Door community (initieel Best Well), Op don 13 jul 2017 21:37, 0 reacties, nieuws

Internet sleepnet geïntroduceerd PVV, VVD, CDA, PvdA, CU, SGP, 50PLUSGisteren is officieel door de eerste kamer gejaagd, het sleepnet waarmee de inlichtingendiensten iedereen in Nederland systematisch mogen en gaan (en alreeds doen trouwens) afluisteren. Systematisch, totalitair, ongericht, iedereen in Nederland is op voorhand schuldig bevonden, privacy is een verloren recht.

De Eerste Kamer heeft dinsdagnacht de vernieuwde Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten aangenomen, die de bevoegdheden van de AIVD en MIVD uitbreidt. Dit betekent dat de wet, ook wel de ‘aftapwet’ genoemd, van kracht wordt… De wet is aangenomen na behandeling op de laatste dag voor het zomerreces, dat donderdag ingaat.

U weet door welke partijen uw rechten, vrijheid en privacy werden geannuleerd? Het totalitair afluisteren door de overheid werd mogelijk gemaakt door de mono-partij, het partijkartel, het ‘motorblok’ van VVD, CDA, PvdA, CU, SGP, 50PLUS en PVV. De grote politieke partijen zijn tegen u gericht. Nu dus met de SleepNetWet.


Nog een kleine hoop

Er is nog wel een kleine hoop op de terugkeer van enige resterende privacy (voor zover je daar nog van kan spreken heden ten dage) want een aantal organisaties is direct een procedure tegen de Nederlandse overheid gestart:

Een coalitie van onder andere burgerrechtenorganisaties en journalisten neemt de gang naar de rechter in strijd tegen de dinsdag door de Eerste Kamer aangenomen ‘aftapwet’. Twaalf organisaties scharen zich achter de coalitie maar meer partijen zouden juridische stappen overwegen.

De overheid vecht tegen de burger, en we hebben nota bene bedrijven en organisaties nodig om de rechten van de Nederlandse bevolking te beschermen tegen de ‘eigen’ overheid. We leven in de omgekeerde wereld.

“Just look at us. Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, major media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.”
― Michael Ellner

Berichtgeving hierover: GeenStijl heeft een leuk filmpje over dit grensoverschrijdende gedrag van de overheid. Zie ook het berichtje bij De Lange Mars die terecht het boek 1984 aanhaalt. De berichtgeving ook bij Privacynieuws. De berichten van Bits of Freedom op o.a. geensleep.net.

Elke database, router, server, telefoon, tablet, laptop en PC is nu doelwit

De Aftapwet, een trieste zaak vanuit elke optiek. Nagenoeg alle grote politieke partijen acteren gezamenlijk tegen uw welzijn. De bekende partijen acteren steeds weer tegen uw belangen in.

Elke database, elke PC, elke router is vrij spel geworden voor de overheid. De overheid krijgt met de Aftapwet carte blanche en zoals we reeds geleerd hebben met Edward Snowden, toezichthoudende organen houden geen toezicht op de inlichtingendiensten. Deze wet is een vrijbrief.

De transparantie die hier door de politieke partijen opgedrongen wordt, is éénrichtingsverkeer. Er is geen functionerende toezicht op het gedrag van de inlichtingendiensten. Het functioneren van de overheid en inlichtingendiensten blijft steeds vaker geheim, terwijl tegelijkertijd de bevolking steeds completer bespioneerd wordt door diezelfde overheid. Dit is een one way mirror, een éénrichtingsspiegel, en die is uiteraard volledig uit balans en flink disfunctioneel. U krijgt geen inzicht in de misbruik (nogmaals: leer van Edward Snowden!) die de inlichtingendiensten van deze wet maken, terwijl de inlichtingendiensten wel totale inzage in uw prive-leven krijgen.

Bedenk met welke beweegredenen de overheid grootschalig internetgebruik wil aftappen en in wil breken op uw PC. Het betreft een maatregel om de opstandiger wordende bevolking sterker te kunnen controleren en domineren, het zelfgecreëerde terrorisme betreft slechts het plausibel klinkende excuus. We zijn met deze wetgeving duidelijk onderweg naar de totalitaire staat, en mogelijk zelfs nu daar reeds aangekomen. Deze maatregel is niet gericht tegen terrorisme (totaal ineffectief), deze maatregel is gericht tegen u (zeer effectief).

Lees je in over bijvoorbeeld het fenomeen chilling effect. Er is een reden dat 1984 weer een bestseller is. Stel jezelf op de hoogte, lees bijvoorbeeld het boek, bekijk de film, etc.

Dan resteert de vraag: hoe kan jij jezelf het beste beschermen op internet tegen het ongecontroleerde, mensenrechten-schadende, ongebreidelde voyeurisme van de inlichtingendiensten? De overheid en de criminelen weten dat al lang, alleen u nog niet. Dat zet u uiteraard op een achterstand als het gaat over uw bescherming online.

Beste Nederlander, leer hiervan. Zie hoe u voorgelogen en bedrogen wordt door uw ‘eigen’ overheid. Zie het gebeuren, steeds weer. En we laten het gebeuren. We accepteren zeer vuil spel van de overheid. VVD, CDA, PvdA, etc, ze zijn er niet voor u. Doorzie het spel, neem gepaste actie.
Annotaties:
aanmelden / inloggen