Door Ness, Op maa 3 aug 2015 11:13, 10 reacties,    

Israël: Terreur, Treiterij en Tranentrekken

U mag me uitschelden voor anti-joods, anti-zionist, anti-Israelist of wat dan ook, als dat oplucht. Maar het is niet mijn schuld dat er in Israël zoveel joden rondlopen. Er wonen, wat mij betreft, gewoon mensen, en de plakkertjes die ze meedragen zullen me echt worst wezen. Die mensen zijn namelijk VERPLICHT joods omdat de idiote Israelische wetgeving dat verordonneert, niet omdat ze tot die geloofsgroep behoren. Er wonen ook niet-joden en joden van de verkeerde kleur of afdeling, en die worden allemaal zwaar gediscrimeerd, ook de moslims en christenen, en wel institutioneel, dwz per wetgeving of per ingekankerd vooroordeel.


Maar de tranentrekkerij van "Israël" in de media ivm met de moord een Palestijnse peuter en een loslopende gek die willekeurig mensen neersteekt die tegen zijn bekrompen en fascistische "geloof" zondigen (alhoewel je je kunt afvragen waarom er in vredesnaam een gay-parade moet worden gehouden in Jerusalem, een bolwerk van schuimbekkende religieuze fanaten) schiet me dwars in het verkeerde keelgat. De Palestijnen - jawel, de meesten ervan zijn vieze m0000000000slims, dat zijn mi óók mensen - worden onophoudelijk getreiterd en het leven onmogelijk gemaakt door een grote groep onschuldige lieverdjes in Israël, die ooit zoveel hebben geleden onder Hitler.

(?? Het overgrote gedeelte van de mensen die daadwerkelijk hebben geleden onder de terreur van de Nazi's is inmiddels uitgestorven - da's uiteraard inclusief alle joodse vermoorde slachtoffers van WW2. Is die vervolging van 70 jaar geleden een reden om zelf net zo erg tekeer te gaan?? Gaat dat helpen tegen de echte pijn, de gespeelde pijn of de veronderstelde maar totaal afwezige pijn van joden uit alle delen van de wereld, pseudo-joden, zelf-geidentificeerde joden, half-joden, een-achtste joden en iedereen die volgens de Israelische wet tot jood gebombardeerd wordt, zelfs al is zijn ganse familie tot 7 generaties terug hardstikke atheistisch en volledige vermengd met 'gewone' Oiropeanen?? Wordt godsdienst tegenwoordig met de genen doorgegeven??).

Dat dit getreiter en deze terreur tegen 2,5 miljoen bewoners van concentratie-kampen in Gaza en op de Westbank niet in 'ons' nieuws wordt gemeld zal velen niet verbazen. Daardoor zijn blogs als deze ontstaan, ter aanvulling. Daarom worden journalisten tegenwoordig hoernalisten genoemd. Daarom zou men eens aandacht moeten schenken aan het nieuws uit die concentratiekampen zelf, en dat niet meteen wegwuiven als propaganda. Want zelfs al is dit nieuws allemaal voor 50% zwaar overdreven of "Islamitische propaganda", van de andere 50% draait je maag evengoed om.

Hier een kleine samenvatting, te beginnen bij de 17-jarige die eergisteren werd afgeschoten als overtollig en lastig kampvee op de Westbank:
IMEMC News Tips @imemcnewstips

Army Installs Several Roadblocks In Hebron City, And At Main Entrances Of Yatta And Sa'ir Nearby Towns

1h
IMEMC News Tips @imemcnewstips

Israeli Soldiers Kidnap Two Palestinians In Beit Ummar Town, North Of The Southern West Bank City Of Hebron

7h
IMEMC News Tips @imemcnewstips

Elderly Palestinian Man Injured By Israeli Amy Fire In Beit Hanoun, In The Northern Part Of The Gaza Strip

2 Aug
IMEMC News Tips @imemcnewstips

Several Palestinians Injured, One Kidnapped, During Clashes With Israeli Soldiers Invading Beit Ummar Town, North Of Hebron

2 Aug
IMEMC News Tips @imemcnewstips

Israeli Fanatics Burn Palestinian Agricultural Lands In The al-Mogheer Town, East Of Ramallah

2 Aug
IMEMC News Tips @imemcnewstips

Israeli Soldiers Attack A Palestinian Family After Invading Their Home In al-Khader Town, South Of Bethlehem

2 Aug
IMEMC News Tips @imemcnewstips

Agricultural Lands Burnt In Abu Dis, East Of Jerusalem, Due To Israeli Gas Bombs And Concussion Grenades, During Clashes

1 Aug
IMEMC News Tips @imemcnewstips

Israeli Soldiers Invade Kafr Malek Village, East Of Ramallah, Storm And Search Homes

1 Aug
IMEMC News Tips @imemcnewstips

Israeli Extremists Attack Palestinian Farmers In Qasra Village, South Of The Northern West Bank City Of Nablus

1 Aug
IMEMC News Tips @imemcnewstips

Israeli Navy Ships Open Fire On Palestinian Fishing Boats In Palestinian Waters In The Northern And Central Parts Of The Gaza Strip

1 Aug
IMEMC News Tips @imemcnewstips

Palestinian Teen Killed By Israeli Army Fire Near The Central West Bank City Of Ramallah

31 Jul
IMEMC News Tips @imemcnewstips

Four Palestinians Injured, One Seriously, In Clashes With Israeli Soldiers Near Qalandia Terminal, North Of Occupied Jerusalem

31 Jul
IMEMC News Tips @imemcnewstips

Hundreds Of Israeli Soldiers Deployed Around The Al-Aqsa Mosque, And Surrounding Areas

31 Jul
IMEMC News Tips @imemcnewstips

Israeli Soldiers Prevent All Palestinians, Below The Age Of 50, From Entering Al-Aqsa Mosque, In Occupied Jerusalem, During Friday Prayers

31 Jul
IMEMC News Tips @imemcnewstips

Israeli Soldiers Kidnap A Palestinian From His Home In Jericho City

31 Jul
IMEMC News Tips @imemcnewstips

Israeli Soldiers Invade Azzoun, East Of The Northern West Bank City Of Qaqilia

31 Jul
IMEMC News Tips @imemcnewstips

Palestinian Infant Burnt To Death, Three Family Members Injured After Israeli Extremists Hurled Molotov Cocktails At Their Home Near Nablus

30 Jul
IMEMC News Tips @imemcnewstips

Israeli Soldiers Invade Aida Refugee Camp, North Of Bethlehem, Kidnap Three Young Palestinian Men

29 Jul
IMEMC News Tips @imemcnewstips

Israeli Soldiers Kidnap A Young Palestinian Man From His Home In Ras Khamis Area, In Occupied East Jerusalem

29 Jul
IMEMC News Tips @imemcnewstips

Israeli Soldiers Demolish A Wedding Hall, Print Shop And Carpentry Workshop In Beit Hanina, North Of Occupied Jerusalem

U mag nog meer tweets laden, dan krijgt U de rest van 29 Juli. Dit is zo'n beetje al het nieuws dat U niet heeft vernomen uit die contreien. Van krap een WEEK. Trek er 25% van af, dwz neem 25% niet echt serieus - er wordt ook uitgelokt door Palestijnen zelf, ongetwijfeld. Dan nog vertelt de overige 75% ons dat we toch echt te maken hebben met pure terreur, economisch en regelrecht, door de staat Israel en een religieus krankzinnig gedeelte van zijn inwoners uitgeoefend op een heel volk, ofwel slow motion genocide. En de grote corporaties varen daar wel bij, want die kunnen hun net-uitgevonden nieuw moordtuig fijn in een gecontroleerde omgeving uittesten op Gazanen, om de 2 of 3 jaar ofzo. U stond erbij en U keek ernaar, und sie hatten das nicht gewoessst.
Annotaties:
| #235306 | 03-08-2015 17:58 | siban
Zeker tranentrekkend! Had ook geen idee hoe erg die joodse terreur was, ja men hoort daar ook niks over. Allemaal te bang om voor antisemiet uit gemaakt te worden. Erg frustrerend!
siban's avatar
| #235307 | 03-08-2015 18:12 | Manus
Met je kritiek op Israel, haar apartheidstaat en het gebrek aan en gekleurde berichtgeving hierover kan ik het natuurlijk alleen maar eens zijn. (al horen we er tenminste nog wel iets over in tegenstelling tot andere zaken)

Enige nuancering wil ik toch wel aanbrengen betreffende de "religieus krankzinnige Joden" , zo is een groot deel van de orthodoxe Joden vanuit religieuze redenen een tegenstander van de staat Israel en temeer van de apartheidsstaat. Sterker zij worden zelf ook vaak gediscrimineerd door de Israelische apartheidsstaat. De meesten weigeren dan ook in het Israelische leger te dienen. De zionistische beweging staat dan ook los van het Joodse geloof en is van oudsher een niet-religieuze beweging. De link van het Joodse geloof met de misdaden van de Israelische staat is daarom mijn inziens een onjuiste, die desalniettemin bewust gecreërd wordt door de mensen achter de zionistische beweging.

Natuurlijk niet goed te praten dat een orthodoxe Jood insteekt op Gay parade deelnemers, maar Gayparade in Jeruzalem organiseren is net zoiets als Oranjemarsen organiseren door Katholieke wijken van Noord-Ierland, een bewuste provocatie.
Als ze zo graag een Gayparade willen houden kunnen ze dat toch in Tel Aviv houden, het centrum van de Gay community?
In Nederland gaan we toch ook geen Gayparade houden in Staphorst ipv Amsterdam om zogenaamd een statement te maken?
Manus's avatar
| #235309 | 03-08-2015 18:22 | Antares
Palestinian Infant Burnt To Death, Three Family Members Injured After Israeli Extremists Hurled Molotov Cocktails At Their Home Near Nablus

Voor 80-90% bedekt met zware brandwonden.
Antares's avatar
| #235310 | 03-08-2015 19:29 | Ness
Jawel Manus, maar de joodse afdelingen die jij daar noemt worden gedeeltelijk zelf onderdrukt, gediscrimineerd en zelfs bejaagd in Israel. Er is in Israel voor tegenstanders van het regime, van welke stroming ook, helemaal geen plaats; er is voor koshere religieuze joden met een geweten ook geen plaats (meer). Ik gebruik het woord jood dan ook met enige spot. Want het is een inhoudsloos woord geworden, het heeft teveel betekenissen. Als iedereen met een joodse voorouder jood is dan telt de wereld zeker 3 miljard joden bv. Op die manier kun je mensen toch niet indelen, om een klasse uber- en een klasse untermenschen te scheppen naar keuze!

Het komt erop neer dat de massa in Israel, Jan Modaal zeg maar, volledig afgestompt is tov leed dat anderen wordt aangedaan. Men gaat momenteel niet de straat op uit medeleven met dat levend verbrande "terroristje-in-de-dop" en zijn ouders, maar omdat men ziet hoe slecht zo'n bericht wereldwijd wordt ontvangen en men zich bliksemsnel een smoes aanmeet via wat demo's. Er was trouwens een gay-parade in Tel Aviv op 12 juni dit jaar, en die is vlekkeloos verlopen.

Maar deze Jan Modalen stemmen wel allemaal in grote getale op alle opeenvolgende genocide plegende Israelische regimes, keer op keer, en men is het met de akties van het IDF wel degelijk eens. En men gaat vrolijk bier zuipen op het nieuwe terras, en juicht het niet-aflatende getreiter toe. En dan kijken ze raar op dat sommige Palestijnen hels worden en overgaan tot stomme daden.

Maar niet getreurd, tegen die tijd landt er wel weer een voetzoeker uit Gaza, die nimmer schade aanricht maar wel mooi als propaganda gebruikt kan worden. Ik vreet alle hoedjes van de koningin op als niet 90% van die raketjes in opdracht van Israel wordt afgeschoten. Ook en juist voor Israeliers geldt: U stond erbij en U keek ernaar, en U wist het of had het wel degelijk kunnen weten, en U moet dan ook niet raar opkijken als de rest van de wereld U die houding persoonlijk ontzettend kwalijk begint te nemen, en overgaat tot een boycott.
Ness's avatar
| #235311 | 03-08-2015 20:45 | Ness
Over genen gesproken: een flink gedeelte van de mensheid heeft zeker 40 duizend jaar rondjes getrokken rond de Middellandse zee. Het Semitische volk is een oer-ras; zij vestigden zich langs de karavaanwegen, bewerkten het land, en vanwege de functie als hub/kruispunt van wat nu Israel, Lebanon en Palestina (de Levant) wordt genoemd hebben deze mensen hun genen wijd en zijd weten te verspreiden, zonder van hun plek af te komen. Precies daar is 'het joodse volk' ontstaan.

Wat men nu 'blank' noemt heeft voor het overgrote deel tot wel 60% 'Arabische' of Midden-Oosten genen, en heel veel van die genen zijn van het 'protojoodse' type. Als Israel er op staat als joods/semitisch te worden aangemerkt, moet Israel, als zij gaat discrimeren op GENEN, de deur wagenwijd openzetten voor heel Europa, heel de VS, heel Rusland en het overgrote deel van de Oiropese moslimbevolking. En Zuid-Amerikanen, Afrikanen en Aziaten buiten de deur houden, want die zijn niet langs de Levant-route gegaan.

En als zij gaat discrimineren op geloof of ethniciteit, dan moet men zich toch echt eens achter het hoofd krabben en zich afvragen of het aanhangen van een specifiek geloof of het geboren worden binnen een specifieke ethnische groep (het joodse volk kent vele etniciteiten) in deze tijd nog wel als normale eis aan een immigrerende burger kan worden beschouwd.

Israel wil een "westers' land zijn, compleet met gay-parade, nou, prima; maar gedraag je dan ook westers en niet als totale barbaren. Geef de Palestijnen waar ze recht op hebben, en geef ze het normale respect wat ieder mens toekomt, dan heb je d'r geen last an, mark my words. Blijf ze treiteren en zieken en je verliest alle geloofwaardigheid.
Ness's avatar
| #235313 | 03-08-2015 23:30 | Manus
Helaas zie ik die boycot er niet van komen, gezien wie achter de schermen de touwtjes in handen hebben, maar voor de rest...I couln't agree more..
Manus's avatar
| #235314 | 04-08-2015 05:53 | Antares
Interessante analyse door Alan Hart (over Israël, AIPAC, BDS en Iran).
Antares's avatar
| #235321 | 04-08-2015 19:45 | Ness
Update: Netanyahuuuu zweert bij de onderbroek van zijn ma dat hij de 'extremistische joodse terroristen' hard zal aanpakken - zero tolleranja enzo - dus proberen de schuimbekkende gekken het nog maar eens, aangemoedigd door de steun van het meest morele leger ter wereld.

Overigens worden ook de fanaten die oeroude kerken in de fik steken in Israel de hand boven het hoofd gehouden. Ondanks al het uiterlijk vertoon van de schijnheiligen worden deze 'gelovigen' nimmer door de Israelische justitie bestraft. Ook dat hoort bij het getreiter. Het maakt niet uit wat deze 'joden' doen, al verbranden ze je kind levend. Ze lopen binnen de kortste keren weer los op straat en lachen je in je gezicht uit.

Gelukkig hebben ze het vaak te druk met zich voortplanten en daarvoor subsidie te ontvangen om zich erg druk te maken. Je wilt dit zootje niet gefrustreerd zien natuurlijk.
To encourage Jews to illegally settle there, the Israeli government subsidizes home purchases and offers reduced rates for leasing land, in addition to the perks all new Israeli citizens get such as free health care, upward of a 90 percent reduction in property taxes, tuition waivers for earning advanced degrees, and a payment of about $14,000 spending money for a family of five. The first installment is paid on arrival at Tel Aviv’s Ben Gurion airport—in cash.

http://www.vice.com/read/living-the-american-dream-in-the-west-bank-0000345-v20n1
Ness's avatar
| #235343 | 06-08-2015 00:54 | Ness
Oh en dan de waterterreur: het waterleidingbedrijf betrekt water uit bronnen op de Westbank, da's dus Palestijns water, en verkoopt dat terug aan de settlers en de Palestijnen in een hele scheve verhouding
Israelis, including settlers, have access to 300 liters of water per day, according to EWASH, while the West Bank average is around 70 liters, below the World Health Organization's recommended minimum of 100 liters per day for basic sanitation, hygiene and drinking.
Kafr Qaddum has lost large swathes of its land to Israeli settlements, outposts and the separation wall, all illegal under international law.
According to the Applied Research Institute of Jerusalem, more than 10 percent of the village's land has been confiscated for the establishment of the settlements alone -- Kedumim, Kedumim Zefon, Jit, and Givat HaMerkaziz.
http://maannews.com/Content.aspx?id=766880 En dan heeft Israel ook nog de weg naar Nablus, dichtsbijzijnde stad, afgesloten, zodat de mensen nu kilometers moeten omrijden en 7x gechecked moeten worden door de soldaten van het meest morele leger ter wereld, waarbij regelmatig iets misgaat:
Fatima is the seventh Palestinian woman to have been forced to give birth at Israeli military checkpoints in the West Bank.The denial of access to health care is a direct violation of international law, (article 17, IV Geneva Convention), which expressly protects the rights of expectant mothers, the sick and injured.
http://www.indcatholicnews.com/news.php?viewStory=9808
Soms ontstaat er ruzie aan de top als er weer geld afgeperst wordt, en daar worden de inwoners dan weer slachtoffer van. Maar men is dus bezig dit hele dorp economisch af te laten sterven via water- en wegblokkades ten behoeve van de door Israel met open armen ontvangen 'joodse' terroristen.

Er zijn ooit, in 1948, afspraken gemaakt met Israel waar dat land zich nooit aan gehouden heeft. USA heeft tot 39 keer toe een veto uitgesproken over beslissingen van de veiligheidsraad betreffende Israel. (Heel) veel settlers hebben Amerikaanse roots en hebben van hun leven niet erger meegemaakt dan een afgebroken teennagel.

Toch janken zij het hardst over het 'lijden van het joodse volk tijdens de holocaust' TM en gebruiken het gegeven als excuus om mensen weg te treiteren en hun land te jatten. De holocaust is verworden tot een merknaam voor zeer ongure types die er een slaatje uit slaan. Zum kotsen!
Ness's avatar
| #235344 | 06-08-2015 00:59 | Ness
linkje UN: http://www.wrmea.org/2005-may-june/an-updated-list-of-vetoes-cast-by-the-united-states-to-shield-israel-from-criticism-by-the-u.n.-security-council.html
Het dorp is nu dus afgesloten van water. En om het te halen kan men niet even langs gaan bij de buren. Waarom het water is afgesloten wil het Israelische waterleidingbedrijf niet zeggen.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen