Door ouwe knar, Op don 22 jun 2017 23:05, 6 reacties, citaat / intro / linkdump

‘Israel helemaal voor machtsgeile Mohammed bin Salman’Afgelopen woensdag kondigde koning Salman bin Abdulaziz aan dat neef Mohammed bin Nayef bin Abdulaziz kroonprins af was en zoonlief, de veel jongere Mohammed bin Salman, voortaan de kroonprins zou zijn.
De dag daarop landden 18 Israëlische gevechts toestellen (F16I, F15CD, F16CD, C130 tank vliegtuigen) in Saudi Arabië, om eventuele coup pogingen van neef Mohammed bin Nayef bin Abdulaziz te voorkomen. ...
Annotaties:
| #260040 | 23-06-2017 06:07 | ..................
https://www.youtube.com/watch?v=Gq68_S6zIHM

Saudi Family Is Jewish?


Logisch dat israel hun belangen verdedigen.
| #260041 | 23-06-2017 09:39 | Ness
Het ligt toch wat ingewikkelder, tamso. In plaats van alles op religie of 'rasch' te gooien, kijk eens naar economisch/financiele/geldsysteem belangen? Alle gepropagandeerde loyaliteiten en vijandschappen gaan overboord als de poen in gevaar komt. Check leipo Lieberman:
Een oplossing van het Israëlisch-Palestijnse conflict kan alleen in het kader van een 'volledige regionale overeenkomst' worden bereikt, met deelname van de gematigde soennitische landen zoals Koeweit en Saoedi-Arabië.
Gematigd???Als ik nog klompen overhad gingen ze terstond aan barrels.

Het lot van Israel als offshore militaire basis van het inmiddels zieltogende Anglo-American empire is afhankelijk van 'de markt' en opkomende machtsblokken (Rusland, China) vormen een aanzienlijke bedreiging. Regeren is vooruitzien. Er zijn hopen moslims (grote afzetmarkt!) en die kunnen worden gebruikt om het verloren evenwicht te herstellen, zeker na het debakel in Syrie. Dus 'moslims nemen Oiropa over', voor 1000% gefaciliteerd door een gluiperige en scheiterige EU-elite, want Rusland.

Inclusief het VK, via wet- en regelgeving die geschreven is ten behoeve van een mix van tamme heidenen en christenen maar nu brutaal aan flarden wordt gerukt, denk bv DENK. Mannetje Peggol zou zelfs liever met DENK regeren dan met brave gristenen als Segers.

Dit zijn nogal opzichtige tekenen aan de wand. Oiropeanen zijn als kanonnenvoer onbruikbaar - te wijs geworden, moslims daarentegen voldoen prima. Dus slaat *men* aan het moslimslijmen, en dus moet de kwestie Palestina eerst netjes weggewerkt worden, en dus moeten er nieuwe smoezen bedacht worden. Alleen, ze willen d'r absoluut niet in bij het OostOiroplebs die historisch ruime ervaring heeft met 'de Islam' dus gaat de censuurzweep erover.
Ness's avatar
| #260042 | 23-06-2017 09:51 | Ness
die plebs = dat plebs. De centrale banken, en daarmee de giga-corporaties die bij voorkeur rotzooi geproduceerd uit rotzooi verkopen wankelen.... http://marketupdate.nl/nieuws/economie/kredietcrisis/amerikaanse-bedrijven-zuigen-zich-weer-vol-met-schulden/
Ness's avatar
| #260043 | 23-06-2017 11:42 | Ness
Oh je moet al het 'joden dit en joden dat' maar voor lief nemen op sommige blogs. Het gaat er om, Israel nu te integreren in het nieuw-te-bestendigen machtsblok, Oiropa + USA + het Midden Oosten. Daarom mag er ook niets meer gezegd worden over radicale booslims enzo want dat is het leger dat gebruikt gaat worden Oiropeanen te breken. https://www.theverge.com/2016/7/13/12170590/facebook-hate-speech-germany-police-raid

De luitjes die nog steeds vast zitten in het zielige-joden-denken snappen er namelijk geen donder meer wegens tegenstrijdigheden. Die zielige joden zijn de beste maatjes met die zielige moslims hoor (of althans dat moet na veel gesus en getroetel die kant uit) want 'de joden' (lees bankiers+ Militair industrieel complex) hebben heel Oiropa verkocht aan 'de moslims' (lees bankiers+ Militair industrieel complex), en de 'toename in anti-semitische haatmisdaden' wordt (in USA) voor pakweg 90% veroorzaakt door Israeli's en andersoortige gekken, plus natuurlijk de nodige valse vlagjes met daartussen een enkele booslim die de weg kwijt is. Maar verder zijn de blogjes toch door de bank genomen erg bij de tijd, en moet je zulke bronnen niet negeren alleen maar omdat er 230x joden staat in een artikel van 500 woorden lol

Zolang het joodsch zijn er flink ingeramd wordt op basis van valse gronden en aannames (er bestaat helemaal geen joods volk, en jood slaat op een religieus persoon, dus een atheïstische jood is een contradictio in terminis, dus valt een heel groot deel domweg af), zolang blijft emotionele steun voor Zielig Israel bestaan, en daarmee zonder dat men het snapt steun voor eigen slavernij onder het juk van 'globalisering' en Islam. Kap daar es mee, jongens, want je werkt mee aan een duivels ondoorzichtige verdeel-en-heers strategie.
Ness's avatar
| #260045 | 23-06-2017 12:31 | Ness
Men moet zich afvragen wie hier de slachtoffers zijn, luid blèrende joden en moslims (waarvan het toppie van het pikkie is afgesneden bij mannetjes en ook bij veel vrouwtjes het kutje gvd), eventueel in tandem, of die speciale mix van heidenen, christenen en WETENSCHAPPERS (beta plz) die Europa zo leefbaar maakt voor iedereen ongeacht afkomst of religie, en die totaal geen trek heeft in oorlog en veel te vredelievend is om zich zomaar op te laten fokken.

Als er 1 religie is die het verdient beschermd te worden is het wel de christelijke. Het is echt heel erg met de wereld gesteld als een doortrapte atheïst je erop moet wijzen dat JULLIE, grefo's, gristen onnozelen, op de lijst staan om massaal afgevoerd te worden naar hemel, hel of vaag vuur. Wake up and smell the rats please.
Ness's avatar
| #260046 | 23-06-2017 22:39 | ..................
Ness

Religie en het nationalisme nodig is voor das kapital.
Het zijn de reliigekken die zich laten gebruiken.

Ik geloof wel om een roep om rechtvaardigheid bij die moslims.Of ze nu allemaal een sharia willen naleven geloof ik niks van.Tegenwoordig willen ze allemaal verwesterd zijn.
En het zijn vooral die wahabisme wat zo extreem is.
Zij brengen ook de verkeerde vorm van de islam,om de islam/het kalifat in een slecht daglicht te brengen.

Over de joden je ook verschillende groepen hebt.
Neem nu die orthodoxe joden die in new york wonen.Er was toen een massa demonstratie tegen het zionisme.
Ik meen ca 25.000 lui die tegen het zionsme (apartheidstaat) demonstreerde.
Het zijn vooral die atheistische huilebalken,die altijd het calimerotje spelen.
Ik meen ook een tijd geleden gelezen te hebben dat er meer uit israel vertrekken,dan wat erin komt.
Het land zelf is ook verdeeld tot op het bot.
Ook gaan religieuze joden en israeliers niet door 1 deur.
Israel zelf wilt geloof en staat gescheiden houden.
Zie bv verplichte dienstplicht voor gelovige. .

.Het is niet alleen het christendom wat het haasje is.
Alle religie's worden hervormd.Het draait om het assimileren in deze nep democratie.
De kerk is altijd corrupt geweest.
Is ook zo een list met het goudsysteem wat ze waarde eraan hebben gegeven.
Het laten geloven in niets.In een stukje materie.
Is dat eigenlijk niet het hele trucje geweest.
Waar wij nu afhankelijk van zijn gemaakt.
aanmelden / inloggen