Door Ness, Op don 31 maa 2016 23:28, 3 reacties, citaat / intro / linkdump

Invasie

Er komen alarmerende berichten uit de burelen van de EU dat er honderdduizenden immigranten aan de kust van Libië staan te popelen over te steken naar Europa. Maar er komt gelukkig een 'top' aan op 18 april, waar alles keurig opgelost gaat worden door onze verlichte leiders. Want voor 800,000 ongewensten moet je toch ruimte kunnen maken, vraag maar aan Timmerfrans; diversiteit moet. Schikt U vast een stukje op aub!
...
Annotaties:
| #249748 | 01-04-2016 13:15 | Qvic
Diversiteit zie ik meer als Duitsers in Duitsland, Fransen in Frankrijk, Nederlanders in Nederland, Italianen in Italië, Griek in Griekenland enz. Die diversiteit in Europa is al divers genoeg. Als ze rassen gaan mengen ontstaat enkel haat en nijd tussen elkaar, want de mens zal altijd willen klieken bij zijn eigen soort mensen met de zelfde gewoontes, als zich zelf. De dierenwereld laat ze ook niet mengen met elkaar, die leven naast elkaar.
Dus waarom moeten mensen wel met elkaar gemengd worden. De maatschappij is niet maakbaar zoals die gasten in Brussel denken. De natuur laat zich niet dwingen om experimenten uit te voeren, die achter een bureau bedacht zijn door de mens.
Qvic's avatar
| #249753 | 01-04-2016 20:41 | Ness
Nou er mogen best wat kleurtjes bij, vind ik; het is gewoon mooi om al die verscheidenheid te zien. Maar een homogene koffiekleurige massa zie ik echt niet zitten - maar dat is wel de bedoeling, dat we *gaan mengen*,zodat juist het verschil en de diversiteit wegvalt.

Nog es wat: als er dit jaar 1,5 miljoen komen, staan er volgend jaar 3 miljoen voor ons neus. 3 miljoen mensen die de eigen broek niet en nooit zullen kunnen ophouden - want iedereen snapt dat er tegen die tijd geen vacature meer over is. En dat moet dan betaald worden door mensen die straks 2 banen nodig hebben om rond te komen en zich een ongeluk werken. En daarna komen er nog eens 3 of 4 of 5 miljoen, want de voorraad is onuitputtelijk.

En daar komt de aanhang van al die import nog eens bij. Er is maar 1 oplossing: tijdelijke status ingeval van oorlog in het land van herkomst, en de wetgeving voor asielzoekenden grootscheeps aanpassen. En de grenzen dichtgooien natuurlijk. Je ziet deze stroom niet naar Rusland trekken. Want daar wil niemand naartoe en er is grenscontrole. Dus heel simpel: doen we dezelfde regels als Rusland, dan houdt het vanzelf op, dus alleen maar immigratie toestaan zolang de immigrant werk heeft..Ook de Albanezen die ons straks op de nek komen springen want die worden binnenkort ook *lid* van de EU, en de Turken met hun verse visa's.
Ness's avatar
| #249774 | 02-04-2016 23:12 | jantjeuitnederland
Alleen assimileren werkt. Integreren is mislukt.
jantjeuitnederland's avatar
aanmelden / inloggen