Door Antares, Op maa 30 nov 2015 19:03, 2 reacties, citaat / intro / linkdump

Israël bepaalt voortaan wat er op Youtube en Google verschijntDe Joodse Cultuurkamer heeft in overleg met Google en Youtube het publiceren van video's uit Palestina aan banden gelegd. ...
Annotaties:
| #241503 | 30-11-2015 20:23 | Ness
Ja. Het is jammer dat ik de link niet terug kan vinden, maar dat geval met die 3 verdwenen Israelische tieners die dood werden teruggevonden op de West Bank riekte aan alle kanten naar een toneelstukje met crisis-acteurs. Er was een foto van de zg begrafenis. Die was zo slordig opgezet dat de zg lijken geen voeten hadden - de vlag liep veel te strak af.

Maar hierdoor aangemoedigd hebben settlers dan weer een Palestijnse jongen levend verbrand. Die zijn daarvoor nu gepakt, dat staat netjes in de krant. De straf is nog onduidelijk. Zal wel hamstertjes kammen voor 3 uur zijn of zo. De settlers die een baby in de fik hebben gestoken, waarbij ook de ouders zijn omgekomen, zijn gewoon vrijgelaten.

Om al te veel van dit soort inzichten en debunking te voorkomen moet de zaak gecensureerd worden natuurlijk. Dan kunnen ze lekker hun gang gaan met hun moordpartijen.
Ness's avatar
| #241522 | 30-11-2015 22:48 | Ness
http://www.globalresearch.ca/israel-defies-international-law-by-holding-bodies-of-slain-palestinians-executed-in-cold-blood/5492367
Als er een Palestijn is afgeschoten ontstaat er een race tussen Israelische en Palestijns ambulances. Want de Palestijnse doden zijn wat al te vaak thuis gekomen met ontbrekende lichaamsonderdelen. Google weet alles, bij voorkeur in het Engels. De zaak is tot in de VN geweest.
En dan nu dit : http://www.globalresearch.ca/israel-defies-international-law-by-holding-bodies-of-slain-palestinians-executed-in-cold-blood/5492367 <-- Israel weigert de lijken af te staan, omdat een begrafenis *de gemoederen teveel zouden beroeren*.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen