doof zijn om dat niet te zien.
Maar dat zoiets zou gebeuren staat al beschreven in de bijbel.
jantjeuitnederland's avatar
| #257207 | 01-01-2017 18:06 | ..................
Die lui die jij benoemt zijn nep joden.
Ik ben nog steeds aan het onderzoeken om wie het nu werkelijk gaat.
Die (hebreeuwse) bijbel tal van boeken bevat,en de winnaar herschrijft geschiedenis.
Wat je vooral hoort,gaat over het judaisme.Het judaisme na een shisma is ontstaan,met die sekte's die je nu ziet lopen in pisrael.
Ze zijn wit.
Wat zeggen die dwazen in het oude testament.
Roei alle volkeren uit in/om israel heen.
Zo zijn alle volkeren in die tijd uitgeroeid.
De genocide door hen zijn ontstaan.
Wat ze nog meer zeggen is dat zij zich niet mogen vermengen met andere rassen.
Als dat zo is,dan ben je of blank,of zwart.
Aangezien we niks meer weten over de israelieten,het gaat om de volgelingen van het judaisme wat blanken zijn.
Je kan niet vanuit het blank zijn zwart worden.
Je kan wel vanuit het zwart zijn blank worden door de eeuwen heen.
Simpel voorbeeld is dan ook het india.
Noord india is bruin.
Zuid india is zwart.
De eerste mens op aarde waren afrikanen of negro's.Vanuit daaruit het blanke ras is gekomen.
Ik las het boek van enoch wat uit de bijbel is gehouden.Die theorie is dat engelen/alliens zag dat er mooie vrouwen op aarde rondliepen en zich met hen vermenigvuldigde,waaruit de eerste albino is geboren,wat wit was.Er zijn zelfs albino's die worden geboren uit afrikanen/donkere mensen.
Albino's kunnen moeilijk tegen de zon,vanwege het tekort aan pigment,wat verklaart waarom ze naar het noorden trokken.
De oorspronkelijke mens,of wat er op leek zwart was in den beginne.Hun DNA was ook zuiver.Ze konden daarom ook ouder worden als de hedendaagse mens.
Misschien dat de zon ook langer scheen,en de aarde warmer was in die tijd,waardoor het leven langer leefde.Of dat het daardoor groter kon worden,als het hedendaagse leven.
Zon is groei.
Zie het als een plant die je 18 uur laat groeien onder een lamp.
Het blijft maar groeien,totdat je de lamp op 12 uur zet,
Dan stopt de groei,en gaat de plant bloeien.
In ieder geval het blanke ras een bepaalde kennis had en kreeg en zich had vermenigvuldigd en oorlogen zijn gestart.
Ik meen dat de assyriers de eerste grootmacht was.
Egypte was ook een grootmacht,maar ook zij waren niet zwart.
En zij (assyriers) zijn diegene geweest die het israel van toen hebben vernietigd.
Na die vernietiging het judaisme is ontstaan,met al die idiote religie's erna.En je het woord opschrijft,wat je wilt bereiken.Als je dat maar lang genoeg herhaald,het volk er heilig in gaat geloven.
Zie link erboven wat die hele mythe van die joden in twijfel trekt dat het ooit zo is gebeurt.
In plaats van dat het een onzichtbaar handje is geweest,het occulte figuren zijn geweest die dit doel willen bereiken.
En het GOYIM deze leer zijn aangeleerd.
Ook dus die idioten in het huidige israel die er heilig van overtuigd zijn dat ze het speciale volk zijn.
De staat israel (overheid) lijnrecht staat tegenover die radicale gekken.
Zij kunnen nooit door 1 deur.
En onder die religeuse gekken er ook andere sekte's rondlopen die zeggen dat ze met de palastijnen willen samenleven,en aan hun baarden worden getrokken door de IDF.

De geschiedenis zal zich herhalen.
Israel kan nooit zelfstandig overleven zonder de dollar.En de dollar op instorten staat.
Amerika en europa zelf het hoofd boven water moet huiden om te overleven,en het israel die steun niet meer zal krijgen,wat het nu heeft.
| #257208 | 01-01-2017 18:24 | Ness
"In terms of votes received, Hamas took 44.45% of the vote, whilst Fatah received 41.43%" eerst checken dan posten, Jantje. Fatah werd uitgekotst omdat het volledig corrupt was, terwijl Hamas beter beloofde, maar evengoed door dik 40% afgewezen werd wegens niet-seculier. Want ook daar geldt: ons kent ons.

Trouwens, wat is het nut van democratie, als een van de 2 partijen bij voorbaat is uitgesloten? Dan hadden 'ze' Hamas niet op de lijst moeten zetten! Er is een groot verschil tussen Hamas nu (maffia) en Hamas toen (alle gematigden en vredelievenden zijn uitgemoord door Israhel). Vrede is niet in het belang van ALLE betrokken partijen dwz hulpkaravanen, Westerse en Arabische maffia's en Israhel, dat zelf meer dan geweldig profiteert van de bezetting. Wel in het belang van het Palestijnse plebs natuurlijk, maar hun wordt niets gevraagd. Daarom zijn daar sinds 2006 geen verkiezingen meer geweest. Je moet echt blind/gerelicapt zijn om de ene kutgodsdienst te waarderen en de andere af te kraken. Ze zijn beide bijzonder kut, op die basis kun je geen partij trekken.
Ness's avatar
| #257209 | 01-01-2017 19:28 | ..................
Herzl was geen jood meer.
Hij had zich bekeerd tot het katholieke geloof en vond de joodse traditie achterlijk.
Om die reden zij een hervormde staat wilde creeeren op europese basis.
Zelfde als wat er met turkije gebeurde.
| #257217 | 02-01-2017 11:27 | Antares
De moslims zijn degenen die geen vrede willen.

Nederlanders wilden geen vrede met de Duitsers.
Antares's avatar
| #257229 | 02-01-2017 16:38 | Ness
https://alethonews.wordpress.com/2016/12/31/israel-grabbed-over-13000-dunums-of-palestinian-land-in-2016/

@Antares: het gros van de Duitse soldaten trof geen blaam. Die werden geronseld en als ze dienst weigerden werden ze gefusilleerd. Menige familie, inclusief die van mijn ma, heeft het leven te danken aan het feit dat er heel veel aardige hele jonge Duitse soldaten rondliepen die waar ze konden een, twee of zelfs collectief oogjes dicht deden, en waarschuwden wanneer razzia's gepland stonden ed. Waar je bang voor moest wezen was 1: de NL politie, 2: de NL ambtenarij, 3: de SS, 4: je buren. En NSB'ers uiteraard, die bovenal, waar daar zaten de smerigste misdadigers tussen die eindelijk los konden gaan. Eigen teelt.
Ness's avatar
| #257239 | 02-01-2017 17:12 | Antares
het gros van de Duitse soldaten trof geen blaam.

Mijn opmerking over Duitsers was geen poging om iemand te beschuldigen. De gedachte om vrede met bezetters te moeten sluiten gaat echter weer te ver.
Antares's avatar
aanmelden / inloggen