Door community (initieel Antares), Op maa 9 jan 2017 08:23, 4 reacties,    

Israëlische diplomaat: ‘uitschakelen’ van pro-Palestijnse Britse MP’sShai Masot, werkzaam voor de Israëlische ambassade in Londen, werd betrapt toen hij met Maria Strizzolo het uitschakelen van Britse MP's besprak die sympathie hebben voor Palestijnse belangen.

Shai Masot weigerde er verder op in te gaan. De Britse overheid heeft excuses aanvaard en beschouwt de zaak als gesloten. De uitspraken zouden geen getrouwe weergave zijn van de positie van de Israëlische ambassade.

Wie enigszins bekend is met dit soort kwesties zal aan die conclusie geen enkele waarde hechten. Het uitschakelen van opponenten behoort al jaar en dag tot het standaardrepertoire van Israël. Er zijn veel joodse organisaties opgericht, zoals CAMERA en ADL, om iedere kritiek op een jood of op Israël, terecht of onterecht, in de kiem te smoren.

ADL was opgericht in 1913, hetzelfde jaar waarin de FED de Amerikaanse economie overnam.

Frankrijk en Canada hebben wetten aangenomen c.q. uitgebreid die kritiek op het gedrag van Israël gelijkstellen aan racistisch geweld.

Facebook, Yahoo en Twitter hebben overeenkomsten gesloten met Israël voor het verwijderen van kritiek op het gedrag van Israël.

Sommigen zullen zich nog herinneren dat ene Likoed Nederland hier de werkdefinitie van de EU over antisemitisme kwam propageren. Die definitie was niet officieel en is jaren geleden verwijderd van de website van de EU. Toch doet men vanuit Israël nog steeds pogingen om de EU hun eigen definities op te dringen.

"We hadden voor lange tijd het juiste beleid klaarstaan. Bijvoorbeeld, het Europa-wijde beslissingsraamwerk over het uitbannen van racisme en xenofobie, waaronder, holocaustontkenning. Echter, slechts 13 van 28 lidstaten hebben momenteel deze Europese wetgeving overgezet naar nationale wetten. Wetgeving is slechts zo goed als de uitvoering op de grond. We zijn momenteel verwikkeld in procedures met EU-lidstaten om precies dat zeker te stellen. We hebben ons ook gericht op hate speech, het uitlokken van geweld en sinds kort in het bijzonder op het internet."bron


Artikel op PressTV (met video)
Annotaties:
| #257357 | 09-01-2017 18:03 | Ness
Wie man sich bettet so liegt man. Beleid dat gebaseerd is op een hoop stront verandert in een hoop stront en eindigt ermee.

Mensen klem zetten tussen 2 krankzinnige ideologiën - islam en zionisme - leidt tot ontmaskering van beide. Het is als een munt met 2 kanten, dus één geheel, dus of je nou schopt tegen de pislam of het nazionisme, je zit altijd goed. Tis duidelijk tijd voor een forse schop tegen het zere been. Dit bv: http://www.joods.nl/2017/01/bomaanslag-joods-centrum-argentinie/ was valse vlag van het soort 'holocult', uitgevoerd om die 250.000 voornamelijk zelf geïdentificeerde Argentijnse joden te bewegen naar IsraHel te komen, de zoveelste VV op rij. Go check: https://duckduckgo.com
/?q=bombing+argentina+jew+fa;se+flag&t=ffab&ia=web
Ness's avatar
| #257358 | 09-01-2017 18:07 | Ness
fuck
https://duckduckgo.com/?q=bombing+argentina+jew+fa;se+flag&t=ffab&ia=web
of duckduckgo: "argentina jew false flag"

Het maakt de zio-elite geen donder uit waar de klappen vallen als het maar veel ophef veroorzaakt. Idem voor de pislamisten. Hoe meer martelaren hoe beter.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen