Door Frans Waterman, Op zon 18 nov 2012 18:34, 1 reacties, citaat / intro / linkdump

Investeren in weer-derivaten (video)Het ultieme bewijs van de wanhopige zoektocht van ons exponentiele geldsysteem naar winstgevende investeringen.

Handel in het weer ...
Annotaties:
| #191172 | 19-11-2012 18:55 | ffloor
Het lijkt een raar artikel te zijn - maar er zijn al wat langer vermoedens dat de 5 HAARP- stations rond de Noordpool, alsook het 4-tal HAARP stations in Chili, Argentina en Australië wel degelijke het weer beïnvloeden op dezelfde wijze als de Sovjetrussische Woodpeckersound op de kortegolf zo tussen 1976-1988 heeft gedaan.
In ieder geval zijn er 2 Nato-congressen over geweest, dus over stille rf-"Staande-Golven" -oorlogen die middels klimaatbesturing kan worden bereikt namelijk in 1976 en in 1980 toen de USA van graanexporteur was vervallen tot zelfs een graanimporteur!
Bij deze 2e Nato-congres over klimaatbesturing was ook ene mr.Gore bij aanwezig en bespraken toen hun eigen Conus-systeem dat voor minder weertechnisch publiek werd gebracht als een: "Over-de-horizon-radar"

Nog een ander raar feit is dat tegenwoordig weersvoorspellingen worden opgemaakt middels astrologische planeetstanden - dat kan kloppen omdat de stand van planeten invloed heeft op de elektrisch ionenlaag bovenin onze atmosfeer.
Ik denk dus dat het artikel plausibel is. Immers, beurshandel en geldstromen worden nimmer aan het toeval overgelaten en dus: als je goed "gereedschap" hebt gaat wereldwijde klimaatbesturing wel vooraf aan een leuk handeltje in weer (lees: termijnhandel granen, soja, etc.)
Voorts wijs ik erop dat verzekeringen in USA op een iets andere wijze tot uitkering overgaan: jij krijgt niets maar jouw bank krijgt het geld en die bepaalt dan wat jouw kredietstatus en aflossing plaatsvindt: in ons land zou een dergelijke verzekeringsmanier allang verboden zijn!
aanmelden / inloggen