Door community (initieel Antares), Op maa 8 mei 2017 11:12, 2 reacties,    

Joden opnieuw onder de bus geworpen door eigen eliteStel, je bent een jood, en je woont in het na-oorlogse Europa. Je leeft in een voor jou gunstige omgeving waarin nazisme en jodenhaat met wortel en al zijn uitgeroeid. Je staat hoog in aanzien, je wordt alom gerespecteerd en de wereld biedt je alle kansen die je kunt wensen.

Als slagroom op de taart besluiten Europeanen van noord tot zuid ertoe om hun eigen bevolking te laten krimpen. Dat houdt in dat jij als jood zelfs nog meer levensruimte wordt gegund dan waarvan je daarvoor al had kunnen genieten.

Het lijkt allemaal zo mooi te zijn. Echter, langzaam maar zeker kom je tot de ontdekking dat er ergens een kink in de kabel is gekomen. Jouw zionistische organisaties achtten de tijd rijp voor massa-immigratie naar het zo mooie, fijne en beschaafde Europa. Juist nadat Utopia definitief haar deuren had geopend voor de joden die in Europa leven gooit Distopia daar de onomkeerbare toevloed van miljoenen niet-westerlingen overheen.

We weten dat Europese overheden in zee zijn gegaan met massale immigratie om de bevolkingsgroei in stand te houden wat een voorwaarde is om economische groei zeker te stellen. Maar waarom gaan joodse organisaties daarin mee? Waarom is het voor hen van belang dat 'wij' multicultureel worden?

Het dient beslist niet de belangen van de joden die hier leven. De niet-westerse nieuwkomers zijn niet opgegroeid met een onwrikbaar geloof in de holocaust. Daarbovenop komt dat in veel landen buiten Europa Israël wordt aangekeken op wat het de Palestijnen aandoet, en dus indirect ook joden.

Het is vaak zo dat bekladdingen met bijvoorbeeld hakenkruizen door joden worden aangebracht. Het is duidelijk dat zo'n bekladding in dat geval geen uiting is van antisemitisme. De joodse daders zijn er echter zo van overtuigd dat antisemitisme in opkomst is dat zij het gerechtvaardigd vinden, zelfs een uiting van waarheid, om dat zichtbaar te maken voor de rest van de wereld.

Het kan niet worden ontkend dat grote aantallen van met name jonge mensen uit islamitische landen het leefklimaat voor joden aanzienlijk kunnen verpesten en dat de gezamenlijke aanwezigheid van beide groepen voor joden tot gevaarlijke situaties kan leiden.

Het lijkt erop dat er voor joden nog maar twee keuzen overblijven. Ofwel men leeft in Europa dat stap voor stap wordt omgevormd tot een islamitische staat, ofwel men emigreert naar het kleine Israël om te worden omringd door grote Arabische landen.

Vandaag kwam ik terecht op de site van de Zweedse blogger met de voor mij tot nog toe onbekende naam Balder. Velen zullen zich Barbara Spectre herinneren, de joodse vrouw achter de organisatie Paideia, van de beruchte video waarin zij uitlegt dat Europeanen moeten leren multicultureel te zijn en dat joden daarin een centrale rol zullen hebben.

De vraag was hoe deze organisatie aan haar geld was gekomen. De Zweedse journaliste Ingrid Carlqvist heeft het spoor gevolgd en haar ontdekking was schokkend. Haar verhaal is dat de Zweedse overheid ervan werd beschuldigd zich te verrijken aan goud dat de Nazi's van joden hadden gestolen. De overheid heeft daarop twee of drie onderzoeken ingesteld en de uitkomst was steeds hetzelfde want van enig bewijs was er geen sprake. Daarmee werd geen genoegen genomen. Zweden werd verteld dat zij, als zij hier niet in meegingen, wereldwijd zouden worden weggezet als antisemitisch land. Uiteindelijk heeft de Zweedse overheid 40 miljoen Kroon (ongeveer 4 miljoen euro) geschonken waarmee Paideia kon worden opgericht.

Opmerkelijk is dat Ingrid Carlqvist veel lof ontving onder andere uit joodse hoek vanwege haar kritiek op de islamisering. Die lof sloeg snel om in haat nadat zij te diep op de materie van massa-immigratie was ingedoken en de joodse rol erin had blootgelegd. De video is de tijd van het kijken meer dan waard.(Artikel via Darkmoon, met extra achtergronden)
Annotaties:
| #259611 | 08-05-2017 12:57 | ..................
Het antisemitisme is achterhaald.Joden of socalljews zijn geen semieten.
Vooral diegene die zijn geassimileerd in het westen geen joden meer zijn.Alleen dan zou je nog kunnen spreken van enige antisemitisme wat ze daarmee bedoelen.
De werkelijke semieten zijn de vele die nu in europa worden toegelaten.

Ook is het geleuter over het nazisme.
Ruim 160.000 socalljews meevochten met de nazi's
De huidige nazi's zijn die hypocriete zionisten,die zeggen te strijden tegen de islamisering.
Die zionisten zijn zelf anti joods in die zin dat ze het geloof van destijds op dezelfde manier verachten als de islam vandaag de dag.

In israel zelf orthodoxe joden een pispaal zijn van zionisten.Als voorbeeld noem ik de verplichte dienstplicht die nu ook geld voor religeuse joden.
Ander voorbeeld is hoe de naturei Karta word behandeld door het IDF.
Die worden gewoon aan hun baard getrokken door israeliers bij protesten..

Die barbara bedoelde met haar uitspraak dat de multiculti samenleving op die manier de joden zelf geen mikpunt meer zullen zijn door de multiculti samenleving.

Het werkelijke doel achter die multiculti is het omvormen van moslims naar westers model.En uiteraard om europa op te vullen met nieuwe loonslaafjes/knechtjes voor de elite die zich laten verrijken door belasting geld wat de multiculti moet opbrengen.
| #259619 | 10-05-2017 00:07 | Manus
Er is nog een reden voor grootschalige immigratie, namelijk het uitspelen van Islam tegen Christendom. Zij zijn geen tegengestelden, maar liggen ze in elkaars verlengde, Islam erkent het oude en nieuwe testament immers ook als heilig boek en vroeger werden zij net zo goed gebruikt in de Moskee.
Echter, met uitvoerende arm van de Mossad worden zij ook in West Europa uitgespeeld door talrijke hoaxes en natruulijk massaimmigratie door Soros en co.
Uiteindelijk moet het conflict van Christendom en Islam leiden tot de nieuwe Luciferiaanse wereldreligie die deze secte voorstaat. Uit conflict tussen twee dualiteiten moet iets nieuws gecreërd worden.
Manus's avatar
aanmelden / inloggen