Door community (initieel herman4394), Op don 8 feb 2018 08:18, 8 reacties, nieuws

Israël beschermt terroristen in Damascus en wil oorlog met Libanon


Israelische gevechtsvliegtuigen hebben vandaag weer raketten afgevuurd op militaire doelen in Syrië. De raketten hebben tot doel om zogenaamde aanvalsstellingen van Hezbollah te vernietigen.

Echter wil de westerse pers, waaronder het CIDI Nederland en diverse media, zoals de staatmedia NOS ons iets heel ander doen laten geloven namelijk dit:

De Israelische luchtmacht heeft doelen ten noordwesten van Damascus bestookt. Munitiedepots zouden zijn geraakt in Jamraya, een plek waar de IAF eerder ook al een chemische wapenfabriek had aangevallen.


Chemische wapenfabriek van wie? De rebellen?

Volgens Syrische staatsmedia hebben Israelische vliegtuigen vannacht raketten afgevuurd vanuit het Libanese luchtruim. Het Syrische leger zegt bijna alle raketten te hebben onderschept. Het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten stelt dat een aantal van de projectielen hun doel hebben getroffen (de één man organisatie in de VK, een Moslimbroeder wordt nog steeds als bron genomen!).


Let op het woord chemische fabrieken, dit is het gefabriceerde verhaal wat al dagen speelt, in de MSM, een zogenaamde nieuwe gifgasaanval, terwijl de laatse nog niet bevestigd of bewezen is. Over Khan Arsal, in Idlib, heb ik genoeg geschreven, om het “fake” verhaal te ontkrachten!

Nepnieuws uit Idlib – Idlib is bezet door terroristen !In een statement heeft de Syrische regering Israël gewaarschuwd voor “gevaarlijke gevolgen van diens herhaalde, agressieve en niet doordachte avonturen.”

Israel voert al jaren luchtaanvallen in Syrië uit. Zo worden regelmatig wapenkonvooien bestemd voor Hezbollah onderschept. Hezbollah vecht mee aan de zijde van president Assad.

Volgens het CIDI en de MSM (hetzelfde één pot nat) ontvangt de groep geavanceerde wapens van Syrië en Iran. Hezbollah gebruikt deze strijdmiddelen om zich te bewapenen in Zuid-Libanon, aan de grens met Israel.

Natuurlijk moet Hezbollah zich bewapenen, Israël heeft het grootste en meest geavanceerde wapen arsenaal van het Midden-Oosten en vormt zo regelrecht een bedreiging voor de omringende landen, dat is de visie van de andere kant en terecht, met een “bullebak” en “crook” als Nethanyahu en de steeds orthodoxe wordende joodse groep , die m.n. uit de VS komen (kolonisten), is er een reeël gevaar!

Daarnaast wil Israel ook de Iraanse invloed in Syrië beperken. Een basis van Iran nabij Damascus zou dan ook al eens doelwit zijn geweest. Bij een bestand in het zuidwesten van Syrië heeft Israel bij Rusland een bufferzone afgedwongen. Zo moet voorkomen worden dat Iran en haar milities dicht bij de grens met de Israelische Golan kunnen komen.
Volgens de versie van Israël en het westen is dit de reden voor de bufferzone, echter zijn er meerdere bufferzone’s, zoals in Idlib.

Vorige week had de Israelische premier Benjamin Netanyahu nog een bespreking met de Russische president Vladimir Poetin over de situatie in Syrië. Netanyahu liet toen aan Poetin weten niet terughoudend te zijn om aanvallen uit te voeren om een Iraanse militaire aanwezigheid in het buurland van de Joodse staat te voorkomen.

Let weer op de woordspeling, de Joodse staat, ik kan het niet genoeg benadrukken, Jodendom is een geloof en Israël is een land, of liever gezegd een regime, bijna net zo erg als een “kalifaat”, maar elke staat of land die haar staatsinrichting richt op geloof, is geen soevereine staat en geen democratie, in geloof is geen plaats voor democratie en zo worden we dagelijks met propaganda vanuit het westen bedolven.

Verder heeft Israël haar kernwapen arsenaal nooit geraificeert bij het International Atomic Energy Agency in Wenen en is tot de dag van vandaag onbekend hoeveel en wat zij hebben. Een extra gevaar voor de buurlanden en de wereldvrede!

Mordechai Vanunu, was de eerste Israëlische wetenschapper, die geprobeerd heeft openheid van zaken te geven en was hiervoor tot 30 jaar gevangenisstraf veroordeeld en mag tot de dag van vandaag Israël niet verlaten, ondanks zijn vrijlating heeft hij huisarrest!

Bron: SANA, CIDI, NOS, NU

Orineel artikel: Israël beschermt terroristen in Damascus en wil oorlog met Libanon
Annotaties:
| #261929 | 08-02-2018 15:21 | Antares
Strikt genomen zou dit niet in de nieuwsrubriek mogen vallen.
Antares's avatar
| #261933 | 08-02-2018 22:10 | herman4394
Dank je wel Antares. Ik meende dat dit wel kon. Ik had de eigenares van dit blog een mailtje van plaatsing gestuurd met een link hier naartoe.
Hoe zou ik het dan WEL moeten doen?
| #261935 | 08-02-2018 22:51 | jantjeuitnederland
Israël ziet Helsbollah als een grote bedreiging. Dat snap ik helemaal.
40 jaar geleden, toen Libanon nog Christelijk was, was er niets aan de hand. Helsbollah loopt aan de hand van Iran. Iran heeft vele malen de vernietiging van Israël gezworen.
Waarom?
Omdat ze een klein stukje land, voorheen woestijn, waar ze al 4000 jaar wonen in de ogen van die duivels bezet houden.
De wereld zou er vele malen beter voor staan als heel het Midden Oosten Israëlisch was.
Je verspreid een en al leugens.
In Israël wonen naast Joden ook christenen, moslims en Atheïsten vreedzaam naast elkaar. Dat is in geen een enkel ander land in de verre omtrek zo. Israël heeft hun stukje grond tot bloei gebracht. Ook dit is nergens ander in het Midden Oosten zo. En er is geld genoeg want men bulkt van de olie.
En in Syrië zijn het bijna allemaal terroristen. Israël steunt in dit geval de meest behoudende terroristen.
Maar droom maar lekker verder dat met een overheersend Helsbollah, de wereld er beter uit ziet.
jantjeuitnederland's avatar
| #261936 | 09-02-2018 06:46 | Antares
Ik had de eigenares van dit blog een mailtje van plaatsing gestuurd met een link hier naartoe.
Hoe zou ik het dan WEL moeten doen?

Eigenlijk heb je dan alles al gedaan maar de licentie hoort op zoiets te staan als "all rights reserverd, compleet met toestemming overgenomen artikel."
Antares's avatar
| #261937 | 09-02-2018 06:54 | herman4394
Dank Antares voor je hulp en adviezen.
SOEMOED...!
| #261938 | 09-02-2018 07:00 | Antares
We verschillen niet allen van mening maar ook van geschiedenis. De toon van mijn repliek heb ik er niet zelf ingelegd.
Israël ziet Helsbollah als een grote bedreiging. Dat snap ik helemaal.

|Libanon en Iran zien Israël en de VS als een grote bedreiging. 70 jaar geleden, toen Palestina nog Arabisch was, was er niets aan de hand. Israël loopt aan de hand van de Verenigde Staten. De Verenigde Staten heeft vele malen de vernietiging van Iran gezworen.
Waarom?
Omdat ze een woestijngeloof zijn dat al 4000 jaar de vernietiging van Perzië nastreeft.
De wereld zou er vele malen beter voorstaan als heel het Midden Oosten Arabisch was.
Je verspreid een en al leugens.
In Libanon en Iran wonen naast Joden ook christenen, moslims en Atheïsten vreedzaam naast elkaar. Dat is in Israël en Saoedi-Arabië niet het geval. De Palestijnen hebben hun stukje grond tot bloei gebracht (Jaffa en andere gebieden met o.a. sinaasappel- en olijventeelt en -industrie). Ook dit is nergens anders in het Midden Oosten zo. En er is geld genoeg want men bulkt van de olie.
En in Israël zijn het bijna allemaal racisten. Israël steunt in dit geval de meest behoudende racisten.
Maar droom maar lekker verder dat met een overheersend Amerika, de wereld er beter uit ziet.
Antares's avatar
| #261939 | 09-02-2018 07:09 | Antares
Dank Antares voor je hulp en adviezen.
SOEMOED...!

Werderzijds bedankt voor het plaatsen van het artikel. Als er iets is wat in het nieuws (!) thuishoort dan is het hoe de VS en Israël in het MO tekeergaan. Het is helaas de spil van de wereldpolitiek.
Antares's avatar
| #261944 | 09-02-2018 08:45 | herman4394
jantje
Hoeveel krijg je voor deze reactie betaald uit het israelische propaganda / hasbara fonds...?

- Leugens?
- Voorheen woestijn? Wanneer was voorheen?
Helsbollah

- 40 jaar geleden, toen Libanon nog Christelijk was, was er niets aan de hand.

- bezet houden. Hier heb je voor het eerst gelijk.

- In Israël wonen naast Joden ook christenen, moslims en Atheïsten vreedzaam naast elkaar. O, Ja ?

- Israël steunt de terroristen. Hier heb je OOK "gelijk"

- ... er is geld genoeg ...olie . Wan wie is dat geld?? Van wie is die olie? Van de bezetter??

- Syrië zijn het bijna allemaal terroristen. O ja? Wie schrijft bewijst dit OOK.

Kom maar op met de feiten.
Wie schijft bewijst. Ik lust je rauw...!
aanmelden / inloggen