Door herman4394, Op zat 3 sep 2016 12:39, 6 reacties, citaat / intro / linkdump

John Pilger: “Media bereiden kernoorlog voor”Het Internationale Joegoslaviëtribunaal (ICTY) in Den Haag heeft in alle stilte voormalig Servisch president, wijlen Slobodan Milošević ('Milosjevitsj'), vrijgesproken van oorlogsmisdaden

Het onschuldig verklaren van een man die werd beschuldigd van de ergste misdaad, genocide, heeft de krantenkoppen niet gehaald. Noch de BBC noch CNN brachten er verslag van uit. The Guardian beperkte zich tot een korte commentaar. Een dergelijke zeldzame officiële bekentenis werd begraven of onderdrukt. Begrijpelijk. Het zou immers te veel vertellen over hoe de leiders van deze wereld over ons heersen... ...
Annotaties:
| #254285 | 03-09-2016 12:51 | herman4394
John Pilger klaagt in zijn bekende stijl de media aan voor hun volgzame berichtgeving over de NAVO.

Het Joegoslavië-tribunaal pleitte Milošević vrij van genocide, waarmee het centrale argument voor de NAVO-oorlog tegen Servië wegvalt. Het werd zo goed als volledig verzwegen door de media. Met hun ijverige oorlogsretoriek bereiden zij mee de kernoorlogen van de toekomst voor.

Lees verder: http://www.dewereldmorgen.be/long-read/2016/09/01/john-pilger-media-bereiden-kernoorlog-voor
| #254296 | 03-09-2016 21:36 | G.B. Wolf
De huidige media, de MSM, zijn volkomen in handen van the Powers that Be. Zijn gewoon niet te vertrouwen en volkomen spreekbuizen van de regeringen.
Gelukkig hebben we nog internet, kunnen we zelf ons nieuws kiezen en onderzoeken.
G.B. Wolf's avatar
| #254298 | 03-09-2016 21:46 | Ness
En waarom moet die oorlog er zonodig komen? Dat komt omdat het geldsysteem zachtkens implodeerd. Dit gemankeerde systeem staat alleen groei toe, geen krimp. Als krimp niet meer te vermijden is, dan stort het systeem in, want het heeft geen remmen. De kop van de slang begint dan de staart op te vreten: zie bv http://www.zerohedge.com/news/2016-09-02/reuters-floats-disturbing-trial-balloon-ecb-may-be-forced-buy-stocks

Een lastig en lang verhaal maar het komt erop neer dat als de banken ZONDER oorlog instorten, het de uitbaters en profiteurs van het geldsysteem zijn die gigantische verliezen gaan lijden. De maffia dus. Natuurlijk wordt ook Jan Modaal geraakt en wordt het maandenlang afzien (haal een voorraadje geld van de bank als mogelijk, sla extra eten in) maar zo'n crisis is te overleven. En van de maffia zijn we dan meteen af, mits slim aangepakt.

Maar wordt het oorlog, dan volgt een *reset*. In tijden van oorlog kunnen alle bezittingen worden geconfiskeerd en alle dissidenten, klokkenluiders en mensen met geheugens worden afgevoerd en vermoord. Het maakt niet uit wie wint want de BIS zal alle schulden herverdelen, en massa's nieuwe schulden zullen moeten worden aangegaan, zowel voor het oorlogvoeren als voor de wederopbouw. Dus via een oorlog is het plebs de lul.

Omdat een oorlog met Rusland onvermijdelijk tot een kernoorlog lijdt, geef ik U op een briefje dat de mensheid dat dit keer niet zal overleven. Maar de maffia is gek genoeg om hem evengoed te beginnen, puur uit nijd: als zij de wereld niet kunnen hebben dan maken ze 'm stuk.
Ness's avatar
| #254299 | 03-09-2016 21:59 | liedetecter
geef ik U op een briefje dat de mensheid dat dit keer niet zal overleven.
Nee joh, kernoorlach gaat prima, microkern is immers super lokaal ... lokaler dan een paar ton TNT ... dusss .... en de VS heeft alles op micro kern rotjes gezet, dus geen probleem ...

Vraag me niet waarom zoveel microton explosief ineens niet meer in TNT kan maar nucleair gaat, terwijl toch juist de raison d'etre van nucleair allen was dat het over het tonnage van TNT ging ... praktisch gezien dan ....

Beats me ...

BS dus
| #254304 | 03-09-2016 23:07 | Ness
Nou ik ben het niet met je eens, want radioaktiviteit gaat niet weg. Grote gebieden zullen onleefbaar worden, zeker in Oost Europa. Plus 1, 'het Westen' gaat dit niet winnen, dat is allang zo klaar als een klontje. Europa kan het schudden. Plus 2: 1 goed gemikte bom en Nederland ligt helemaal plat hoor. Op dat moment maakt het niet meer uit hoeveel rotzooi er verder nog wordt rondgesmeten.

Maar over 1 ding kunnen we het wel eens zijn: een wereldoorlog moet koste wat kost vermeden worden. Laten de centrale banken hun bergen flutgeld zelf maar opvreten. Dan blijven er alleen nog maar schulden over, en is het geld, de valute, écht op, en kan er niet meer uit de lucht worden getoverd.

De samenleving kan overleven met gebruikmaking van ruilhandel, de nog aanwezige valuta (iedere valuta, van roebels tot euro's tot dollars maar wel in cash, papier dus, wat dan gaat functioneren als ruilmiddel) maar alle banken gaan gestrekt met de pootjes omhoog, en alle verzekeraars ook, en hedgefunds, en de beurzen, en multinationals zoals Monsatan en Nestlé. Wie véél geld (op de bank, in aandelen etc) heeft is dan het haasje. U zij gewaarschuwd.
Ness's avatar
| #254305 | 03-09-2016 23:08 | Ness
Owee wat een taalfouten... tot een kernoorlog leidt, niet lijdt, en implodeert, niet implodeerd...
Ness's avatar
aanmelden / inloggen