Door community (initieel Best Well), Op zon 1 mei 2016 21:28, 3 reacties, nieuws

Informatie-terrorismeIn de loop van 25 jaar ben ik helemaal gratis en voor niets getuige geweest van een verschuiving in de berichtgeving van de media van enigszins onafhankelijke en gediversifieerde publicisten, naar één Europese Media die absoluut identiek is aan elkaar qua uniformiteit en inhoud.
Het zijn alléén de naam en taal die verschillen. Het Maakt niet uit welke taal ik lees (Engels, Nederlands, Roemeens, Frans, Italiaans, …) het is bijna dezelfde tekst, zeer slecht vertaald uit een, waarschijnlijk, algemene bron. Naar mijn mening is “Le Monde Diplomatique” uit Frankrijk nog de enige “vrije” krant in het Westen!

Informatie-terrorisme
De mainstream media in Europa is een Orwelliaanse versie van imperialistisch- informatie- terrorisme in een absoluut monotone monoloog van een schizofrene samenleving.
Één Nederlandse correspondent zei de waarheid, maar ik zou hier aan toe willen voegen dat mijn ervaring is, dat héél veel Nederlanders (waarschijnlijk zelfs de meerderheid) het niet eens zijn met de Nederlandse regering en het Europese Parlement die slechts ‘repeteermachines’ zijn om te herhalen wat de USA en Brussel te zeggen heeft!
De manipulatie, hersenspoeling en de dictatuur van “politieke correctheid”, plus het gegeven dat de politici het sowieso altijd ‘beter weten’, laat een perfect beeld zien van onze corrupte politieke heersende klasse.Het is soms zelfs erger dan in de tijd van Stalin, of Mao’s ‘culturele revolutie’.
Het is een ‘ondemocratische’ westerse ‘culturele revolutie ter bevordering van ‘Zijne Koninklijke Hoogheid’ De Leugen.
Wat betreft de anti Russische propaganda heeft de waanzin inmiddels het oneindige bereikt. Zelfs Shakespeare / Dostojevski / Kafka en Cervantes hadden waarschijnlijk geen woorden kunnen vinden om deze waanzin te verklaren.
Voor mij als arts is het glashelder dat alle politici in het Westen echt psycho-sociopaten zijn. Geen twijfel mogelijk! Ik kan dit rustig zeggen want ik heb 38 jaar aan de andere kant van het ‘ijzeren gordijn’ gewoond. Ik weet precies hoe het was in ongeveer alle voormalige communistische socialistische systemen, maar moet nu pijnlijk constateren dat ik de huidige westerse ‘democratie’ (voor zover deze nog bestaat) het slechtst vind van al.
Een boze en bezorgde Europeaan.
Annotaties:
Het grappige is dat ik juist steeds het eenvoudige "demo flatje" uit het oost Duitsland promoot als helemaal nog niet zo slecht (toen deze in 1989 openbaar werd) en vergelijkbaar met de flats zoals ik ze ken uit Zoetermeer.
Het voordeel in de oost Duitse keuken stond al een koelkast, gasfornuis/oven, afzuigkap ingebouwd. In Zoetermeer mocht je die nog zelf kopen.
Nederland is nooit bevrijd, dit was een corridor voor de geallieerden om op tijd in Berlijn te komen. Anders was heel Duitsland door de Russen geannexeerd.
Nederland kreeg ook maar een schijntje opbouwhulp in vergelijking met west Duitsland. Hier moest een duidelijk verschil tussen oost en west aftekenen. Als Nederland naast oost Duitsland had gelegen was er geen verschil te zien! Waar de Nederlander begin jaren 1960 op een solex reed, deed de west Duitser dat in een Volkswagen of Mercedes. En wat deed de oost Duitser? waarschijnlijk op een oost Europese bromfiets.

Nederland bevrijd, de giller van de vorige eeuw.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10604:de-dopedealers-van-oranje-lachen-zich-wezenloos&catid=9:binnenland&Itemid=22

Nu hebben we een Koenders, die 1,3 miljoen euro naar Rusland brengt om zijn westerse propaganda uit te kramen
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
Ps
Rotterdam kon worden gebombardeerd omdat de luftwaffe gratis brandstof kreeg van Shell, dank zij de Oranje/Lippe familie. Zelfde link hierboven laatste filmpje.

Nederland bevrijd??? Laat Koenders eens met onze eigen waarheid komen, in plaats van leugens naar Rusland te brengen!
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #250592 | 02-05-2016 22:02 | ..................
Dat van shell had ik niet eens bij stil gestaan.
Dacht dat alleen standard olie/diesel olie leverde.
aanmelden / inloggen