Door community (initieel P.uncia), Op woe 11 apr 2012 15:21, 2 reacties, nieuws

Iran: “Huurlingen Israëlisch spionagenetwerk gearresteerd”Iran heeft agenten gearresteerd die banden hebben met een Israëlisch "terreurnetwerk", zo heeft de Iraanse inlichtingendienst vandaag gezegd in een verklaring die door de staatstelevisie werd uitgezonden.

Volgens de verklaring werden agenten en huurlingen van een van de grootste Israëlische spionagenetwerken opgepakt terwijl ze in Iran sabotageacties aan het voorbereiden waren. Bij de operatie werden wapens en bommen in beslag genomen. De inlichtingendienst preciseerde niet hoeveel agenten gearresteerd werden, wat hun nationaliteit was en waar ze werden opgepakt.

Iran maakt regelmatig melding van arrestaties van spionnen die gelieerd zijn aan de Verenigde Staten en Israël zonder bewijzen te tonen of te zeggen wat er met hen gebeurde.
Annotaties:
| #178065 | 12-04-2012 00:25 | Likoed Nederland
Dan hebben ze vast Harry Potter gearresteerd!

Volgens de Iraanse televisie is dat namelijk een duivelse zionist:
http://likud.nl/2011/01/iraanse-televisie-harry-potter-is-een-duivelse-zionistcomplot-zionisme-joden/
Likoed Nederland's avatar
| #178070 | 12-04-2012 09:35 | sigmund
Harry Potter?! Is dat alles, wat je weet te verzinnen, als weer eens vast is komen te staan, dat Israel, het land van de landjepikkers en oorlogshitsers, zijn staatsterroristen op pad heeft gestuurd?

Echt lachen, joh! Echt waar.

Die Israelische staatsterroristen maken bij hun misselijkmakende aanslagen ergens in de wereld bovendien graag gebruik van paspoorten van mensen uit zogenaamd bevriende naties. Wellicht hoort Harry daar ook bij. Want die fanatieke zionisten hebben werkelijk echt overal maling aan.

EU "extreem verontrust" over paspoortmisbruik door Mossad

De Europese Unie is "extreem verontrust" over het gebruik van Europese paspoorten door Israëlische commandoleden bij de moord op een Hamasleider in Dubai. Dat heeft de Spaanse minister van Buitenlandse Zaken Miguel Angel Moratinos verklaard voor aanvang van een bijeenkomst met zijn Europese collega's in Brussel.

Achterbakse terroristen zijn het! En dat valt niet goed te praten, al zal Likoed dat altijd tegen beter weten in proberen. De hele wereld heeft wel zo'n beetje door, dat Het Israel is, dat niet uit is op vrede en dat ook nooit is geweest. Landje-pikkers voor wie de toekomst er niet rooskleurig uitziet. Ze dachten toch niet serieus, dat ze met hun gesteel, gelieg en agressie tot in de oneindigheid wegkomen?

Misschien kan Harry zo'n wereld voor ze toveren....
sigmund's avatar
aanmelden / inloggen