Door community (initieel Antares), Op zat 10 sep 2016 10:47, 13 reacties,    

Israël zit achter aanslagen van 11 septemberDe belangrijkste twijfels over de aanslag op 11 september 2001

 1. Vier vliegtuigen vlogen 3-5 kwartier door het meest beveiligde luchtruim ter wereld zonder dat door de autoriteiten werd ingegrepen.

 2. President Bush werd niet geëvacueerd terwijl van te voren bekend was op welke locatie hij zich tijdens de aanslagen zou bevinden.

 3. Twee wolkenkrabbers stortten in als gevolg van kerosinebranden, een gebeurtenis die zich nooit eerder heeft voorgedaan.

 4. Op dezelfde dag is ook een derde wolkenbrabber ingestort, bekend als Building 7, terwijl dat gebouw niet door een vliegtuig was geraakt.

 5. Building 7 kwam in 6,5 seconde rechtstandig omlaag wat alleen mogelijk is als alle draagbalken gelijktijdig worden opgeblazen, en niet als gevolg van een binnenbrand zoals wordt beweerd.

 6. Osama bin Laden wordt aangemerkt als de ongrijpbare dader, dezelfde man die kort voor de aanslagen is gesignaleerd in meerdere Amerikaanse militaire hospitaals (o.a. in Dubai en in Pakistan).De gelegenheid

 1. Het World Trade Center was in handen van de zionist Larry Silverstein die er iedere ochtend ontbeet behalve op 11 september 2001.

 2. De beveiliging was uitbesteed aan het zionistische bedrijf Kroll Associates

 3. De FBI-er John O'Neil, die speciale kennis had over Al Qaida, overleed op de dag van de aanslag, wat samenviel met de dag waarop hij door bovengenoemd bedrijf was ingehuurd.

 4. De beveiliging van de vliegvelden vanwaar de vier toestellen zijn opgestegen is in handen van het Israëlische bedrijf ICTS.De betrokkenheid

 1. Het Israëlische berichtensysteem Odigo werd ingezet om joodse aanwezigen twee uur voor de ramp te waarschuwen, maar heeft niet de Amerikaanse autoriteiten ingelicht.

 2. Het Israëlische bedrijf ZIM vertrok een week voor de aanslag uit de noordelijke toren terwijl de huur tot aan het einde van het jaar was betaald.

 3. Door Amerikaanse geheime diensten wordt een ongebruikelijk grote aanwezigheid van Israëlische spionnen in de Verenigde Staten geconstateerd.

 4. Vijf Israëliërs die de aanslag hebben gefilmd laten zich ontvallen dat zij daar waren om de gebeurtenis te documenteren, blijkbaar met voorkennis. Twee van hen blijken volgens de FBI te werken voor Mossad.

 5. Honden die zijn getraind op het opspeuren van explosieven sloegen aan zodra zij bij hun bestelwagen kwamen.

 6. Een bestelwagen die een bom vervoert wordt aangehouden wanneer hij de George Washington Brug nadert. Over de identiteit van de inzittenden zal niets worden bekendgemaakt.

 7. Op de bewuste dag werd een derde bestelwagen gesignaleerd waarop de Twin Towers zijn geschilderd met een vliegtuig dat eropin vliegt.

 8. Alle bestelwagens waren eigendom van Urban Moving Systems, een bedrijf in handen van een Israëlische spion die direct na de aanslagen het land heeft verlaten.Het wissen van de sporen

 1. De gearresteerde Israëlische spionnen konden dankzij de zionist Michel Chertoff terug naar Israël.

 2. De 9/11 Commissie werd samengesteld door de zionist Philip Zelikow.Nog niet overtuigd? Lees verder op Wikispooks: 9-11/Israel did it.
Annotaties:
| #254432 | 10-09-2016 13:15 | loveulongtime
https://www.youtube.com/watch?v=sw4UDcmOqp4&feature=youtu.be
Chris Bollyn legt het volledig bloot. Je kunt het zoeken naar de de daders van 9/11 vergelijken met een russische pop (540619-russian-dolls-babushka.jpeg) waar je de pop opent en je vindt een nieuwe pop en als je die opent vind je weer een nieuwe pop. En als je dan bij de laatste pop bent aangeland dan zie je dat de daders van 911 Israel en de Zionisten zijn.
| #254433 | 10-09-2016 13:34 | Ness
Israel is de buiten alle wetten staande zogenaamd legitieme staat die delen van de maffia-handel faciliteert en regelt (bv orgaanhandel, heel veel dope handel) - iets waarvan veel Israeli's zich niet wellicht bewust zijn of niet goed tot zich door laten dringen, want Palestijnen. En Israel/USA - ik kan die 2 niet los zien hoor - hebben 9/11 op hun geweten. Maar het is niet het enige zenuwcentrum van de maffia. En de maffia is breder dan 'zionisten'. USA is een narcocracy. Wij worden tegenwoordig geregeerd door junkies. Junkies hébben geen idiologie. Het enige wat telt is het veiligstellen van de volgende dosis. Wat jij, Rutte! Haal op die wekker, hmm...

http://www.forbes.com/forbes/welcome/?toURL=http://www.forbes.com/sites/thomasbrewster/2016/08/25/everything-we-know-about-nso-group-the-professional-spies-who-hacked-iphones-with-a-single-text/&refURL;=&referrer;=#bc9cf63e3d65
Ness's avatar
| #254442 | 11-09-2016 06:01 | Rotterdam
En ja hoor, de plottertjes hebben weer een of andere vage mallotensite ontdekt (lees: gegoogled), waar natuurlijk antiesemiet Chris Bollyn als bron wordt geciteerd. Als er maar staat wat plottertjes graag willen lezen dan is het goed.

Dat wil zeggen: het ene moment denken ze dat Bush er achter zat, en het volgende moment is het weer Israel.

Vooral deze is mooi: 'Op de bewuste dag werd een derde bestelwagen gesignaleerd waarop de Twin Towers zijn geschilderd met een vliegtuig dat eropin vliegt.'

En dan niet de vraag stellen waarom je zoiets in godsnaam zou willen doen.

Plottertje en logica, het wil maar niet lukken.
| #254444 | 11-09-2016 08:52 | Antares
(lees: gegoogled)

Sorry voor jouw aannames.

En dan niet de vraag stellen waarom je zoiets in godsnaam zou willen doen.

Ik ben erg benieuwd naar de uitkomst, Rotterdam.

Maar voorlopig stel ik mezelf de vraag wie jou het woord "antisemiet" heeft aangeleerd. Dat heb je niet zelf bedacht. Alleen nazi's en askhenazi's denken dat joden eigenlijk arabieren zijn en dus semieten.
Antares's avatar
| #254445 | 11-09-2016 10:46 | loveulongtime
Rotterdam zit in de situatie van:

Wat de hersenen niet willen geloven zullen de ogen nooit zien.

Het heeft ook geen enkele zin om met dat soort mensen in discussie te gaan. Die gaan (misschien) alleen hun mening bijstellen als er een Russische bom in hun achtertuin valt.
| #254448 | 11-09-2016 12:17 | Rotterdam
@ loveunlongtime, zo lang jij hier komt aanzetten met je zelfverzonnen fijnstofcomplotten neem ik je inderdaad niet serieus.
| #254449 | 11-09-2016 12:18 | Rotterdam
@ Antares, ga eens wat lezen over die Bollyn. En dan niet al die flauwekul van Wikispooks.
| #254453 | 11-09-2016 14:59 | Ness
Het lijdt geen twijfel dat "Israel" vuistdiep in de smerige 9/11 business zit. Maar wie een schuldige aanwijst is vaak zelf mededader. Het plan voor 9/11 is door een mix van grote griezels (Bushgang, Cheney, Rumsfeld, Chertoff, Dok Zherkov, Silverstein, overige 'zionisten' en neocons, giganten binnen het militair-industrieel proces) gemaakt, imo

De uitvoering ervan is grotendeels in handen gegeven van Israeli's, want die houden hun bek, want holocaust, want antisemitisme. Die haten 'het Westen' zo mogelijk nog harder dan moslims, want de haat en de angst wordt ze met de paplepel ingegoten.

Het is dus niet verwonderlijk dat ze er tijdens purim de spot mee drijven. Er ook niet verwonderlijk dat Amerikanen de schuld op zionisten in het algemeen gooien. Want dat element zit er heel duidelijk in. Maar als de toenmalige regering geen ja had gezegd dan had 9/11 niet plaatsgevonden, wil ik wedden. Veterans today is een USA-apologisten website. Chris Bolleyn komt gewoon met feiten waar je niet omheen kunt. Hij belicht de Israelische *schoonheidsfoutjes*.

Van een van die schoonheidsfoutjes werd ik met een daverende klap wakker (in 2004), in om precies te zijn 6,4 of 6,5 seconden, de tijd die toren WTC7 nodig had om precies in de eigen footprint terecht te komen. Sindsdien ben ik een zielig alu-hoedje kuch kuch kuch.
Ness's avatar
| #254461 | 12-09-2016 01:59 | jruijs
Nog los van het feit wie achter 9/11 zit, het feit dat Larry Silverstein (Silverstein Properties) over de rug van ruim 3000 slachtoffers en veel meer nabestaanden 2x (onterecht) het verzekeringsgeld wilde incasseren, is dermate verwerpelijk en m.i. nog verwerpelijker dan de daden van echte daders (mocht er al een verschil zijn), dat het m.i. niet eens uitmaakt of hij er ook bij betrokken is of niet. Als je zo verwerpelijk bent, ben je ook in staat om die mensen om te brengen voor hetzelfde geld ...
| #254468 | 12-09-2016 13:43 | Manus
Dat Mossad een belangrijke rol had, wil niet zeggen dat Israel erachter zat. Omdat Mossad officieel onder hun verantwoordelijkheid valt kan je zo redeneren, maar werkelijkheid is dat (regeringen van) westerse natiestaten meestal weinig te zeggen hebben over hun inlichtingendiensten.
Natuurlijk is Israel een terreurstaat, net zoals Saoedi Arabië, maar de mensen die erachter zaten waren een internationale, westerse elite.
Manus's avatar
| #254470 | 12-09-2016 19:00 | Manus
Vooral deze is mooi: 'Op de bewuste dag werd een derde bestelwagen gesignaleerd waarop de Twin Towers zijn geschilderd met een vliegtuig dat eropin vliegt.'

En dan niet de vraag stellen waarom je zoiets in godsnaam zou willen doen.


Da's nou net toevallig, in mijn film wordt deze vraag niet alleen gesteld, maar ook nog beantwoord !
Zie je, soms luisteren we wel naar je, Rotterdam ;)

Hij zou vanavond laat beschikbaar moeten zijn, natuurlijk ben ik ook zeer benieuwd naar jouw opbouwende kritiek...
Manus's avatar
| #254474 | 13-09-2016 08:24 | liedetecter
LOL@ Rotterdam aka skepsis.nl malloten/zeloten. Eat you heart out science-reli-gekkies! --> European Scientific Journal Concludes 9/11 was a Controlled Demolition:

15-years after the attacks on September 11th, the European Scientific Journal, a publication of the European Scientific Institute (ESI), published an article titled “15 Years Later: On the Physics of High-Rise Building Collapses,” in which they analyze the collapse of all three World Trade Center buildings. The results of their findings continue to indicate that the WTC towers were destroyed by controlled demolition, and the fact that this controversial topic was covered by a publication that boasts an editorial committee from reputable colleges and universities around the world (despite the article’s disclaimer), can be considered yet another small victory for 9/11 Truthers.
aanmelden / inloggen