Door Ness, Op vri 28 aug 2015 12:41, 5 reacties, citaat / intro / linkdump

Immigratie Overlast Elders: Obama Importeert Kinderen

Er is een vergelijking te trekken tussen wat momenteel in Oiropa gebeurt en wat in Amerika plaatsvindt. Alleen heten de moslims daar hispanics. Als U dus overal het woord moslim substitueert voor hispanic, Mexican, South American etc dan wordt al snel duidelijk dat er een gemeenschappelijke ideologie achter de verschijnselen en gebeurtenissen zit, die niet met het publiek in EU of USA wordt gedeeld. Zo stuurt Obama mensen eropuit om kinderen voor zijn land te ronselen, waardoor scholen exploderen en allerlei ziektes opnieuw geïntroduceerd worden. De link bevat een nieuwsoverzicht met Amerikaanse insteek. ...
Annotaties:
| #236174 | 28-08-2015 20:59 | Ness
Het bewuste gesleep met kinderen vanuit Midden- en Zuid Amerikaanse landen is trouwens volop bewezen, en heeft tot de meest idiote situaties op lagere scholen geleid. Obama trekt de illegale immigranten voor op een soortgelijke wijze als hier asielzoekers worden voorgetrokken en in de watten gelegd, tot immense woede van het Amerikaanse publiek, die de infrastructuur tot stof zien vervallen terwijl werkeloosheid toeneemt en salarissen dalen, behalve die van aan de top.

Daarom is Trump al verkozen tot president nog voor de verkiezingen beginnen, als hij niet afgeschoten wordt. Want hij is tegen immigratie. Alleen de hele rechtse blogs protesteren luidkeels; alle andere media zwijgen als het graf over dit onderwerp.

Het werkelijke aantal illegale immigranten in de VS bedraagt zo'n 18 tot 20 miljoen op een totaal van 310 miljoen. In USA is de grens met Mexico een bewuste gatenkaas, net als de grenzen hier. Obama heeft sinds zijn aantreden 5,5 miljoen illegalen, die niet in aanmerking kwamen voor een green card, gewoon een werkvergunning gegeven.

Het aantal moorden door illegalen gepleegd ligt op zo'n 25 per dag. Er zijn heel veel criminelen met de stroom meegekomen. Het wachten is op verhalen over illegale kinderen die met opzet of uit onkunde in hele foute gezinnen worden geplaatst, en daar misbruikt of zelfs verhandeld worden omdat niemand toezicht houdt. http://www.frontpagemag.com/fpm/259558/obamas-illegal-aliens-importing-deadly-third-world-matthew-vadum <--griezelige site, maar goed artikel.
Ness's avatar
| #236181 | 28-08-2015 22:36 | siban
Maar waarom? Waarom zoveel chaos creeren op eigen grondgebied? Okay ik kan je volgen dat deze verdeel en heers tactieken worden toegepast in het buitenland. Goedkope arbeidskrachten? Publieke onvrede opwekken zodat ze wel voor Trump zullen gaan? Trouwens die Trump vertrouw ik ook niet, ook hij is omkoopbaar. Mannen met geld willen altijd meer.
siban's avatar
| #236186 | 29-08-2015 08:16 | net wakker geworden
@Ness:

In Amerika wordt dit drama al 'white genocide' genoemd.

Volgens deze theorie is het de blanke mens met christelijke Europese achtergrond die gezien wordt als het grootste obstakel tot de NWO. Deze mens en zijn cultuur moet dus kapot.
| #236188 | 29-08-2015 08:46 | Ness
Ik denk dat dat iets te paranoide gedacht is NWG, dat het weinig te maken heeft met geloof of kleur maar alles met poen. De groep die hier kapot wordt gemaakt is de middenstand, de 'burgerij' cq de bourgeoisie, want het is door de eeuwen heen gebleken dat precies die groep de grootste tegenstand biedt aan diktatuur. In USA en de EU bestaat die inderdaad vaak uit 'blanke christenen/atheisten'.

Toch is het niet zozeer het geloof maar de volksaard, de taal, de cultuur etc die van een grote groep mensen een coherent geheel maakt, een 'natie'. Het is die coherentie die eerst kapot moet voordat er geglobaliseerd kan worden. Bv dmv taalvervuiling, kunst van zeer beroerde kwaliteit (muziek!), afschaffing of verwatering van ongewenste herdenkingen van de geschiedenis (Zwarte Piet, in Spanje Mohammed). En dumbing down natuurlijk, en propaganda-instituten vermomd als scholen voor kinderen.

In Azie speelt zich precies hetzelfde af, of het gaat zich afspelen. En daar heeft iedereen een (boedistisch) tintje.
Ness's avatar
| #236189 | 29-08-2015 09:07 | Ness
@siban: Trump is een outsider, een soort kruising tussen Pim Fortuyn en Theo van Gogh, een hele excentrieke man die wel een bekende persoonlijkheid is maar zich niet eerder zo direkt met politiek heeft bemoeid. De GOP moet niks van hem hebben, wil hem niet nomineren, maar ze krijgen hem niet kapot. Hij zegt vreselijk Politiek Oncorrecte dingen over immigratie, en stelt dat vaccins autisme veroorzaken. Hij is onvoorstelbaar rijk, en zulke mensen zijn niet uit op meer geld maar op meer persoonlijke macht. Geld is een middel tot het doel, maar Trump heeft nou zijn zinnen gezet op politiek als middel tot dat doel.

Het grote voordeel van Trump is dat hij echte onderwerpen aanroert, niet de voorgeschreven, voorgekauwde pseudo-problemen als 'gays' en abortus. En daarmee krijgt hij het hele establisment op de kast. En het publiek geniet :)
Ness's avatar
aanmelden / inloggen