Door community (initieel Best Well), Op zat 16 dec 2017 10:20, 0 reacties, nieuws

Invalide Ibrahim doodgeschoten door Israëlische leger

brahim Abu Thurayeh, 29 jaar, had zijn beide benen al verloren bij een bombardement van het Israëlische leger. Vandaag is hij doodgeschoten door datzelfde leger. Er zijn 4 Palestijnse mensen doodgeschoten vandaag (bron: Teletekst) door het Israëlische leger. Palestijnen gooien met stenen en schieten met katapults lukraak. Israëlische militairen beantwoorden dat met scherp en gerichte kogels op menselijke lichamen.De Propagandaschau bekritiseert Duitse verslaggeving

De Propagandaschau (website die de Duitse media kritisch volgt) bekritiseert de toon van de berichtgeving over het optreden van het Israëlische leger en de gedode Palestijnen. In Duitsland wordt dat nieuws in ieder geval nog gebracht. In Nederland bericht onze NOS er helemaal niet over in het maatgevende 8-uur journaal. Wel op Teletekst.

Eénzijdige verontwaardiging

De discrepantie met de uitgebreide verslaggeving van de onder controle van de politie ingeslagen ruiten van het Israëlische restaurant in Amstelveen is opmerkelijk. We menen ons te herinneren dat het NOS-journaal toen opende met dat nieuws en Jinek raakt er niet over uitgepraat. Gisteren waren de ingeslagen ruiten zelfs in stereo onderwerp van zorg en afschuw: tegelijkertijd bij Jinek en de slappe Humberto Tan. Wij hebben deze vreemde algehele éénzijdige verontwaardiging van de Hollandse staatsomroepen al eerder opgemerkt rond het Oekraïne conflict en in Syrië.


Annotaties:
aanmelden / inloggen