Door Lucifer, Op zon 31 aug 2008 15:30, 55 reacties,    

Israël = zielig + in gevaar.

Joden zijn zielig. Of beter gezegd, Israëli zijn zielig. Ze lijden aan grootheidswaanzin, hebben altijd het gevoel slachtoffer te zijn, missen norm besef, wanen over het rechtsstatelijke karakter van de eigen apartheidsdemocratie en liggen tussen meerdere vuren. Het zieligste aan Joden, eh Israëli, is evenwel dat ze met de verkeerde vrienden omgaan. Daarmee doel ik op de VS. Het is alom bekend dat de Joodse lobby vuistdiep in de Amerikaanse politiek zit met de gedachte dat dit de eigen veiligheid ten goede komt, maar niks is minder waar. Die lobby brengt Israël in gevaar.

De spanningen in het midden oosten zijn een direct en causaal gevolg van die vriendschap tussen de VS en Israël. Het is een afwijking van Joden casu quo Israëli om de eigen potentiële moordenaars naar de pijpen te dansen. Dat deden de Joden met de Romeinen en de executie van Jezus, dat deden ze tijdens WOII met de Joodse Raad, en dat doen Joden nu weer door de Verenigde Staten te respecteren als grote broer en weldoener terwijl ze beter goed bevriend kunnen zijn met de buurlanden. Feitelijk is de VS een grotere bedreiging voor het voortbestaan van Israël dan Iran. Joden en Moslims zijn geloofsbroeders en kunnen in beginsel goed met elkaar overweg, zeker zolang de Christen narcisten uit de westerse politiek zich niet met hen bemoeien.

Israël is ontegenzeggelijk een staat die op vreemde manier tot stand is gekomen. Goedmakertje voor de holocaust, maar feitelijk natuurlijk een getto. Dat de getto bewoners denken dat ze met dat land hun uitverkorenheid vieren, is onderdeel van de zieligheid van de Israëli (echte Joden vinden Israël een flauwekul staat die opgedoekt kan worden). Ze zitten nu met elkaar op een kluitje makkelijk prooi te zijn voor kwaadwillende neocons en born aigain christenen in de Amerikaanse politiek, hun zo genaamde vrienden. Voor die engerds uit de VS, van wie voorouders actief hebben bijgedragen aan het regiem van Adolf Hitler en die iets soortgelijks in de VS ambieerden, is het natuurlijk niet te doen om zelf de ongelovige Joden massaal van de kaart te vegen. Daar lokken ze Iran voor uit.

De film 'the Night Porter' uit 1973 van Liliana Cavani, met acteerprestaties van Charlotte Rampling en Dirk Bogarde, geeft ? zonder het te bedoelen wellicht ? aardig de verhouding weer die Israël met de VS heeft. In the Night Porter ontdekt een sexslaaf uit de concentratiekampen dat haar ex-martelaar en lover om te overleven als nacht portier werkt in een hotel in het naoorlogse Wenen. In een soort van pavlov reactie gaat ze weer die sadomasochistische verhouding van toen aan. Een soortgelijke sadomasochistische verhouding hebben Israël en de VS met elkaar.

Hoewel niemand het op school onderwezen krijgt hebben industriëlen, notabelen en andere Amerikanen met aanzien ? waaronder tevens begrepen Prescott Bush, de grootvader van de huidige opperbevelhebber van de VS - duurzaam relevante bijdragen geleverd aan de opkomst van het Nazie regiem in Europa. De VS hebben uiteindelijk ook bijgedragen aan de ondergang van de fascisten, maar dat was nadat ze eerst in het zadel geholpen waren door die Amerikanen. Een beetje zoals bij andere totalitaire regiems over de wereld die eerst door de VS op gang zijn geholpen om daarna te worden neergesabeld.

Die 'vriend' van de Joden, eh Israël, die eerst heeft bijgedragen aan de holocaust en daarna er mede voor heeft zorg gedragen dat de Joden en mass hun getto in het beloofde land gingen bewonen, zorgt nu voor chaos en onrust in het midden oosten op een manier die Iran er toe kan en mogelijk zal bewegen zich op Israël te wreken. Een vermakelijk spelletje voor de masochistische grootheden in de States, en zielig voor de Joden dat ze denken aan de VS een goede vriend te hebben. Net zoals de verhouding in 'the Night Porter.'

Het is misschien ook een beetje de psychologische deviatie bij slachtoffers die geconfronteerd worden met hun aanrander, dat ze gevangen in compulsieve herhalingen van het verleden terug vallen in oude patronen uit de tijd dat ze onder gezag van hun beul stonden. Zo zijn er ook slachtoffers die uit lijfsbehoud verliefd worden op hun gijzelaar of verkrachter. Dat is nu met het zielige Israël aan de hand. Het land danst naar de pijpen van de zo genaamde vriend, een vriend die feitelijk meer vijand is dan het gevreesde Iran.


Annotaties:
| #41187 | 31-08-2008 16:58 | Rebel
Puik stuk Lucifer.
Rebel's avatar
| #41223 | 31-08-2008 22:09 | jf65
uit lijfsbehoud verliefd worden op een gijzelnemer/ontvoerder:
http://en.wikipedia.org/wiki/Stockholm_syndrome
| #41224 | 31-08-2008 22:26 | VII_
Interssant stuk Lucifer.

Maar ik vraag me af of de verhoudingen niet andersom zijn. M.a.w. dat de V.S. gegijzeld zijn door Israel.
VII_'s avatar
| #41226 | 31-08-2008 22:35 | Rebel
daarom heet het ook sado-massochisme. de dader kan niet zichzelf zijn zonder een slachtoffer en een slachtoffer kan geen slachtoffer zijn zonder dader. wederzijdse afhankelijkheid met wederzijdse toestemming cq. wederzijdse winst.

Het is een afhankelijke relatie waarin onduidelijk is wie de macht heeft. het is geen gevecht tegen elkaar maar een spel, relatie met elkaar waarin beide winnen binnen de relatie.

Lucifer beschrijft de relatie van 1 en 2 ten opzichte van de derden. Dat wordt lastig want ze zijn loyaal aan elkaar in hun sado-massochisme. Het sado-massochisme staat buitewn de relatie met de buren. Ze kunnen dus heel goed samen een front vormen, dat zien we dus ook. Laten we hopen dat ze elkaar ook ten gronde richten. Dat zie je ook meestal.

Sado-massochisme is geen duurzame relatie maar eerder een destructieve. Maar daar zitten beide partners doorgaans zelden mee.
Rebel's avatar
| #41227 | 31-08-2008 22:39 | VII_
Dat presidentskandidaten,ongeacht rep. of dem., de goedkeuring van een Israelische lobby groep moeten krijgen lijkt me bijvoorbeeld tekenend voor de verhoudingen tussen deze twee landen.

De VS lijkt me als Golem van Israel te fungeren.
VII_'s avatar
| #41228 | 31-08-2008 22:55 | Patman
Maar ik vraag me af of de verhoudingen niet andersom zijn. M.a.w. dat de V.S. gegijzeld zijn door Israel.


Volgens von Bülow wel.
Patman's avatar
| #41232 | 31-08-2008 23:10 | zanussi
Ik denk dat beide naties gegijzeld worden door het militiairindustriele complex waar Eisenhower in zijn afscheidsrede al voor waarschuwde.
De manier waarop Israel tot stand is gekomen was zeker vreemd maar het wringende bestaan van die staat dient blijkbaar wel een duidelijk doel, een doel waar het militairindustriele complex wel bij vaart.
zanussi's avatar
| #41233 | 31-08-2008 23:13 | zanussi
zanussi's avatar
| #41234 | 31-08-2008 23:14 | Paul2
Maar ik vraag me af of de verhoudingen niet andersom zijn. M.a.w. dat de V.S. gegijzeld zijn door Israel.

@VII

Dat denk ik ook
http://www.thepeoplesvoice.org/cgi-bin/blogs/voices.php/2008/08/31/p28231#more28231
In het tweede deel van het artikel staat een mooi voorbeeld van de beruchte AIPAC-macht
On October 22, 1992, New York businessman Haim (Harry) Katz [HK] recorded his conversation with AIPAC President David Steiner [DS] without his knowledge. Later, when the conversation became public, Steiner resigned.
| #41243 | 01-09-2008 05:31 | Lucifer
Maar ik vraag me af of de verhoudingen niet andersom zijn. M.a.w. dat de V.S. gegijzeld zijn door Israel.

Denk het niet. Israël wordt gebruikt door de VS. De VS heeft geen goedkeuring van Israël nodig, omgekeerd wel. Israël is meer afhankelijk van de VS dan de VS van Israël. Amerikanen hebben ook actief bijgedragen aan het nazie regiem. Daarnaast zijn de joden nog altijd 'schuldig' aan de dood van jezus, zien de conservatieve christenen hun eigen geloof als superieur en gedraagt Amerika zich als Romeinen in het midden oosten. Openbaringen is ook een belangrijk bijbels boek voor de Amerikanen, voor Israëli speelt dat geen rol. In de eindtijd zullen de joden zich 'bekeren' tot het ware geloof. Dan pas zal Israël worden 'gered'. Wie zich niet bekeert legt het af.
Lucifer's avatar
| #41244 | 01-09-2008 06:23 | freedomfiles
Denk het niet. Israël wordt gebruikt door de VS. De VS heeft geen goedkeuring van Israël nodig, omgekeerd wel. Israël is meer afhankelijk van de VS dan de VS van Israël.


Klopt volgens mij volledig. De Verenigde Staten gebruiken Israel al vanaf de oprichting van de staat t.b.v. de eigen buitenlandse politiek. En met of zonder Israel hadden we de huidige oorlogen in het Midden Oosten gezien, aangezien de belangrijkste redenen achter deze oorlog in het geheel niets van doen hebben met Israel, maar eerder met controle over energiebronnen, en het indammen van de invloedssferen van mogelijke rivalen voor de huidige Amerikaanse hegemonie.
freedomfiles's avatar
| #41245 | 01-09-2008 06:57 | Zurk
Dat zielige zeehondjesgedrag van Israël slaat goed aan in gereformeerde gristenfundokringen dus vooral in Nederland.
Geen wonder dat CIDI hier dicteert wat er over Israël gezegd mag worden en wat vooral niet! Ex premier van Agt moet zowaar het boetekleed aantrekken omdat hij de Palestijnen ook eens wat gunt.......
O, wat zijn zionisten slachtofferig en lijerig, het lullige is dat een ex-oostblok US vazalstaat als Georgië dit gedrag imiteert omdat het kennelijk nogal succes oplevert, `weerloos'
diertje tegen grote haai: dat gaat erin als koek bij de propagandaconsument.
Zurk's avatar
| #41268 | 01-09-2008 13:13 | Lucifer
Vond deze tekst nog over de achterban van Bush en McCain, Volkskrant 24 april 2004, vertaalde woorden van George Monbiot: In de VS zijn enkele miljoenen mensen gezwicht voor een opmerkelijk waanidee. In de negentiende eeuw knutselden twee dominees uit enkele bijbelteksten een schijnbaar samenhangend verhaal: Jezus zal op aarde terugkeren als aan een aantal voorwaarden is voldaan.

De eerste is de vestiging van de staat Israël. De tweede heeft betrekking op de verovering door Israël van de rest van het 'bijbelse land' (het grootste deel van het Midden Oosten), en herbouwen van de Derde Tempel op de plaats waar nu de rotskoepelmoskee en de Al-Aqsa moskee staan. De legioenen van de antichrist zullen dan tegen Israël optrekken en uiteindelijk verslagen worden in de vallei van Armageddon. De joden zullen verbranden of zich tot het christendom bekeren, en de Messias zal op aarde terugkeren.
Lucifer's avatar
| #41359 | 01-09-2008 20:11 | keuleniscool
In Zuid Afrika was de apartheid ,
die door de hele wereld verfoeid werd.
In Israel is de apartheid veel erger .
Daar spreek ik van terreur .
Terreur van de joden over de voormalige bewoners ,
de palestijnen .
Ze hebben zelfs een muur van 700 KILOMETER op GEROOFDE grond gemaakt ,
waardoor het land een groot getto is geworden .
De joden hebben niks geleerd van de nazi,s ,
of toch ?!
Schande !
| #41363 | 01-09-2008 20:37 | yelamdenu
Maar ik vraag me af of de verhoudingen niet andersom zijn. M.a.w. dat de V.S. gegijzeld zijn door Israel.


Je moet het niet zo zien. Israels belangen komen overeen met die van de VS. Op het moment zorgt de bezetting van de Palestijnen en de altijd aanwezige optie van de gekken in Jeruzalem om tegen Libanon of Syrie of wie dan ook nog eens een gezellige oorlog te beginnen voor economisch extreem interessante technologie (surveillance, security, wapens, high-tech hekwerk, noem maar op). De Israelische algehele economie zucht onder de kostbare bezetting, maar de aandelenbeursen juichen bij elke aanslag (zie hiervoor o.a. het hoofdstuk over Israel in Shock Doctrine, Naomi Klein, 2007).

Nou kan de VS dat vast ook zelf wel allemaal, maar de economieen zijn erg vervlochten. Toen Israel, in een grijs verleden, i.e., voor 1967, nog veel te links was en nog geen oorlogen won waar de VS van konden watertanden, was de "Joodse Staat" niet echt superinteressant. Na 1967 veranderde dat.

Het gekke is zelfs dat Israel toen een Amerikaans spionageschip heeft vernietigd (met schepen en vliegtuigen) en meer dan dertig mariniers gedood (USS Liberty). Dat heeft het Witte Huis keurig afgedekt. Je zou dus zeggen dat Israel alles kan flikken bij de Amerikanen (dat was dus al weer een tijdje terug).

Ik denk dat de VS dat destijds geaccepteerd heeft omdat Israel toen liet zien dat ze overal schijt aan hebben en nergens bang voor zijn. Misschien heeft dat ergens respect afgedwongen bij de VS, die evt. dachten, dat soort figuren kunnen we nog goed gebruiken.

Dat betekent niet dat Israel het voor het zeggen heeft in de VS. Zie het maar als de padrone die een zwak heeft voor een bepaalde ondergeschikte gangster die nergens bang voor is. En dingen doet waar anderen voor passen. Zo'n type kan heel wat potjes breken. Maar mocht ie een keer net over de schreef gaan, dan laat de padrone hem uiteindelijk doorzeefd worden met kogels.

In de echte wereld denk ik trouwens dat de padrone (de VS) minder scrupules heeft dan de godfather in de gemiddelde gangsterfilm.
yelamdenu's avatar
| #41403 | 01-09-2008 21:22 | ragna
@yelamdenu

voorbeeldje leger-christianity

http://www.militaryministry.org/
ragna's avatar
| #41404 | 01-09-2008 21:25 | ragna
ragna's avatar
| #41422 | 01-09-2008 21:58 | VII_
@Yelamdu:
Ik begrijp wat je zegt, maar ik dent dat de situatie die je beschrijft wellicht van toepassing was na de de '67 oorlog. Maar sindsdien is de invloed van Israel d.m.v. haar lobbygroepen en pro-Israël gezinde mensen die sinds die tijd op belanrijke posities binnen de V.S. bestuursapparaat zijn doorgedrongen, enorm.

Zeg maar de macht van de 'padrone' is uitgehold, hij bekleed enkel nog maar een ceremoniele positie.
Het lijkt me dat nu de 'power behind the throne' de echte macht heeft.
VII_'s avatar
| #41539 | 02-09-2008 12:03 | Lucifer
Maar sindsdien is de invloed van Israel d.m.v. haar lobbygroepen en pro-Israël gezinde mensen die sinds die tijd op belanrijke posities binnen de V.S. bestuursapparaat zijn doorgedrongen, enorm.


Jij vergist je. Dit is wat er echt aan de hand is.
Lucifer's avatar
| #53245 | 29-12-2008 17:30 | keuleniscool
De aanvallen van israel zijn Buitenproporioneel misdadig ....
Ik ben diverse malen in het ,,heilige land ,, geweest .
En ik ben beslist GEEN anti semiet .
Ik veroordeel de Joden niet omdat ze jood zijn maar om hun daden !
DWING de Joden EN de Palestijnen alle VN resoluties uit te voeren !
In dit op straffe van een totale Boycot !
In Zuid-Afrika heeft dat ook gewerkt !
De Joden zijn daar als bezetters en de gazastrook is van de Palestijnen.
Dus zijn de Palestijnen vrijheid strijders zoals wij hier tussen 40 -45 vrijheid-strijders waren .
De joden zijn ondanks de holocaust niks wijzer geworden ....schande !
de Westelijke Jordaanoever is Palestijns gebied en de bouw is tegen diverse VN resoluties.
De joden willen GEEN vrede.
Dit is crimineel.
Ik ben niet VOOR de Palestinen,
Maar tegen deze enorme criminele aanpak van de Joden !
Dit moet stoppen , alleen gemeend en eerlijk praten is de oplossing !

De Joden hebben een machtige Israel lobby maar .....Maar .....
in de VS zijn nu al 40% tegen het criminele gedrag van de Joden .
Ik ben benieuwd wat Obama gaat doen ,
Er is hoop !
| #53247 | 29-12-2008 17:47 | ForgottenWizard
Joden zijn de nieuwe Duitsers..
| #53250 | 29-12-2008 19:08 | ragna
Joden zijn de nieuwe Duitsers..


Is het niet andersom?
ragna's avatar
| #86514 | 26-12-2009 04:36 | About terrorism against Our Existance (ongeregistreerd) toon reactie
| #86524 | 26-12-2009 09:21 | freedomfiles
"Jaaaa , tot Je er achter Komt dat ze <blablabla>"

Wat een walgelijke haatzaaierij
freedomfiles's avatar
| #86526 | 26-12-2009 09:32 | About terrorism against Our Existance (ongeregistreerd) toon reactie
| #86527 | 26-12-2009 09:38 | freedomfiles
"Sorry , Getuigenissen haatzaaierij ? Dat doet u toch zélf ? U bent vast joods ? "

Nee, ik ben niet Joods. Maar onderstaande klinkt nou niet bepaald geloofwaardig :

Jaaaa , tot Je er achter Komt dat ze uit vele Landen Kinderen importeren voor hun sexindustrie , uit Nederland verdwijnen ca 1200 Kinderen per jaar naar de semieten en joden ehh israel ,
die worden zelfs door joden hiér in de Gemeenten uitgeschreven en hebben nooit bestaan !


Indien er 1200 kinderen 'verdwijnen' en worden 'uitgeschreven' dan wist je daarmee niet hun bestaan. Immers zou dat voor de omgeving van die 1200 kinderen niet onopgemerkt blijven, en wat dat betreft is het dus een nogal bizarre claim.
freedomfiles's avatar
| #86528 | 26-12-2009 09:49 | About terrorism against Our Existance (ongeregistreerd) toon reactie
| #86529 | 26-12-2009 09:52 | About terrorism against Our Existance (ongeregistreerd) toon reactie
| #86530 | 26-12-2009 09:53 | About terrorism against Our Existance (ongeregistreerd) toon reactie
| #86531 | 26-12-2009 09:57 | About terrorism against Our Existance (ongeregistreerd) toon reactie
| #86532 | 26-12-2009 09:57 | freedomfiles
"En Wilt U alstublieft eerst links of zo die Aangegeven zijn Bestuderen voór U ConcludeerT?"

Tuurlijk, ik heb de rest van het relaas dat je als getuigenissen omschrijft bekeken om te kijken of je een punt hebt. De rest is al even debiel, i.e. :

The Children are set up by the Jews during beeing raped at lower schoolage to be Frigtened to death when telling anyone aswell. The Childrape percentage by Jews,Israelites is 100% aswell.

Verder ga je op geen enkele manier in op de vraag hoe je, zoals jij stelt, 1200 kinderen per jaar laat verdwijnen in Nederland zonder dat er een haan naar kraait, terwijl al deze kinderen tot ouders hebben, opa's, oma's, docenten, klasgenootjes en ga zo maar door, die dan kennelijk allemaal hierover hun mond houden.

Misschien dat je beter naar een website als StormFront kan gaan, daar wordt dit soort onzin waarschijnlijk meer gewaardeerd.
freedomfiles's avatar
| #86534 | 26-12-2009 10:10 | freedomfiles
"Uit Nederland verdwijnen ca 1200 Kinderen per jaar naar de semieten en joden ehh israel, die worden zelfs door joden hiér in de Gemeenten uitgeschreven en hebben nooit bestaan ! Wie dáár iets van Ontdekt óf Zegt behoort tot de 1500 Mensen die elk jaar eveneens spoorloos verdwijnen !"

En die 1500 mensen hebben zeker op hun beurt geen familie, kennissen en anderen, waardoor ze verdwijnen zonder dat iemand het opmerkt. Je redenatie is lekker krom.

Je probeert uit te leggen waarom niemand merkt dat 1200 kinderen verdwijnen, en gaat eraan voorbij uit te leggen waarom de 1500 mensen die dat wel merken volgens jou ongemerkt kunnen verdwijnen. Overigens zijn er per kind echt wel meer dan 1,25 personen die zo'n verdwijning zouden opmerken en opheft zouden maken.

"En @freedomfiles.......in dat eerste Bericht Waar op U Reageert heb Ik Duidelijk Gelijk al Geschreven wat met Degenen Die het Bemerken Gebeurt !"

Tuurlijk, en als ik zeg dat de maan vierkant is, dan is dat natuurlijk ook zo. Je zegt wel wat, maar je geeft geen enkele onderbouwing dat je claims ergens op zijn gebaseert, en je gaat niet in op vragen.

Ik vermoed omdat je ook geen plausibele uitleg kan vinden voor het feit dat het nogal lastig is om zoveel mensen te laten 'verdwijnen' zonder dat er een haan naar kraait. Indien je getuigen 'uit de weg ruimt', dan zit je bij die mensen wederom met hetzelfde vraagstuk waarom niemand dat merkt.

"Wist Je dat er van de 5 miljoen Autochtone Nederlanders nog maar 2 miljoen over zijn hier door ?"

Tuurlijk, als jij dat zegt, dan is dat natuurlijk een feit.

"CBS geeft geen accurate Cijfers af ondanks herhaalde Verzoeken !"

Onderbouw eerst je eigen ongeloofwaardige claims eens met bewijs voordat je anderen gaat beschuldigen. Maar misschien ben ik wel gek dat ik serieus op je bagger onzin in ga ;)

"Ik Geef Toe , het is geen Sprookje ,Sorry ! "

Sure, jij ook een prettige kerst....
freedomfiles's avatar
| #86541 | 26-12-2009 10:46 | About terrorism against Our Existance (ongeregistreerd) toon reactie
| #86542 | 26-12-2009 10:54 | About terrorism against Our Existance (ongeregistreerd) toon reactie
| #86544 | 26-12-2009 11:11 | About terrorism against Our Existance (ongeregistreerd) toon reactie
| #86545 | 26-12-2009 11:13 | freedomfiles
"Weet U zéker dat U geen jood bent , dát Vraag Ik niet zó maar , maar die reageren altijd zo zonder hoe of wat "

Ah, dus als iemand op je irrationele verhaal kritisch ingaat, dan is die persoon een Jood. Je bent echt lachwekkend. Ik ben niet Joods, en ik vind het regime in Jerusalem misdadig mocht je het willen weten. Overigens kan je dat ook lezen in tal van artikelen welke ik heb geplaatst omtrent het Israelisch/Palestijnse conflict.

Reageer gewoon eens rationeel en inhoudelijk op mijn vragen. Hoe laat je duizenden mensen verdwijnen zonder dat je uit hun omgeving niets hoort. Waarom hoor je niets van familie, klasgenootjes, vriendjes en anderen uit hun sociale omgeving ?

Immers hebben mensen tegenwoordig alle middelen voorhanden om, ook zonder hulp van reguliere media of de overheid, aandacht te vragen voor deze duizenden vermeende verdwijningen waarover je het hebt. Denk aan media als Zaplog, NuJij, en alle andere forums, blogs en sociale media.

Kan je die vraag beantwoorden, want ik snap nog steeds niet hoe jij meent dat duizenden verdwijnen zonder dat we daar veel van merken.

"Het is Shockerend Materiaal , dat Geef Ik Toe "

Nou, daadwerkelijke feiten als onderstaande vind ik shockerend.

Doctor admits Israeli pathologists harvested organs without consent
http://www.guardian.co.uk/world/2009/dec/21/israeli-pathologists-harvested-organs

UN 'shocked' by Gaza destruction
http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/7846625.stm

‘Israëli’s probeerden Palestijnen levend te begraven’
http://www.telegraaf.nl/buitenland/3032969/___Israel_pleegde_oorlogsmisdaden___.html?p=4,1

Israel gaffe reveals 'Iran ship photos' were forged
http://www.presstv.ir/detail.aspx?id=111410§ionid=351020101

Jouw verhaal vind ik echter eerder vallen in de categorie onzin...
freedomfiles's avatar
| #86546 | 26-12-2009 11:13 | Tzolkin
Als de duistere praktijken van Israel in Europa aan het licht komen vrees ik het ergste voor de reacties. Alleen zijn de westerse media dusdanig in handen van Joden dat dat nooit zal gebeuren. Alleen het hoognodige m.b.t. Israel en haar misdaden wordt als alibi in de krant gezet. Slechts enkele Engelse kranten lijken enigszins objectief tegenover Israel. Maar zelfs een krant als AFP (American Free Press) die doet alsof ze objectief is, is sterk pro-Israel.
| #86548 | 26-12-2009 11:21 | About terrorism against Our Existance (ongeregistreerd) toon reactie
| #86549 | 26-12-2009 11:22 | freedomfiles
"En gut , verdwijningen zijn zó al niet opvallend , er gaan per jaar iets van 300 tot 800 Mensen dood aan griep , dát heeft U óók niet Opgemerkt , Tóch ?"

Nee, maar de reactie bij vermissing van mensen door de mensen om hun heen is toch wat anders dan bij overlijden aan een ziekte. Indien iemand dood gaat aan een ziekte, dan ga je niet op internet of via andere media kanalen moeite ondernemen om mensen terug te vinden.

Indien mensen spoorloos verdwijnen dan is dat natuurlijk een heel ander verhaal. Wat dat betreft vergelijk je appels met peren.
freedomfiles's avatar
| #86550 | 26-12-2009 11:27 | freedomfiles
"Ik Reageer maar niet meer op U "

Dat moet je geheel zelf weten. Je kunt er ook voor kiezen om een zinnig en goed onderbouwd verhaal te schrijven. Daar heb je misschien een stuk meer aan.

"Tja freedomfiles .....en dan heeft U in die vijf Minuten Tijd na dat Ik het Verhaal Plaatste even snel "alle links ?" doorgenomen en zo te Zien de 50 Paginas Verklaring ook en daar bovenstaande Quote uit gehaald , ergens uit het midden als Ik Me Goed Herinner ?"

Waar beweer ik in hemelsnaam dat ik al je links heb gelezen ? Ik stelde je wat vragen over het eerste artikel, waar je tot nog toe niet echt een antwoord op hebt.

Je beweert dat duizenden mensen verdwijnen, maar kan niet uitleggen waarom er dan niet grootschalig aktie wordt gevoerd op internet om die mensen te vinden.
freedomfiles's avatar
| #86552 | 26-12-2009 11:31 | freedomfiles
Als er 1200 mensen verdwijnen per jaar, dan neem ik aan dat je ons ook kunt helpen aan een lijst met de namen van de 1200 mensen die in dit jaar of vorig jaar zijn verdwenen ? Of waar komt dat aantal vandaan ? ;)
freedomfiles's avatar
| #86555 | 26-12-2009 11:41 | About terrorism against Our Existance (ongeregistreerd) toon reactie
| #86556 | 26-12-2009 11:50 | Antares
@About terrorism against Our Existance:

Er is een verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen.

Of je gelijk hebt dat kan ik nog niet weten maar het tweede...

Daar is een goed artikel voor nodig, zonder onnodige hoofdletters en uitroeptekens, maar wel met een goede opbouw en overtuigende argumenten + ondersteunend (bewijs)materiaal. Succes!
Antares's avatar
| #86558 | 26-12-2009 12:10 | About terrorism against Our Existance (ongeregistreerd) toon reactie
| #86561 | 26-12-2009 12:28 | Antares
@About terrorism against Our Existance:

Als ik deze link http://survivors.yolasite.com/mail-to.php volg dan lees ik dit:

For example they , hirsch ballin and donner from the justice department in Holland/the Netherlands killed Ayaan Hirsi Ali


Dit heeft nooit plaatsgevonden.

did fly the Planes at the technical university of Eindhoven in 1992


Dit heeft ook nooit plaatsgevonden, misschien wordt de Bijlmerramp bedoeld.

Als het de bedoeling is dat iemand kostbare tijd in je dossiers gaat steken dan zul je dat eerst zelf moeten doen.
Antares's avatar
| #86562 | 26-12-2009 12:35 | About terrorism against Our Existance (ongeregistreerd) toon reactie
| #86565 | 26-12-2009 12:48 | Antares
@About terrorism against Our Existance:

Waarom ga je niet in op de TU?
Antares's avatar
| #86566 | 26-12-2009 12:48 | Niels (ongeregistreerd) toon reactie
| #86572 | 26-12-2009 13:06 | About terrorism against Our Existance (ongeregistreerd) toon reactie
| #86574 | 26-12-2009 13:23 | Niels (ongeregistreerd) toon reactie
| #86579 | 26-12-2009 13:34 | About terrorism against Our Existance (ongeregistreerd) toon reactie
| #86581 | 26-12-2009 13:57 | Tzolkin
@ Antares: ik denk niet dat hier letterlijk "om het leven brengen" bedoeld wordt. ("...Killed A.H.A...")
| #86582 | 26-12-2009 13:58 | Niels (ongeregistreerd) toon reactie
| #86583 | 26-12-2009 14:01 | Niels (ongeregistreerd) toon reactie
| #86585 | 26-12-2009 14:05 | P.uncia
Ok is weer mooi geweest, einde oefening....
P.uncia's avatar
aanmelden / inloggen