Door community (initieel Best Well), Op maa 9 apr 2018 20:40, 0 reacties, nieuws

Is Natalie Righton (Volkskrant) 100% CIA/AIVD?"Neem je laptop niet mee naar Iran, Rusland of China, want hij wordt "leeggetrokken" waar je bij staat". Natuurlijk gaan de oren van Blik dan in de spits-stand. Het zijn ook "toevallig" de landen die onder vuur liggen bij de CIA en Anglo-Zionistische driehoek. We komen zelf graag en veel in genoemde landen. En ons is het inderdaad 5 maal overkomen dat plots onze computer en telefoon helemaal leeg waren. NOT! Geintje natuurlijk. Nooit zoiets meegemaakt en ook nooit van gehoord. Wij hebben daarom gelijk Natalie Righton getweet om te vragen hoe veel gevallen er bekend zijn, zodat wij onze eigen risico-analyse kunnen maken voor als we weer die kant op gaan. Righton heeft nog niet geantwoord. Het is ook pas twee uur geleden, dus het kan nog komen. Maar ons voorgevoel zegt ons dat ze zich niet gaat melden. Het is namelijk een heel vaag artikel dat de geur heeft rechtstreeks van een dienst te komen. Veel lawaai, weinig wol. Geen enkele gezonde journalistieke nieuwsgierigheid of argwaan; gewoon het bericht van het ministerie overtypen.

In opspraak geraakt

Righton kwam eerder in opspraak door haar artikel over Halbe Zijlstra waarvan gezegd wordt dat dat werk een hit-job was die zij uitvoerdde.

AIVD-contacten Righton?

Het lijkt erop dat de Volkskrant met Righton een directe pion van de Diensten binnen haar muren heeft. Het zou van de Volkskrant een echte AIVD-krant maken.
De in opspraak geraakte Natalie Righton hier nog in gezelschap van haar Volkskrant-baas Philippe Remarque. Vraag is of de omstreden Volkskrant-medewerkster nog een baas heeft op de kantoren van de Algemene Inlichtingen en Veiligheids Dienst. Het dubieuze spookartikel van de over-ambitieuse Righton over "leeggetrokken laptops en telefoons" in Rusland, China en Iran geeft ruimte voor die verdenkingen.
Annotaties:
aanmelden / inloggen