Door community (initieel Antares), Op maa 11 jan 2016 12:58, 1 reacties,    

Jihad in Afghanistan met de paplepel ingegoten, dankzij de VSDe taktieken die door de Amerikaanse overheid worden gebruikt gaan veel verder dan traditionele oorlogvoering en hebben het gebied van psychologische oorlogvoering betreden. Vanaf de periode van de Koude Oorlog tot zeer recent gaf de Amerikaanse overheid miljoenen dollars uit aan het voorzien van Afghaanse scholieren met propagandistische schoolboeken met gewelddadige afbeeldingen en lessen in militante Jihad. Het motief achter deze propaganda was eigenlijk om de Afghaanse kinderen te radicaliseren zodat zij meer bereid zouden zijn om tegen de Sovjets te vechten wanneer zij opgroeien.
Annotaties:
| #244468 | 12-01-2016 10:25 | Jan Verheul
Volgens Sibel Edmonds zijn er vele miljarden naar Turkije en omstreken gegaan, via het American-Turkish Council. Plannetje van Richard Perle en collega Neocons: 33% van dat geld werd gebruikt om, madrassa's te stichten alwaar de opleiding tot jihad strijder het belangrijkste doel was.

In Pensylvania woont Fetullah Gülen die al 20 miljard $ heeft besteed voor de bopuw van madrasssa's. Hij beweert dat die 20 miljard een geschenk van Turkse burgers was ...... ! Ik denk dat dit een deel van de 2 trillion $ was die volgens Rumsfeld 'kwijt waren', zoals hij op de dag voor 911 vertelde.

De jihadisten zijn het belangrijkste wapen van de Neocons. Maar ze gebruiken ook graag Oekraiense nazi's natuurlijk.
aanmelden / inloggen