Door community (initieel Best Well), Op vri 24 nov 2017 08:36, 2 reacties, nieuws

IS verslagen, VS blijven in Syrië
Daar komt de aap uit de mouw: ook als IS verslagen is, blijven de VS in Syrië. Niet om IS te verslaan, maar om druk op de wettige regering van Assad te houden. Over de legitimiteit van deze Amerikaanse positie kan gediscussiëeerd worden, alleen niet op de Nederlandse televisie. Op de Nederlandse televisie kan enkel heel besmuikt over Syrië gesproken worden. Zelfs elementaire vragen komen bij de lachwekkend wordende staatsmedia niet aan de orde: Wat is nou eigenlijk de Nederlandse rol in Syrië (geweest)? Kunnen wij trots zijn op "onze jongens"? Of moeten we ons weer schamen voor hun collaboratie aan de verkeerde kant van de geschiedenis? De niet meer serieus te nemen Nederlandse staats tv en radio zwijgen er in alle talen over. Te druk met Zwarte Piet en zo...

NOS te druk met Koreaanse vluchteling

Gisteren ontmoetten Putin, Erdogan en Rohani elkaar in Sotchi. Dit schreef Matt daarover en de oorverdovende stilte bij het NOS-8-uur-journaal. In een nachtelijk bulletin kwam de staatsdienst wel met een kort "moetje":

VRT journaal: De leiders van Rusland, Iran en Turkije zijn samen in Sotchi (Rusland) om de situatie in Syrië te bespreken. President Putin neemt hier een prominente rol voor zijn rekening. Er zal dialoog gezocht worden in een te houden conferentie waar ook leiders van de oppositie en verschillende religies worden uitgenodigd om de toekomst van Syrië vrede vol te kunnen laten verlopen. Een eventueel vertrek van Assad is niet aan de orde. Van Westerse zijde is er NIEMAND uitgenodigd. (ra ra)

Bij de NOS ging het voornamelijk over het Yugoslavia tribunaal en werd het beland van dit tribunaal nogmaals benadrukt want er komen nog processen tegen o.a. Syrië en Rusland. (dromen mag).

Daarna medicijnen, heel belangrijk

Brexit, ook heel belangrijk...

Problemen Schiphol, Nieuwe camera's bij de spoorwegen,

Koning bij woonwagenbewoners, heel belangrijk...

Lange spreektijd kabinet, uiterst belangrijk...

Zimbabwe, lekker belangrijk,

Noord Koreaanse vluchteling, wereldnieuws!

Ouderenzorg, hoe goed het daar (soms) wel gaat.

Tot slot het weerbericht.

Totaal niets over Rusland dus, blijkbaar totaal onbelangrijk. Het 'Westen' heeft heel duidelijk de oorlog in Syrië verloren en Assad niet weg gekregen, misschien dat je er daarom niets meer over hoort.

Hoe moet je zoiets aan het volk uitleggen?

Waar is al dat Nederlandse geld voor de 'zogenaamde' strijd tegen IS gebleven?

Wat voor resultaat heeft Nederland eigenlijk bereikt?
WC-eend veroordeelt Glorix!

Wij van WC-eend vinden dat Glorix zich misdragen heeft en verbannen hem levenslang uit de schappen van de supermarkten.

Wij van het NATO-tribunaal in Den haag veroordelen Mladic tot levenslang. Wat blijkt? de NATO-bombardementen kwamen op gang na een vermeende Servische aanval op de markt in Serajevo. Wat blijkt? Was ook een vals vlaggetje. Irak? Ook vals vlaggetje. Aghanistan, 9/11, ook vals vlaggetje. Syrië? Vals vlaggetje. Odessa? Vals vlaggetje. Maar het NATO-tribunaal gaat natuurlijk geen eigen mensen veroordelen. 't Is net WC-eend.

En dan nog dit...


Blik op Nosjournaal
@BlikopNOS
Dag Nederlanders en Amerikanen. Uw regering, ondersteund door @NOS en @NPORadio1 wil mevrouw Assad en haar WETTIGE regering met geweld verwijderen. Laat dat 'ns op u inwerken.https://twitter.com/sahouraxo/status/933357877103923200 …
12:34 - 23 nov. 2017
2 2 antwoorden 4 4 retweets 9 9 vind-ik-leuks
Informatie over Twitter Ads en privacy

En Wilders volgt het advies, "Ga naar Rusland!", direct op!.
Annotaties:
| #261352 | 24-11-2017 13:52 | ouwe knar
But while Syria has invited Russian, Iranian and Lebanese forces to stay in its country it has not invited U.S. forces. These are now illegally occupying Syrian land in the north-east of the country. The Syrian government explicitly called it such.
...
According to official documents more than 1,700 U.S. troops are currently in Syria. The publicly announced number is only 500. "Temporary" forces make up the difference. (Overall U.S. troop numbers in the Middle East have increased by 33% over the last four month. The numbers doubled in Turkey, Kuwait, Qatar and the UAE. No explanation has been given for these increases.)
https://www.sott.net/article/368846-The-US-occupation-of-northeastern-Syria-is-unsustainable-not-to-mention-illegal
Israël wil bloed.
ouwe knar's avatar
| #261353 | 24-11-2017 14:18 | Nico de Geit
Voor de mensen die het nog niet wisten: Nederland heeft dus ook wapens geleverd die terecht zijn gekomen bij ISIS. Communicatie-apparatuur, nachtkijkers, en meer. Dat was toen het geleverd werd gewoon in de (westerse) media, want 'Assad must go!'. Het werd geleverd aan 'gematigde rebellen', maar kwam dus aantoonbaar terecht bij ISIS.

Een staat die terroristen helpt is een terreurstaat. Voor veel Nederlanders heel moeilijk te bevatten dat ze leven in een fout land.
Nico de Geit's avatar
aanmelden / inloggen