Door community (initieel Eindtijdnieuws), Op zat 2 jun 2012 06:49, 2 reacties, nieuws

Illinoise staatswetgever verliest beheersing

Een Illinoise staatswetgever verloor dinsdag op dramatische wijze zijn geduld, toen hij schreeuwde en gooide met papieren richting zijn collega's op de vloer van het Huis…

"Totale macht in handen van één persoon is niet de Amerikaanse manier!" schreeuwde Republikein Mike Bost. Zoals de lokale CBS Chicago partner meldde, gooide Bost vervolgens een aantal papieren de lucht in, en probeerde ze met zijn vuist te slaan terwijl ze naar beneden dwarrelden.
"Deze verdraaide rekeningen die hier al de hele verd* tijd komen, ze komen hier op de laatste seconde", zei Bost. "Ik moet er achter komen hoe te stemmen voor mijn volk!"

Bost en andere Republikeinen zijn tegen het wetsvoorstel, dat de lokale belasting op onroerende goederen wil verhogen om de jaarlijkse kosten voor levensonderhoud voor de ambtenaren te verlagen. "Je moest je schamen! Ik ben er ziek van!"
Bost zei verder, "Elk jaar! geven we de macht aan één persoon! Het was niet op die manier bedoeld in de Grondwet! Hij was rond toen het werd geschreven! Nu geven we hem die macht – we hebben regels/wetten laten passeren, die ieder van ons stopt! Genoeg! Ik voel me als iemand die probeert om vrij te komen uit Egypte! Laat mijn volk gaan!!!"

Even later verscheen Bost op Fox News, waar hij sprak over het incident, en vertelt gastheer Bill Hemmer, “Normaal gesproken handel ik echt niet op die manier."
Toch bleek Bost verre van verslagen. Toen Hemmer vroeg naar zijn terugkeer naar de staatszitting, zei Bost: "Mijn hoop is dat we gisteren wellicht een duidelijke boodschap uitgezonden hebben, dat we zullen blijven samenwerken in een tweepartijencommissie." Hemmer sloot het interview af door een grapje dat Bost het wellicht interessant zou vinden om deel te nemen aan een Chicago Bears game.
"Het is een spannende tijd, dat heeft mijn familie mij al eerder verteld", zei Bost tenslotte.
Annotaties:
| #181894 | 02-06-2012 12:21 | sigmund
sigmund's avatar
| #181895 | 02-06-2012 12:22 | sigmund
Kunnen in ieder geval die hoofdletters weg? Anders wordt het hier net als bij Klokkeluider...
sigmund's avatar
aanmelden / inloggen