Door Ness, Op din 3 mei 2016 12:27, 10 reacties,    

Jodenhaters, antisemieten en ander tuig

Al een tijdje verbaas ik me over de krampachtige manier waarop uitsluitend de moslim-jugend in Nederland het etiketje 'anti-semiet' krijgt opgeplakt. Zijn alle Nazi's op? Waar halen die kinders die verhalen toch allemaal vandaan? Wie verschaft ze informatie, zodat juffen en meesters het hele onderwerp holocaust in sommige klassen nauwelijks nog aan durven snijden? De uit het zand getrokken imams die aan het schelden slaan op joden baseren zich op de koran; het gaat allemaal om oud zeer, de militaire offshore basis Israel en eventueel Palestina, maar het holocaustverhaal is deze types meestal onbekend. Van Westerse historie hebben zij vrijwel geen kaas gegeten. De historici die revisionisten worden genoemd, en die pogen de discrepanties in de officiële overlevering mbt WW2 aan te duiden, zijn geen van allen moslim. Waar ligt de link dan?


Welnu, het kan de roverheid niet zijn ontgaan dat heel veel 'antisemitische' info uit christelijke hoek komt. Maar mocht het ze zijn ontgaan, hier een video over een mogelijke bron, Steven Anderson, medeproducer van de video "Marching to Zion". Het is een frappant voorbeeld: een zeer, zeer diep gelovige christen (baptist) rukt het ganse gaskamerverhaal genadeloos aan flarden, met argumenten waar je niet zomaar aan voorbij kunt gaan. Je vraagt je onwillekeurig af wat de 'joods-christelijke' waarden toch zijn waar Geert Wilders et al het almaar over hebben, en waar die veronderstelde cultuur op gebaseerd is. Want vanuit de christelijke hoek worden zowel de islam als het judaisme vanouds als vormen van dwaalleer gezien en in het ergste geval, als vormen van satanisme. De meesters en juffen die nu cursussen aangereikt krijgen om de *samenzweringstheoriën* van de moslimjeugd te ontkrachten, zijn in feite aan het dweilen met de kraan open, en ook nog in het verkeerde gebouw. Staakt daarom Uw wild geraas, oh roverheid! Joetjoep rulez :)
Annotaties:
| #250601 | 03-05-2016 15:41 | tamsowashere
Hij heeft gewoon gelijk.

Geen enkele rechter kan je veroordelen als je ontkent dat er daadwerkelijk 6 miljoen joden zijn omgekomen.

Wat hij zegt over die 4 miljoen joden die zijn gestorven in auswitch is het bewijs al dat het een mythe was.

De refo's juist dat grootste belang hadden om joden in een slachtofferrol neer te zetten,zodat zij land konden stelen van de moslims.
En zij hun eigen fata morgana in werking willen zien treden,als hun zwevende messias wederkeert op aarde.
Die atheisten wat zich de jood noemt denkt iets bijzonders te zijn.
Ze zijn nodig,voor zolang dat nodig is.
Kijk naar adolf Hitler die ook nodig was,tot hij en nazi partij overbodig werden.
tamsowashere's avatar
| #250603 | 03-05-2016 18:03 | tamsowashere
Herstel.

Geleuter over de hell voor de joden die niet willen geloven in jezus
Hij heeft gelijk als het gaat over de holocaust,dat het niet 100% bewezen is dat het zo is gebeurt.
Hij vergeet alleen de eigen rol van het christendom erin,waarom israel nu volgepropt word met de socalljews,of andere sekte's.
Het zijn juist de christenen die eraan werken dat joden overal over de wereld werden neergezet als uitwerkers van de protocolen van sion.
De samenzweerders die de wereld willen overnemen.
Er zit ongetwijfeld een groep socalljews tussen.wat dan de meerderheid is van bv de media,of bankers die voor hun eigen belangen de dingen veroorzaken,wat grootschalig is.
Maar het westen zijn de uitvoerders ervan.En die hebben er alle belang bij om hun plannentjes,of gezamelijke plannentjes uit te werken.

Het zijn de profetien van christenen,die ze nu willen zien uitkomen.Zonder joden geen israel.
Zonder israel,geen eindtijden en messias.
Dan verzinnen ze maar een volkje,die er zelf in gaan geloven ook..
tamsowashere's avatar
| #250604 | 03-05-2016 18:30 | Ness
Hahahaha je hebt 'm afgekeken zie ik :)
Nou, iedereen die begreep dat er geen vergassingen hebben plaatsgevonden en zijn bek hield in de jaren 60 en later is verantwoordelijk voor het feit dat het sprookje heden ten dage nog wordt gebruikt om kleine kinderen in NL, in Israel en elders tot op het bot te traumatiseren (en Duitsland kapot te maken).

En iedereen die bewust (mee)loog vanwege de vette inkomsten van onzinverhalen is zonder meer schuldig. In Israel zijn er heel veel die het weten maar hun bek houden want dat komt ze gewoon beter uit ivm kanonnenvoer; bovendien hebben de Duitsers zich collectief blauw betaald voor misdrijven die uitsluitend voorkwamen in de zieke geesten van hebzuchtigen. Als die verhaal komen halen is het einde zoek.

Mensen met een emotioneel trauma, nauwkeurig aangebracht door de juf of meester van groep 7 die zij meestal ten volle vertrouwden, schieten direkt in de stress als je hierover gaat spreken. Maar de Marokkaanse kinderen hebben er bijna geen last van, want die krijgen dat trauma in mindere mate of zelfs niet aangesmeerd. Dus die gaan nadenken en nazoeken. En dan is het lachen om die maffe NL'ers die in dat soort kul geloven. Het sprookje heeft zijn beste tijd wel gehad inmiddels. Het net riegelt van de debunkingen, en buiten dat, ER IS GEEN GRAMMETJE ECHT BEWIJS. Niks, nada noppes.

Hou aub op met kinderen te mishandelen terwille van een leugen, roverheid. De joden hebben het heel zwaar gehad in WW2, dat mag zeker gezegd worden. Maar wel als de kinderen daar aan toe zijn. Wat je vooral niet moet doen is ze opzadelen met gruwelverhalen als ze nog onschuldig zijn zodat ze nachtmerries krijgen zoals mijn zoon. Verdomme. Kan er nog woedend om worden, en dat was ik al toen ik de BS nog geloofde. Niks vergassingen. Beroving, deportatie, typhus en de hongerdood, is dat niet erg genoeg?
Ness's avatar
| #250605 | 03-05-2016 18:53 | Unseen
En dan wordt het ook duidelijker dat de Duitste bevolking na de 2de WO oprecht aangaf: Wir haben es nicht gewußt.

Ze konden het ook niet weten of er joodse, zigeuners en zwakzinnige mensen vergast waren, om het simpele feit dat het niet gebeurt was.

Dat schuldgevoel moest hen eerst aangepraat, voorgelogen en d.m.v. show processen aangeleerd worden.
| #250606 | 03-05-2016 19:19 | tamsowashere
Ness

Net zo goed europa deze BS blijft herhalen dat het zo is gebeurt,doen die israeliers dat ook.
Het idee erachter is de saamhorigheid van die israeliers.
Want ze zijn zo zielig en iedereen is onze vijand.Ze organiseren zelf bus reisjes naar auswitch,om ze te laten denken dat de hele wereld ze wil uitroeien.

Eustace Mullings zei het ook zo.Ze voelen zich altijd bedreigd en ruimen uit voorzorg die angst op.
Na de moslims zijn het wel weer andere enge boemannen.

Voor europa is het van belang dat het zionisme gesteund blijft door israel te steunen.
Israeliers zijn zelf het slachtoffer van het zionistische plan.
Ze begrijpen het alleen nog niet.
En je heb natuurlijk die lui,die ook niet anders waren in europa of amerika die van nature nationalistisch waren en wel oren hadden naar die superstaat voor joden.

Je ken zelf wel het boek van jack bernstein,wat zwaar teleur gesteld was in dat israel.
tamsowashere's avatar
| #250616 | 04-05-2016 06:47 | Ness
Het 'bewijs' voor het gaskamerverhaal berust op een afgedwongen bekentenis tijdens het nuremberg proces en de getuigenissen in boekvorm van, wat later bleek, fraudeurs. De lijst van lulkoekverhalen is lang:
https://duckduckgo.com/?q=holocaust+survivor+exposed+fraud&t=ffab
Finkelstein werd er ook pissig van: http://rense.com/general62/hl.htm
Oh en Elie Wiesel heeft geen tatouage op zijn arm. https://duckduckgo.com/?q=elie+wiesel+tattoo&t=ffab

Er is géén hard bewijs voor die gaskamers en de crematies. Niks. Helemaal NIKS. Geen botresten, geen gaskamers waar meer in kon dat een stapel kleren ed, geen documentatie van gebruikte brandstof voor al die crematies midden in oorlogstijd, noppes. Een nagebouwde gaskamer die zo lek is als een mandje en niet alleen het hele kamp, maar ook alle menselijk en dierlijk leven in het dorp zou hebben vergiftigd, als er ooit een gek op het idee was gekomen die ruimte vol te sproeien met blauwzuurgas. Daar moeten we het dan mee doen.
Ness's avatar
| #250623 | 04-05-2016 11:23 | tamsowashere
En dat kijken in kuilen werden verbrand,omdat de verbrandingsovens het niet aankonden.
Wat technisch onmogelijk is in koud en regenachtig weer en in een kuil vuur de zuurstof intrekt,waardoor de vlam niet aanblijft.

Wie is er nu echt belanghebbende om deze hoax overeind te houden.
Het ging om de echte joden en arme zielen die het slachtoffer waren van het zionisme.
En dat het zionisme van oorsprong christelijk is,die deze groep joden hebben vermoord.
Samen met die atheisten,die zich voordoen als de jood.

Misschien over 100 jaar men deze gebeurtenissen zal begrijpen.Ze doen er alles om om dat gegeven onder het tapijt te schuiven.

Onlangs nog Ken Livingston geschorst,wat uit de partij gezet zal worden omdat hij dat adolf een zionist was.
Alle politieke figuren aan de top zijn zionisten.
tamsowashere's avatar
| #250624 | 04-05-2016 11:25 | tamsowashere
omdat hij zei dat adolf een zionist was
tamsowashere's avatar
| #250650 | 04-05-2016 22:00 | ouwe knar
Ach, vandaag was het weer doden herdenking.
herdenken4-ilvynjiokiktjien_w1200_h675_bg.jpg Alleen voor Nederlanders, verboden voor buitenlanders: "Tijdens de Nationale Herdenking herdenken we de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en oorlogssituaties en vredesmissies nadien." (http://www.4en5mei.nl/herdenken-en-vieren/herdenken/nationale-herdenking) Hoe sexy kan stemmig zwart zijn... ANP-34943503-e1447016038967.jpg Ow, zie http://nos.nl/artikel/2067779-koning-en-koningin-bij-dodenherdenking-in-londen.html
ouwe knar's avatar
| #250717 | 06-05-2016 09:42 | Ness
https://www.youtube.com/results?search_query=six+million+jews+in+the+news+
Deze youtube wordt steeds maar van het net gehaald; in NL kan hij niet of nauwelijks worden gezien. Natuurlijk wordt hij steeds opnieuw ge-upload. Omdat wat mensen niet mogen zien belangrijk moet zijn, bij deze een aantal linkjes.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen