Door community (initieel ffloor), Op zon 8 jan 2017 19:15, 0 reacties, nieuws

In 1899 kwamen elektrische auto’s 4x verder (dl.6)

In vorige 5 afleveringen is het ontluisterende verhaal uitgespit van een wanhopige Nissan autokoper die beloofd was dat 130 kM van de opgegeven 199 kM makkelijk kon worden overbrugd - doch niet verder kwam dan 60 kM en daarna nog eens 34 keer strandde.

De oorlogsmaffia pikt een graantje mee
In deze 6e aflevering gaan we nog maar eens in op de nooit vertelde electrifictie rond 1900 - maar dan niet over de massale elektro-motorisering maar op veranderd weer - en heel duidelijk het gevolg van toenmalig, hele vieze kolencentrales die kolen rechtstreeks verbranden - tegenwoordig zijn de stoomturbines vervangen door dezelfde straalmotoren in verkeersvliegtuigen en lopen op vergist gas 240°C alsook stofexplosies, verhitte droge stoom (waterstofexplosie bij 880°C) en zelfs CO2 wordt in een katalisator met zouten voor de 2e maal hernieuwd brandbaar gemaakt.

CO2 = kletskoek!
Het verhaal van "Opwarming der Aarde" is overigens al jaren uit de schoolboekjes verwijderd en vervangen door "Klimaatverandering" - maar dat doet de aarde constant
wel want van 995-1596 was het 6 graden warmer dan nu en was Zweden een wijnland.
Dat sinds 1998 het weer is veranderd, dat weten we zo onderhand wel - maar één verhaal is nooit verteld: waarom het vanaf 1898 ineens ophield met vriezen...!

De IPCC-rapportage's gaan niet verder terug dan 1979 en als weeramateurs op deze manier gaan rapporteren klopt zogenaamd alles als een bus - maar gaan de professionals op normale wetenschappelijke wijze te werk: dus door een eeuw in 3 stukken te verdelen 1900-1940; 1941-1980; en 1980-2000 dan blijkt dat zowel IPCC als WeerOnline fantaseren dat ze barsten! Geschiedkundige Meteorologie is absoluut niet hetzelfde als falsieerbaar "klimaatologie".

Momenteel wordt altijd beweerd dat men pas vanaf 1900 de themperatuur ging registreren maar ook dat klopt niet: sinds de uitvinding van de Celciusschaal kun je die in dagbladen in archieven gewoon vinden! Alsof ze rond Napoleon geen precisie: 100 graden in een stoomketel konden opmeten, dat steriel aftappen en in condensors tot ijs konden stollen voor het juiste nulpunt? Dat kon de genie van Napoleon al presteren: je stuurt geen leger zonder meteorologen op pad.

Immers, de industrialisatie startte toch echt op vanaf 1844 als startpunt - het weglaten van vreemde en zelfs bizarre weersverschijnselen tussen 1844 tot 1979 met 2300 bovengrondse kernproeven, alsmede een zwaar vergiftigde kolenstook-atmosfeer zoals IPCC heden allemaal doet: moet als volslagen krankjorum worden beschouwd en is duidelijk maffiosi-gekonkel uit Zwitserland.

Bewijs daarvoor is de hockeystick van Mann die in 1998 te Kyoto werd omarmd - en pas 3 jaar later als bedrog kon worden ontmaskerd door McIntyre - maar tot zijn verbazing een lastgeving van een psychiater ontving om zich te melden omdat per televisietoestel: een geestelijke stoornis bij hem kon worden vastgesteld... hij had de kerel overigens nooit gezien maar wel een beloerder door het keukenraam.
In veel landen waaronder het onze, gaan wetenschappers op hun eigen beroepsgroep zichzelf aldus te lijf - en kun je na onwelgevallige wetenschap worden opgesloten, je kleren van je lijf afgehaald en in een wapperend ziekenhuislaken worden opgesloten - Turkije, DDR en China zijn hier bekende voorbeelden van.
Ook bij ons rijden nu "psycholances" rond met dwangbevelen, met de handtekening van de burgemeester eronder: ze zijn het perfekte middel om wetenschappers als McIntyre van de straat te halen.

Vergelijking klimaat, vroeger en nu
Opvallend is een vreselijke hitte-periode tussen 1898-1942, met 1934 als meest heetste zomer sinds mensenheugenis en zelfs nu nog steeds de ongeslagen kampioen!
Een verklaring is er niet, trouwens het CO2-molecuul dat daarvoor verantwoordelijk zou moeten zijn: heeft maar een piepklein smal bandje van 2 nm rond 14 nm en er is maar 0,04% volumeprocenten van.
Ingevangen IR "lasert" CO2 weer naar buiten op 17nm.

Mijn pappie van 1898 kon niet schaatsen want het vroor namelijk nooit - eerst in 1916 ontstond de eerste ijswinter tijdens zijn diensttijd. Van hem heb ik alle bliksemkennis geleerd want "aardstralen" als Napoleontische legerkennis bleek later U-222 te zijn: een emanatie-isotoop dat felle blikseminslagen veroorzaakt als gevolg van graafsporen alsook: hun eigen kanongebulder.
-"Ja mag met je kanon nooit langer dan 1 dag op dezelfde plek schieten en dan wegweze! Want hierna slaat de bliksem erin, in kruitdamp en gescheurde kleilagen.
De kunst was dan om je schietterrein door de vijand te laten veroveren: en die krijgt dan al die bliksemstralen op ziene kop" - zo was hem in 1917 confidentieel klasse-1 geleerd vanaf Belgische loopgravenoorlog - een wetenschap die de Nazi's met hun Blitzkrieg in 1939 dus weer toepasten.

Bangkok en China, alsook een +1600% toename van onweersbuien en elektrische tornado's in onze huidige tijden: zijn geen dingen die politici kunnen en mogen wegpoetsen: hun schade = bizar!
Maar CO2? Kletskoek. Bedenk dat in 1942 was het tijdens WO-2 gemeten gehalte toen 0,042% was - en momenteel 0,04% dus er moet heden echt meer aandacht aan kruitdamp worden besteed. Alsook de enigste CO2-wereldsensor op Hawaii want het eiland begint steeds meer te roken van 14 actieve vulkanen... de aarde dreunt daar.

The Nucleair Cooling, tussen 1944-1979
Bedrog is: als "kennis" van het IPCC niet verder teruggaat dan 1979 zodat hittejaar 1976 erbuiten valt (!) en je zou mogen verwachten dat, als zij CO2 tot hel-en-verdoemenis verklaren: toch minstens tot het startpunt van de massa-motorisering na WO-2 terug zou gaan???
The Economic Big-Booming startte echt op vanaf 1948 - en mijn kindertijd was echt wel interessant!
Jaren van extreme winters wisselen zich af met extreem hete zomers en verdubbelde onweersbuien - kennelijk denken ze bij IPCC dat die ouwe knarren nou onderhand wel dood zullen zijn zodat zij hun nep-informatie wel kunnen rondstrooien.

Het waren Sovjet-geleerden die middels satellieten in 1973 aantoonden dat 2300 bovengrondse kernproeven de stikstof in de lucht hadden gesplitst zodat het lachgas werd: en daarmee alle zonnestraling hadden teruggeworpen. Nou hun rapport werd in het Westen met hoongelach ontvangen.
Maar in 1979 sloegen ze keihard terug met een 2e rapport - en deze keer was hun bewijs onweerlegbaar: de aarde bleek extreem afgekoeld door een spiegelende atmosfeer die zelfs satellieten nog kon verblinden! Kwestie van je satelliet even achterom laten kijken maar daar was in het Westen nog niet over nagedacht - en pas vanaf dat jaar vlogen tientallen weersatellieten omhoog.

In IPCC-rapportage's komen elektrische tornado, elektrische orkanen, onweer en kernontploffingen niet voor: in hun opinie zijn ze "global".
Er kan niet anders dan geconcludeerd worden dat IPCC de invloed van 2300 kernproeven met hun stikstofsplitsing dat doorging tot 1961: bewust buiten hun rapportage houden om aldus aan te kunnen tonen dat de aarde opwarmt - maar de daaropvolgende tijd had de aarde gewoon nodig om zichzelf te herstellen!
Als een doodzieke patiënt uit bed komt: zal die ook niet na 1 dag hersteld zijn.

Vanaf 2005 werd 'extreem weer' na elektrische Katrina weer wel een issue en men wijt Katrina aan de 'Opwarming der Aarde' (in werkelijkheid een militair speeltje) - maar elektrische orkanen, elektrische tornado's warmen helemaal niet op. Integendeel zelfs want ze zuigen ijskoude lucht naar beneden: vandaar dat de meeste onweren zo sterk afkoelen.
Want nadat Katrina, en begeleid door 25 boze onweersbuien even langs was geweest hingen in een subtropisch gebied er ijspegels aan de dakgoten van de huizen: 2,5 mtr lang en 13 cm dikte; het heeft 3 weken lang -28 graden onder nul gevroren!
(bron: dvd 'Katrina')
Vanaf Katrina werd wel duidelijk dat de aarde helemaal NIET opwarmt en de slogan werd vanaf 2005 snel veranderd: "Klimaatverandering" - en dat wordt eringepompt.
Pas in 2008 ontdekte Nasa dat 1 graad opwarming van oceaanwater: tot maar liefst 25 malen hogere wolkenformaties boven de 10 kM zal leiden: onweer!
En dat betekent dat de aarde een perfekt regelinstrument bezit, hoewel, een wel zeer hardhandige verwoester en Bangkok gaat eindelijk maatregelen nemen.

De recente kassenverwoesting in Brabant
Maar al veel eerder, de elektrische tornado die Borculo in 1925 verwoestte: had toch duidelijk de brand in een nabijgelegen tabakdrogerij als oorzaak, en ook de Pauselijke hagel die Utrecht in 1983 trof: had toch echt de bandenfik in Nieuwegein als oorzaak. Een prima boek hierover is KNMI's boek uit 1979:
'Luchtverontreiniging en weer' ISBN.9012.02444.7.
Zeker, er is altijd wel een legertje aan pyromanen actief maar elektriciteit kan het ook nog zijn - maar wat vaststaat is dat in een tijd van Internet het gewoonweg niet meer kan dat welk bedrijf dan ook: nog zonder hitte-sensoren kan!
Prima, maar zorg dan ook dat je zwakstroomkabeltjes niet door de muizen worden opgevreten: momenteel rukt de brandweer in 80% uit voor muizenvraat...

Opwarming der aarde komt zelfs van binnenuit!
We zien uit de laatste opmerking dat deskundigen vaker worden overruled door brallende politici.
In het meer recentere boek: 'Hoe werkt de aarde' en voorzien van reusachtige tandwielen (...) wordt uit de doeken gedaan waar de aarde zijn enorme, inwendige kachel zijn energie vandaan haalt - maar ook dit boek verklaart de inwendige elektromotor nog steeds niet. Wel de vele en meerdere giga-kernreactors maar daar is het dan ook een echt wetenschapsboek voor: van echte geo-hoogleraren en geen volkenkundige als die Al Gore.

Totaal wordt door de aardkern ongeveer 45 teraWatt naar de oppervlakte afgevoerd (noot: 1 teraWatt = 10.000.000.000.000 Watt) (blz.120: ISBN.9789.08571.0677)
Men is het er nu wel over eens dat, als stollingswarmte van de Oerknal: dat de enigste bron van deze verhitting zou zijn: de aarde allang gestold zou zijn en dan ook geen magnetisch veld zou bezitten want dat veld wordt door een elektrische stroom van 18-biljoen Ampère opgewekt. En niet door de mantel: dat magneetveld komt uit de kern zelf!

Na veel sommetjes, nog wat tekst blz 120:

"Om een vaste kern van een dergelijke
omvang te hebben, dient de warmte van
de Aarde voor méér dan de helft uit
andere bronnen voort te komen.
De enig mogelijke andere bronnen zijn
radioactieve processen, zoals het
natuurlijke verval van de langlevende
radionucleïden in de Aarde, met een
halveringstijd in dezelfde orde als de
leeftijd van de Aarde -
(voornamelijk 40-K en de vervalstappen
in het natuurlijke verval van uraan en
thorium) en eventueel natuurlijke
kernreactoren."

[-noot schrijver: zijn er 3 van: Yellowstone, Kenia en Australië - maar of de Hoogdocenten deze oppervlakte-grondreactors bedoelen weet ik niet?

De tekst vervolgt namelijk:]

"De isotoop 40K speelt een heel
belangrijke maar lastig te traceren rol.
Dit komt oa. doordat - zoals hiervoor
al is opgemerkt - de kaliuminventaris
van de Aarde niet klopt omdat een deel
van het kalium bij het vormen van de
kern allang is verdampt. Hoeveel dat
is weet men niet.
Voorts kan een deel van het kalium in
de vloeibare en vaste kern zijn opgelost
en daar als bron van stralingswarmte
optreden."


De "molen" van de radioactieve aardkern blijkt een belangrijke verklaring voor a-biotische aardolie, alsook dat aardolie zo extreem radioactief is dat krakers sterke magneten hebben om het eruit te halen.
Nee aardolie raakt nooit op: het is poep van de aardkern zelf en kan niet zonder handschoenen worden vastgepakt.

En nee de aarde warmt niet op van ingevangen zonnestraling, trouwens het CO2-molecuul dat daarvoor verantwoordelijk zou moeten zijn: heeft maar een piepklein smal bandje van 2 nm rond 17 nm en er is maar 0,04% volumeprocenten van. Op de planeet Mars = 98% CO2 en de oppervlaktethemp is daar nooit hoger dan +17 graden!

De hitte op Saturnus: verklaard
De blz.101 rekenen onze Amsterdamse Hoogdocenten ook iets leuks:

"Uit de berekening zoals die in intermezzo
7.7 is weergegeven, zou de Aarde zonder
afkoelingsmechanischme: na 50-miljoen
jaar al een themperatuur van 42.000 K
hebben bereikt. Bij die themperatuur zou
de aarde snel weer zijn verdampt.
Door de afgifte van energie via straling
die oploopt met de 4e-macht van de
absolute themperatuur: loopt dit niet op.
De preciese ontwikkeling van themperatuur
van de aarde hangt af van de massa, en
dus hoeveel ruimtepuin er wordt ingevangen
en de Aarde daarvan groeide.


Blz. 103 geeft deze berekening van ruimtepuin en er daalt jaarlijks zo'n 1.700.000.000.000.000.000 kG ruimtepuin neer. Dat komt overeen dat er per seconde zo'n 3.000.000.000 kG op ons hoofd neervalt: meest als vieze regen.
Opvallend is overigens dat onze welzeergeleerde Hoogdocenten: geen woord wijden aan de scherpe afkoeling nadat een elektrisch orkaantje van 12 kM hoog even is langsgeweest: duidelijk een minpuntje.

Maar hun verhaal verklaart wél dat de kern van de 7-malen veel grotere Saturnus ongeveer 9 maal zoveel warmte produceert dan hun warmte die van de verre zon wordt verkregen - hierdoor ook kunnen veel verre planeten alsook planeetachtige manen als Triton: best wel allang leven bevatten zonder dat we daar enig benul van hebben.

Nog zoiets: zo'n 70% van al ons water: komt helemaal niet van de aarde maar is ook al ingevangen water van andere planeten. Dat weten we zeker middels isotopen.
De zee wordt steeds voller - maar dat heeft met CO2 niets te maken.

Hallo... Hoogdocent Al Gore? Onze Amsterdamse Hoogdocenten blijken stukken beter dan uw hottentottenlogie-wetenschappen hoor? Want uw dvd: An inconvedient... zit fout want CO2-gehalte volgt altijd 2 jaar NA een grotere aardwarmte en komt van exploderend: meer uitademend ongedierte... maar dat komt op uw 12 meter brede grafiek niet uit de verf: CO2 volgt op slechts 2 milimeter erachter - niet ervoor.

Morgen deel-7: de moord op de elektrische auto.
Annotaties:
aanmelden / inloggen