Door DeGrijzeDuif, Op woe 11 jan 2017 01:15, 24 reacties,    

James Alefantis bedreigt Pizzagate onderzoeker met de doodJames Alefantis, een van de hoofdverdachten in het pizzagate schandaal, zou een pizzagate onderzoeker en diens familie met de dood hebben bedreigd, nadat deze een filmpje op YouTube had geplaatst welke voor Jimmy Comet (een alias van Alefantis) blijkbaar onwelkome onthullingen met de wereld deelde. In de video wordt helder gemaakt dat Alefantis de eigenaar is van een obscuur "museum" welke ogenschijnlijk gelinkt wordt aan de "killroom" foto's welke Jimmy Comet op zijn publiek toegankelijke Instagram account had staan.

Alefantis dwong de onderzoeker het filmpje offline te halen, wat de bange man ook deed. Echter waren er al back ups van de video gemaakt, en inmiddels staan er al mirrors op YouTube. Zie hieronder.

De bedreigde onderzoeker heeft aangifte gedaan en naar verluid zou de FBI zich op de zaak hebben gestort. Ook maakte de onderzoeker een uitgebreid filmpje over de gesprekken die hij had met James Alefantis, welke hij na alle commotie toch online heeft gezet. Dat laatste verbaast me door de angst welke de onderzoeker claimt te hebben door de doodsbedreigingen van de eigenaar van de spraakmakende pizza tent Comet ping pong...

Hieronder de filmpjes, ben benieuwd hoe op Zaplog hier tegenaan wordt gekeken, want eerder proefde ik enorm veel scepsis mbt het pizzagate onderwerp. So let me know...Annotaties:
| #257385 | 11-01-2017 10:27 | Rotterdam
Pizzagaters 'onderzoeken' niks, slordige aannames en domme interpretaties. Terecht dat Alefantis dit soort figuren keihard aanpakt.
| #257386 | 11-01-2017 10:41 | DeGrijzeDuif
Als je eens zou aangeven wat in het onderzoek van deze man "slordige aannames" zijn, dan hadden we iets om het inhoudelijk over te hebben. Nu je slechts in drogredenen blijft hangen is het niet meer dan gebakken lucht wat je brengt, waardeloos dus.
| #257398 | 11-01-2017 14:42 | Rotterdam
Alsof deze discussie niet al eerder is geweest, inclusief een artikel waarin duidelijk is gemaakt hoe deze 'onderzoekers' aan hun conclusies komen.

http://www.nytimes.com/interactive/2016/12/10/business/media/pizzagate.html?_r=0

Blijkbaar hecht je meer belang aan een paar natte winden van nepspeurders.
| #257401 | 11-01-2017 16:14 | DeGrijzeDuif
Dat is weer niet inhoudelijk Rotjeknor. En je moet natuurlijk niet zo maar aanemen dat ik waarde hecht aan iets zonder dat ik zelf aangeef. Volgens mij geef ik dat met dit onderwerp niet aan. Sterker nog, ik proef dat het aan alle kanten rammelt. Daar wil ik het best inhoudelijk met je over hebben, maar niet op de wijze zoals je dat nu doet, met je link...
| #257410 | 11-01-2017 20:25 | Rotterdam
Om in te schatten of iets relevant is moet je je eerst eens breder oriënteren op de werkwijze van wat jij 'onderzoekers' noemt. Dat heb je niet gedaan. Lui heb je weer een paar youtubes bij elkaar gezocht, en de kop 'James Alefantis bedreigt Pizzagate onderzoeker met de dood' is veelzeggend, net als de term 'hoofdverdachte'. Alefantis wordt nergens van verdacht, je had ook het woord 'slachtoffer' kunnen gebruiken. 'blijkbaar onwelkome onthullingen' verraadt ook dat je hier meer waarde aan hecht dan je nu durft toe te geven.
| #257412 | 11-01-2017 21:21 | DeGrijzeDuif
Ah, nu ga je mij aanvallen ipv op de inhoud van de filmpjes te reageren. Dit is zonde van mn tijd.

Maar om toch te reageren op mijn eigen inhoud... ik zie dat ik bij beide filmpjes een helder punt van kritiek geuit, en ik heb me nog ingehouden, als mijn kritiek op het killroom filmpje niet mals, maar dat komt blijkbaar niet zo bij je over...

In de video wordt helder gemaakt dat Alefantis de eigenaar is van een obscuur "museum" welke ogenschijnlijk gelinkt wordt aan de "killroom" foto's welke Jimmy Comet op zijn publiek toegankelijke Instagram account had staan.

Hier is geen woord van gelogen...
| #257424 | 12-01-2017 01:19 | Manus
Erg interessant, hoorde al zoiets via David Seaman maar had het origineel nog niet gezien. Het is jammer dat de FBI deze gasten maar blijft beschermen, anders zou er echt onderzoek gedaan kunnen worden naar bloedsporen, DNA en dergelijke.
Hoeveel verdachte feiten moet je aanleveren voor er eindelijk iets gedaan wordt? Maar waarschijnlijk wordt je zelfs nog weggestuurd als je een waterdichte case voorlegt...
Manus's avatar
| #257432 | 12-01-2017 11:00 | DeGrijzeDuif

hoorde al zoiets via David Seaman (...) jammer dat de FBI deze gasten maar blijft beschermen

Het is juist Seaman geweest die gisteren op basis van de filmpjes van Ryan 2 eigen filmpjes heeft gemaakt, waarin hij juist stelt dat de FBI het heeft opgepakt. Uiteraard geeft Seaman hier geen enkel bewijs voor... En de filmpjes van Ryan waarop hij zich baseert hebben ook geen bewijs als basis. En dat doet Seaman vaker.

Ooit was er eens zo'n gast die Trump online enorm had geholpen bij de verkiezingen, die was op bezoek geweest bij Comet Ping pong, en was eruit gestuurd. Hij vertelde in de uitzending bij Alex Jones dat er op de binnenkant van de deur "demonic art" stond. Hiervoor werd natuurlijk geen spat bewijs geleverd en dat gaat alle logica te boven... Immers ziet iedere bezoeker de binnenkant van die deur bij het verlaten van de toko. Pure nonsens, bewust gepushed door die gast, AJ en vervolgens dus ook Seaman. Mijn herhaaldelijke vraag aan beide heren of er bewijs was voor die claim is nooit beantwoord. Net zoals er ook geen antwoord van Seaman zal volgen op mijn vraag zijn claim te onderbouwen met iets tastbaars dat de FBI nu op de zaak zit.

Hij ontpopt zich steeds meer tot een charlatan op deze manier. En waar zijn naïviteit in den beginne nog te verantwoorden was, zou deze zelfverklaarde toponderzoeker inmiddels zijn ogen wagenwijd geopend moeten hebben. Helaas is dat niet het geval... ik vertrouw hem voor geen meter.

Ook de "government source" die volgens Seaman claimt dat Comet Pizza idd een "front" is voor de pedofreaks, wordt niet bij naam genoemd en in niet te verifiëren, ergo het is niet meer dan gebakken lucht.

Er zullen veel complotters zijn die zijn claims en statements voor waar aannemen, daardoor ontspoort het onderzoek dusdanig dat je je kunt afvragen of dit een natuurlijk proces is...

https://youtu.be/YZrJbQSAWzQ

https://youtu.be/NXs12hLg-IY
| #257433 | 12-01-2017 11:22 | Rotterdam
en kijk eens wie daar reageert

De Grijze Duif says:

January 11, 2017 at 6:19 am

Did you search for Ryans police report yourself to confirm? When I just did that my browser on my phone crashed…

https://jennyhatch.com/2017/01/06/pizzagate-kill-room-found-at-pegasus-museum-owned-by-james-alefantis-original-video/

en dan nog de vermoorde onschuld spelen
| #257434 | 12-01-2017 11:30 | Rotterdam
In the video, O’Neal identifies a room, “the kill room,” which has a specific wall and brick pattern tracing back to an original post on the “jimmycomet” Instagram page, which has now been made private by James Alefantis. The exact room and brick wall match up perfectly to an image found on a “website called margotwork.com,” according to O’Neal.'

Het aanleggen van een kill room in een museum wordt rustig gefotografeerd. Kennelijk moet je dan beginnen met een gat in de vloer waar nog geen mens in past. Logisch weer.

Internetgekjes denken altijd dat hun waarheid volledig verborgen ligt in video's en foto's. Daarom komen ze ook nooit achter hun laptopjes vandaan.
| #257437 | 12-01-2017 11:43 | DeGrijzeDuif

en dan nog de vermoorde onschuld spelen


Zolang je blind blijft voor mijn commentaar op deze Ryan en pizzagate in het algemeen, is er geen land met je te bezeilen Rotterdam...

Want wat doe ik daar op die site? En wat heb ik vervolgens gedaan om het te verifiëren?
| #257439 | 12-01-2017 11:54 | DeGrijzeDuif

Het aanleggen van een kill room in een museum wordt rustig gefotografeerd. Kennelijk moet je dan beginnen met een gat in de vloer waar nog geen mens in past. Logisch weer.

:-)

Buiten dat, de bewuste foto waar #killroom bij stond heeft helemaal niets met de foto's te maken waarop de bouwwerkzaamheden te zien zijn, met op de achtergrond de rode bakstenen. Daarnaast is #killroom niet eencitaat van Alefantis zelf maar van een connectie op Intagram. Als reactie daarop schreef Alefantis wel #murder, maar het woord killroom kan al niet eens letterlijk aan Alefantis verbonden worden.

Dat Pegasus, een museum wat voorlopig geen museum is, van Alefantis is, lijkt me wel helder. Dat die rode bakstenen op de foto van Alefantis dezelfde zijn als op de Morgotwork.com foto, lijkt ook vast te staan en zelfs door de vermeende Alefantis (want er is geen hard bewijs dat hij dit echt en/of zelf was) te worden bevestigd. Maar zoals hij stelt, wat zegt dit nou eigenlijk? Het is gewoon een ruimte of kamer (room).

Dat op basis hiervan een geheel los staande foto aan dit verhaal wordt gekoppeld en vervolgens de conclusie wordt getrokken dat de killroom daarmee gelokaliseerd zou zijn, is incorrect. Die conlusie kun je in de verste verte nog niet trekken.

Niet dat dit uit maakt, want hordes complotters die dit voor waarheid aannemen, en dit argument (killroom @ Pegasus) zullen we nog tot in den treuren moeten aanhoren...
| #257440 | 12-01-2017 12:11 | DeGrijzeDuif

Lui heb je weer een paar youtubes bij elkaar gezocht, en de kop 'James Alefantis bedreigt Pizzagate onderzoeker met de dood' is veelzeggend, net als de term 'hoofdverdachte'. Alefantis wordt nergens van verdacht, je had ook het woord 'slachtoffer' kunnen gebruiken. 'blijkbaar onwelkome onthullingen' verraadt ook dat je hier meer waarde aan hecht dan je nu durft toe te geven.

Ik heb niet lui dit of dat, ik heb uitgebreid gezocht en antwoorden gevonden. Wat ik met dit onderwerp heb gedaan is slechts een actuele ontwikkeling weergeven. Dat ik het woord hoofdverdachte gebruikte is gewoonweg correct.

Pizzagate is een schandaal zoals ik stel, een zaak waarover grote groepen mensen zich opwinden. Dit schandaal houdt in dat een aantal hoge omes uit DC ervan worden verdacht kinderen te misbruiken, verhandelen en zelfs vermoorden als in een sekte. Even voor de helderheid naar jou toe, dit is niet mijn persoonlijke mening maar mijn observatie van de pizzagate zaak samengevat.

Van die hoge DC omes zijn de Podesta broers en James Alefantis de belangrijkste personen van aandacht, onder de paraplu van Clinton.

Daarmee is het helemaal niet verkeerd om Alefantis als hoofdverdachte in het pizzagate schandaal aan te merken.

De kop van het artikel heb ik over getwijfeld, ik dacht erover om er een vraag van te maken. Bedreigde JA een pizzagate onderzoeker? Maar goed voorbeeld (msm) doet volgen en een meer prikkelende titel was het resultaat.

Dat dit eerder het tegenovergestelde insinueert dan wat ik inhoudelijk over dit specifieke geval denk, is iets wat ik dus wellicht beter anders had kunnen doen. Echter geef ik in mijn tekst die volgt weldegelijk aan dat ik de zaak niet vertrouw.

Hierboven ga ik wat uitgebreider op de killroom claim in, maar in de initiële post was dat ook al aangegeven middels de term ogenschijnlijk -> iets kijkt waar maar blijkt het bij nadere inspectie niet te zijn.

Het feit dat je voorstelt Alefantis als slachtoffer te portretteren wekt de schijn van jouw vooringenomenheid. In dit schandaal is hij namelijk verdachte, dus dader noch slachtoffer. Alvorens dit te kunnen concluderen zijn er eerst nog veel meer antwoorden nodig.
| #257448 | 12-01-2017 17:10 | DeGrijzeDuif
Politie liegt over pizzagate onderzoek
https://icitizennews.net/dc-metro-police-caught-in-lies/
| #257449 | 12-01-2017 17:10 | Ness
Jaja, en dat allemaal omdat Podesta in een phishing scam trapte. Zijn gmail password was trouwens p@ssword meen ik: Oh yes we can: http://www.informationliberation.com/?id=55716
Ness's avatar
| #257456 | 12-01-2017 20:32 | DeGrijzeDuif
En niet alleen Podesta is in die kinderlijke val gelopen volgens het artikel. Ook Powell en anderen. Hahaha yeah right... een tsunami aan incompetentie op, en schijnbaar ook door, het hoogste niveau... Go figure...
| #257459 | 13-01-2017 00:45 | DeGrijzeDuif
Blijft lastig om kinderarmpjes aan een tafel vaste tapen, voor een kind...
https://youtu.be/OjbqiCGu5hE
| #257462 | 13-01-2017 06:47 | Rotterdam
Nee, Duif, de reden dat je hier mee komt is omdat ergens in je achterhoofd nog steeds denkt dat dit van enige waarde is, ook al moet je toegeven dat de bewijsvoering rammelt. Het veelvuldig gebruik van het woord pizza en van vaag (soms totaal niet) gelijkende symbolen is het slappe fundament van deze gebakken complotlucht. Daar had je het ook over kunnen hebben.
| #257463 | 13-01-2017 07:36 | DeGrijzeDuif
Weet je wat rammelt? Het verhaal van James Alefantis... Een van die volgens jou rammelende elementen is de foto van zijn Instagram welke besproken wordt in het filmpje hierboven.

Je vervalt graag in drogredeneringen he? Dat de claims van Ryan niet kloppen wil niet zeggen dat alles niet klopt... iedere claim dient opnieuw te worden beoordeeld. En er zijn voldoende elementen in de pizzagate zaak die wel blijven staan na controle.
| #257473 | 13-01-2017 18:31 | DeGrijzeDuif
Een vrouw ,wiens reactie ik niet kon kopiëren, zei dat Als er een doodsbedreiging was er actie ondernomen moest worden. Dat op basis van de tekstberichten de autoriteiten onderzoek waren gestart en dat de FBI de zaak had opgepikt.

Dit was mijn antwoord:
insimplebeing +TruthersUnite2 First off all it is not proven this was a real conversation between Ryan and Alefantis. For all I know it might have been any body (The boyfriend of Alefantis or his mother or Donald Duck) on the other side of Ryan. I know it might sound absurd, but without proof my claim has just as much credibility as Ryans claim: none...

Second, I have seen a form about Ryan going to the PD. But the only thing I could make of it was it had something to do with terrorism. I dont see the name Alefantis anywhere in this document. Just as I cant find any specifics on the alledged death threaths to him and his family. If you have seen a document with the content I name, please direct me to it.

Third, the claim the FBI is on the case originates from David Seaman, and he also gives no proof what so ever for this claim. He does claim in 1 video, when he is complaining about one "Barbara", she should call the FBI to verify if the claims of Seaman were correct. That is absurd and he as a journalist knows that! Extraordinary claims require extraordinary evidence.

Pizzagate is way to serious to just trust people on their word, no matter what its about or whom it concerns. To make the case we should filter the evidence out of the noise, cause there is lots of it. People claiming (big) things without solid and tangible proof to corroborate are not helping this case but damaging it, period!
| #257474 | 13-01-2017 18:33 | DeGrijzeDuif
Met de link natuurlijk... :-)

https://youtu.be/bUvzFTHguRk
| #257475 | 13-01-2017 19:49 | tegengas
WikiLeaks Reveals That Military Contractors Have Not Lost Their Taste For Child Prostitutes
http://www.huffingtonpost.com/2010/12/08/wikileaks-reveals-that-mi_n_793816.html
tegengas's avatar
| #257476 | 13-01-2017 19:56 | tegengas
Het is waar, en het bestaat over de hele wereld, kinderen worden misbruikt, verhandeld en vermoord.
tegengas's avatar
| #257482 | 14-01-2017 00:00 | tegengas
DynCorp
https://en.wikipedia.org/wiki/DynCorp
Many of the employees accused of sex trafficking were forced to resign under suspicion of illegal activity.

Bill Clinton’s name found 21 times in rich sex offender’s phone book (VIDEO)
https://www.rt.com/usa/220383-clinton-epstein-sex-offender/

“Trafficking” and Jeffrey Epstein w/ Conchita Sarnoff
https://www.youtube.com/watch?v=vgNCKBXNwaQ
http://getytb.com/video/itAPXOKAjnD/
tegengas's avatar
aanmelden / inloggen