Door community (initieel Witte Haai), Op vri 27 jan 2012 22:22, 49 reacties, nieuws

Islamitisch bankieren doet intrede in België

De Marokkaanse bank Chaabi bereidt zich voor om een rekening te lanceren die in overeenstemming is met de sharia, de islamitische wetgeving. De rekening zou in juni gelanceerd kunnen worden, schrijft La Libre Belgique.

"We bestuderen het project. We zullen binnenkort de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) consulteren", luidt het bij het Belgische filiaal van Chaabi.

Speculatie verboden
"De islamitische financiën omvatten honderden teksten die het moslimrecht interpreteren voor de huidige economische realiteit", legt consultant Mohamed Boulif uit. Onder meer speculatie is verboden, net als investeren in bewapenings- of tabaksindustrie, of in bedrijven met "te veel schulden". De bank moet ook heel precies kunnen zeggen waarin het geld van de klant geïnvesteerd is.

1.000 miljard dollar
Voormalig minister van Financiën Didier Reynders was eerder voorstander van het islamitisch bankieren; zijn opvolger Steven Vanackere heeft er zich nog niet over uitgelaten, aldus de krant. De activa van het islamitisch bankieren werden in 2011 geschat op 1.000 miljard dollar, verspreid over 350 instellingen in 80 landen. (belga/odbs)
Annotaties:
30-01-2014 10:32 | garcinia cambogia extract
Islamitisch bankieren doet intrede in België #zaplog
| #174278 | 27-01-2012 23:54 | tegengas
Van het ene uiterste naar het andere uiterste, kunnen we niet gewoon normaal sociaal bankieren?
tegengas's avatar
| #174279 | 28-01-2012 03:33 | Slaz
Eindelijk, een rechtvaardig financieel systeem. Het is pas zuiver sharia als ik er goud voor mijn euro's kan krijgen.
Slaz's avatar
| #174281 | 28-01-2012 09:42 | thondermonst
@tegengas: groot gelijk. Kapitalistisch fanatisme inruilen voor religieus fanatisme is inderdaad geen vooruitgang.
thondermonst's avatar
| #174282 | 28-01-2012 10:26 | liefdevol
Eindelijk, een rechtvaardig financieel systeem.


Vandaar dat het in moslimlanden zo een paradijs is.

Toch blijf ik dan zitten met de volgende vraag;

Waarom emigreren dan zoveel moslims naar niet-moslimlanden, en emigreren zo weinig niet-moslims naar moslimlanden??????
| #174286 | 28-01-2012 11:53 | tegengas
Niet voor de godsdienstvrijheid.
tegengas's avatar
| #174290 | 28-01-2012 12:17 | Slaz
Het aantal moslimlanden dat sharia bankieren heeft is op 1 hand te tellen, en in deze landen hebben de moslims het erugg goed.

"Zoveel" zijn het er niet hoor. Er zijn enkele keren, ongeveer dertig jaar terug, massa's aan moslims geïmporteerd voor arbeid door niet-moslimlanden. Toen deze moslims hun arbeid verricht hadden en op het stond waren te vertrekken naar hun heimat werd hun een paradijs belooft als ze bleven. Deze moslims waren helemaal niet met de gedachte gekomen om permanent te verblijven in deze niet-moslimlanden.

De moslims die daarna hier naartoe kwamen waren of vluchtelingen of gezinsherenigingen, kun je ze toch niet kwalijk nemen he? Maar goed, ik ben voorstander van het terugkeren van moslims naar hun heimat, en dat zeg ik als moslim.
Slaz's avatar
| #174296 | 28-01-2012 12:49 | liefdevol
Niet voor de godsdienstvrijheid.


Wat versta jij onder godsdienstvrijheid? Noem eens een land waar volgens jou wel, of meer, godsdienstvrijheid is, en vertel waaruit dat blijkt.

Het aantal moslimlanden dat sharia bankieren heeft is op 1 hand te tellen, en in deze landen hebben de moslims het erugg goed.


Noem eens een land.

massa's aan moslims geïmporteerd voor arbeid door niet-moslimlanden.


Ja, dat heb ik al vaker gezegd maar als ik dat zeg dan is de wereld weer te klein. Het was/is gewoon een verkapte vorm van mensenhandel uitgevoerd door het grootkapitaal, daarom begrijp ik die linkse partijen/de 'intelligentia' niet, buiten het feit dat dezen altijd anti-religie waren want dat zou opium voor het volk/de schapen zijn. Ik moet er wel bij zeggen dat de gastarbeiders uit vrije wil zijn gekomen omdat ze in het land van herkomst helemaal geen toekomst hadden, maar het is hier zo slecht dat ze niet meer weg te slaan zijn.

Toen deze moslims hun arbeid verricht hadden en op het stond waren te vertrekken naar hun heimat werd hun een paradijs belooft als ze bleven


Over welk paradijs heb je het, wat werd ze beloofd en door wie? En over welke groep gastarbeiders heb je het?

Deze moslims waren helemaal niet met de gedachte gekomen om permanent te verblijven in deze niet-moslimlanden.


Inderdaad, zo had nederland en de landen van herkomst het onderling geregeld, daarom heette ze ook gastarbeiders, maar ja de landen hebben zich niet aan de afspraken gehouden.

De moslims die daarna hier naartoe kwamen waren of vluchtelingen of gezinsherenigingen, kun je ze toch niet kwalijk nemen he?


Ik heb al tig keer gezegd dat ik die mensen heel goed begrijp en ik neem het ze zeker niet kwalijk, maar dat wil niet zeggen dat ik dan maar pro-islam ga worden, dat gaat niet gebeuren want ik ben a-religieus. En ik begrijp de klachten van de autochtonen die in een paar decenia in hun eigen buurt totaal vervreemd zijn ook.

Maar goed, ik ben voorstander van het terugkeren van moslims naar hun heimat, en dat zeg ik als moslim.


Dat soort opmerkingen irriteren mij ook, want jij eigent jou het recht toe dat te zeggen omdat jij denkt een moslim te zijn, maar als een niet-moslim dat zegt dan sta je op je achterste poten en word je zwaar agressief. Je moet niet denken dat je voorrechten hebt omdat je in spookbeelden gelooft, dat probleem zie je bij veel gelovigen, en dat stoppen ze dan onder de noemer 'godsdienstvrijheid', yeah right.
| #174300 | 28-01-2012 13:57 | Witte Haai
Ik ben geen moslim. Maar mij lijkt dit 'sharia bankieren' toch zeker duurzaam.

@ Slaz: Welke landen zijn dat dan, die wel islamitisch bankieren hebben?

Verder: Uiteraard besef ook ik dat er hier een groot cultureel/religieus verschil is met Islamitische landen (alhoewel het ook m'n [gebrekkige?] kennis hierover zal zijn, die alleen updates via journaals en kranten krijgt). Maar uit onderstaan artikel (Trouw 03/11/11) krijg ik toch een meer genuanceerd beeld van de 'sharia'.
Sharia is niet zo eng als politici ons doen geloven

... Hij (Rouvoet) schreef dat de Moslimbroederschap verzekerde dat de sharia alleen in Egypte wordt ingevoerd als de meerderheid daar voor is. Pardon? In 1980 is de sharia daar ingevoerd door een grondwetswijziging. Is het sindsdien handenhakken en stenigen? Neen, evenmin als dat bestaat in Marokko en Turkije waar de meeste Nederlandse moslims vandaan komen.

Is de rechtspositie van de vrouw dramatisch verslechterd in Egypte? Neen, de laatste grote wijziging, in 2000, betrof juist een verbetering van het echtscheidingsrecht van vrouwen, op basis van een liberale uitleg van de sharia. Er gebeuren wel andere kwalijke zaken in Egypte. ...


Terzijde: Ik heb er nog geen artikel over kunnen vinden. Maar ik schat zo in, dat men ook in Bhutan een dergelijke manier van duurzaam bankieren heeft. Interessant om 'ns op door te gaan spitten.
Witte Haai's avatar
| #174301 | 28-01-2012 14:09 | Slaz
Noem eens een land.

http://www.thejakartapost.com/news/2010/01/19/sharia-banking-grows-strong-indonesia.html
http://www.ltradio.org/articles/?admin=linkto&link=213&&quick;=y
En andere sterke artikelen..

Maar nu kom je natuurlijk weer met argumenten als "de gemiddelde moslim heeft het daar helemaal niet goed" etc. etc. Ik zeg alvast dat ik hier verder op in ga want ik merk dat je anti-religie bent, tenminste zeker anti-islam dus je nooit iets goeds zal erkennen, al is het onomstotelijk bewezen. Maar ik kan het ook mis hebben.

Ja, dat heb ik al vaker gezegd maar... (tot eind)

Ze hebben gelijk om in essentie ant-religie te zijn, maar toen kwam islam om de hoek kijken en islam spreekt men met een onbesmet natuurlijk aanleg gewoon erg aan. Je kunt islam dan ook niet vergelijken met anderen religiën.

Over dat ze niet "weg te slaan" zijn kun je hun ook niet echt kwalijk nemen. Ze kregen nu eenmaal kinderen, werden alom gerespecteerd en werden in hun voorzieningen toegekomen e.d.

Over welk paradijs heb je het... (tot eind)

Welke groep gastarbeiders niet? Onder paradijs bedoel ik een goed leven, waarin ze toegekomen werden in voorzieningen, behoeften (religieus als sociaal), uitkeringen, en nog een aantal zaken.

Inderdaad, zo had nederland en de landen van herkomst... (tot eind)

Je kunt moeilijk als herkomstland je onderdaan dwingen om terug te komen wanneer in het gastland de rode loper werd uitgerold en ze uitstekend waren ontvangen en daar ook willen blijven. Ik tref dan ook de Nederlandse autoriteit het meeste blaam. (links of rechts zijn beiden schuldig)

Ik heb al tig keer gezegd dat ik die mensen heel goed begrijp... (tot eind)

Doe even alsof je met iemand praat voor het eerst, want dat je het tig keer heb gezegd tegen anderen maakt het niet dat ik het magisch moet aanvoelen. Ik begrijp dat het soms irritant is om jezelf te herhalen maar als je iemand van jouw perspectief wilt overtuigen dan dien je wel geduldig met diegene te blijven.

Je hoeft niet pro-islam te zijn natuurlijk. Zolang je maar begrip ermee heb, en dat heb je, dus je doet niets fout. Ik begrijp ook dat sommige autochtonen die zich vervreemd voelen. Een typische gevalletje mes snijdt aan beide kanten. Maar ja, verandering is onvermijdelijk he. Er zijn wel meer dingen waar de wat oudere generatie autochtonen zich vervreemd voelen van de huidige generaties (autochtoon of allochtoon).

...
Slaz's avatar
| #174302 | 28-01-2012 14:10 | Slaz
...

Dat soort opmerkingen irriteren mij ook, want jij eigent jou het recht toe dat te zeggen omdat jij denkt een moslim te zijn... (tot eind).

Vooroordeel? Denk niet zo negatief in beginsel man. Staat je erg lelijk.

Ik denk niet dat ik een moslim ben, ik weet dat ik een moslim ben. Iemand die twijfelt kun je geen moslim noemen. Het ligt niet eraan of een moslim of een niet-moslim dat zegt, het ligt eraan met wat voor redenen. Er zijn enkele redenen waarom je als moslim voorstander bent van het terugkeren van moslims naar een moslimland. 1. Dat het niet toegestaan is om permanent (burger) in een niet-moslimland te verblijven als moslim, voor handel of religieuze prediking is dat geen probleem. 2. Het gaat nu of later toch botsen tussen niet-moslims en moslims, en aangezien niet-moslims in de meerderheid zijn vormt dat nu eenmaal een gevaar voor moslims. 3. Moslims kunnen nu eenmaal erg slecht hun religie beoefenen en worden om de haverklap geconfronteerd met dingen die niet islamitisch gezind zijn.

Nu weet ik niet wat jou redenen zijn...
Slaz's avatar
| #174303 | 28-01-2012 14:11 | Slaz
Witte Haai, Saudi Arabie, Qatar, VAE, Kuweit, Maleisie, Indonesie...
Slaz's avatar
| #174311 | 28-01-2012 15:46 | liefdevol
Saudi Arabie, Qatar, VAE, Kuweit, Maleisie, Indonesie...


Je noemt een paar landen op zeg, tsjonge jonge, en aan die landen moeten wij een voorbeeld nemen?? Ik heb hier echt geen woorden voor, de onzin blijft maar komen.

maar toen kwam islam om de hoek kijken en islam spreekt men met een onbesmet natuurlijk aanleg gewoon erg aan. Je kunt islam dan ook niet vergelijken met anderen religiën.


Jij bent een islamitische equivalent van de jehova, die lullen ook alleen maar onzin, en met mensen zoals jullie is geen goed garen te spinnen. Ik had laatst een paar Soera's geciteerd, die zijn de totale waanzin; fascistisch, agressief, racistisch, etc etc.. noem het maar op.

Jij verkondigt pure religie- cq islam spam, en al die zogenaamde gezonde en rationele geesten hier houden hun kaken stijf op elkaar .. hahahaha .. tis echt niet te geloven, wat een stelletje geconditioneerde schapen. En de islam is pure plagiaat, ook dat nog een keer!!

waarin ze toegekomen werden in voorzieningen, behoeften (religieus als sociaal), uitkeringen, en nog een aantal zaken.


Dat hebben ze toch ook allemaal, waar heb je het over??

Je kunt moeilijk als herkomstland je onderdaan dwingen om terug te komen wanneer in het gastland de rode loper werd uitgerold en ze uitstekend waren ontvangen en daar ook willen blijven. Ik tref dan ook de Nederlandse autoriteit het meeste blaam


Jij hebt er duidelijk totaal geen kaas van gegeten!! En nederland treft de meeste blaam?? Dat is jullie mantra, als het je hier niet bevalt dan ga je toch lekker ergens anders naartoe, het is genoeg mensen gelukt hier naartoe te komen dus het zal jou best lukken ergens anders naartoe te gaan, nou .. doei .. doei ..
| #174312 | 28-01-2012 15:50 | Slaz
En ik dacht dat ik een normaal discussie kon voeren met de liefdevol, had ik het flink mis, dankjewel jongens, ik kan nu officieel mededelen dat ik weet hoe het voelt. Liefdevol is een ware trol.
Slaz's avatar
| #174313 | 28-01-2012 16:20 | liefdevol
Ik ben een troll?? Nee, jij bent een troll!!

Jij verkondigt zaken die absolute aantoonbare kolder zijn, en het enige wat je doet en alles wat je verkondigt doe je vanuit jouw "moslim zijn", jij verschilt in niets met iedere andere reli-freak. Met die mensen is geen goed garen te spinnen, alles staat in de eeuwen oude sprookjesboeken en verder gaat het niet, behalve dan het te verheerlijken. Maar na al die eeuwen hebben de religies bewezen nooit het antwoord te zijn maar wel pure kolder, het zorgt enkel voor verdeling, geweld, enz enz..


Dat jij wilt geloven prima, maar ga mij niet voor troll uitmaken omdat ik niet meega in jouw kolder en aantoonbare onzin. Want bv al die landen die je noemt die kunnen niet tippen aan hoe het hier in nederland geregeld is, in al die landen heerst bv reli-waanzin, reli-geweld, reli-onderdrukking enz enz..

En dan nog wat, durf je nog steeds te beweren dat de er geen islamisering te bespeuren valt in het oorspronkelijke niet-islamitische westen??

Ik geef er verder geen oordeel over, maar tot voor kort werden mensen zwaar uitgekafferd die dit zeiden omdat het absolute onzin zou zijn, dat zouden fascisten en racisten, xenofoben enz zijn.
| #174316 | 28-01-2012 17:58 | Witte Haai
@ Slaz en @ liefdevol: Ik vind het heel jammer, dat de discussie steeds meer in over en weer modder gooien verzand... Het is heel begrijpelijk / gebruikelijk dat we, ... zoals idereen, en ook ik..., in een bepaalde discussie overtuigd zijn van ons gelijk. Maar met een welles / nietes discussie bereiken we geen begrip bij de ander.

Ontopic: De regime's Saudi Arabië, Qatar, VAE, Kuweit, Maleisië, Indonesië, zijn inderdaad geen voorbeelden 'goede democratie' (alhoewel het hier in 't Westen ook steeds meer op 'n poppenkast lijkt...). Maar als het verbod van speculatie, investeren in bewapenings- of tabaksindustrie, of in bedrijven met "te veel schulden", wel word toegepasd, dan vind ik dat positief.
Witte Haai's avatar
| #174317 | 28-01-2012 18:27 | liefdevol
Maar als het verbod van speculatie, investeren in bewapenings- of tabaksindustrie, of in bedrijven met "te veel schulden", wel word toegepasd, dan vind ik dat positief.


Dat ben ik met je eens, maar dat is gewoon een verkoop praatje, banken beloven altijd van alles, plus dat je voor zo'n manier van bankieren geen sharia nodig hebt zoals @tegengas al min of meer aangaf.

(alhoewel het hier in 't Westen ook steeds meer op 'n poppenkast lijkt...).


Dat ben ik ook met je eens, en ik vrees dat de invoer van de sharia en/of de daar aan gerelateerde zaken ervoor zullen zorgen dat uiteindelijk mensen weg willen uit nederland vanwege dezelfde reden waarom ze in het verleden en nu naar nederland gevlucht zijn vanuit hun islamitische moederland.
| #174318 | 28-01-2012 18:56 | liefdevol
(alhoewel het hier in 't Westen ook steeds meer op 'n poppenkast lijkt...).


Ja idd, had je dit gelezen;

http://www.telegraaf.nl/binnenland/11393073/___Verbied_honden___.html?sn=binnenland,buitenland

Maar wel onverdoofd slachten en vrouwen onder een doek verstoppen, buiten het feit dat honden al voor millenia een gedomestiseerd ras is die niet in het wild voorkomt en 99.9999..% zal dan ook sterven in de natuur.
| #174322 | 28-01-2012 20:02 | ouwe knar
gewoon normaal sociaal bankieren
Lijkt mij ook. Idioot dat er blijkbaar persé een stempeltje islamitisch op moet.
Hoezo kunnen hullie wat wij zogenaamd niet kunnen ;P
ouwe knar's avatar
| #174324 | 28-01-2012 22:06 | EvaVanE
Maar goed, ik ben voorstander van het terugkeren van moslims naar hun heimat, en dat zeg ik als moslim
, schreef Slaz.
Dat zou me verdriet doen, Slaz. Er zijn gelukkig heel veel mensen die de aanwezigheid van moslims in dit land geen probleem vinden. Ik (als ongelovige) behoor daartoe.
Doe me een plezier, en laat ons niet alleen met bepaalde griezels? Ik voel me eigenlijk iets te oud om met jullie mee te emigreren ;)
EvaVanE's avatar
| #174326 | 28-01-2012 22:21 | liefdevol
en laat ons niet alleen met bepaalde griezels?


Wat bedoel je met die zin, dat je een griezel bent wanneer je a-religieus bent??

De middeleeuwen komen dichter en dichter bij, nog even en de ongelovigen/de ketters staan op de brandstapel uit naam van het onzichtbare vriendje die zogenaamd pure liefde zou zijn.

En wat nog vreemder is, een zelfbenoemde moslim zegt er voorstander van te zijn dat moslims terugkeren naar hun heimat, maar die uitspraak reken je de zelfbenoemde moslim niet aan, die uitspraak richt je op de "griezels", maar niet op degene die het zegt. En waarom niet, omdat die persoon zegt moslim te zijn, en dan mag je alles zeggen, dan ben je blijkbaar heilig. Ik blijf me verbazen, en soms kom ik woorden te kort, ik vind het scary.

Ik vraag me echt af waar mensen mee bezig zijn.

Dit gaat echt helemaal nergens meer over.
| #174336 | 28-01-2012 23:51 | ouwe knar
Dit gaat echt helemaal nergens meer over

Dit ging over bankieren. Lijkt mij nog steeds heel interessant.

Mja, met een liefdeloos zijn sommige items bij voorbaat al besmet. Zoiets heet volgens mij censuur, dictatuur. En wegdrukken van anderen met een minder grote waffel.
Yes, vervolgens hoor ik liefdeloos al schelden op die bevooroordeelde zappies. En wat je zegt ben je zeluf. Na, na nanana. En vervolgens weigert liefdeloos comments/links die enig tegenwicht proberen te geven te lezen: Geef eens EEN ding aan wat ik verkeerd gezegd heb, nou, nou waar dan. Dat kun je niet, laffaard ... enz. enz..
Natuurlijk altijd wel een gek die erin trapt, inclusief ouwe knar.

Waarom maak je niet een fantastisch artikel liefdeloos waarin je alles kunt onderkotsen waar je maar zin in hebt en beperk je je daarna je tot die comments die wel zinvol zijn. Heb ik ook langs zien komen.

Ja ik weet het, ik ben een kwijlende tandeloze .... En wie bepaalt wat wel of niet zinvol is...
Zo voorspelbaar allemaal.
ouwe knar's avatar
| #174350 | 29-01-2012 11:16 | liefdevol
@Ouwe knar, jij bent degene die wéér op de mans speelt. zo gaat het altijd, maar wanneer ik daar op reageer op de manier zoals ik door jullie aangesproken wordt dan is het opeens .. boehoe .. snik .. snik .. Jullie zijn echt een stelletje kleuters.

Ik heb weldegelijk geprobeerd inhoudelijk te reageren maar daar reageren jullie niet op, het enige wat jullie kunnen en doen is schelden en op de man spelen, maar wanneer ik vraag wat ik ooit verkeerd gegzegd heb wat jullie haat jegens mij zou verklaren dan blijft het muisstil, geen voorbeelden geen citaten, helemaal niks.

Ik zal mijn inhoudelijk reactie waar niemand op reageerde even citeren, zodat je kan zien dat je wéér uit je nek aan het lullen bent;

⊕ | #174317 | 28-01-2012 18:27 | liefdevol
Maar als het verbod van speculatie, investeren in bewapenings- of tabaksindustrie, of in bedrijven met "te veel schulden", wel word toegepasd, dan vind ik dat positief.


Dat ben ik met je eens, maar dat is gewoon een verkoop praatje, banken beloven altijd van alles, plus dat je voor zo'n manier van bankieren geen sharia nodig hebt zoals @tegengas al min of meer aangaf.


(alhoewel het hier in 't Westen ook steeds meer op 'n poppenkast lijkt...).


Dat ben ik ook met je eens, en ik vrees dat de invoer van de sharia en/of de daar aan gerelateerde zaken ervoor zullen zorgen dat uiteindelijk mensen weg willen uit nederland vanwege dezelfde reden waarom ze in het verleden en nu naar nederland gevlucht zijn vanuit hun islamitische moederland.
| #174361 | 29-01-2012 17:52 | ouwe knar
jij bent degene die wéér op de mans speelt. zo gaat het altijd,
Zo voorspelbaar: Wat je zegt ben je zeluf. na na nanana.

weldegelijk geprobeerd inhoudelijk te reageren
ik zal ook nog even citeren: "en beperk je je daarna je tot die comments die wel zinvol zijn. Heb ik ook langs zien komen."
...
"Waarom maak je niet een fantastisch artikel liefdeloos"

Moet met al die lappen tekst die je weet te produceren geen enkel probleem zijn ;P
ouwe knar's avatar
| #174364 | 29-01-2012 18:04 | ouwe knar
dat uiteindelijk mensen weg willen uit nederland vanwege dezelfde reden waarom ze in het verleden en nu naar nederland gevlucht zijn vanuit hun islamitische moederland.
Yep.
ouwe knar's avatar
| #174365 | 29-01-2012 18:09 | liefdevol
@ouwe knar, jij bewijst nu wéér het enkel over mij en niet over de inhoud te kunnen hebben, dus spaar je adem.
| #174367 | 29-01-2012 18:27 | ouwe knar
dus spaar je adem
Zak de stront in liefdeloos. Geef ik aan dat ik ook met dingen eens ben http://zaplog.nl/zaplog/article/islamitisch_bankieren_doet_intrede_in_belgie/#n174364 mag dat ook weer niet. Jij bent gewoon een ziekelijke ruzie zoeker en helemaal niet uit op uitwisselen van meningen.
Gek hè dat mensen op jou reageren zoals ze reageren en op anderen op een andere manier (ondanks dat ze misschien een andere mening hebben).
Woeps, iemand is het met me eens, maar dat past niet in mijn wereldbeeld. Wham, weg ermee. Hit me, hit me....

Tabee.
ouwe knar's avatar
| #174368 | 29-01-2012 18:32 | liefdevol
Hahahaha .. kijk uit voor je hart, ouwe gek met je dwaze reacties;

Zo voorspelbaar: Wat je zegt ben je zeluf. na na nanana.


"en beperk je je daarna je tot die comments die wel zinvol zijn


Moet met al die lappen tekst die je weet te produceren geen enkel probleem zijn


Zak de stront in liefdeloos


Jij bent gewoon een ziekelijke ruzie zoeker
| #174369 | 29-01-2012 18:37 | ouwe knar
Zo voorspelbaar: Wat je zegt ben je zeluf. na na nanana.

"en beperk je je daarna je tot die comments die wel zinvol zijn

Moet met al die lappen tekst die je weet te produceren geen enkel probleem zijn

Zak de stront in liefdeloos

Jij bent gewoon een ziekelijke ruzie zoeker

Na na nanana
ouwe knar's avatar
| #174370 | 29-01-2012 18:41 | ouwe knar
Speentje liefdeloos?

speen.jpg

Ow, heb ik toch gereageerd, lekker hè liefdeloos?
ouwe knar's avatar
| #174371 | 29-01-2012 18:42 | liefdevol
Hahaha .. en ik ben de ruzie zoeker.

Na ja :o))
| #174372 | 29-01-2012 18:44 | ouwe knar
Na ja :o))
Zie je wel dat je het lekker vindt.
ouwe knar's avatar
| #174374 | 29-01-2012 18:53 | liefdevol
Zie je wel dat je het lekker vindt.


Ik vind het idd wel vermakelijk om je als een dwaas te keer zien gaan, hoe ouwer hoe gekker :o))
| #174375 | 29-01-2012 18:56 | ouwe knar
om je als een dwaas te keer zien gaan,
Je bent zo voorspelbaar liefdeloos. Saai, eigenlijk.
ouwe knar's avatar
| #174376 | 29-01-2012 19:02 | liefdevol
Spaar je adem.
| #174377 | 29-01-2012 19:06 | ouwe knar
Krijgen we dat weer. Saai, saai.
ouwe knar's avatar
| #174378 | 29-01-2012 19:30 | liefdevol
Gááááááááááááááááááááááááppppppppp......
| #174381 | 29-01-2012 21:56 | ouwe knar
Gááááááááááááááááááááááááppppppppp......
Inderdaad. Speentje?
ouwe knar's avatar
| #174384 | 29-01-2012 22:46 | tegengas
Zit iedereen hier? ik dacht al wat is het stil.
tegengas's avatar
| #174391 | 30-01-2012 09:53 | liefdevol
Speentje?


Nee, ik hoef jouw speentje niet, die zijn voor kleuters zoals jij.

En zeer vreemd dat je er maar niet in slaagt inhoudelijk te reageren en enkel op de man kan spelen gezien jouw klagende woorden naar mij toe terwijl ik wel degelijk heb geprobeerd inhoudelijk te reageren maar wat geen enkele zin bleek te hebben dankzij figuren zoals jij. Jouw intentie is enkel het zoeken van ruzie cq het zoeken van een conflict met mij. Je weet niet hoe je me inhoudelijk de mond kan snoeren dus dan probeer je me maar weg te pesten dmv op de man te spelen, te beledigen etc, want mij de mond snoeren is het enige wat je hoopt te bereiken.
| #174393 | 30-01-2012 10:56 | ouwe knar
want mij de mond snoeren is het enige wat je hoopt te bereiken
Klaag, klaag. Saai.
ouwe knar's avatar
| #174395 | 30-01-2012 11:51 | liefdevol
Saai.


Dat is de zoveelste keer, dat is saai .. gááááááááááááááááápppp..

Waar blijven je inhoudelijke reacties??
| #174397 | 30-01-2012 12:57 | ouwe knar
Je zeurt liefdeloos.
Als ik inhoudelijk reageer, negeer je mijn comment, of wordt boos, dat je toch zeker zelf wel mag bepalen wat je wel of niet leest, of geeft weer eens een lap tekst met alweer hetzelfde en hetzelfde en zucht, hetzelfde.
Mijn speentje hoef je niet. Lollie, snoepje?
Woehahahahahahahahaha, mwa, sneu dat je nog steeds zo je best doet voor zo'n dwaze ruziezoeker als ik.

Waar blijft je fantastische artikel liefdeloos?
ouwe knar's avatar
| #174422 | 31-01-2012 09:55 | liefdevol
Gááááááááááááááááááááááppppp....
| #174426 | 31-01-2012 11:32 | ouwe knar
Daar was ik al bang voor. Trusten.
ouwe knar's avatar
| #174428 | 31-01-2012 11:48 | liefdevol
ZZZzzzzzzzzzz .. zaag .. zaag .. ZZZZzzzzzzzzzz.....
| #174430 | 31-01-2012 11:59 | Paul2
U is bekend met de kleutersite hyves en facebook waar u met zielsgenoten de hele dag dit soort inhoudsloos geleuter kan ventileren?
| #174431 | 31-01-2012 12:04 | liefdevol
Ik vraag om een inhoudelijke reactie maar er wordt enkel op de man gespeeld.

Dus Paul2 spreek de persoon persoonlijk aan wie de boel versjteert en laat niet enkel je onderbuik spreken.

Verder, bedankt dat jij denkt scheidsrechter te moeten spelen, hoewel voor scheidsrechters ook speciale plaatsen zijn waar zij hun bazige gedrag kunnen ventileren.
| #174438 | 31-01-2012 13:01 | Paul2
Misschien moet er eens een admin een grote bezem bij Blokker gaan halen...
| #174484 | 01-02-2012 10:30 | liefdevol
Misschien moet er eens een admin een grote bezem bij Blokker gaan halen...


Goh, daar heb je weer zo'n inhoudelijke reactie .. NOT.
aanmelden / inloggen