Door ouwe knar, Op woe 19 apr 2017 14:29, 27 reacties, citaat / intro / linkdump

Is Jared Kushner de echte president?Tot nu toe is in het Witte Huis nog steeds een stoelendans aan de gang. Iedereen houdt iedereen in de gaten, wat het kon wel eens zijn/haar laatste dag zijn. Zelfs Bannon is 'out' .
Jared Kushner nu senior adviseur van de president, lijkt als enige zeker te zijn van zijn positie.

Jared Kushner: Some facts about him
https://www.youtube.com/watch?v=J4uWkcWrlro

...
Annotaties:
| #259399 | 19-04-2017 16:26 | liedetecter
Ja, het is een family business he .... Miljardairs en Generaals ... een klassiek fascistische combi.

Top Garnaal James 'Mad dog' Mattis b.v. .... mja ....
Welke volwassen man noemt zichzelf "mad dog" .... dat is puber taal ...

James-Mattis-AP.jpg

Quotes van de beste man doen nog erger vermoedden ...
"The first time you blow someone away is not an insignificant event. That said, there are some assholes in the world that just need to be shot."

"Find the enemy that wants to end this experiment (in American democracy) and kill every one of them until they’re so sick of the killing that they leave us and our freedoms intact."


"Be polite, be professional, but have a plan to kill everybody you meet."

"There are hunters and there are victims. By your discipline, cunning, obedience and alertness, you will decide if you are a hunter or a victim."

"You go into Afghanistan, you got guys who slap women around for five years because they didn't wear a veil. You know, guys like that ain't got no manhood left anyway. So it's a hell of a lot of fun to shoot them. Actually it's quite fun to fight them, you know. It's a hell of a hoot. It's fun to shoot some people. I'll be right up there with you. I like brawling."

"Fight with a happy heart and strong spirit"

"Demonstrate to the world there is ‘No Better Friend, No Worse Enemy’ than a U.S. Marine."


Tekstboek psychopathie ...
| #259405 | 19-04-2017 20:47 | tegengas
Matis noemt zichzelf niet mad dog hij heeft een hekel aan die naam
Trump is net als Obama omringd door gevaarlijke neocons, die hem niet de volledige waarheid vertellen.
En misschien chanteren ze Trump.
tegengas's avatar
| #259410 | 20-04-2017 08:33 | Michaelc
Is het nu echt zo moeilijk om meteen duidelijk te zijn en deze lijst erbij te posten:

https://thezog.info/who-controls-donald-trump/
Michaelc's avatar
| #259411 | 20-04-2017 09:08 | Antares
@Michaelc
Dat verklaart ook veel over de agressieve toon tegen Noord-Korea. NK wordt ervan beschuldigd wapens te leveren aan 'terroristen' (de vijanden van Israël, dus landen die Israël wil aanvallen). Ook opvallend dat alle landen die meedoen aan de Amerikaanse oorlogen landen zijn die worden overheerst door zionisten: VS zelf, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. NK heeft Israël niet erkend maar in plaats daarvan de Palestijnse staat.
Antares's avatar
| #259412 | 20-04-2017 09:20 | Antares
En misschien chanteren ze Trump.

Part of the deal? Trump wist exact met wie hij in zee ging.
Antares's avatar
| #259413 | 20-04-2017 09:52 | Ness
Nou dat denk ik niet Antares, Trump is het type 'stom rund'. Dat soort mensen zijn perfecte plekken om eens wat miljardjes te dumpen of toe te schuiven want ze zijn geheel 'regelbaar'. Hij komt voort uit de Meyer Lansky-gang, goktenten, prostitutie. Tis weer eens een andere gang dan het Clinton Coke cartel of het militaire roofdiertjescomplex dat nu aan de macht is via de Reps, dankzij Trump. Het maakt de bankiers niet uit als er maar oorlog komt.

Er zijn geen miljardairs die niet onder controle staan van deze Fascistische diktatoriale oliegarchie of hoe je het noemen wilt - het is altijd de meest criminele gang die de teugels in handen heeft. Het GELD-cartel verbindt alles. Daar zitten veel, maar niet uitsluitend joden of pseudojoden tussen. Zo'n narcistischTrumpfiguur compleet met 360 graden blinde-vlekken view is een prima rund om voor je karretje te spannen. De settlers zijn aan de macht, zeg maar.

Deze lieden hebben een pseudo-realiteit geschapen, 'economie' geheten, naar hun beeld en gelijkenis (sic) die echter aan alle kanten gaten en kieren begint te vertonen. Maar heel die wild-in-het-rond neukende, snuivende, vliegende, misdadige jet-set is ervan afhankelijk. En om de gaten en kieren in een gebouw van leugens te dichten moet je steeds meer leugens gaan lijmen. En dat valt nogal op. Bijvoorbeeld dit: http://www.informationliberation.com/?id=56553
Arme autistische mafkees huh, met miljoenen op zijn rekening. Wie trapt daar nou nog in?
Ness's avatar
| #259414 | 20-04-2017 10:35 | Ness
Je hebt coke-gangs - firma Killary is lang aan de macht geweest - en de heroine-gangs - NATO, USA denk Afghanistan, Noord-Korea

Dan heb je de zwaar geschifte godsdienstgangs. En de gokgangs, de sex-industrie, de medische maffia's, de wetenschappelijke maffia's, en nog veel meer. Allerlei belangen spelen en 'de bank' weet er alles maar dan ook alles van want voor de grote hoeveelheden poen die in die kringen rondgaat is de bank het centrale punt.

Soros is een tak van die bank. Rothschild is zowat die bank. De EU is die bank evenals de FED. Zodra deze lieden - aan de top is het maar een kleine, geselecteerde groep - een centrale wereldbank hebben gevestigd, denken zij, is het universum voor zover ze dat kunnen overzien van hen, want hen ontbreekt enige vorm van spiritualiteit. Het zijn ROOFDIEREN. En hoe je het ook wendt of keert, zolang mensen de roofdier-eigenschappen in zichzelf en anderen niet herkennen, zolang wordt deze planeet mishandelt en misbruikt door top-predators.

Planeetvretertjes, noem ik ze meestal. Alles wat leeft moet dood. Die mensen hebben zware kortsluiting in de hersenen. Hoe het ook zij, de settlertjes gaan van de komende oorlogen profiteren. Maar je moet proberen het geheel te overzien, en je niet blindstaren op iets als 'joden' of 'moslims'. Want zodra je die keuze maakt sluit je minstens de helft van je wegen tot een oplossing af. Het probleem ligt dieper dan dat. Het zit 'm mi in de mens als diertje. Het gros van de mensen handelt instinctief, biologisch, geprogrammeerd, door hormonen aangedreven. Vooral de ratten aan de top.
Ness's avatar
| #259415 | 20-04-2017 11:03 | Ness
Btw het is niet zo dat het geheel bewust bestuurd wordt door een paar aanwijsbare scherpe geesten. Het is emergent menselijk roofdiergedrag dat heerst en dat een continu maar steeds wisselend centrum vormt met steeds wisselende effecten, en emergent menselijk PROOIDIERgedrag afdwingt via terreur. Zodra een mens berust, of accepteert, of vergoelijkt, of gelooft, of vertrouwt, of niet wil weten is hij prooiwaardig. Er wordt dus alles op alles gezet om de prooimentaliteit van het plebs zo hoog mogelijk op te schroeven.

Om de roofdiermentaliteit zo hoog mogelijk maar gecontroleerd op te schroeven ontstaan "religies" die niets (meer, want gekaapt) met spiritualiteit te maken hebben maar wel spiritueel gerichten inkapselen en kortwieken. Als je van al deze rotzooi af wilt moet je beginnen met STAAT EN KERK TE SCHEIDEN. Maar dan ECHT. Te beginnen in je eigen kop.
Ness's avatar
| #259416 | 20-04-2017 11:07 | Antares
Trump is het type 'stom rund'.

Kan dat voortaan voorafgaand aan de verkiezingen worden vastgesteld? Hetzelfde werd achteraf beweerd over iedere andere Amerikaanse president. Te laat en te weinig. Zo lijkt het net alsof de democratie elke keer per ongeluk is onstpoord.

Dat soort mensen zijn perfecte plekken om eens wat miljardjes te dumpen of toe te schuiven want ze zijn geheel 'regelbaar'.

Dat bedoel ik met een deal. Hij is een politieke onbenul die zich heeft laten kopen. Maar dat heeft hij dan wel bewust gedaan. Ook dit was geen ongeluk.
Antares's avatar
| #259417 | 20-04-2017 11:17 | Antares
Wat ik probeer te zeggen is dat een crimineel president kan worden. We kunnen het ons gewoon niet voorstellen, daar zit de beperking. De mensen om hem heen kunnen crimineel zijn, de CIA kan crimineel zijn, idem met Deep State, Kushner en andere hotemetoten. Maar de president, nee, die heeft het altijd goed bedoeld. Wie op dergelijke wijze het Amerikaanse presidentschap heeft verpatst is ronduit crimineel. Punt uit. Het maakt daarbij niet uit of hij snapt wat de gevolgen zijn. Er zijn redenen waarom je dat niet hoort te doen en hij heeft zich daar niet aan gehouden.
Antares's avatar
| #259418 | 20-04-2017 11:32 | Ness
Nja Antares het was allemaal duidelijk te zien hoor - Trump die tijdens die debatten met Killary stond te snuiven als een paard op coke en samen met Killary de meest pijnlijke punten zorgvuldig vermeed. Killary was erger geweest want die had de meest gevaarlijke aanhang - de social justice dingesen, 'links'. Nu krijgen we te maken met idioterie op 'rechts'. (Wilt U van overgrote hoeveelheden moslims af? Verbiedt hun griezelige gebruiken, idem financiering van cult-scholen dus daar hebben 'joodse' Geertje + Gristelijk kamp het nooit over).

In ieder geval is de rot van de heilige 'democratie' via 'verkiezingen', 'polls' en 'nieuws' aantoonbaarder geworden. Zelfs de meest blinde kip moet toegeven dat de puinhopen zich fenomenaal opstapelen met een gekkenhuis-achtig effect. Zoiets knaagt aan je naïviteit, geloof en vertrouwen hoor lol
Ness's avatar
| #259419 | 20-04-2017 11:35 | Antares
Toch denk ik niet dat Trump zo volledig onbenullig is dat hij zich zou laten omkopen door mensen waar hij niet achter staat.

Wat me van meet af aan heeft beziggehouden is hoe Trump aankijkt tegen de geopolitiek. Het was al duidelijk dat hij omging met joden en dat eigenlijk zijn gehele entourage uit joden bestond. Maar dat zegt niet veel want joden kunnen uiteenlopende opvattingen hebben. Dat veranderde echter toen duidelijk werd dat schoonzoon Jared Kushner 100% achter het nederzettingenbeleid staat en dit ook steunt met geld. Daarnaast heeft George Soros hem geholpen om een project van honderden miljoenen te financieren. Als Trump met dat soort joden omgaat dan hoef je je geen enkele illusie te maken over zijn geopolitieke opvattingen. De situatie die er dan ontstaat is er een waarin hij wordt 'gechanteerd' door mensen waarmee hij niet alleen min of meer is getrouwd maar waar hij het voor de volle 100% mee eens is op iedere denkbaar vlak dat te maken heeft met geopolitiek. Daarom is de vraag 'wie zit er achter ...' een beetje vreemd. Hij zit er zelf achter omdat hij er nu eenmaal zo over denkt.
Antares's avatar
| #259421 | 20-04-2017 11:39 | Antares
Nu krijgen we te maken met idioterie op 'rechts'.

Niet rechts maar MIC heeft gewonnen.

Ik bedoel het niet vervelend maar ik proef enige begoocheling. Hij is niet onze kandidaat. Hij is hun kandidaat.
Antares's avatar
| #259422 | 20-04-2017 12:51 | Ness
MIC = militairy industrial complex? Dat heeft niet gewonnen, dat is vastgelopen. Bedoel je begoocheling of ontgoocheling? Ik was pro-Trump op dezelfde manier als ik pro-Wilders was, met de nadruk op was. Waar het mij om gaat is om sabotage. Want deze torenhoge puinhoop moet om. Dat kan het beste door 'ze' te dwingen kleur te bekennen. Dan weten we met wat voor tuig we te maken hebben.

De achtergronden van Trump, met zijn bimbo's en hoerenloperij + houding tov vrouwen waren ruim bekend maar niemand gaat ooit op de achtergronden in, want dan kom je aan Heilige Huisjes en manieren om in het groot met geld te speculeren terwijl je het 'veilig' opbergt in stinkende zaken (sex, drugs en oorlog, de 3 pilaren van de economie) uit. Meyer Lanski's enzo, en Soros, en pedonetwerkjes. Maar daar heeft Trump geen zicht op. Hij is te beperkt en te stoned en daar wordt flink misbruik van gemaakt. Tis een pion. Je kunt hem gevoeglijk negeren lol
Ness's avatar
| #259423 | 20-04-2017 12:57 | Ness
Ik bedoel te zeggen, die Jared Kusher, oplichter, dief, crimineel, gediplomeerde psychopaat en "orthodox-joodse" krankjorume dwz aanvoerder van de joodse maffia-gangs ibv gemutileerde pik is nu de-facto president. Mooier kunnen we het niet maken :P
Ness's avatar
| #259428 | 20-04-2017 20:11 | Zinoco
Ivanka heeft meer macht dan Clinton ooit zou kunnen hebben.
En reken maar dat ze als vrouw ook Jared bij zijn ballen heeft.
Eindelijk een vrouwelijke president.
Chapeau !
| #259429 | 20-04-2017 20:14 | Zinoco
Nu nog even eerlijke informatie krijgen van de CIA en het gaat beter worden met de wereld.
| #259431 | 20-04-2017 20:30 | Zinoco
Zelfs Trump is zo gek op zijn dochter " he wants to date (fuck) her"
als hij niet getrouwd was !
| #259432 | 20-04-2017 20:40 | Zinoco
Laten we zorgen dat Assange als Brits MP verkozen wordt.
Geeft dat geen diplomatieke onschendbaarheid ?
| #259433 | 20-04-2017 21:09 | Zinoco
100 euro for every Brit to vote Assange ?
| #259435 | 20-04-2017 21:29 | Zinoco
Who dares ?
| #259436 | 20-04-2017 21:40 | Zinoco
Google ?
| #259438 | 20-04-2017 22:05 | Donkerdoorn
Beetje kort geheugen? De "deep state" was in volledige paniek na het winnen van Trump. Pas daarna werden de plaatsen om Trump verdeeld.

Trump heeft gewonnen omdat werkelijk mensen het geloof hadden dat eindelijk iemand "de swamp" uitdroogt. Alles, van het negeren van de corruptie in de Democratische partij en het verhaal omstructureren tot het "ingrijpen van Rusland", Trump als racist en het mediaal-vernietigen van iedereen rond Trump die niet in het neofeodalistische straatje past, heeft behoorlijk laten zien wat er gebeurd als iemand wordt gekozen die niet in het straatje past.

Trump de verrader is deel II en de slagroom op de taart. Wie nu nog niet door heeft dat "democratie" in de USA niet bestaat (de keuze tussen hillary "pay for play" en Trump "you're fired!" is al te bizar voor woorden), de media echt bagger zijn en opeens het gemeenste weer tevoorschijn kan komen (bullshit chemo-aanval, MOAB op kolonie Afghanistan werpen om te testen) dat een "empire" heeft te bieden, heeft wel behoorlijk zitten slapen.
Donkerdoorn's avatar
| #259439 | 20-04-2017 22:11 | Donkerdoorn
..straatje past...2x woordwaarde...
Donkerdoorn's avatar
| #259520 | 29-04-2017 18:38 | Zinoco
Toch, wat er ook gebeurd,
gaat Assange als held
de geschiedenisboeken in !
| #259521 | 29-04-2017 18:43 | Zinoco
Probeer dat maar eens te bereiken
Trump &co;.
| #259522 | 29-04-2017 18:56 | Zinoco
Make Amarica great again, stay home !
aanmelden / inloggen