Door Guantanamo Lullabay, Op woe 16 dec 2009 07:42, 15 reacties,    

Je zou maar moslim zijn.
Tsja
Ik begeef me al jaren op verschillende discussie fora en hoe kan het ook anders. Het moet weer over die moslims gaan.
Moslims hier moslims daar moslims laten een scheet en het is een terroristische aanslag.
Nu kan ik hele verhalen houden op welk een exoten moslims zijn. Maar ik beperk me even tot

de mythe van Islamistan.
Islamistan is een groot woestijn gebied waar allemaal baarddragers leven die kamelen en geiten als partner hebben en het nagslacht daarvan bedekken met honderdenvijftig burka's.
Ze hakken met kromme messen iedereen die anders denkt de kop af en spreken een soort smurfentaal die voornamelijk bestaat uit de woorden allah en akbar ....zo zeggen ze niet " ik ga naar de winkel" maar zeggen ze " ik akbar naar de allah akbar " Verder besnijden ze wat af en elke zondagmiddag blazen ze zichzelf op op de plaatselijke markt. Hun wetboek is de sharia waar in staat dat je iedereen moet stenigen en als ze dieren slachten doen ze dat op een balkon, het liefst zo dat de hele flat kan meegenieten (want ze wonen allemaal in flats met schotelantennes die richting mekka staan (de hoofdstad van islamistan)). In islamistan eten ze geen varkens omdat ze bang zijn dat dat wel eens christenen of homo's zouden zijn die zijzelf trouwens alleen maar kennen uit mythen want iedereen is moslim in islamistan. Rechten hebben mensen in Islamistan niet want Allah heeft hen gezegd dat rechten hebben haram is. Ze lachen nooit in Islamistan en ze hebben maar een doel in het leven. De vernietiging van de rest van de wereld opdat iedereen in een woestijn moet leven want groen is in islamistan de kleur van het geloof en mag derhalve niet gebruikt worden door andere levende wezens zoals planten.
Scheepvaart hebben ze ook niet in Islamistan. Als ze willen varen gebruiken ze het schip van de woestijn; de kameel. In islamistan heeft iedereen masssavernietigingswapens en die komen meestal uit oost-islamistan, Iran genoemd in het plaatselijk dialect. Inwoners van islamistan zijn de missing link tussen de mens en de aap omdat ze de verlichting nooit hebben meegemaakt dat deze grens markeerd, genetisch zijn ze derhalve ook niet in staat samen te leven met buren.

Dit is even een samenvatting wat je zoal hoort op rare fora waar iedereen kennelijk een groot expert is in moslimkunde.

Dit verhaaltje is slechts een inleiding voor wat ik wilde zeggen.
Deze plak kots krijgt de gemiddelde moslim (al niet zo samengevat als ik dat nu even doe)
Nu gaan we eens kijken wat onze rechtse publieke omroep zoal doet.
Deze mensen hadden wel wat geëxperimenteerd met het uitnodigen van gewone mensen die toevallig moslim waren maar al snel scoorden omroepen die leuke pipo de clowns die moslim waren veel beter. De radicale imam die de mythe van islamistan bevestigde deed het veel beter dan de gestudeerde moslim die in keurig nederlands iets over zijn religie wilde vertellen .
Waarom het uberhaupt nodig is om met moslims over hun religie te praten is me zelf eigelijk ook een raadsel maar gezien die mythe van islamistan kan ik me wel voorstellen dat men wat vragen heeft aan moslims.
Sinds de aanslagen van elf september vinden bepaalde radicale mensen namelijk dat moslims de schuld van alles zijn.

In goede traditie van rare moslims presenteren hadden Pauw en Witteman laatst Enait weer eens van stal gehaald. Altijd scoren met die gast. Hij heeft een baard en een leuke muts op zn knar en weet lekker dingen te zeggen waar mensen dan weer lekker bij kunnen hoofdschudden en daarna in de kroeg kunnen zeggen: " zie je wel wat een idioten die moslims zijn". Prijsschieten met die man. Die daar niet zit als mens met een controversiële mening maar als moslim.
Daar zouden moslims zich eigelijk niks van behoren aan te trekken. Maar uiteraard krijgen ze op hun werk of in de kroeg (want ook daar treft men moslims aan) vragen over zo'n persoon.
Elke moslim moet ineens een ambassadeur worden voor de islam, voor islamistan en notabene voor Enait.
Zie hier een moslim die zich dat serieus aantrekt en van mening is dat moslims moeten gaan reageren op die Enait.
Pauw en Witteman zetten hem neer als MOSLIM en derhalve vindt deze wethouder van dat kutdorp Amsterdam dat hij en andere moslims zich zouden moeten gaan verdedigen.
Het is toch godvergeten triest dat moslims zich overal en altijd maar moeten verantwoorden voor een paar gekken die toevallig ook moslim zijn. Dat Nederlandse moslims zich moeten verantwoorden over de politiek die gevoerd wordt in Islamistan is al belachelijk genoeg. Maar dan ook nog eens even aangesproken moeten worden doordat Pauw en Witteman weer eens een potje populistische TV willen brengen?

Als het zo moet
dan wil ik als Groninger mijn oprechte excuses aan Nederland aanbieden voor Jaques d'Ancona.
Sorry het spijt me namens alle Groningers. Ik bied ik mijn excuses aan voor Jan Mulder. Ook bied ik namens alle Groningers mijn excuses aan voor ex-minister Remkes. Ook bied ik mijn excuses aan voor de hypocriet Jaques Wallage. Ook bied ik mijn excuses aan voor Abel Tasman.
Ik zal met andere Groningers een discussie aangaan over deze mensen.
Annotaties:
21-09-2013 19:42 | not fake
Je zou maar moslim zijn. #zaplog
| #85530 | 16-12-2009 09:58 | Denneb
Apology accepted.

Ik ben geen moslim, wel namens alle gediscrimineerden en onderworpen aan racisme in Nederland en overal.
Denneb's avatar
| #85558 | 16-12-2009 15:06 | lek (ongeregistreerd) toon reactie
| #85565 | 16-12-2009 15:57 | kikker
Laat me niet lachen, onze rechtse publieke omroep, de VARA, met hun website (joop) waar zo mooi naar oud communistisch gebruik gediscussieerd kan worden. Staat de VARA je mening niet aan, dan mag je die niet verkondigen.

Feit is dat moslims op allerlei manieren uitzonderingen op onze wetten proberen af te dwingen En dat is gewoon stom.
Zolang de politiek daar heel krampachtig over blijft doen zal er een voedingsbodem zijn voor een afkeer tegen moslims.
Niet goed, en die afkeer zou zich beter kunnen richten op onze eigen religieuze overheid, maar zo simpel denken mensen nu eenmaal.
| #85566 | 16-12-2009 16:04 | Tzolkin
Helaas zit het zo in elkaar G.L.

Toch moet je twee dingen van elkaar onderscheiden: aversie tegen immigratie en islamofobie. Elke islamofoob heeft een stevige aversie tegen immigratie. Maar niet iedereen met aversie tegen immigratie is islamofoob.

Wat rest is het antwoord op de vraag waarom het zo is. Tot in details wil ik niet treden, maar in grote lijn zie je in heel West-Europa en ook in de VS een haast geforceerde immigratie en een overheid die demonstratief de andere kant opkijkt.

Deze immigratie en het negeren van het verzet ertegen onder de bevolking gaat veel te ver om het alleen aan de incapabiliteit van onze corrupte, laffe leiders te wijten.

Het heeft veel weg van het uitlokken van een reactie, een gestuurd proces. Wie dit stuurt?

1 - Wie heeft er baat bij de demonisering van de islam?
2 - In opdracht van wie worden de oorlogen in het M.O. gevoerd?
3 - In welke land wonen de beste vriendjes van Wilders en andere rechtse politici?

Het antwoord op de drie vragen is n.m.m. steeds hetzelfde.

Het gevolg van deze ontwikkeling zou kunnen zijn dat er straks in heel west-Europa pro-Israelische politici, uiteraard van rechtse signatuur, aan de macht zijn en dat Israel weer een jaar of 10 kan doen en laten wat het wil zonder zich zorgen te hoeven maken over weerstand uit Europa.

Wanneer het weer tijd is voor verkiezingen zijn alle linkse politieke partijen inmiddels verboden, is elke kritiek op Israel strafbaar en ligt de oostgrens van de zionistische heilstaat midden in Irak.

Vandaar dus die demonisering van de islam.

Of het Israel gaat lukken zal afhankelijk zijn van de domheid van de Europeanen. Tot nu toe ziet het ernaar uit dat die bij de meerderheid eindeloos is.
| #85569 | 16-12-2009 16:36 | Guantanamo Lullabay
"Feit is dat moslims op allerlei manieren uitzonderingen op onze wetten proberen af te dwingen"
En daar gaan we weer. Een FEIT en de MOSLIMS.
Het feit van jou bestaat niet, de wetten zijn de weten voor alle Nederlanders. En DE moslims dwingen helemaal niks af.
Er zijn wel groepen mensen die moslims een speciale behandeling willen geven door ze vrijheid op kleding te ontzeggen bijvoorbeeld. Of ze een andere vorm van strafrecht op te leggen als autochtone Nederlanders.

Maar kennelijk ben jij degene die er in trapt zoals zo velen. Een Enait maakt nog geen zomer.
Guantanamo Lullabay's avatar
| #85572 | 16-12-2009 16:55 | kikker
Het feit van jou bestaat niet, de wetten zijn de weten voor alle Nederlanders.

Gelukkig wel, maar het gebeurt vaak dat een moslim zich boven de wet verheven voelt en denkt dat die wetten niet voor hem/haar gelden omdat hij/zij immers een moslim is.

(mag het zo wel als ik niet DE moslims als groep noem? is fout geef ik toe)

Leuk dat je over kleding begint. Voorbeeld:
Er is een wet in Nederland die stelt dat onherkenbaar over straat gaan niet mag.
Toch discussiëren we in NL over een boerkaverbod.
Waarom is het zo dat de wet niet geldt voor mensen die zich onherkenbaar kleden om religieuze redenen?
| #85575 | 16-12-2009 17:39 | Slaz
@kikker, je weet hoe de moslims voelen? Amai amai...
Moslims zoals Enait hebben niets anders dan binnen de stalen kaders van de wetten gehandeld en gebruik gemaakt van wetten die jij als voltogen autochtoon nu pas ontdekt omdat een intelligente moslimadvocaat het noemt en gebruikt.
Slaz's avatar
| #85580 | 16-12-2009 18:09 | Guantanamo Lullabay
Amai amai...

ow Slaz is belg?
Moet jij niet je excuses maken voor Eddy Wally? ;)
Guantanamo Lullabay's avatar
| #85581 | 16-12-2009 18:11 | Guantanamo Lullabay
en kabouter plop !
Guantanamo Lullabay's avatar
| #85582 | 16-12-2009 18:26 | Slaz
En de smurfen en dutroux en en en onze eu prezzz..
Nee, ben geen belg, heb slechts een Vlaams woordenboek waarmee ik veel lol uitoefen. :-P
Slaz's avatar
| #85587 | 16-12-2009 19:37 | Guantanamo Lullabay
Stop de tsunami van de verbelgisering !
Guantanamo Lullabay's avatar
| #85588 | 16-12-2009 19:43 | Zurk
de mythe van Islamistan.
Islamistan is een groot woestijn gebied waar allemaal baarddragers leven die kamelen en geiten als partner hebben

Nou snap ik het, -ik heb ook een baard van een centimeter-
waarom ik te voet in de stad steeds trenchcoats achter me meen te ontwaren als ik uit mijn ooghoek kijk, ook zie ik in de auto-achteruitkijkspiegel geregeld dezelfde nummerplaten die net doen alsof ze `toevalllig' in mijn kielzog zitten....
`k Zal me morgen scheren, zien of er dan een discrepantie valt waar te nemen.
De waarheid zal me vrij maken.
Zurk's avatar
| #85599 | 16-12-2009 21:07 | peterpan (ongeregistreerd) toon reactie
| #85607 | 16-12-2009 21:36 | Guantanamo Lullabay
Nou het is voor christenen ook een beetje lastiger vanuit religieuze gronden.
De Islam erkend Jezus namelijk maar het Christendom erkend Mohammed niet.
Guantanamo Lullabay's avatar
| #85628 | 17-12-2009 02:23 | Johnito
Allereerst, ik hou van dit soort humor. Ten tweede is het zo, dat voor de tweede keer in krap twee jaar, op dit moment Marokkanen (waaronder moslims) aandacht vragen voor foute praktijken in bepaalde moskeëen. Nu is het kindermishandeling, vorig jaar ging het om radicaal salafistisch gedachtengoed waarmee kinderen van bezorgde ouders werden bestookt in de As Soennah-moskee. Los van wat ieders mening daarover is:

De fabel van "Dé Moslims doen dit, doen dat, doen zus en doen zo en we moeten bang van ze zijn" is wat het is: Een fabel.
Johnito's avatar
aanmelden / inloggen