Door community (initieel Witte Haai), Op zon 15 sep 2013 19:50, 2 reacties, nieuws

Italiaans parlementslid: 9/11 was een inside job

De aanslagen op 11 september 2001, waarbij ongeveer 3000 mensen om het leven kwamen, waren een ‘inside job’ en de officiële versie van de gebeurtenissen kan worden gezien als een ‘samenzwering’.


Dat heeft het Italiaanse parlementslid Paolo Bernini (Vijfsterrenbeweging) afgelopen woensdag gezegd tijdens de twaalfde herdenking van 9/11.

Hij voegde toe dat de officiële versie ‘in alle opzichten is ontkracht’. “Er klopt niets van en de wereld beseft dit inmiddels.”

Waarheid

Volgens officiële rapporten boorden zich op 11 september 2001 twee vliegtuigen in de Twin Towers van het World Trade Center in New York en een ander vliegtuig in het Pentagon in de buurt van Washington D.C. Een vierde vliegtuig stortte neer in de buurt van Shanksville in Pennsylvania.

Het parlementslid stelt dat we hier te maken hebben met een ‘samenzwering’. “We zullen waarschijnlijk nooit achter de waarheid komen, maar ik kan met zekerheid zeggen dat het anders zit dan de mainstream media ons doen geloven. In dit geval kun je zeggen dat alles wat je weet onjuist is en dat het een inside job was,” zei Bernini.

Ontslag

De 26-jarige politicus, die afgelopen februari werd gekozen in de regio Emilia-Romagna, liet via Twitter weten: “Als iemand mij een video kan laten zien waaruit blijkt dat het Pentagon daadwerkelijk is geraakt door een vliegtuig, dien ik mijn ontslag in.”De Amerikaanse ambassade in Rome zei niet op de hoogte te zijn van de uitspraken van Bernini. Bekijk de toespraak van Bernini in het parlement (Italiaans):Bron: Thelocal.it
Annotaties:
| #206828 | 16-09-2013 22:39 | quero1
Dat is '5 sterren' vooruitgang in deze zaak van ongehoorde tantaluskwelling sedert 11/9/2001 aub.

En nu kunnen ze eindelijk eens beginnen met de reeds gekende schuldigen en of betrokkenen aan te houden en te berechten zoals Bush, Cheney, Rumsfeld, Powell e.a. natuurlijk want voor zo'n 'satanische onderneming' was uiteraard toch veel 'mankracht' nodig.

En een dader is ook al gekend volgens Dimitri Khalezov toch: Mike Harari verblijvend is Israël (schurkenland?)

Power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely (John Acton)
| #206829 | 16-09-2013 22:51 | quero1
Video YT
Bush & Cheney knew about 9/11 months before it happened says whistleblower charged under patriot act
http://www.youtube.com/watch?v=GnCIVeX0Ukc (9':52")
aanmelden / inloggen