Door community (initieel Best Well), Op zat 26 aug 2017 09:21, 0 reacties, nieuws

intimidatie van meisjes welke het HPV-vaccin weigerenBritse meisjes die ervoor kiezen om zich niet te laten vaccineren tegen baarmoederhalskanker worden ‘geïntimideerd en onder druk gezet’, schrijft de Daily Mail.
De Alliance for Natural Health International (ANHI) heeft naar eigen zeggen meldingen ontvangen van spanningen tussen zorgmedewerkers en ouders.
De groep stelt dat zorgpersoneel meisjes ondervraagt en alsnog probeert over te halen, tegen de wens van de ouders in.
Buitensporige druk

Wij hebben meldingen binnengekregen van intimidatie en buitensporige druk, wat bij schoolmeisjes die ervoor hebben gekozen om zich niet te laten vaccineren leidt tot extra stress, aldus de ANHI.
De laatste tijd zijn er meerdere tienermeisjes in het nieuws geweest die naar eigen zeggen ernstig ziek zijn geworden na het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker.
Sommigen zijn vlak na de prik verlamd geraakt of lijden aan het chronisch vermoeidheidssyndroom.
Rolstoel

Afgelopen jaar claimden de ouders van Ruby Shallom (16) uit Berkshire dat hun dochter verlamd was geraakt door het HPV-vaccin.
En in mei zei de 13-jarige Zara Beattie uit Wigton dat ze na de prik in een rolstoel was beland en zich voelde als een 80-jarige. Volgens haar ouders is het vaccin de boosdoener.
De Engelse televisiepresentatrice Melinda Messenger zei in het programma This Morning dat ze haar 13-jarige dochter Evie niet zou laten vaccineren.
Vijandig

Ze wees op een link tussen de prik en een reeks chronische aandoeningen. Ze werd gelijk bekritiseerd en de presentatoren gedroegen zich vijandig. Er zou zelfs geprobeerd zijn om haar uit het programma te weren.

Bij de Europese geneesmiddelenautoriteit EMA zijn inmiddels zo’n 12.000 gevallen van bijwerkingen van Gardasil gemeld.
Gezondheidsinstanties beweren dat er geen bewijs is voor een verband tussen het HPV-vaccin en chronische ziektes


Annotaties:
aanmelden / inloggen