Door community (initieel Best Well), Op zat 30 dec 2017 17:33, 9 reacties, nieuws

Is dit een normaal Oud en Nieuw uiteinde of de wereld op zijn kop ?Als morgen het Oudejaars geweld losbreekt, is er nog nooit in de Duitse en Europese geschiedenis een situatie geweest waarin zo veel politie op de been is en er zo veel pogingen door de met name Duitse overheid gedaan worden om vrouwen die normaal gesproken aan de festiviteiten willen deelnemen beschermd moeten worden

De voorgeschiedenis is u bekend. Op Oudejaars avond 2015/16 vonden een groep tuig, bestaande uit (Noord) Afrikanen, zogenaamde vluchtelingen uit het Midden Oosten en Afghanistan het nodig om op het stationsplein in Keulen een massale poging tot aanranding te organiseren, waarbij volgens de in die landen heersende mentaliteit de schuld bij de vrouwen lag, die het hadden gewaagd zo laat ’s avonds als iedere moslima al lang thuis moet zijn, het uiteinde van het oude jaar te vieren.

In plaats van dit schuim hard aan te pakken, het plein af te sluiten en de mannen af te voeren om ze een tijdje voor een onderzoek vast te houden, reageerde de Duitse politie laks en werden uiteindelijk maar enkele tientallen mannen voorgeleid aan de rechter, die onder druk van de zieligheidsindustrie zeer mild was met zijn oordeel.

Maar inmiddels is Duitsland a.s. zondag een soort vesting geworden met speciale zones waarin feest vierende vrouwen een veilig onderkomen kunnen zoeken en daarbij indien zij slachtoffer zijn geworden van een poging tot aanranding psychologisch worden ondersteund. De stad Berlin noemt dit “Women’s Safety Area’s ” en het Rode Kruis is ingeschakeld om in de daar opgerichte tent “eerste hulp” te verlenen!

Is dit normaal ? Je zou haast gaan denken , ja, want tijdens het Oktober Fest dit jaar in München maakten 260 vrouwen gebruik van deze faciliteit, waarmee München de spits afbeet van een soort panieksituatie die heel Duitsland in de greep heeft.

En de politici en dan met name in Duitsland Merkel met haar open deuren politiek, braaf gevolgd door Mark Rutte, kijken de andere kant uit. Wat zogenaamd, wij treden hard op” gebral en daar blijft het bij en mag de burger de scherven opruimen. Scherven die ontstaan zijn door een volledig falend overheidsbeleid , een gedoogcultuur vermengd met een steeds invloed rijkere lobby van de zieligheidsindustrie en kerken en waarvan het einde nog lang niet in zicht is.

Maar let op, indien de dochter van een willekeurige bekende politicus iets zou overkomen of een feest vierende politica zelf, de wereld zou te klein zijn, waarmee overduidelijk weer komt vast te staan, dat u als burger op u zelf bent aangewezen en enige ondersteuning van de overheid kunt vergeten. Die komt pas in actie als u meent u te moeten verweren en dat op een hardhandige wijze zou doen. Voorbeelden ten over staan van de zielige dader(s) en het boze slachtoffer. De wereld op zijn kop.

Iedereen die niet voor vakantie maar voor werk in Afrika of het Midden Oosten een aantal jaren heeft doorgebracht weet dat er met 99% van de daar woonachtige mensen niets te beginnen is. Slechts een keiharde aanpak helpt, maar als dat in de praktijk wordt gebracht door b.v. Libië die door haar kustwacht aangehouden gelukszoekers aanpakt op de wijze die zij gewend zij, de enige wijze die voor dit tuig werkt, dan is er gelijk wel weer een Westers clubje tot de Verenigde Naties toe die dat afkeuren.

Wij kennen uw plannen niet voor Oudjaar, maar een busje pepperspray is toch wel de minste bagage die wij u zouden aanraden, want oom agent ? Die heeft het druk met de controle van uw fietsverlichting !
Annotaties:
| #261586 | 30-12-2017 17:58 | Nico de Geit
Blijkbaar zitten veel mensen nog in de fase waarin ze denken dat de vluchtelingen nog iets moeten leren, dat ze iets gaan leren, enz. Dat schijnt ook te gaan gebeuren, maar daar zitten wel heel veel reïncarnaties tussen. Deze 'wilden' zitten nu nog in een heel andere fase. Over 10.000 levens is alles anders.

Kijk, als er buiten hyena's lopen dan moet je daar op gepaste manier mee omgaan. Als een ander voorop wil lopen, lekker laten gaan. En vooral niet mee bemoeien, want voor je het weet ben je een 'racist, xenofoob, nazi, enz.'

Er zijn gewoon mensen die de leeuwen willen aaien, willen knuffelen. Meestal gaat dat wel goed.
Nico de Geit's avatar
| #261587 | 30-12-2017 18:06 | Nico de Geit
Europa verandert langzaam in een soort Brazilië. In Brazilië moet je gewoon zelf zorgen voor je veiligheid. Dat kan door een goed hotel te boeken met afdoende bewaking. Dat is niet gratis natuurlijk.

Er lopen heel wat mensen rond die door schade en schande wijs moeten/zullen worden. Ze willen er maar niet aan dat er onder vluchtelingen heel wat tuig zit. Keihard volhouden dat het lieve goede mensen zijn, harde werkers, ook dat nog. :)
Nico de Geit's avatar
| #261588 | 30-12-2017 18:40 | Best Well
Ik denk dat de maximaal 5% echte vluchtelingen niet eens naar de festiviteiten toekomen maar genoeg aan hun eigen sores hebben.
(En het is volgens mij inmiddels allang geen feestje meer maar eerder het begin van een burgeroorlog )
Best Well's avatar
| #261589 | 30-12-2017 20:08 | Nico de Geit
In Brazilië is toch ook geen burgeroorlog?
Nico de Geit's avatar
| #261590 | 30-12-2017 20:27 | Best Well
Het begin van een burgeroorlog:
Keulen da jaarwisseling het vorige jaar.
In Zweden brandweer weigert te blussen in randstedelijke no go zones. Hiermee bereiken we de benodigde tweedeling van de maatschappij.
De vlam slaat vanzelf een keer in de pan:
Nederland 8000 autobranden in anderhalf jaar
Best Well's avatar
| #261591 | 30-12-2017 21:18 | Nico de Geit
Als je auto afbrandt dan moet je waarschijnlijk een ander kopen - dat is heel duur. En als de kans groot is dat het opnieuw gebeurt wordt het misschien/zeker tijd om te verhuizen.

Ook de brandweer moet haar werk zo veilig mogelijk doen. Je leven riskeren voor brandende auto's die toch verloren zijn is zinloos.

Dat de multikul niet goed gaat is onderhand wel duidelijk, maar het moet niet mijn probleem worden. Ik neem lekker afstand. En vergeet niet: red jezelf - ook in 2018.
Nico de Geit's avatar
| #261592 | 30-12-2017 22:30 | Best Well
ondertussen alweer een jaar geleden

Die vrachtwagen die over de kerstmarkt reed, die reed daar niet
wanneer je de bijbehorende filmpjes gezien hebt: wij betalen voor nieuws en krijgen leugens te horen die inmiddels moeiteloos ontkracht kunnen worden. De overheid die deze leugens in stand houd gaat het duidelijk niet voor ons oplossen. De bedoeling is dus dat dit de maatschappelijke tweedeling versneld. Die maatschappelijke onvrede is blijkbaar keihard nodig.
Is bijvoorbeeld iedereen al helemaal klaar voor de nieuwe sleepwet?
Best Well's avatar
| #261605 | 31-12-2017 19:55 | G.B. Wolf
Is bijvoorbeeld iedereen al helemaal klaar voor de nieuwe sleepwet?

Helemaal, vpn draait. Laat ze maar sniffen!

Tevens @Allen: prettige jaarwisseling en laat 2018 voor een nieuwe opleving van Zaplog zorgen.

Met name wederom respect voor Best Well voor de vele artikelen.
G.B. Wolf's avatar
aanmelden / inloggen